Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η πέμπτη μέρα που δεν θέλει να φάει...


Recommended Posts

Βρε κορίτσια πείτε καμιά γνώμη-ιδέα γιατί θα είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...δεν πάω καλά λέμε..είναι η πέμπτη μέρα που η Βασιλική δεν θέλει να φάει...βλέπει κουτάλι και κάνει σαν τρελλό...ή ανοίγει μεν το στόμα και βάζει μπουκιά, αρνείται όμως να καταπιεί. Μπορεί να κάνει και δέκα λεπτά να το κατεβάσει...( και μιλάμε για μικρές κουταλίτσες, έχω της νουκ τα μικρά κουτάλια..) Δοκιμάσαμε τα πάντα : αλλάξαμε γεύσεις, υφή, (πιο αραιά πιο πυκτά) να την ταίζω σε άλλα δωμάτια, όρθια, στο παράθυρο, ακόμα και έξω..Να προσπαθήσει ο πατέρας, η γιαγιά της, κανείς...Μετά σκέφτηκα μήπως βαρέθηκε τα αλεσμένα και θέλει να μασήσει λίγο ( με τα τέσσερα και κάτι δόντια που έχει..)της εδωσα μικρά κομματάκια μπανάνα, λίγο πατατα βρασμένη, ψωμάκι κτλ, έκανω πως τα βάζει στο στόμα της και μετά φτού και έξω...Γκρρρρ

Με αρκετή πίεση κατάφερα τις προηγούμενες μέρες και έτρωγε περίπου την μισή ποσότητα απο το φαγητό της ( το ίδιο γινοταν και στα φρούτα και στην κρέμα το απογευμα) αλλά σήμερα απο το πρωί αρνειται να βάλει οτιδηποτε στο στόμα της. Εφαγε ( καταπιε μετά απο 13 λεπτά, την χρονομέτρησα) δυο κουταλιές φρουτόκρεμα και αυτο ήταν! στοπ ! ουτε αυγό ( που κανονικά της αρεσει) ήθελε ουτε κάτι αλλο...

Κατά τ αλλα μιά χαρα ενεργητική ειναι, χοροπηδάει πέρα δωθε, κακά της κάνει, πυρετό δεν έχει, ούτε δείχνει να πονάει κάπου..έχει βέβαια δόντια, ετοιμάζεται να σκάσει το δεύτερο αριστερά δίπλα στα δυο μεγάλοκούνελα επάνω...ευτυχώς γάλα πίνει (200γρ πρωί και βράδυ) και μου κάνει εντύπωηση γιατι την προηγούμενη φορά που είχαμε δόντια γινόνταν το αντίθετο : έτρωγε αλλά δεν επινε γάλα...

μέχρι πεντε μέρες πριν όλα καλά, μάλιστα έλεγα οτι τωρα που περπάτησε, χάνει περισσότερες θερμίδες κ ενεργεια και σαν να μου φαινονταν οτι ειχε ανοιξει η ορεξη της..! τι να πω,, την μάτιασα??

δεν κάθεται κάτω όλη μέρα και αναρωτιέμαι αν ειανι καλό αυτό που ακούω συχνά : ε εντάξει αμα δεν θελει αστην, θα μεινει νηστικη μια μερα και την αλλη θα τρωει και πέτρες..!!

εχουμε ραντενβου με τον παιδιατρο σε δυο ωρες και εννοείται βεβαια θα συζητήσουμε το θέμα αλλά αν υπαρχει μανουλα με παρόμοια εμπειρία ας μου πει βρε κορίτσια γιατί είμαι να σκάσω !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προφανως η μικρουλα εχει με τα δοντακια της θεμα .Αφου αρνειτε να τρωει οτιδηποτε άλλο κοιτα δειε της περισσοτερο γαλα.Παρε και τη παιδιατρο τηλαφωνο να την ενημερωσεις .Εσυ συνεχισε να κανεις προπαθειες με μικρες ποσοτητες αρχικα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...