Μετάβαση σε περιεχόμενο

πηγα στον γιατρο μου και με τρομαξε!!!!

Recommended Posts

καλημερα σε όλες τις μανουλες και φιλες μου. Την παρασκευη που λετε πήγα στο γιατρο για υπερηχο. ΤΟ είδαμε με κολπικο υπερηχο γιατι είναι μικρότερο απο ότι υπολογιζε ο γιατρος. Τον είδα προβληματισμενο και τρομαξα. Μου είπε οτι είμαι ή λιγότερες εβδομαδες ή μπορεί να μη μεγαλώνει σωστα. Μόλις του είπα ότι η χοριακή μου ήταν μια εβδομαδα πριν 108.3 τοτε ησυχασε γιατι με βαση τη χοριακη είναι κανονικο το μεγεθός του και εγω 4 εβδομάδων. Μου πηρε χοριακη για να δει την αυξηση της μεσα σε μια εβδομαδα απο την προηγούμενη, κανονικα μου είπε πρεπει να ειναι στα 1000. Βγήκε 1600 οπότε ηρεμησα,αλλα το utragestan για σιγουρια δεν το γλίτωσα. Εσεις τι λετε πως σας φανηκαν ολα αυτα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τιτούλα καλημέρα,αν δεν κάνω λάθος ο πρώτο κολπικός υπέρηχος γίνεται στην 6η βδομάδα και όχι νωρίτερα γιατί είναι λογικό το έμβρυο να μην φαίνεται πολύ καλά.Είναι πάρα πολύ νωρίς για υπέρηχο.

Εφόσον η β'χοριακή αυξήθηκε κανονικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τώρα σε ποιά βδομάδα σου είπε να πάς για εξέταση?

τιτουλα θα συμφωνησω με την αννα1503... μην ανησυχεις καλη..ηταν πολυ νωρις..ουτως ή αλλως και 8 εβδ να ησουν παλι με κολπικο το βλεπουν το μωρο...με υπερηχο απο την κοιλια πηγε να το δει ο γιατρος σου?? :dry:

τιτουλα μην ανυσηχεις ολα ειναι μια χαρα εγω και τους δυο υπερηχουσ που εκανα ηταν κολπικοι οποτε μην ανυσηχεις ειναι πολυ νωρις ακομα...ολα πανε μια χαρα...καλως ορισες στο κλαμπ εγκυουλαααα :):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...