Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:( δεν παλευεται κοριτσια μου με τιποτα η μοναξια..με τιποτα ομως.προσπαθω να κανω δουλειες να ξεχνιεμαι,αλλα τιποτα..ειναι και οι μερες αυτες που ερχοντε κι με εχει πιασει το παραπονο κι κλαιω συνεχεια..τι να κανω?
  • Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

ypomonh .

kai aneba gia kafe :kiss:

μα δεν κανω και τιποτε αλλο απο υπομονη καθε φορα που ταξιδευει,αλλα η υπομονη καποια στιγμη εξαντλειται...προσποιουμαι ο,τι ειμαι καλα καθε φορα που τηλεφωνιομαστε και μεσα μου πνιγομαι..θα το κανονισουμε αν ειναι να πιουμε καφεδακι,σε ευχαριστω πολυ :)

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Γωγακι, γιατι μοναξια? :dry:

καλησπερα ελενακι!γιατι ο αντρας μου ειναι στο πολεμικο ναυτικο,και ηδη λειπει 1 εβδομαδα και θα γυρισει πρωτα ο θεος 14 απριλη.οπως καταλαβαινεις πασχα μακρια ο ενας απο τον αλλον...και λεω πως δεν αντεχω την μοναξια και με εχει πιασει το παραπονο και κλαιω... :(:(

Δημοσίευση

mpempakos έγραψε:

γωγω μην στεναχωριεσαι η μοναξια δεν παλευεται αλλα και γιαυτο ειναι το μαμυ εδω να σου κανουμε παρεα.

και εγω για καφεδακι μεσα ειμαι.

ευχαριστω μπεμπακος..να'σαι καλα..οποτε θελετε για καφε...κανενα προβλημα :)

Δημοσίευση

ασχημο πραγμα η μοναξια αλλα καποιες φορες μας χρειαζεε να βαλουμε σε υρμο τις σκεψεις μας τι σου λεω τωρα ε; δεν ξερω εγαζεσε ; αλλα θα μο πεις οσο καινα δουλευεις κι να εχις δικους σου ανθρωπους διπλα σου οταν λειπει ο ναθρωπος σου αυτη η νυχτα δεν λεει να περασει .Υπομοη αληθεια σε ποια περιοχη μενις να κανονισουμε οσε ς μπορουμε για καφεδακι να παμε .

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

ασχημο πραγμα η μοναξια αλλα καποιες φορες μας χρειαζεε να βαλουμε σε υρμο τις σκεψεις μας τι σου λεω τωρα ε; δεν ξερω εγαζεσε ; αλλα θα μο πεις οσο καινα δουλευεις κι να εχις δικους σου ανθρωπους διπλα σου οταν λειπει ο ναθρωπος σου αυτη η νυχτα δεν λεει να περασει .Υπομοη αληθεια σε ποια περιοχη μενις να κανονισουμε οσε ς μπορουμε για καφεδακι να παμε .

οχι βανια μου δεν εργαζομαι πια..απο σεπτεμβρη καθομαι.π.κοκκινια προς πειραια μενω...

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

Eleny2 έγραψε:

καλησπερα ελενακι!γιατι ο αντρας μου ειναι στο πολεμικο ναυτικο,και ηδη λειπει 1 εβδομαδα και θα γυρισει πρωτα ο θεος 14 απριλη.οπως καταλαβαινεις πασχα μακρια ο ενας απο τον αλλον...και λεω πως δεν αντεχω την μοναξια και με εχει πιασει το παραπονο και κλαιω... :(:([/quote:369ic3ef]

emena feugei stis 12 apriliou :(

Δημοσίευση

ερχεται ο ενας φυγει ο αλλος αφροδιτη? μια χαρα ειμαστε...λοιπον θα πρεπει να μαζευτουμε καποια μερα ολες οι γυναικες (πονεμενες)των στρατιωτικων για καφε της παρηγοριας :P τι λετε???

Δημοσίευση

Όντως βρε Γωγώ μου δεν παλεύεται η μοναξιά και πόσο μάλλον τώρα που είναι γιορτές. Ίσα ίσα τέτεοιες μέρες γίνεται πιο δύσκολη η κατάσταση, αλλά και τι να κάνεις πέρα από υπομονή??? :dry:

Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα και εγώ να έμενα για λίγο μόνη, να ησυχάσω βρε αδελφέ... :unsure: αλλά σίγουρα όχι στις γιορτές.

Γι αυτό λοιπόν άντε για Λαμία στα αδέλφια σου, αφού ξέρεις εκεί θα περάσεις καλά!!! :P

Πάντως είναι και το mammyland μια παρέα.... ;)

Δημοσίευση

αχ!βρε ασπα!ειληκρινα δεν εχω ορεξη να παω πουθενα..κι αν ειναι να παω την ημερα του πασχα καπου,αν λεω και παλι θα ειναι στα πεθερικα μου σαλαμινα επειδη επιμενει ο αντρας μου να μην ειμαι μονη..

Δημοσίευση

ελα βρε γωγω !!! εγω να σου πω την αληθεια θελω να φευγει απο τα ποδια μου για να κανω καμια δουλεια και οταν φευγει μετα στεναχωριεμαι ...... ειμαστε ομως κατι πλασματα εμεις οι γυναικες !!! δεν τρωγομαστε με τιποτα !! χαχαχα

λοιπον θες να ριξουμε εναν τσακωμο να σκεφτεσαι αλλα πραγματα και μην στεναχωριεσαι ;;χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ελα βρε γωγω !!! εγω να σου πω την αληθεια θελω να φευγει απο τα ποδια μου για να κανω καμια δουλεια και οταν φευγει μετα στεναχωριεμαι ...... ειμαστε ομως κατι πλασματα εμεις οι γυναικες !!! δεν τρωγομαστε με τιποτα !! χαχαχα

λοιπον θες να ριξουμε εναν τσακωμο να σκεφτεσαι αλλα πραγματα και μην στεναχωριεσαι ;;χαχαχαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αρε βαρβαρα με εκανες και γελασα...λοιπον βρες θεμα για να τσακωθουμε... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αυτό είναι... Όταν αποζητάς τη μοναξιά δεν την έχεις, και όταν την έχεις δεν παλεύεται! Αυτό συμβαίνει με μένα! :huh:

Πολύ σκέφτομαι τις γυναίκες ναυτικών.. Και πιο πολύ αυτών του εμπορικού ναυτικού που κάνουν ταξίδια υπερωκεάνια και κάνουν να δουν τις οικογένειές του 6 και 7 μήνες, μπορεί και παραπάνω... :unsure:

Βέβαια μέρες που έρχονται, και μία μέρα να λείψει ο άνθρωπός σου δεν παλεύεται! Συμφωνώ με τη mirlitsa!

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αυτό είναι... Όταν αποζητάς τη μοναξιά δεν την έχεις, και όταν την έχεις δεν παλεύεται! Αυτό συμβαίνει με μένα! :huh:

Πολύ σκέφτομαι τις γυναίκες ναυτικών.. Και πιο πολύ αυτών του εμπορικού ναυτικού που κάνουν ταξίδια υπερωκεάνια και κάνουν να δουν τις οικογένειές του 6 και 7 μήνες, μπορεί και παραπάνω... :unsure:

Βέβαια μέρες που έρχονται, και μία μέρα να λείψει ο άνθρωπός σου δεν παλεύεται! Συμφωνώ με τη mirlitsa!

εχεις δικιο,ιφιγενεια,αλλα αν θελεις το πιστευεις αυτο που θα σου πω..δεν αποζητησα και δεν αποζητω τη μοναξια...θελω τον ανθρωπο μου να ειναι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!εχω περασει πολυ ασχημες καταστασεις στην ζωη μου...

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

λοιπον : για ακου να σου πω με τις αλλες θες να πας για καφε και εμενα δεν θες !!

μηπως θες να αφησει να εννοειθει οτι ειμαι fake ?????

ωωωχχχ!!! το καταλαβες λοιπον ο,τι καταλαβα ο,τι εισαι fake... :laugh: :laugh: εεε,ναι λοιπον γι'αυτο θα παω με τις αλλες για καφε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εννοείται πως σε πιστεύω γωγακι!

Γι' αυτό τον αγαπάς και τον παντρεύτηκες!! Για να είναι πάντα δίπλα σου! Πολύ όμορφο αυτό που λες...

Το τελευταίο 3μηνο της εγκυμοσύνης μου το πέρασα χώρια από τον άντρα μου. Είχε πάει Κόσοβο. Ευτυχώς επειδή ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος, ήταν εκείνη τη μέρα μαζί μου και για τις επόμενες 10 μέρες. Έφυγε όταν τον ήθελα πιο πολύ από ποτέ. Τότε που ανακαλύπταμε το μωρό μας. Το μυρίζαμε, εξερευνούσαμε το κορμάκι της να δούμε αν έχει κάποιο σημαδάκι :lol: , μαλώναμε ποιος θα την κάνει μπάνιο.

Πέρασα ζόρια στη λοχεία μου. Γιαυτό κι έβαλα 13 κιλά! :unsure:

Τώρα όταν έχει καμιά φορά 24ωρη υπηρεσία, δεν μπορώ να πω ότι χαλιέμαι. Κοιμάμαι με το Μαράκι στο κρεβάτι, κάνουμε μπάνιο μαζί, περνάμε καλά! ;)

Αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα να αποχωριστώ ακόμα και τη μικρή μου.

Έχω συμβιβαστεί με τη μοναξιά. Δεν είναι ότι δε ζορίζομαι, αλλά θέλω κάποιες στιγμές και μέρες να είμαι μόνη μου.

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Εννοείται πως σε πιστεύω γωγακι!

Γι' αυτό τον αγαπάς και τον παντρεύτηκες!! Για να είναι πάντα δίπλα σου! Πολύ όμορφο αυτό που λες...

Το τελευταίο 3μηνο της εγκυμοσύνης μου το πέρασα χώρια από τον άντρα μου. Είχε πάει Κόσοβο. Ευτυχώς επειδή ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος, ήταν εκείνη τη μέρα μαζί μου και για τις επόμενες 10 μέρες. Έφυγε όταν τον ήθελα πιο πολύ από ποτέ. Τότε που ανακαλύπταμε το μωρό μας. Το μυρίζαμε, εξερευνούσαμε το κορμάκι της να δούμε αν έχει κάποιο σημαδάκι :lol: , μαλώναμε ποιος θα την κάνει μπάνιο.

Πέρασα ζόρια στη λοχεία μου. Γιαυτό κι έβαλα 13 κιλά! :unsure:

Τώρα όταν έχει καμιά φορά 24ωρη υπηρεσία, δεν μπορώ να πω ότι χαλιέμαι. Κοιμάμαι με το Μαράκι στο κρεβάτι, κάνουμε μπάνιο μαζί, περνάμε καλά! ;)

Αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα να αποχωριστώ ακόμα και τη μικρή μου.

Έχω συμβιβαστεί με τη μοναξιά. Δεν είναι ότι δε ζορίζομαι, αλλά θέλω κάποιες στιγμές και μέρες να είμαι μόνη μου.

μπορω να σε καταλαβω απολυτα ιφιγενεια..γιατι οταν χασαμε το μωρο μας ο αντρας μου επρεπε να φυγει για κυπρο λιβανο ,οταν ειχαμε αναγκη την αγκαλια ο ενας του αλλου για παρηγορια...ασχημα πραγματα δυστυχως..ξερεις κατι?περυσι στις 10 απριλιου ειχα μαθει ο,τι ημουν εγκυος και ειχαμε τρελλαθει απο την χαρα μας,και τωρα πλησιαζει αυτη η μερα και λυπουμαι πραγματικα.. :(:(:( φαντασου εχω κρατησει και το τεστ εγκυμοσυνης και γενικα τα παντα... :(:(:(:(

Δημοσίευση

Γωγακι μαλλον σε στεναχωρει και θυμασαι κ τις περσιμνες χαρες σας,ελα μην στεναχωριεσαι γλυκια μου,σου ευχομαι συντομα να ερθει ο αντρουλης σου και να κανετε συντομα και ενα μωρακι!!!Καλο πασχα να εχουμε και πανω απο ολα υγεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...