Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

έχω καταγωγή από ένα ορεινό χωριό της Λαμίας και εκεί θα περάσουμε τις γιορτές του Πάσχα όλοι μαζί!!! Συνοστισμός θα γίνει, όλο το σόι μαζεμένο. :woohoo:

Πολύ μου αρέσει Πάσχα στο χωριό, είναι μια γιορτή που γεμίζει κόσμο το χωριό. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρει άδεια οπότε θα καθίσω περίπου 10μέρες με τα παιδάκια μου στον καθαρό αέρα!!!!! ;)

Αλήθεια εσείς που θα πάτε για Πάσχα? Για να ακούσω προτάσεις!!!! :kiss:

Δημοσίευση

...Από τον Πύργο...

Το χωριό μου είναι 5 χιλιόμετρα από τον Πύργο. Βαρβάσαινα λέγεται και μόνο εκεί μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω το Πάσχα!!!! :)

Κι αφού κόπηκε ο εορτασμός του Πάσχα στα Στρατόπεδα λόγω οικονομικής κρίσης, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα είμαι ελεύθερη να ψήσω αρνί και με το σόι μου...!!!!!

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια,

έχω καταγωγή από ένα ορεινό χωριό της Λαμίας και εκεί θα περάσουμε τις γιορτές του Πάσχα όλοι μαζί!!! Συνοστισμός θα γίνει, όλο το σόι μαζεμένο. :woohoo:

Πολύ μου αρέσει Πάσχα στο χωριό, είναι μια γιορτή που γεμίζει κόσμο το χωριό. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι έχω πάρει άδεια οπότε θα καθίσω περίπου 10μέρες με τα παιδάκια μου στον καθαρό αέρα!!!!! ;)

Αλήθεια εσείς που θα πάτε για Πάσχα? Για να ακούσω προτάσεις!!!! :kiss:

καλη σας μερα κοριτσακια!τι μου κανετε? ασπα? απο ποιο χωριο της λαμιας αν επιτρεπεται?κι εγω απο λαμια ειμαι..κεντρο :P

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Έλα βρε Γωγάκι πατριωτάκι!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Είμαι από Ομβριακή Δομοκού....ψηλα!!!!!

Το ξέρεις το χωριό μου?????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ακουστικα το ξερω :P δεν εχω παει ομως..εγω απο λαμια εχω φυγει απο τα 16 μου...εχω ομως τη μαμα μου και τα αδερφια μου εκει,καθως επισης και ενα ψητοπωλειο στην πλατεια λαου που μετα το θανατο του μπαμπα μου :(:( το εχει αναλαβει πλεον ο αδερφουλης μου..

Δημοσίευση

το χωριο σου το εχω ακουστα :P δεν εχω παει...εχω φυγει απο τα 16 μου απο λαμια.εχω εκει ομως τη μαμα μου και τα αδερφια μου..καθως επισης κι ενα ψητοπωλειο στην πλατεια λαου το οποιο εχει αναλαβει ο αδερφουλης μου εδω και 3 χρονια μετα το θανατο του μπαμπα μας.. :(:(:(

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

το χωριο σου το εχω ακουστα :P δεν εχω παει...εχω φυγει απο τα 16 μου απο λαμια.εχω εκει ομως τη μαμα μου και τα αδερφια μου..καθως επισης κι ενα ψητοπωλειο στην πλατεια λαου το οποιο εχει αναλαβει ο αδερφουλης μου εδω και 3 χρονια μετα το θανατο του μπαμπα μας.. :(:(:(

Το χωριό μου Γωγώ είναι πολύ ωραίο και μεγάλο, έχει πολλούς μόνινους κατοίκους και πολύ νεολέα!!!!

Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου έλα από τα μέρη μας!!!! :)

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλημερα και απο μενα !!!! καλα εισαστε ;;; εγω δεν εχω χωριο !!!αλλα μπορει να παω στο αστρος σε μια ξαδερφη του αντρα μου !!

καλα να περασετε ολοι σας δεμενοι και αγαπημενοι και να προσεχετε !!

καλημερα βρε βαρβαρα!που εισαι βρε ψυχουλα εσυ?που χαθηκες? :)

Δημοσίευση

ρε κοπελιες δεν μου ανοιγει το μαμμυ μου εχει σπασει τα νευρα !! καλα ειμαι εχω ξεσηκωσει ολο το σπιτι και με τις δυο ζουζουνες μες στ ποδια μου καταλαβαινετε !! ολο διαλειματα κανω για να αλαξω την μια να ταισω την αλλη κλπ !! υσηχα κατα τα αλλα γιορταζε και το εβελινακι μου στις 25 καναμε μια γιορτουλα καλοπερασαμε ενταξει δεν χορεψαμε κιολας χαχαχα τωρα μενει να ψωνισω κανα ρουχαλακι για μενα για την ανασταση οποτε πρεπει να τελειωσω τις δουλειες μου για να μπορεσω να βγω στα μαγαζια με την ανεση μου ειδα οτι το εβγαλαν το καρμα χαχαχα ελα ντε τι σημασια ειχε ;;;

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

καλώς την Βαρβάρα, τι κάνεις βρε κοπελιά????

Άστρος εεεεεεεεε?????Σου καλοάρεσε!!!!!

παω πολυ συχνα και εχω βρεθει εκει το πασχα και ηταν πολυ ωραια !! βεβαια ημουν εγκυος στην εβελινα και μου μυριζαν παρα πολυ τα εντοσθια εξω στην αυλη μια μερα πριν που τα ετοιμαζαν και ειχα κλειστει μεσα αλλα μετα που τα εψησαν δεν μυριζε καθολου!! ασε που εχει μια τελεια θεα γιατι ειναι λιγο υπερυψωμενο το χωριο και ειναι ωραια !!

Δημοσίευση

κΑλημερα!!Γωγω ολα καλα??Τελικα δεν θα πας πουθενα??Θα σε προσκαλουσα ,να σουβλιζαμε αλλα φοβαμαι μην σε κολλησω γαστρεντεριτιδα παλι ,τους εχω κολλησει ολους ειμαι επικινδυνη!! :laugh: Εμεις εδω,Σαλαμυκονος!!! :laugh:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

κΑλημερα!!Γωγω ολα καλα??Τελικα δεν θα πας πουθενα??Θα σε προσκαλουσα ,να σουβλιζαμε αλλα φοβαμαι μην σε κολλησω γαστρεντεριτιδα παλι ,τους εχω κολλησει ολους ειμαι επικινδυνη!! :laugh: Εμεις εδω,Σαλαμυκονος!!! :laugh:

καλημερα ανθη!δε σου περασε βρε ακομα??? εγω μετα απο πολλα παρακαλια του νικου μαλλον κι εγω σαλαμυκονο θα ειμαι στα πεθερικα μου.... :angry::angry:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Ουαουουου!Ελα καλε εδω!Μονο τον Γαλατη δεν θα δεις! :laugh: :laugh:

αμα δεν εχει γαλατη πασχα σαλαμυκονο και να τραγουδα το ασπρονησι...δεν ερχομαι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Για μενα το φετεινο Πασχα ειναι διαφορετικο μια και δεν θα εχουμε μαιτον μπαμπα μου ξερετε του αρεσε πολυ ολο αυτο το σκηνικο και λογω καταγωγης ηταν απο το Αγγελοκαστρο Μεσολογιο και εκει το εχουν παραδοση το ψητο και το κοκορετσι .Δυστυχως ειχα να κανω μαζι του πασχα 4 χρονια εριπουαπο τοτε που μετακομισαμε αλλα τη Δευτερη μερα συναντιομασταν οχι το περσινι πασχα που εκανα με τα πεθερκα μου και τη κουνιαδα μου και αφηστε να μην αναλησω πως περασαμε προπερσι παλι ο μπαμπας ηταν στο νοσοκομιο κι κατσαμε σπιτι μας παλι μετα πεθερικα .

φετος ομως ειπα θελω να ειμαι με τα αδερφια μου και τη μανουλα μου να μας βλεπεςι απο εκει πανω ο μπαμπας μου και να ειναι ικανοποιημενος , θα παμε στη ξαδερφη μου στη Σαλαμινα για μενα σημασια εχει πο θα ειμαι με την οικογενεια μου .

Δημοσίευση

Βανια μου εχω ζησει την απωλεια του πατερα,και ειναι κατι το αξεπεραστο!Αλλα εχουμε παιδακια,που μας χρειαζονται και δεν μπορουν να μας βλεπουν στενοχωρημενες ,γιαυτο ελατε ολες Σαλαμυκονο που εχει τα παντα και συμφερει!!

Δημοσίευση

βανια μου συμφωνω κι εγω με την ανθη...κι εγω πριν 3 χρονια τον εχασα κι ακομα ποναω και τον σκεφτομαι συνεχεια,και δε θα παψω ποτε μεχρι να κλεισω κι εγω τα ματια μου...απλα ο χρονος θα απαλυνει τον πονο αυτο τον δυνατο που εχεις τωρα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...