Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια η ατυχια μου ειναι απιστευτη.Δυστυχως αδικα χαρηκα και αδικα ξαπλωνα τοσες μερες και τζαμπα ολος ο κοπος και η αγωνια που περασα. Ηταν τελικα εξωμητριο. Σε ετοιες περιπτωσεις ευχεσαι να ηταν αρνητικη η χοριακη. Τελος παντων εκανα λαπαροσκοπηση την Τεταρτη και το αφαιρεσαμε. Δεν θα το βαλω κατω ομως, θα ξεκουραστω τωρα και θα ξαναπροσπαθησω οταν θα ρθει η ωρα που θα μπορω. Η ζωη ειναι γεματη απροοπτα και πρεπει παντα να κοιταμε μπροστα. Καποια στιγμη θα ανταμοιφθουμε για τους κοπους μας. Δεν ξερω αν θα συνεχισω να μπαινω στο Φορουμ, ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν να τα καταφερουν γρηγορα και ευκολα. Μας αξιζει να ξεπερασουμε τις δυσκολιες. Ελπιζω να μην σας χαλασα το κεφι. Σας αγαπαω ολες και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση. Ειστε αδερφες.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου, δεν πειραζει (οσο ευκολα και αν το λεω), θα ξαναπροσπαθησεις. Και γω πριν απο λιγο πηρα αποτελεσμα χοριακης και ειμαι και εχω αυτο το αγχος , ειναι το βασικοτερο για το ξεκινημα της εγκυμοσυνης. Ο ΘΕΟς δεν αφηνει καμμια και κανεναν. Σε καταλαβαινω απολυτα. Θεληση υπαρχει αρα μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Αβα για το θάρρος σου και την αποφασιστικότητα σου! Είναι υπέροχο ότι παρ' όλη την ατυχία σου τα λόγια σου είναι γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία! Εύχομαι ο Θεός να σε ανταμοίψει σύντομα!

Δημοσίευση

Πολύ λυπάμαι Άβα μου και σε καταλάβαίνω απόλυτα.Το έχω περάσει δύο φορές καιξέρω ότι πονάει πολύ....Όμως θα το ξεπεράσεις και θα συνεχίσεις.Για πολλές από εμάς ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά όταν θα τα καταφέρουμε πιστέυω θα τα ξεχάσουμε όλα.

Σου εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή δύναμη.

Δημοσίευση

αβα,

λυπαμαι κοπελα μου!Καμια φορα η χαρα εναλλασεται πολυ γρηγορα με την λυπη!σου ευχομαι το γρηγοροτερο να ξαναβρεις δυναμη !και να πανε ολα καλα την επομενη φορα και να αποκτησεις ενα υγιεστατο παιδακι!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου λυπάμαι πολύ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα έκανα κ εγω την Τρίτη λαπαροσκόπηση κ ξέρω περίπου πως αισθάνεσαι.. Ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά... Όλα για κάποιο λόγο γίνονται(Αυτό να σκέφτεσαι κ να παίρνεις κουράγιο)... Ότι χρειαστείς εδώ είμαι... Καλή ξεκούραση! Φιλιά!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοριτσια για την δυναμη που μου δινετε. Εχει δικιο η neneka ολα γινονται για καποιο λογο. Κοιταω μπροστα λοιπον και αφηνω πισω τα δυσαρεστα με την ελπιδα οτι συντομα θα πανε ολα καλα.

Σας φιλω ολες :kiss:

Δημοσίευση

Theo_Dominic έγραψε:

Μπράβο Αβα για το θάρρος σου και την αποφασιστικότητα σου! Είναι υπέροχο ότι παρ' όλη την ατυχία σου τα λόγια σου είναι γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία! Εύχομαι ο Θεός να σε ανταμοίψει σύντομα!

λυπαμαι..αλλα σε θαυμαζωω...θα συμφωνησω με την THEO_Dominic!!

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ... :( εύχομαι την επόμενη φορα να πάνε όλα καλά και να ρθει το μωράκι που τόσο περιμένεις ...σε καταλαβαίνω γιατί πριν κάνω τη μικρούλα μου είχα και εγώ μια εξωμήτριο...και είχα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο...ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και με το προσπαθήσαμε όταν πέρασε λιγος καιρός η μικρούλα ήρθε αμέσως..... ;);) οπότε όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις ...μην έχεις άγχος...

Δημοσίευση

Άβα μου λυπάμαι πραγματικά πολύ,

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο σου έπειτα από όλη αυτή τη προσπάθεια. Εύχομαι πραγματικά να είναι η τελευταία σου στεναχώρια και πολύ γρήγορα να έχεις και πάλι ευχάριστα να μας ανακοινώσεις... Κουράγιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...