Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια αυτο τον μηνα αδιαθετησα με 3 μερες καθυστερηση οχι οτι ειναι τρομερο 3 μερουλες αλλα ηταν πολυ διαφορετικη απο καθε μηνα.ας πουμε την τριτη που μου ηρθε ειχα ελαχιστο και μετα ειχα καφε υγρα λες και καθαριζα και μετα τιποτα,την αλλη μερα το πρωι δεν ειχα τιποτα και το μεσημερη με επιασε πολυ πονος και ειχα παλι ελαχιστο αιμα και μετα παλι καφε υγρα και χθες κατι λιγα καφε,ηρθε για μια στιγμη λιγακι αιμα και αυτο ηταν τελειωσε.καθε μηνα μου κραταει τουλαχιστον 4-5 μερες και εχω κανονικα αιμα.να παρω τον γιατρο τηλεφωνο;ειχα πιει και πριν 2 εβδομαδες αντιβιωση λετε να παιζει ρολο αυτο;

Δημοσίευση

Τι να πω βρε κοριτσάκια,δε μου έχει τύχει ούτε το ένα ,ούτε το άλλο!!!

Να πάρετε και οι δύο ένα τηλεφωνάκι στους γιατρούς σας για να ξεκαθαρίσουν όλα!!!

Πάντως ευχομαι να εξελιχθούν όπως τα επιθυμείτε!

Δημοσίευση

κατσαριδουλα καλησπερα!!!

και εγω ειχα το ιδιο συμπτωμα με σενα. εγω παντα ειχα περιοδο 7 μερες...καφε υγρα μονο τις τελευταιες 2 ειχα...αλλα τον οκτωβρη μου ηρθε περιοδος σαν εσενα...ειχα 3 μερες μονο καφε υγρα και πολυ λιγα...αλλα αν και δεν ειχαν σταματησει τα καφε υγρα λεω παω να παρω τεστ δεν ειναι δυνατον...το εκανα και βγηκε ενα θετικο ΝΑ!!!!! :woohoo: παω την επομενη για χοριακη να το επιβεβαιωσω γιατι δεν τα πολυεμπιστευομαι τα τεστ εγκυμοσυνης :P και βγηκε θετικη και η χοριακη αλλα λιγο χαμηλη...μου λεει ο μικροβιολογος ειναι μαλλον επειδη εγινε συλληψη προσφατα! και τωρα διανοιω την 23η εβδ της εγκυμοσυνης μου!!!

ευχομαι η κοιλιτσα να εχει γεμισει με το ομορφοτερο θαυματακι του κοσμου!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

σ'ευχαριστω πολυ κουκλιτσα!!! :cheer:

πηγαινε παρε τεστακι..αλλα διπλο ε?? για να κανεις και δευτερο για σιγουρια μεχρι να πας δευτερα να κανεις χοριακη. παντως και αρνητικο να βγει μην απογοητευτεις..πηγαινε ουτως ή αλλως να κανεις χοριακη....πολλες κοπελες παρ'ολο που ειναι εγκυος τους βγαινει αρνητικο :dry:

Δημοσίευση

θα παω μετα να παρω τεστ αλλα δεν λεω τιποτα ακομα στον αντρα μου θα το κανω και μετα αν ειναι θα του το πω!με ποναγε πολυ η κοιλια μου ομως αλλα και σημερα που εχω δεν εχω φορες φορες με ενοχλει ελαχιστα.

Δημοσίευση

οχι δεν απογοητευομαι!εκανα και το αλλο το πρωι αλλα μαλλον δεν το εκανα σωστα γιατι δεν βγηκε τιποτα στο παταθυρο ελενχου.θα το αφησω και θα δω μηπως παω για χοριακη κατευθειαν τη δευτερα να ξερω σιγουρα μηπως τελικα εχω και τιποτα αλλο.ευχαριστω πολυ :kiss:

• Απαντήσεις

• Οι ενέσεις διέγερσης γίνονται παράλληλα με την περίοδο. Δεν την σταματάνε. Δηλαδή ξεκινώντας ενεσεις θα έχεις κανονικά περίοδο μέχρι την 5η-6η μέρα, όπως έχεις.  Αυτά που εμποδίζουν την περίοδο είναι η προγεστερονη και η οιστραδιολη, που παίρνεις μετά την ωοληψια, αν ο γιατρός σε προορίζει για εμβρυομεταφορα απευθειας. Ή και σε επομενο κυκλο. Μέχρι να κάνεις την β χοριακη, 10 μέρες περίπου μετά την ετ και παίρνεις αυτά τα φάρμακα, δεν έρχεται περίοδος, οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα σου.
    • @Kiddoσε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ξεκινήσω αύριο κιόλας! σκεψου ειχα σκεφτει να της δωσω φυστικοβουτυρο μεσα στο αμαξι ωστε αν γίνει κάτι να πάμε στα επείγοντα πιο εύκολα 😅 φοβερή ψυχραιμία  @Θέτις Κ.οντως αυτό με το ποπουδελι δεν βολεύει καθόλου. Εγω στο τέλος του μπάνιου τη βγάζω και κάνω τον ποπό της όπως στην αλλαγή της πάνας απλά με σαπούνι Μήπως έχεις κανένα λινκ με τις σβούρες; με ενδιαφέρει 😂
    • Εγώ απέχω να τα διαβάζω αυτά. Είμαι από την φύση μου αγχώδης και δεν θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο. Ούτε θα επιτρέψω να μου πει κάποιος μια ιστορία με κακή έκβαση. Μετά την γέννα ότι θέλουν.
    • Καλησπέρα κι απο εμάς κορίτσια! Σας διαβασα... καλα είμαστε εμείς επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας. Περιμένουμε κ τ σχολεια να μπούμε σε σειρά. Η δικιά μ ειναι τ πιο μικρό της παρέας, την Κυριακή θα κλείσει τον 4ο. Σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλη, περναει αλμα εδω κ καμια βδομαδα και θέλει λίγο αγκαλια παραπάνω αλλα σαν να αλλαξε κ αρκετα. Εχει κανα 2 μερες π γελάει κακαριστα. Γελούσε δηλ με ήχο αλλα τωρα οποτε της κάνουν βλακειες τ κορίτσια ξεκαρδιζεται κ εχει πολυ πλακα. Πιπίλα δ παιρνει αν κ δοκιμασα. Αλλα της μαμ της αρεσει καπως πιο καλα. Η μεγαλη μ πηρε της μαμ κ τ μπουκάλια κ οι 2 οι μεγάλες μαμ. Όταν αποθηλασα.  Περιοδο δ έχω δει ακόμα. Μάλλον κάνει νερά λογο θηλασμου. Οσο για τις τροφές τ κορίτσια ξεκίνησαν μόλις έκλεισαν τον 5ο όποτε πιστευω το ιδιο κι αυτη.
    • Αα! Και @Maya_ εχε υπόψη σου πως εν δυνάμει όλο τα τρόφιμα είναι αλλεργιογόνα για το μωρό.. αυτά που επωνομαζουμε "αλλεργιογόνα" είναι τα ευρέως γνωστά ότι προκαλούν αλλεργίες στους ανθρώπους οπότε και για αυτό δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα.. δηλαδή (χτύπα ξύλο) μπορεί το δικό σου παιδί να εμφανίσει αλλεργία στο ρύζι (λέω τυχαία ένα) αλλά να μην εμφανισει σε κάποιο από τα γνωστά αλλεργιογόνα πχ φυστίκι.. απλά στατιστικά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να εμφανίσει στο φυστίκι παρά στο ρύζι.. καθώς είναι γνωστό ότι προκαλεί αλλεργία στους ανθρώπους.. για αυτό και τηρούμε πάντα το κανόνα των 10' σε κάθε τι που εισάγουμε για πρώτη φορά γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει αλλεργία ένα μωρό που πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με το κάθε τρόφιμο και παρατηρούμε μέχρι και 4 ώρες μετά την επαφή με το τρόφιμο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...