Μετάβαση σε περιεχόμενο

rizalevro sto gala?


Recommended Posts

:unsure: koritsia simera kapoios mou eipe oti liges imeres prin arxiso rizalevro,(emeis ksekiname to savato) na vazo mia koutalia sto gala tou morou se ena mono gefma gia na sinithisei ti gefsi :blush: !to exei kanei kamia sas?ti protinete-na to kano h oxi? :):)
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.δε νομιζω οτι χρειαζεται,θα συνηθισει μονο του το μωρο με τα καθημερινα γευματα,το πολυ να πρεπει να βαλεις λιγο γαλα σκονη μεσα στο ρυζαλευρο αν δεν το τρωει ετσι το μωρο..το αντιθετο δεν το εχω ακουσει να σου πω την αληθεια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον !! αμα σου πω οτι μου το προτεινε η γιαγια μου να το κανω το βραδυ γ να κοιμαται καλυτερα το μωρο?κ το δοκιμασα...αμα διαβασεις στο κουτι τις οδηγιες λεει οτι γινεται κ στο μπιμπερο..σε επομενο παιδι μου θα το κανω σιγουρα ξανα,ειδικα αμα δω οτι δεν βαζει κ βάρος ιδιαιτερο θα του βαζω μια κουταλιτσα στο μπιμπερο,φυσικα μιλαω γ την ηλικια των 5 μηνων κ μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το έκανα αυτό μπας και πιει το γάλα της...

Το ρυζάλευρο το τσάκιζε, το γάλα ούτε να το φτύσει (ακόμα και τώρα).

Με μισή μεζούρα ρυζάλευρο στα 100 ml κάτι γινόταν. Το έπινε σχεδόν όλο.

Για να συνηθίσει τη γεύση... Μπα... Θα σου έλεγα μην το κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος. Θα τη συνηθίσει έτσι κι αλλιώς! Μέρα με τη μέρα θα τρώει καλύτερα και περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, το εκανα και εγω αρκετες φορες στην μεγαλη μου κορη, οταν ηταν μωρο.

Οχι, για να μαθει στην γευση αλλα για την διαρροια που ειχε καποιες φορες.

Να σας πω, να το κανω και στην μικρη μου μπας και γινει ποιο παχυντικο το γαλα και παρει κανενα γραμμαριο? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den ksero re koritsia,me berdepsate ligo.to gala kai emena den to epine,ospou rotisa to giatro kai mou eipe na tis dialio ligaki xamomili tis milupa mesa sto neraki gia na einai ligo pio gliko.to savato tha arxiso rizalevro ligo ligo,kai isos na xortainei perisotero kai na koimatai kalitera ti nixta.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριάννα μη μπερδεύεσαι..

Καταρχήν για όποια "πειράματα" κάνεις στη διατροφή του μωρού σου πρέπει να ρωτάς το γιατρό.

Η καθεμιά μας βάλαμε ρυζάλευρο στο γάλα του μωρού για το δικό μας λόγο, η μία για να το πίνει, η άλλη για να χορταίνει περισσότερο και να κοιμάται το βράδυ, λόγοι που ίσως να μην ισχύουν, αλλά στην προσπάθειά μας να κάνουμε ότι νομίζαμε καλό, ίσως να κάναμε και πράγματα περιττά.

Νομίζω πως όλες θα συμφωνήσουμε στο ότι δεν είναι ανάγκη να το βάζεις στο γάλα για να συνηθίσει στη γεύση. Για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι δε χρειάζεται να το κάνεις και θα συμφωνήσουν και οι περισσότερες. Την πρώτη μέρα έτσι κι αλλιώς θα του δώσεις μία κουταλίτσα, τη δεύτερη δύο, την τρίτη τρεις, κοκ και θα συνηθίσει τη γεύση.

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ifigenia i apantisi sou me kalipse!aloste avrio tha dokimasei to bebaki mou rizalevro proti fora!tha ftiakso liges koutalies na dokimaso kai ego pos einai,kai elpizo na arpaksei to koutalaki kai na to faei me laxtara!!tora an arxisei na to ftinei , ti na kano-tha to palepso me ypomoni!!tha ta poume avrio loipon.filakia polla kai efxaristo!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ δεν έβαλα ρυζάλευρο ποτέ σε κανένα μου παιδί ο γίος μέχρι σήμερα δεν τρώει τίποτα κρεμώδεις η κόρη τρελάινεται για κρέμες. Δικό μου συμπέρασμα, έαν του αρέσει κάτι απο την πρώτη στιγμή θα το φάει εαν όχι οτι δοκιμασίες και έαν κάνουμε δεν πρόκειτα να το φάει.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το εκανα για 10 μερες (1 κουταλια στο πρωινο και στο βραδυνο γαλα) ως μια προσπαθεια συμβιβασμου με τον παιδιατρο που επεμενε στο ρυζαλευρο ενω εγω δεν ηθελα να δωσω...

Εννοειται πως το μωρο μου τοτε ειχε βαρος περισσοτερο απο το κανονικο και το γαλα το καταβροχθιζε ολο και χωρις και με το ρυζαλευρο και στον υπνο δεν ειχε καμια διαφορα...

Τελικα με κατι γκρινιες στον παιδιατρο για φανταστικες δυσκοιλιοτητες και για τη ζαχαρη που περιειχε το ρυζαλευρο, το αντικατεστησα με βραστο καροτο - γλυκοπατατα.

Ετρωγε ηδη και φρουτοκρεμα τοτε και συνεχιζει μεχρι σημερα να καταβροχθιζει τα παντα σε μορφη κρεμμας, με τα χοντρο-αλεσμενα και τα κομματακια γκρινιαξε λιγο αλλα του περασε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...