-
Απαντήσεις
-
Από Elk · Δημοσίευση
Θα πεταχτώ λίγο να πω πως και εγώ γέννησα με καισαρική και είχαν ακριβώς την ίδια τακτική φαγητό νερό καθόλου είχα φάει τελευταία φορά Κυριακή και μετά ξανά έφαγα Τετάρτη πρωί γιατί περίμενα πότε θα λειτουργήσει το έντερο μέχρι έστω να αεριστώ… υπομονή να σου ζήσει το μωράκι καλή ανάρρωση εύχομαι σε εσένα ! @Maria98 κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι πότε τα λέγαμε πότε γέννησες πέρασε ο καιρός γρήγορα ☺️ γερό και καλοτυχο να είναι το μωράκι σου 🌹 -
Από anna_30 · Δημοσίευση
Πεντακάθαρο και εδώ το θετικό! Με το καλό η χοριακη κοπέλα μου! Συγχαρητήρια ❤️ -
Από finallytheend · Δημοσίευση
Ναι είμαι και εκεί και ρώτησα.. αυτό ξέρω και εγώ.. και έχω αποκλείσει την αλλεργία.. αλλά ο καημένος υποφέρει.. Σε ευχαριστώ! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Και εγώ με πρόχειρα μαθηματικά αυτό υπολόγισα 😂 έχουμε γίνει γκουρού στο θέμα γονιμότητας εδώ… Μακάρι Ελίζα μου! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα την ομάδα στο fb «θηλασμός και αλλεργίες», που είναι πλήρως κατατοπιστική, ακόμη και αν δεν θηλάζεις. Ωστόσο, είναι φυσιολογικό τα βρεφακια να έχουν αέρια κ ενοχλήσεις ως ένα βαθμό, καθώς το πεπτικό τους σύστημα είναι ανώριμο. Η μικρή μου είχε αλλεργία, αλλά παρουσίαζε και αίμα στις κενώσεις, δεν έπαιρνε βαρος και πολλά άλλα συμπτώματα. Οπότε δες τι θα σου πούνε και τα κορίτσια της ομάδας και ίσως να μην είναι αλλεργία και με τον καιρό περάσει. Ετσι κ αλλιώς οι κολικοι διαρκούν έως 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος.
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.