Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα,

Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί έχω ένα αγοράκι 16 μηνών και θέλω να ξέρω σε ποιά εστιατόρια μπορώ να πάω να φάω μια στο τόσο με το παιδί μου!

Πράγμα που από την ώρα που έκανα μια μινι έρευνα, είναι μάλλον περίεργο για τα Ελληνικά δεδομένα!!!! :angry:

Λοιπόν χώρο μη καπνιστών με καθισματάκι για το παιδί και ειδικό menou για το παιδί βρήκα στα Fridays!

Εσείς έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Μπορούμε να πάμε και κάπου αλλού?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο golden hall που πήγα είχε τουαλέτες για παιδάκια με αλλαξιέρα, πάνες , μωρομάντηλα κ.λπ. τώρα για μενού και καθισματάκι δεν πρόσεξα για να είμαι ειλικρεινής..

Ωραίο θεματάκι .. είμαι και εγώ περίεργη να μάθω ... θα χρειαστεί στο μέλλον.. χαχα

Συγνώμη που επεμβαίνω, επειδή δεν μένω στην Ελλάδα, μήπως να γράφατε και σε ποιά πόλη αναφέρεστε?! :blink:

καλές είναι οι προτάσεις αλλά σε ποιές πόλεις βρίσκονται αυτοί οι χώροι-εστιατόρια?

τα Ruby Tuesday ειναι σαν τα fridays εχουν χωρους για μη καπνιστες παιδικα γευματα κ καθισματακια...έχει στην γλυφαδα στο ρεντη κ στο mall

στην Αλεξανδρουπολη πηγαμε σε μια ταβερνα κ ειχε καθισμα γ το μωρο δεν θυμαμαι πως τη λενε ,η Ιφιγενεια θα ξερει!!!!

στην Καλλιφυτο της Δραμας εχει ταβερνα ο φιλος της ξαδερφης μου κ συζητουσαμε γ το μαγαζι οριν απο καμμια εβδομαδα κ της ειπα να παρουν καθισματακι (κανα δυο) γ μωρα,μου λεει μα δεν ερχονται συνηθως με μωρα...της λεω δεν πειραζει παρτα εσυ κ απο στομα σε στομα θα μαθευτει κ θα ερχονται ,τι στο καλο πια 30 ευρω κανουν!!!

MPRABO ΩΡΑΙΟ ΤΟ 8ΕΜΑ Κ ΓΩ ΣΤΑ <FRIDAYS ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ , ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΕ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ , ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???

savropinguinos έγραψε:

κ στα σταρμπακς εχει!

Ναι, αλλά στα Starbucks στη Μητροπόλεως (Αθήνα), για παράδειγμα, δεν έχει χώρο για να αλλάζεις το μωρό, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο για τέτοια αλυσίδα!! :(

Στο Athens Heart στην Πειραιως στον τελευταιο οροφο εχει εστιατορια και παιδικα καθησματακια... εμεις καθομαστε στο Route 66 οπου εχει ποικιλιες απο κοτοπουλακια που περνουμε και τρωει και ο μικρος...!!! Οπως ειπε και καποια κοπελα ειναι fast food αλλα πολυτελειας... εχει βεβαια και αλλου ειδους εστιατορια...! Επισης εχει εναν ειδικα διαμορφωμενο χωρο σε αλλον οροφο για να παιζουν τα παιδακια...!!!

Επισης το 23 στην Κηφισια εχει αλλαξιερα για τα μωρα στο μπανιο και πολυ ομορφη αυλη για να πανε οι μαμαδες με τα καροτσια...!

Θούλη από το στόμα μου το πήρες...Για τα BENIGANS!

Οντως είναι μεγάλος ο χώρος - και για να αλωνίζουν- και

καθισματάκια έχει και καθόλου κάπνα!

Για το ΙΚΕΑ θα πω και εγω-κάπνα είχε πάντως.

Στα Goodys

Στα Fridays

Oμως όλα έχουν σκ@το φαγητά για τα παιδάκια μας :(

Για Θεσσαλονίκη μιλάω

Α!Θυμήθηκα,και στην πίτσα di Spagnia έχει , δεν έχει πολύ κάπνα

Mamoli έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

Ναι, αλλά στα Starbucks στη Μητροπόλεως (Αθήνα), για παράδειγμα, δεν έχει χώρο για να αλλάζεις το μωρό, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο για τέτοια αλυσίδα!! :([/quote:1fn6pt7x]

Τσακάλι με πρόλαβες!

Ας είναι καλά η Έλενα με ο καρότσι της! :P:P :laugh:

Κορίτσια εγώ έκλεισα τραπέζι στα Fridays και επειδή είναι η πρώτη φορά που θα βγω έξω για φαγητό με το μικρό - και ένα αγχος το έχω... - μίλησα με το σεφ και θα μας βράσει λαχανικά και πατατούλα τα οποία θα συνοδεύσουν ψητό ή βραστό κοτόπουλο!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση που είχα τηλεφωνικά - θα πάμε και θα σας πω εντυπώσεις και για το φαγητό.

Όμως μόνο σε τύπου φαστ φουντ έχουμε επιλογές? Μόνο σε μαγαζιά αμερικανικού στυλ? Τα Ελληνικά μαγαζιά? Η Ελλάδα μας?

Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει και δεν το ξέρουμε - θέλω να ελπίζω τουλάχιστον

Ένα από τα πράγματα που μου έκανε εντ'υπωση στην Κύπρο είναι το

ότι σε όλα τα εστιατόρια και τις ταβερνες υπάρχουν διαθέσιμα καρεκλακια

φαγητου. Επίσης στις γυναικείες τουαλέτες υπάρχει αλλαξέρα, κάτι που δεν έχω δει πουθενά στη Ελλάδα (τουλάχιστον στην επαρχία)

bell έγραψε:

Ένα από τα πράγματα που μου έκανε εντ'υπωση στην Κύπρο είναι το

ότι σε όλα τα εστιατόρια και τις ταβερνες υπάρχουν διαθέσιμα καρεκλακια

φαγητου. Επίσης στις γυναικείες τουαλέτες υπάρχει αλλαξέρα, κάτι που δεν έχω δει πουθενά στη Ελλάδα (τουλάχιστον στην επαρχία)

Το ίδιο και εδώ - Γερμανία - ακόμη και σε μπυραρία (όχι όλες) στην τουαλέτα έχει αλαξιέρα για μωρό!!!! αφού δλδ το μωράκι πιει τις μπύρες του πάει για άλλαγμα!!!! :woohoo: :laugh: :silly:

Δεν κατάλαβα κάτι: γιατί μιλάτε για κάπνα αφού και στην Ελλάδα τώρα υπάρχει ο νόμος περί καπνίσματος, δηλαδή τα εστιατόρια-καφετέριες δεν το τηρούν?!!!!

εδώ πας για φαγητό ή καφέ ή ποτό και η ατμόσφαιρα είναι καθαρή!!!!

Από μωράκι στα καφέ την τρέχω τη μικρή. Στη Γερμανία σπάνια να έχω πρόβλημα. Είτε σε πολυκατάστημα είμαι, είτε σε εστιατόριο.

Να πω την αλήθεια όμως, πριν πάμε ια φαγητό έχω φροντίσει να είναι ταϊσμένα τα παιδιά για να μην τρώνε από έξω. Οπότε παίζουν μεταξύ τους ή κάθονται ήσυχα. Πλέον βγαίνουμε τόσο συχνά που έχουν μάθει.

Argi έγραψε:

Δεν κατάλαβα κάτι: γιατί μιλάτε για κάπνα αφού και στην Ελλάδα τώρα υπάρχει ο νόμος περί καπνίσματος, δηλαδή τα εστιατόρια-καφετέριες δεν το τηρούν?!!!!

Εδώ γελάμε. Ή καλύτερα κλαίμε. Ξέρω περίπτωση μαγαζιού που ήταν άκαπνο πριν την υποτιθέμενη απαγόρευση και τώρα πια επιτρέπεται το κάπνισμα...! Ελλαδιστάν. Ακόμη και στην Τουρκία που είναι εξίσου θεριακλήδες κατάφεραν να επιβληθεί η απαγόρευση κι εδώ τίποτα...

Εμεις πηγαινουμε με το μωρο σε πολλες ταβερνες γιατι αυτα τυπου αμερικανικο δεν μας αρεσουν...αλλαξιερες, καρεκλακια και τετοισ δεν εχουμε βρει πουθενα, αλλα χωρο για καροτσι σε πολλες, καθως και αλλα μωρακια. Τι να κανουμε, αλλαγμα στο αυτοκινητο και φαγητακι...εννοειται δικο μου!!!Δεν ξερω, δεν εμπιστευομαι καθολου τα απεξω, εστω και λαχανικα σκετα να ειναι!! Που ξερω εγω αν επεσαν κατω, αν ηταν σαπιο το μισο η τι επιασε ο καθενας πριν τα πιασει, η αν ηταν αρρωστος και φτερνιστηκε πανω!!!Οχι, με τιποτα..ειδικα για κρεας δεν το συζητω καν (δεν μιλαω για παιδακια εννοειται, για μωρα μιλαω. αν και αμφιβαλω αν θα μου φυγει ποτε η "σιχασια" αλλα τι να κανω...)

kuo28 έγραψε:

Argi έγραψε:

Εδώ γελάμε. Ή καλύτερα κλαίμε. Ξέρω περίπτωση μαγαζιού που ήταν άκαπνο πριν την υποτιθέμενη απαγόρευση και τώρα πια επιτρέπεται το κάπνισμα...! Ελλαδιστάν. Ακόμη και στην Τουρκία που είναι εξίσου θεριακλήδες κατάφεραν να επιβληθεί η απαγόρευση κι εδώ τίποτα...[/quote:3jccjkvv]

nomizw oti zoume se paralilo simpan :blink: ...egw opou kai na paw APAGOREUETE to kapnisma kai exei pentakatharh atmosfera ...akoma kai sto komotirio pou paw h komotria bgenei eksw gia tsigaro :ohmy: kai as einai diko ths to magazi ...kai fusika oxi giati paw endexomenos me to mwro alla ayto kanei apo tote pou apagoreutike .

exei megalo problima o antras mou pou thelei na kanei tsigaro meta to fagito :laugh: kai panta to kanei perpatontas pros to autokinito :laugh: :laugh:

τωρα ο Σταυρος ειναι μεγαλος αλλα οταν ηταν μωρο οπου πηγαιναμε τον επαιρνα μαζι .Ταβενα ηταν τον επαιρνα και του εδεινα και παιδακι στο χερι και πατατες τηγανητες και οτιδηποτε άλλο πιστευα οτι μπορουσενα φαει.Η αληθεια ειναι οτ στα μαγαζια που παμε ηξερα οτι το κρεας το ηταν δικο τους για παραδειγμα στα δερβενοχωρια σ εενα μαγαι με τζακι ηταν γνωστος μας η ακομα κι στον ασπροπυργο .Τον εβαζα στ καροτσι και καθταν και οταν ηθελε κοιμοταν αν επρεπε να αλλαξει τπν αλαλζα μεσα στη τουαλετα ειχα παρει το κολλαει τον ακουμπαγα η στο καροτσι η οταν ξεκιναγε να στεκετε ορθιο .Ποτε δνε μου επαθε τιποτα οσο για το τσιγαρο ενταξει τ να εκανα καθοταν .Τωρα που μεγαλωσε τον επειραει ο καπνος βεπτε εχυμε τη παραρρινκολπιτιδα κλαι ολες οι εντονες μυρωδιες μας ροκαλουν προβλημα .

Στα ικεα που λετε ναι εχει χωρο να αλαλξεις το παιδι αλλα το φαι δνε νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο πολυ πλαστικομου κανει .Αν βεβαια θελεις να πς σε καποιο χωρο που δεεχει τσιγαρο πας και παιρνεις το φαι του παιδιου απο το σπιτι .

Ωραιο θεμα κοριτσια ,με ενδιαφερει κ εμενα!

Να σας πω κατι για τα καθισματακια,ο αδερφος μου εχει παρει ενα πολυ μικρο φτηνο καθισματακι,δεν εχει ποδια,το τοποθετεις πανω σε οποιαδηποτε καρεκλα κ εχει λουρακια που το δενεις εκει για να ειναι σταθερο!Οποτε βγαινουν εγω για φαι,καφε κτλ το εχουν παντα στο πορ-παγκαζ κ βαζουν τον μικρο εκει,ειναι το καθισματακι της βολτας,μονο εξω το χρησιμοποιουν!Μ'αρεσε η ιδεα,δε το ειχα σκεφτει!Θα παρω κ εγω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...