Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σύμφωνα με την αυχενική κορίτσι μου μέτρα το. Οι εφαρμογές το πάνε αποκλειστικά με βάση την περίοδο αλλά τελικά μπορεί να βγει λίγο μικρότερο η μεγαλύτερο ανάλογα πότε έγινε κι η ωορρηξία ή τον κύκλο της περιόδου. Όσο για το φούσκωμα εμένα με βοηθάει το βράδυ η μετά το φαγητό το ξινό νερό ή σουρωτή με λίγο λεμόνι, τα μήλα επίσης ναι μπορείς να δοκιμάσεις. 
    • Είναι καθαρά δική σας απόφαση το αν θα προχωρήσετε ή όχι. Κανένας δε μπορεί να σου αποκλείσει τη φυσιολογική σύλληψη. Το κακό είναι πως όσο περνάει η ηλικία της γυναίκας στενεύουν τα περιθώρια. Εμείς προχωρησαμε σε εξωσωματική μετά από 1.5-2 χρόνια προσπαθειών (30 εγώ τότε κ 35 ο σύζυγος) μ ένα μέτριο σπερμα. Δόξα τω Θεω αποκτήσαμε τα διδυμάκια μας με την πρώτη αλλά δεν είχαμε απόθεμα εμβρύων. Μας κατέτασαν στην ανεξήγητη υπογονιμότητα. Μετά από επιπλέον 4 χρόνια ελεύθερων προσπαθειών ήρθε η πρώτη φυσιολογική σύλληψη που δεν προχώρησε κ ένα χρόνο μετά ξανά έμεινα έγκυος κ περιμένουμε τώρα το μπεμπάκι. Έχουμε περιπτώσεις εδώ με χάλια σπερμα που τα κατάφεραν κ όχι μόνο μια φορά.. @Diwni Όλα αυτά στα λέω για να τα ζυγίσεις εσύ και να καταλήξεις. Εγώ ήμουν έτοιμη κ για 2η εξωσωματική αλλά δε με φόβισε ποτέ σαν διαδικασία. Ποσο καιρό προσπαθείτε; 
    • Το καλό κορίτσι μου είναι ότι η δική σου ορμονολογική κατάσταση και ηλικία είναι μια χαρά. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια παρά πάνω, δεν διορθώνεται.. μπορεί.. μποοοορεί να υπάρξει μία ελάχιστή βελτίωση με κάποια αγωγή αλλά μέχρι εκεί, μην περιμένεις τρελά αποτελέσματα. Είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα. Όχι ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα αλλά με πρόβλημα. Ο σύζυγος είχε μόνο 500 χιλιάδες σπερματοζωάρια ανα ml ενώ θα έπρεπε να είναι 15 εκατομμύρια.. όπως καταλαβαίνεις καταφύγαμε σε εξωσωματική μετά από 2,5 χρόνια προσπαθειών. Έκανε μια θεραπεία, τα σπερματοζωάρια πήγαν 1,5 εκατομμύρια ανά ml αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε σωτηρία.. έτσι καταφύγαμε στη μικρογονιμοποίηση με πολύ καλά αποτελέσματα και πολλά εμβρυάκια 5 ημερών. Η πρώτη μου προσπάθεια παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα, αλλά δεν έχει σημασία πια.. τώρα περιμένω να ξεκινήσω τη δεύτερη προσπάθεια και ελπίζω τυχερή. Να πάτε στο γιατρό, ας σας πει και εκείνος αν μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά γνώμη μου είναι να μην χάνεται χρόνο άσκοπα.  Συμφωνώ σε όλα..! 😉
    • Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογενεια σου!  Και εγώ βγαίνω και την παίρνω μαζί, βέβαια συνήθως για ψώνια πάμε σε ώρες που δεν έχει κόσμο.  Εμείς με τον θηλασμό δεν πάμε καλά,κάθεται με το ζόρι 5 το πολύ 10 λεπτά στο στήθος,βγάζω όσο.μπορω και της δίνω αλλά κουράστηκα. Πιάνει στήθος τρώει και με το που μεγαλώσει και άλλο η ρώγα το πετάει.  Την βάζω στο άλλο και κάνει το ίδιο. Μέχρι και ο άντρας μου χθες μου είπε φτάνει δεν θα τρελαθεις για να θηλάσει και να νευριάζει και το μωρό. Θα το παλέψω όσο μπορώ και όσο αντέξουμε. @Diwni είναι άλλο το συναίσθημα να βγεις έστω για λίγο έξω μόνη σου. Εγώ μέχρι το σχολειο πάω τον μικρό ορισμένες μέρες και περνώ τα πάνω μου.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...