Μετάβαση σε περιεχόμενο

The most beautiful seatbelt

IreneValadia

Recommended Posts

Έτσι για να μάθουμε να οδηγούμε σωστά και προσεκτικά. Να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτό το κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας, που μας πονάνε και δεν θέλουν να μας χάσουν.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτό το κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας, που μας πονάνε και δεν θέλουν να μας χάσουν.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ

εγω τωρα που ειμαι μπουκωμενη και συναχωμενη γιατι επρεπε να δακρυσω τωρα και να μπουκωσω περισσοτερο; ε; βαλτε μια προειδοποιηση μπουκωμενοι αρρωστοι εγκυες θα κλαψετε ντε!!!!

marianda έγραψε:

εγω τωρα που ειμαι μπουκωμενη και συναχωμενη γιατι επρεπε να δακρυσω τωρα και να μπουκωσω περισσοτερο; ε; βαλτε μια προειδοποιηση μπουκωμενοι αρρωστοι εγκυες θα κλαψετε ντε!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Ειρήνη πολύ καλό! Μπράβο!

Ακούω γύρω μου να λένε.. "Α! Όλα κι όλα!! Όταν έχω το παιδί μαζί μου δεν τρέχω."

Όταν δεν το έχεις ρε φίλε γιατί τρέχεις? Για να το αφήσεις ορφανό?

Και στην τελική γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τα παιδιά μας που θα αφήσουμε πίσω μας στην τραγική περίπτωση? Γονείς δεν έχουμε? Τους γονείς μαι γιατί δεν τους σκεφτόμαστε? Υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από γονιό να χάνει το παιδί του? :huh:

marianda έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗ....επισης να συμπληρωθει στον τιτλο κοπελες

που βαζουν κολπικα υποθετα να μην το διαβασουν γιατι

απο την συγκινηση μπορει να πεταξουν το υποθετο!!!!!! :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

έλεος Ζαχ!!! έλεος!!!

επίσης πρέπει να δούμε τι προειδοπίηση θα βάλουμε στα δικά σου τα σχόλια γιατί αφού οι δικιά μου κοιλιά κάνει συσπάσεις από τα γέλια ... φάντάσουν τι γίνεται με κάτι άλλες πιο ευαίσθητες κοιλίτσες ...

• Προσθήκη...