Μετάβαση σε περιεχόμενο

krema ryzalevro nestle


Recommended Posts

geia sas koritsia !eimai nea sto mammyland, kai exo ena koritsaki 4 minon kai 20 hmeron.se deka meres mou eipe o giatros na arxiso siga siga ryzaleyro vanilia.ti gnomi exete gia to nestle? na dino kai neraki mazi? eyxaristo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianna31 γεια σου και καλώς ήλθες στο μάμμυ!!! :)

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! :cheer:

Εμάς η συγκεκριμένη μάρκα δεν μας άρεσε καθόλου, είναι όμως και στο κάθε μωράκι το τι θα προτιμήσει! Η μικρή μας προτίμησε της ΝΟΥΝΟΥ αν και αργοτερα ανακάλυψα ότι και η ΓΙΩΤΗΣ είναι εξίσου γευστική (ΚΑΙ ελληνικό προϊόν ;)) απλά σβολιάζει περισσότερο όπως και η Nestle.

Επίσης, αν δοκιμάσεις πάνω από μία μάρκες, σίγουρα θα παρατηρήσεις και ότι έχουν διαφορετική υφή!

Νομίζω ότι θα σε κατευθύνει η μικρούλα σου αν και εγώ θα σου πρότεινα τη ΓΙΩΤΗΣ. :)

Όσο για το νεράκι, σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να σου δείξει ότι διψάει! Μία από τις συμβουλές που μου είχαν δώσει παλαιότερα τα κορίτσια εδώ, ήταν να δοκιμάσω να της δώσω με το κουταλάκι στο τέλος του γεύματος! Την βρήκα πολύ χρήσιμη αλλά τελικά η μικρή μας προτιμούσε περισσότερο το μπιμπερό!!!

Στην αρχή βέβαια έπινε από ελάχιστο έως και καθόλου νερό! Καλό είναι να της δίνεις λίγο για να συνηθίζει αλλά μην αγχώνεσαι αν δεν πιει, καθώς τα υγρά που χρειάζεται σε αυτήν την ηλικία τα παίρνει μέσα από τις τροφές (καθησυχαστικές πληροφορίες που μου είχε δώσει ο παιδίατρος όταν είχα αγχωθεί που δεν έπινε πολύ νερό :P;) )

Τα φιλιά μου!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για την μαρκα ειναι θεμα δικο σου, εγω στο γιο μου εδινα νεστλε επειδη δεν ηταν και πολυ γλυκια απο τις αλλες και την προτιμουσα, τωρα στην κορη μου με εχει βολεψει η nutricia που διαλυεται πολυ πιο ευκολα και δεν σβολιαζει οπως και η γιωτης οποτε ειναι θεμα ποια σε βολευει η νεστλε θελει ζεστο νερο και καλο ανακατεμα, την μονη που δεν συνιστω ειναι της νουνου, μπορει να διαλυεται ωραια αλλα θεωρω οτι ειναι πιο γλυκια σε γευση απο ολες τις αλλες κρεμες, οταν φτασει η ωρα σας θα δεις πια σου ταιριαζει καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ εξαρχής της έδινα ΓΙΩΤΗΣ, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη γιατί δοκίμασα κ τις άλλες κ είδα ότι αυτή της άρεσε καλύτερα. Ακόμα κρέμες ΓΙΩΤΗΣ τρώμε!

Όοσ για το νεράκι βάζε της στο μπιμπερό κ δίνε της όσο πιει για να το συνηθίζει. Αν και θα το πάρει μόνη της... όπως η δικιά μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efxaristo poli koritsia!xrisimes oi simvoules sas!na kserate pos perimeno na erthei i mera pou tha ksekiniso to rizalevro sti mikroula mou!!!thelo na do antidraseis!elpizo na ta paei kala me to koutali.tora oso gia tin nestle,ksekino me aftin kai an den tis aresei,dokimazo ti giotis pou apo oti katalava tin protimisan ta morakia sas perisotero.filakia!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda έγραψε:

την μονη που δεν συνιστω ειναι της νουνου, μπορει να διαλυεται ωραια αλλα θεωρω οτι ειναι πιο γλυκια σε γευση απο ολες τις αλλες κρεμες

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τη marianda!!! :)

Κι εγώ γι'αυτό την άλλαξα με τη ΓΙΩΤΗΣ αλλά βέβαια αργότερα όταν το συνειδητοποίησα θέλοντας να της κάνω κάποιες αλλαγές στις γεύσεις!!! :cheer::)

Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή είναι πιθανόν να μην σου φάει πολλή, ίσως και ελάχιστη, να μην σε στεναχωρήσει αυτό! Σε κάποια μωράκια παίρνει περισσότερο να συνηθίσουν το κουτάλι!!! :)

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπη εμενα το πηρε αμεσως το κουταλι χωρις κανενα προβλημα και την εφαγε ολη την κρεμα απο την πρωτη μερα!

Ειναι στο παιδι πιστευω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΔΟΚΙΜΕΣ , ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΝΟΥΝΟΥ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ !!! (ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ 8ΥΜΙΖΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΖΕΣΤΟ...) ΄;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαις ξεκινησαμε με την milupa, ετσι μας σιμβολεψε ο παιδιατρος και ειμαστε πολυ ευχαριστημενη. δεν εχουμε δοκιμασει αλλες κρεμες. η milupaειναι η μονη που ειχε βρεφικο γαλα. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο σσς απογευμα εμενα παλι ο μικρος ο τις τρωει σχεδον ολες :cheer: λεω σχεδον γιατι δεν του εχω δωσει εγω ακομη nestle k ΓΙΩΤΗΣ αλλα νομιζω πως κ εκει δε θα ειχαμε προβλημα...οπως ειπε κ μια κοπελα απο την πρωτη μερα του αρεσε κ την εφαγε ολη...κ γενικα με καμια κρεμα δεν εχουμε προβλημα.. κ το νερακι κ μενα το θελει χλιαρο... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΝΕΣΤΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΒΟΛΙΑΖΕ ΠΟΛΥ!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ, ΤΗΣ ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΝΑ ΛΑΚΤΕ!!!!ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ !!ΤΩΡΑ ΓΙΑ το αν εχουν βρεφικο γαλα δεν το ψαξα γιατι θηλαζω ακομη και μετα τησ δινω μεμεδακι!!!ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΝΕΡΑΚΙ !!!!!ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!ΑΑΑΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑ ΝΟΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΣΣΕ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 17 ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !!ΕΜΕΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΟΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!! ;) ΤΩΡΑ ΠΛΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 200 ΜΛ!!!ΒΕΒΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙ!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: koritsia fagame kremoula!!!kala ti anosto prama einai afto! tin proti mera i mikroula mou ekane kati paraskenes grimatses alla telika to arpakse to koutalaki mia xara!!! :woohoo: sas efxaristo oles gia tis simvoules sas, elpizo mexri telos tis vdomadas na trome ena full gefma xoris gala. eimai poli xaroumeni! aa kai kati asxeto- epidi proti fora mpaino se forum kai genika den skampazo kai polla apo computers,pos valate foto kai tickers???prospatho alla olo vlakeies kano!! :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...