Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

καλησπερα.μπηκα στον 7ο μηνα.προχτεσ πηγα γιατρο και μου ειπε οτι το μωρακι μου ειναι.

30 εκατοστα

800 γρ.

ειναι φυσιολογικα αν θυμαστε τα γραμμαρια που εχει παρει σε σχεση με το υψοσ και το μηνα που ειμαι?και το υψοσ αυτο πρεπει να ναι?

ευχαριστω κοριτσακια μου φιλια :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαράκι 2 καθόλου υπερβολική αλλά βρε κορίτσι μου γιατί δεν ρωτάς το γιατρό σου;Αυτός δεν σε παρακολουθεί;Αυτός δεν ξέρει καλύτερα την πορεία της εγκυμοσύνης σου;

Τα κορίτσια που είναι μαμάδες ήδη κ έχουν περάσει από αυτό το στάδιο θα σου πούνε αλλά είμαι της άποψης ότι ο πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα είναι ο γιατρός μας.

μαρακι2 ποσο εβδομαδων εισαι ακριβως?? ο γιατρος σου τι σου ειπε??

εγω παντως που ειμαι 23 εβδομαδων και το εψαξα χθες στο ιντερνετ το μωρο μου κανονικα πρεπει να ειναι 28(περιπου) εκατοστα και 500γρ

φιλακια και μην αγχωνεσαι :kiss:

κοριτσια ο γιατροσ μου πε ολα οκ αλλα απλα ηθελα μια δευτερη γνωμη. :laugh: απο μαμαδεσ.οσο για εβγομαδεσ λογικα ειμαι 27 αν δεν κανω λαθοσ προσ 28.αν και μπερδευομαι λιγακι.φιλια πολλα

Δεν εχω μετρηση της 27 εβδομαδας. Εχω της 25 που ηταν 858 γραμμαρια και της 29 που ηταν 1580. Στο τελος γεννηθηκε 3800 40 εβδομαδων ακριβως. Παντως αν ο γιατρος σου δεν σου εχει πει τιποτα μια χαρα θα ειναι. Συνηθως τα μωρακια οταν γεννηθουν ζυγιζουν απο 2500 μεχρι 4000 κιλα γι αυτο θα ακουσεις διαφορα. Καλη συνεχεια!! :)

μαρακι2 μην αγχώνεσαι.Σημασία έχει τι σου λέει ο γιατρός σου.

Η ανάπτυξη διαφέρει απο το ένα μωράκι στο άλλο.

Ο μπέμπης μου στην εβδομάδα 28 ήταν περίπου 35 εκατοστά και 1330 γραμμάρια.

Τώρα στην 32 εβδομάδα είναι περίπου 40 εκατοστά και 2088 γραμμάρια.

Βέβαια ο γιατρός μου έχει πεί οτι είναι κατά 1 1/2 βδομάδα μεγαλύτερος.

Οπότε δεν μπορείς να υπολογίζεις βάσει άλλων περιπτώσεων.

Μην αγχώνεσαι με τέτοια αρκεί να σου λέει ο γιατρός οτι όλα είναι καλά.

poso evdomadon eisai akrivos?logika an bikes tora ston evdomo k den ton exeis kleisei eisai peripou 18 evdomadon ara einai mia xara ta grammaria pou einai to mpempaki sou.na min anisixeis.an itan kati to sovaro fisika k tha sto elege o giatros sou dioti einai ipeuthinos gia esena k gia to moro sou.an pali exeis amfivolies na ton pareis tilefono oti ora k an einai gia na iremiseis.k pali an sou pei pos exeis apokleisi kapoion grammarion min anisixeis,molis beis ston mina sou mera me ti mera tha pernei polla grammaria se apisteuto rithmo!a!k kalo einai na koimasai plagia k apo tin aristeri meria gt etsi trefetai kalitera to moro k as koimasai!ante me to kalo na erthoun ta morakia mas!ego se 10 meres baino ston mina mou! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...