Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διάβαζα τόσο καιρώ και δεν ήθελα να απαντήσω αλλά έλεος. Με την κοπέλα δεν έχω κάτι προσωπικό αλλά από της απάντησης της που έγραφε με ειρωνεία δεν ξέρω τη να πω, από τη καταλαβαίνω η κοπέλα δεν εχει τη να κανει, θέλει την προσοχή όλον μας, αποχωρώ, δεν αποχωρώ, ποιος χ.........ε το τη θα κάνεις?. και στο κάτω κάτω όποια θέλει να μήνη ας μήνη και όποια θέλει να φυγή ας φυγή. Απορώ παντός μαζί σου μετα απο μια αποβολή που τη βρίσκεις τη όρεξη?

Και όποια κοπέλα έχει κάτι προσωπικό ας το λύσει με προσωπικό μήνυμα.

Δημοσίευση

ζαχαρενια εμενα εχει χεσει ο σκυλος μου και πρεπει να τα καθαρισω ..μετραει?

μαμμυδι...σε ευχαριστω...καλε κοκκινησα αλλα δε το βλεπετε λογο χρωμματος χαχαχαχαχαχα

κοριτσια εχθες παρακολουθησα ολοκληρη συνεντευξη του μιστερ Γκαντεμης ολα μου φαινονται τοσο περιεργα σημερα! λετε να γινει τιποτα κακο?

ζαχαρενια μου εγω βλεπεις δε σε χαλαω!!

Δημοσίευση

Τι θα γίνει ρε κοπελιά θα μας τα κάνεις μπαλόνια ώρα για το που θα πας και πότε;

Έλεος!!!! Πρέπει να βγάζεις ντελάλη για το αν θα αποχωρήσεις ή όχι;

Α μα πια δηλαδή.

Βαρέθηκα και κουράστηκα μαζί!!!

:angry::angry:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ζαχαρενια εμενα εχει χεσει ο σκυλος μου και πρεπει να τα καθαρισω ..μετραει?

μαμμυδι...σε ευχαριστω...καλε κοκκινησα αλλα δε το βλεπετε λογο χρωμματος χαχαχαχαχαχα

κοριτσια εχθες παρακολουθησα ολοκληρη συνεντευξη του μιστερ Γκαντεμης ολα μου φαινονται τοσο περιεργα σημερα! λετε να γινει τιποτα κακο?

ζαχαρενια μου εγω βλεπεις δε σε χαλαω!!

ΧΑΧΑΧΑ...ΜΙΚΡΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ????? ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ

ΛΕΦΤΑ!!! ΠΑΡΕ ΛΑΧΕΙΟ...ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!! :woohoo:

ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ?

Δημοσίευση

Πως να μη γονατίσει το σαιτ μετά....

Ο καθένας ανοιγει ενα θέμα που θα του κατεβει στη "γκλάβα" και εμεις προσπαθουμε να ρωτησουμε και να μιλήσουμε και μας πετάει έξω.

Ιφιγένεια πως την επαθες τη γαστρεντεριτιδά, θέλω να "καθαρίσει" λίγο ο οργανισμός μου μωρε και τρεχω μπας και κολλήσω απο κάποιον.... Ειναι λένε το καλύτερο φάρμακο πριν τη δίαιτα, τρελή αποτοξίνωση σου λέει

Δημοσίευση

σισσιω δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα με την κοπελια δεν ασχολουμαι τωρα γιατι η επιθεση σου προς εμενα δεν ξερω και δεν σκοπευω να ασχοληθω αλλο με το συγκεκριμενο θεμα δεν ξερω αν το παρατηρησες,εγω πηρα τη θεση μου απο την αρχη αυτη αρχισε να κτυπιεται μονη της οποτε δεν εχω λογο να ασχοληθω με τετοια ατομα!σωστα?!

ζαχαρενια αυριο φευγουμε και εχω τρελη χαρα!!!

αν ηταν λευτα το χεσιμο απο σκυλο ρε συ θα επρεπε το μπαλκονι μου να ειναι γεμματο πεντακοσαευρα!χαχαχαχα ελατε να παρετεεεε παρε κοσμε παρεεε

Δημοσίευση

esvisa ola ta minimata pou egrapsa meta apo auto pou pe!!kathomai kai asxoloum me mia mariniw!!!eimai xazi!!!!vre de pa na les....exoume kalitera kai sovarotera provlimata na asxolithoume....eipa stin arxi na uperaspistw ton eauto mou epidi anafere to onoma mou....eimai xazi!!!!enaa sto kalo na tin elega kai telos!!!!!!

auti i gastrenteritida tin perasa kai gw 6 meres pethana !!!!exasa kai 2 kila xaxaxa

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...