Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ?? ;):)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΡΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟΙ...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!

Δημοσίευση

μαρνιω μου σου ευχομαι να πραγματοποιηθη η ευχη σου,καλο πασχα να εχουμε ολοι μας....... :):):) .

εγω ευχομαι να γεννησω ενα υγιεστατο μωρακι και ολα να παν καλα.

Το ιδιο ευχομαι για τις υπολοιπες κοπελες,και οσες δεν ειναι εγκυες να μηνουν αφου το επιθημουν!!!

Ας μας δωση φωτηση και κουραγιο ο θεος να συνεχισουμε,και να ειμαστε παντα καλα,κοντα του και να κανουμε τις σωστες επιλογες-σωστα βηματα εχοντας παντα αυτον στο μυαλο μας!!!

Δημοσίευση

Καταρχην θα ηθελα πανω απολα ΥΓΕΙΑ,στην οικογενοια μου,και σε μενα,και μετα οπωσδηποτε ενα παιδακι ακομα,να αποκτησει και το μικρο μου ενα αδερφακι.Κοριτσια,ευχομαι η Παναγια να μας χαρισει ολες ενα μωρακι φετος!!

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

καλο πασχα να εχουμε κοριτσια με το καλο !!!!

υγεια σε ολους

ενα παιδι γερο κ υγιες

κ δουλεια στο μαγαζακι μας

Aκριβως τα ιδια ευχομαι κι εγω μπουγατσουλα. Καλη μεγαλη εβομαδα να εχουμε, και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ κοριτσια σε ολο το κοσμο :)
Δημοσίευση

ειναι πολυ κοινοτυπη αυτη τη ευχη αλλα νομιζω πως ειναι η πιο ουσιαστικη και σημαντικη ευχη που μπορουμε να ζητησουμε πραγματικα!ΥΓΕΙΑ!!!ευτυχια,πολλη αγαπη προς τους συνανθρωπους μας,υγειεστατακια μωρακια+Θεια φωτιση!

Δημοσίευση

ΥΓΕΙΑ....ΥΓΕΙΑ....ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΜΘΡΩΠΟΥΣ !!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΙΑ!!!!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...