Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ??

Recommended Posts

μμμμ περσι πηγα στα παραλια της τουρκιας μποντρουμ ανταλια σμυρνη και φετος θα ξαναπαω ειναι φτηνα και τελεια.ελπιζω με κοιλια τουρλα,απο εκει θα περασω απεναντι στην κω ροδο θα δειξει!! B)B)B)B)B)B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rebbeka για πες περισσότερα...

τα Συβωτα που ειναι?? μ'αρέσει που περιαυτολογώ για τις γνω΄σεις μου στη γεωγραφία :unsure:

mama_xina φέξε μου και γλίστρησα, αντε δυο μέρες σου μείνανε! Ωραία ειναι η Ρόδος!

Τα Συβοτα ειναι στον Ν.Θεσπρωτιας!

Πηγα πριν 2 χρονια εχει πανεμορφες παραλιες...τα Συβοτα ειναι ενα απλο

ψαροχωρι αλλα γυρω γυρω εχει θαυμασια μερη.Να πατε πηγε αχεροντα ποταμου! Θα σας φυγει το τσερβελο!!!! ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΑ!!!!!!!1 :kiss:

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ Ε?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΕΛΑΕΙ Ε???ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ,ΛΕΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΑ(ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΑ!!)ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΣΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

zaxarenia έγραψε:

Τα Συβοτα ειναι στον Ν.Θεσπρωτιας!

Πηγα πριν 2 χρονια εχει πανεμορφες παραλιες...τα Συβοτα ειναι ενα απλο

ψαροχωρι αλλα γυρω γυρω εχει θαυμασια μερη.Να πατε πηγε αχεροντα ποταμου! Θα σας φυγει το τσερβελο!!!! ΦΑ ΝΤΑ ΣΤΙ ΚΑ!!!!!!!1 :kiss:

zaxarenia πήγες στα μέρη μας!! Από κει είναι η μαμά μου, έχουμε το εξοχικό μας και πηγαίνουμε κάθε χρόνο. Βέβαια εγώ τα έχω βαρεθεί αυτά τα μέρη αλλά φέτος επειδή, με το καλό θα έχω γεννήσει, θα πάμε μόνο στο εξοχικό. Τέλος πάντων καλό είναι κι αυτό, απ' το τίποτε, δεν βαριέσαι..

Τα σχέδια για φέτος ήταν να πάμε Κοπεγχάγη. Αλλά όπως είπε και η 15JUNE, όταν κάνεις σχέδια, ο Θεούλης σκάει στα γέλια. Ετσι, το καλοκαίρι θα το περάσουμε σπίτι μου λόγω λοχείας, μιας και γεννάω αρχές Ιουλίου.

Όπου και να πάτε, κάντε βουτίες και για μένα βρε κορίτσια.

Καλημέρα και από μένα....

Λοιπόν.....το καλοκαιράκι θα αρχίσουμε τις διακοπές μας απόοοοοο Μύκονο!!!!!!!!! :woohoo:

Πολύ γουστάρω, δεν έχω πάει ποτέ και επιτέλους θα πάμε, θα πάρουμε όμως μόνο την κόρη μας μαζί (σαν πιο μεγάλη)!!!!

Βέβαια πάμε γιατί εκεί θα δουλεύει ο αδελφός μου, σε ένα καλό ξενοδοχείο, διαφορετικά πολύ αμφιβάλλω αν θα πηγαίναμε με μικρό παιδί σε τόσο κοσμοπολίτικο νησί. Προτιμώ ήσυχα μέρη...

Εν συνεχεία Λαμία στο χωριό μου και τέλος Ερέτρια στο εξοχικό μας... :)

Καλημερούδιααααααααααααααα!!!!!

Εγώ κοριτσάκια μου ευλπιστώ να πάω Κρήτη με ή άνευ Ολίνας,να δω κ τη Βουλίτσα μουουουυοουυ!!!!Για να δούμε............ ;)

με αυτόν το καιρό το μόνο που σκέφτομαι ειναι καλοκαιρι, παραλία και άμμος!!! Ωραία και η Κέρκυρα, Μήλο δεν έχω πάει αλλά εχω ακουσει φοβερες παραλίες ούτε Μύκονο γιατί δεν θέλει ο σύζυγος. Εμεις λογω βάπτισης τα χρήματα των διακοπων θα πανε στη βαπτιση της μικρης. πάντως πιστευω ένα Σ/Κ στη Σαντορίνη να το καταφέρουμε και το μακρινό ταξίδι το αφήνουμε για του χρόνου πρώτα ο Θεος!

zaxarenia έγραψε:

α απο κει εισαι κυρία μου???? χμ....ΠΑΑΑΑΑΑ ΝΕΕΕΕ ΜΟΟΟΟ ΡΦΑΑΑΑΑ

Χαίρομαι που σε ενθουσίασαν τα μέρη μας! Γενικά έχει πολύ τουρισμό, ειδικά από πέρσυ που φτιάχθηκε και η Εγνατία. όλη η βόρεια Ελλάδα ήρθε.

Μετά το Πάσχα που αλλού? Στην Τήνο!

Και το καλοκαίρι κάπου στις Κυκλάδες για να έχουμε εύκολη την πρόσβαση πάλι στην Τήνο. ;) Μάλλον Άνδρο.

bembini έγραψε:

εμεις δεν ξερω αν θα παμε διακοπες φετος παντως αν πηγαιναμε θα ψηφιζα Κερκυρα!

Εύχομαι να μπορέσεις να πας! Έχω ζήσει Κέρκυρα,είναι πολύ όμορφα. Χρειάζεται όμως χρόνο για αν την δεις με άνεση και χωρίς κούραση. Αν τελικά πας να μου πεις να σου γράψω ποια μέρη αξίζει να δεις.

αχχ εμας το καλοκαιρακι θα γεννηθει η μπουμπουκα μας!!! τι πιο καλυτερο!!! :woohoo:

περσυ παντως πηγαμε στον πυργο με το αντρα μου και ηταν τελεια!!! ξυπναγαμε καθε πρωι και πηγαιναμε σε μια παραλια καβατζα και καθομασταν οοοολη μερα εκει!!! και ηταν τελειααααα!!! και για μεσημεριανο παιρναμε μαζι 4 ντοματες, 2 αγγουρια, και ενα κρεμμυδι και ηταν πεντανοστιμα!! και ειχαμε αγορασει και ενα δυκιλο ψωμι!!! χιχιχι

καλα να περασετε οπου και αν πατε!!! :kiss::kiss:

kai emas opws kai ths kikitsas 8a gennh8ei h mpempoula mas..opote souhdia 8a meinoume.sthn arxh mou fainotan san 8riler,alla twra pou suneidhtopoiw oti 8a exoume th mpoumpouka mas sto spiti mas mou fainetai oti 8a einai apo ta omorfotera kalokairia.perusi hr8ame ellada gia ena mhna, kaname mpanakia alla tautoxrona eixame tis proetoimasies tou gamou mas kai ton gamo mas.htan uperoxo kalokairi!!!!!

Εμεις πρωτα ο Θεος θα παμε σε νησακια με το σκαφος,οπου δεν πηγαμε περσι θα το επισκεφτουμε φετος,χαλαρααααα...εκτος και αν με επισκευτει ο πελαργος και κατσω στα αυγα μου!!!!!

Εμεις, αν ολα πανε καλα, και ειμαστε κι'εμεις καλα, θα επισκεφτουμε τους γονεις μου στην Γερμανια... κανονικα περναμε 1 εβδομαδα στη Σαλαμινα αλλα φετος εχουμε αλλα σχεδια... για να δουμε...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...