Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πέρασε τώρα ε; Μεγαλώνει η μήτρα και συμβαίνουν διάφορα! Και μένα άρχισε να δημιουργείται ένα αιμάτωμα μέσα οπότε θα δούμε τώρα πως πάει. Θύμισε μου έχεις άλλα παιδάκια ή είναι το πρώτο; 
    • Με το καλό εύχομαι να πάνε όλα τέλεια  εντωμεταξύ σαν ν μην μου έφτανε η ναυτια  την Παρασκευή μ ξεκίνησε πονοκοιλος  και είχα καφε αίμα.. πήρα τον γιατρό και λέει μέσα  και μου έδωσε κάμποση προγεστερονη και συνήλθα
    • Γεια σας κοριτσια μου, @Elenaki12 συγχαρητηρια να σας ζησει ο μπεμπης σας, να ειναι υγιεστατος και να φερει φως στην ομορφη οικογενεια σας. Εφερες το πρωτο μωρακι της ομαδας μας, ευχομαι και στα δικα μας σε ολες τις υπολοιπες με εναν πονο.  Τι ωραια που τα καταφερατε φυσιολογικα εισαι τρομερη εχω παθει σοκ που ειχαμε Πασχαλινα γεννητουρια. ❤️
    • 5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα!  Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 
    • Να σας ζήσει κορίτσι μου ο παιδαρος! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας ήρθε !🥰🥰🥰 Να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και εσύ να έχει καλή λοχεία!! Με έβαλες σε σκέψεις με τα υγρά που λες,σε κάθε μικρό πονακι απι προχθές έχω και εγώ σταγονίτσες και νομίζω πως μου φεύγουν τσισα και σήμερα έχω πόνους και στην μέση!  Στις πόσες εβδομάδες γέννησες? Να μας βάλεις φωτογραφία πατουσακια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...