Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει το σίδερο ισιώματος μαλλιών της Bellissima; Αυτό που λέει ότι είναι για στεγνά και βρεγμένα μαλλιά;

http://www.bellissima.imetec.com/gr/prod_1639d.php

Έχω ίσια μαλλιά αλλά με χοντρή και άγρια τρίχα, τα οποία ποτέ δεν στρώνουν. Έχω πάρει και επαγγελματικό πιστολάκι αλλά κάθε φορά παιδεύομαι και μετά από λίγη ώρα (ή αφού κοιμηθώ) δεν είναι λεία και πετάνε οι άκρες δεξιά και αριστερά. Γι'αυτό το μοντέλο άκουσα θετικά σχόλια αλλά με ενδιαφέρουν κι άλλες γνώμες.

Αν το χρησιμοποιούν κάποιες κοπέλες ας μας πουν αν κάνει καλή δουλειά και αν αξίζει τα λεφτά του. :huh:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δηλαδή απλά τα στεγνώνετε με το πιστολάκι και χρησιμοποιείτε κατευθείαν το σίδερο; Πρέπει να είναι εντελώς στεγνά ή λίγο νωπά; Και κάτι άλλο, βάζετε καμιά κρέμα για προστασία από τη θερμότητα;

Δημοσίευση

εγω εχω αυτο το μοντελο http://www.bellissima.imetec.com/gr/prod_1820m.php,ειναι σουπερ,αλλα σε στεγνα μαλλια μονο το χρησιμοποιω! ειναι πολυ καλο,σαν να χω παει κομμωτηριο!εχει πιο πλατια πλακα,ζεσταινει αμεσως και με

Δημοσίευση

Καλημέρα,

κι εγώ έχω τη bellissima και είναι τέλεια! δεν ξέρω αν κάνει όμως για βρεγμένα μαλλιά, γενικά νομίζω και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε στεγνά μαλλιά και δεν τα ταλαιπωρείς πολύ. εγώ λούζομαι το βράδυ και συνήθως τα κάνω την άλλη μέρα, για να έχει φύγει όλη η υγρασία τους (έχω και πολύ μαλλί βέβαια). αλλά θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, είναι τέλεια! :laugh:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βλέπω ότι όλες είστε ευχαριστημένες από τη χρήση του. Οπότε σκέφτομαι να το παραγγείλω κι εγώ γιατί έχω βαρεθεί να παιδεύομαι με το πιστολάκι και το μαλλί να παραμένει άγριο.

Δημοσίευση

tzef έγραψε:

το χρησιμοποιω εδω και τρια χρονια και ειναι τελειο.

Έχεις παρατηρήσει φθορά ή κάψιμο στην τρίχα;

Αν και πιστεύω ότι και το πιστολάκι από κοντά το ίδιο κάψιμο κάνει αλλά ρωτάω γιατί για τα σίδερα λένε ότι καταστρέφουν την τρίχα.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Να το πάρεις οπωσδήποτε!!Εγώ έχω δύο, αυτό με τις χοντρές πλάκες και το πιο καινούριο μοντέλο για υγρα και στεγνά μαλλιά με τις πιο λεπτές πλάκες που το πήρα γιατι κουρεύτηκα καρεδάκι.Είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τα δύο,αλλά και εγώ τα χρησιμοποιώ μόνο σε στεγνά μαλλιά.Να βάζεις όμως προιόντα για προστασία από τη θερμότητα πάντα,έχει πολλά ειδκά για σίδερο μαλλιών,έχει η kerastase ένα τέλειο..

Δημοσίευση

Φθορά ή κάψιμο περισσότερο από το πιστολάκι δεν θα δεις.Εντάξει μπορείς να μην το χρησιμοποιείς κάθε φορα που λούζεσαι.Πάντως είχα ρωτήσει την κομμώτρια μου κατά πόσο είναι ασφαλή για τα μαλλιά και μου είπε ότι είναι οκ αλλά πάντα να βάζω προιόντα προστασίας για τη θερμότητα

Δημοσίευση

marygeo τέλεια τα κάνει, προσωπικά με βολέυει καλυτερα απο πιστολάκι. Κάνω το ίδιο "κόλπο" με kinkajoujou. Τα λουζω το βράδυ και την άλλη μέρα τα ισίώνω, έχει μεν μεινει λίγη υγρασία, αλλά ειναι στεγνά. Χρησιμοποιώ ή κρέμα για θερμότητα ή μετάξι σε υγρή μορφή(μυρίζει τέλεια αλλα τα βαραίνει)

Δημοσίευση

να και ενα θεμα που να ασχολειτε με τριχες και σαν ειδικη στο χωρο μια και ειμαι κομμτρια μρω να σας πω να το χρησιμοποιειτε αφοβα .Το συγκεκριμενο ειναι με πλακα λιθιου και δνε επηρεαζει την τριχα οπως το πιστολακι η το απλ ψαλιδι για μπουκλες .Προσωπια το χρησιμοποιω πολλη συχνα σε καποις πελατισσες και επισης μπορεις να το κανεις και σ ενωπο μαλλι εχουν βγαλει καποιο αλλα επειδη κρατι την υγρασια καλυτερα να ειναι στεγνα απλα για να σου κραησει περισσοτερο το χτενισμα .Ενα προιο γα τη θερμοτητα μπορεις να το βαζεις αλλα δνε ιενικαι απαραιτητο .

Δημοσίευση

Βανια να σε ρωτησω κατι αλλο μιας και λεμε για μαλλια?Για την ισιωτικη τι γνωμη εχεις?Εχω σπαστα τελειως αβολα μαλλια με λεπτη τριχα και σκεφτομουν την ισιωτικη για να ξενοιασω...

Δημοσίευση

η ισιωτικη ειναιμια διαδικασια ιδια με τη περμαναντ χρησιμοποιειτε το ιδιο φαρμακο οποτε αν η τριχα σου ειναι λεπτη υπαρχει κινδυνος γενικοτερα θελει προσοχη στις τεχνικες εργασιες .Αλλωστε δνε κραταει πολυ ασε που οταν τη κανουμε πρπει να χτενιζουμε καθολου την ωρα πο βαζουμε το φαρμακο με αποτελεσμα να κανουμ ζημια στο μαλλι .Ασε το μαλλακι σου σπαστο ακι μπορεις να χρσιμοπιεςι ενα προιον ισιωματος οποτε θελεις οπωςενα κεραμικο σκευος .Αλλα το σπαστο μαλλι κμαλλιστα με αφρο και ν βαλεις φσσουνα ειναι πολυ ωραιο παιρνει και ογκο .

Δημοσίευση

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.....

Εχω της babyliss ένα σίδερο μαλλιών!Με τις χρυσες πλάκες.Βέβαια δε μπορώ να πω οτι δε μου καει τα μαλλιά και ας χρησιμοποιώ και μετάξι και

ειδική κρέμα για προστασια από τη θερμότητα!

Γι αυτό και το χρησιμοποιω σε ειδικές περιπτώσεις!

Αυτο όμως της BELLISSIMA που συζητάτε τώρα φαίνεται πολύ καλό!

Τι τιμή περίπου έχει?Είναι ευκολο να κάνεις και ανοιχτή μπούκλα

το μαλλί σου με αυτό?

Δημοσίευση

εχω δοκιμασει πολλα και το μπελισσιμα ειναι το καλυτερο,εχω 2,τα βρεγμενα μαλλια δεν ξερω αν τα φτιαχνει,δυσκολο το βλεπω,οσο για το μπαμπυλις δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη

Δημοσίευση

Εγω το εχω..και ειναι απλα τελειο.

Εγω το χρησημοποιω σε νωπα μαλια και αν και εχω πολυ σγουρα μαλλια και λεπτη τριχα που λαδονει μου κρατανε αψογα μεχρι και 3 ημερες αλλα τα λουζω παντα ανα 2 ημερες.

Δεν βαζψ τιποτα ουτε κρεμες ουτε λακ ουτε αφρους και ειναι παντα αψογα χτενισμενα

Μου αρεσει πιο πολυ απο το πιστολακι γιατι ειναι αθορυβο

Παντως εχει κανει αποσβεση των χρηματων του εδω και καιροοοοο

Δημοσίευση

Τα μαλλιά μου είναι χάλια γενικά από τις ανταύγειες χρησιμοποιώ προϊόντα kerastce είναι πολύ καλά.

Το σίδερο δεν μπορώ να πω ότι μου τα έχει επηρεάσει ίσα που μόλις τα φτιάχνω φαίνονται πιο ωραία.

Εγώ το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα.

Καλό είναι να βάλεις μια προστατευτική κρέμα πριν.

Τα φτιάχνω σε στεγνά μαλλιά και γίνονται καλυτέρα όταν τα αφήνω και στεγνώνουν μονά τους.

Εντωμεταξύ το χι πάρει όλο το σόι του άντρα μου γιατί τους άρεσε.

Είχα δοκιμάσει τα πάντα πριν γιατί έχω πολύ δύσκολα μαλλιά.

Το είχα δει στην τύχη και μου είπε ο μαγαζάτορας να το αγοράσω γιατί είναι πολύ καλό.

Και πράγματι είναι τέλειο.

Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο να τα κανεις.Με ένα σχεδόν πέρασμα γίνονται λεια.Το είχα αγοράσει περίπου 40 euro είχα πάρει το μεγάλο, υπάρχει και πιο μικρο.Τωρα δεν ξερώ ποσό κάνει αλλά αξίζει τα λεφτά του γιατί από τότε δεν ξαναπήγα κομμωτήριο για ίσιωμα και επίσης στις διακοπές δεν έχω κανένα άγχος για το πως θα είναι τα μαλλιά μου.

Δημοσίευση

molly έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.....

Εχω της babyliss ένα σίδερο μαλλιών!Με τις χρυσες πλάκες.Βέβαια δε μπορώ να πω οτι δε μου καει τα μαλλιά και ας χρησιμοποιώ και μετάξι και

ειδική κρέμα για προστασια από τη θερμότητα!

Γι αυτό και το χρησιμοποιω σε ειδικές περιπτώσεις!

Αυτο όμως της BELLISSIMA που συζητάτε τώρα φαίνεται πολύ καλό!

Τι τιμή περίπου έχει?Είναι ευκολο να κάνεις και ανοιχτή μπούκλα

το μαλλί σου με αυτό?

Κι εγώ είχα παλιά ένα Babyliss και δεν ήμουν ευχαριστημένη. Δεν μου τα ίσιωνε όπως ήθελα, επειδή έχω και χοντρή τρίχα.

Όσον αφορά την τιμή, έριξα μια ματια στον Κωτσόβολο και το είχε περίπου 75 ευρώ.

Αλλά εγώ το βρήκα στο internet στο Plus4u 62 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και τελικά το παρείγγηλα από εκεί.

Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω όντως να αξίζει τα λεφτά του!

Δημοσίευση

Γειάαα, να ρωτήσω κάτι; Ποιο Bellissima προτείνετε για σπαστά μαλλιά (τώρα τα έχω καρέ, αλλά τα ξαναμακραίνω, αν αυτό έχει να κάνει); Αυτό με τις μεγάλες πλάκες ή το νορμάλ; Για το καλοκαίρι είναι λιγότερο βασανιστικό από το πιστολάκι;

Δημοσίευση

Λοιπόν, χτες το παρέλαβα και κατευθείαν το απόγευμα λούστηκα για να το δοκιμάσω.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! :woohoo: Ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και είναι πολύ εύχρηστο. Καμία σχέση με την ταλαιπωρία βούρτσα-πιστολάκι. Απλά στέγνωσα τα μαλλιά, τα χτένισα να ξεμπερδευτούν και κατευθείαν τα έκανα με το σίδερο. Η κάθε τούφα ακόμη και με ένα πέρασμα έβγαινε ίσια, λεία και απαλή.

Το πρωί που ξύπνησα, παρόλο που κοιμάμαι άτσαλα (ειδικά τώρα που χρησιμοποιώ και δύο μαξιλάρια!), το μαλλί εξακολουθούσε να είναι λείο και απαλό, οι άκρες λίγο γυρισμένες, αλλά σε αυτό φταίει και το φιλάρισμα που έχει το κούρεμα. Και γενικά όλη μέρα έχουν παραμείνει έτσι.

Για μπούκλες δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αν και το ίσιωμα με ενδιέφερε κυρίως. Πάντως μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένη και το συνιστώ. :woohoo:

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Γειάαα, να ρωτήσω κάτι; Ποιο Bellissima προτείνετε για σπαστά μαλλιά (τώρα τα έχω καρέ, αλλά τα ξαναμακραίνω, αν αυτό έχει να κάνει); Αυτό με τις μεγάλες πλάκες ή το νορμάλ; Για το καλοκαίρι είναι λιγότερο βασανιστικό από το πιστολάκι;

Καλημέρα! Δεν τα ξέρω καλά τα νέα μοντέλα που έχουν βγει, αλλά η διαφορά στις πλάκες είναι από ό,τι μου είπαν ότι με τις μεγάλες κάνεις περισσότερο μαλλί πιο γρήγορα ενώ οι μικρές κάνουν αναγκαστικά μικρότερη τούφα. δεν ξέρω αν έχει κι άλλη διαφορά. πάντως όλες τις εποχές είναι λιγότερο βασανιστικό από το πιστολάκι, τα περνάς απλά εκεί πέρα μια τσουπ και έτοιμα. και όσο πιο στεγνά είναι τόσο καλύτερο αποτέλεσμα έχεις.

Αξίζει πάντως τα λεφτά της σίγουρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...