Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυμνοι μπροστα στα παιδια?


Recommended Posts

Κοριτσια, με αφορμη την σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση που θελω να αρχισω στην μικρη μου, μου γεννηθηκετο εξης ερωτημα.

Εχετε γδιθει μπροστα στα παιδια σας?

Ενταξει, εγω σαν μανα εχω γδιθει, εχω κανει και μπανιο μπροστα τους.

Δεν επιτρεπω ομως να δουν τον πατερα τους νααλλαζει η να κανει μπανιο.

Νοιωθω καπως.

Μια ξεδελφη μου ομως την κορη της της επιτρεπει να βλεπει τον πατερα της.

Ειναι σωστο?

Δεν ξερω αν ειχα αγορι πως θα αντιδρουσα και πως θα σκεφτομασταν.

Πειτε μου εσεις τι κανετε?

Φυσικα μιλαω για παιδακια που καταλαβαινουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalhspera kai apo mena!

polu wraio 8emataki anoikses eleny!egw eimai entelws kata!!!!

den mou aresei h idea oti mporei na kanw egw mpanio kai na me vlepei to koritsaki mou gumnh. den exw akoma paidaki((eimai egkuos)kai se ligo kairo 8a thn exw agkalitsa mou alla h apopsh mou einai auth.apla den mou aresei ta paidia na antikruzoun tetoies eikones apo tous goneis tous.anaferw kai tous 2 mazi).na allaksw gia px rouxa kai na me dei me ta eswrouxa den me peirazei,alla oxi tsitsidh. :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχα πάλι καλα διευκρίνισες «να καταλαβαίνουν» γιατί εγώ τώρα κυκλοφορώ γυμνή και το μόνο που κάνει είναι να κοιτά ξελιγωμένος το στήθος για μαμ

Πάντως σαν παιδί μου φαινόταν πολύ κάπως να δω την μαμά και τον μπαμπά γυμνό .

Μικρή γύρο στα 4-5 είχα ζητήσει από την γιαγιά μου να δω το στήθος της (!!!) αλλά μόνο και μόνο από περιέργεια γιατί δεν έβλεπα κανένα ….μου το έδειξε και μου σταμάτησε η περιέργεια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an-n με το καλο το μωρακι σου!

Ειμαι μονη με τα παιδια και εχει τυχει να θελω να κανω μπανιο και να ειναι και αυτα μαζι μεσα, να τα μιλαω και να κανω το ντουζ μου.

Αφροδιτη, ναι, ο τιτλος... :laugh:

Ε, καλα, δεν θα πανε και 10 χρονων και εγω θα κανω μπανιο μαζι τους, αλλα εγω σαν μανα δεν θα νοιωθω ντροπη αν με δουν καποια στιγμη και γυμνη.

Φυσικα παιζει ρολο του οτι εχω κορες.

Αν ειχα γιο, δεν ξερω... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εχει τυχει να παω στην παραλια (απομερα) και να ειναι ενα ζευγαρι γυμνιστων με τα παιδια τους! :dry::blush:

Ντραπικα παρα πολυ, αλλα λεω μηπως αυτη η απελευθερωση δεν τους οδηγει σε αποθημενα?

Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι οπως ειπα θελω να αρχισω την σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση και νοιωθω αβολα, να εξηγησω στην κορη μου, το πεος, οταν αυτο δεν το εχει ξαναδει!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Γελαω, γιατι μου ερχονται πολλα στο μυαλο μου!

Συγνωμη! :blush: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εγω έχω δει την μαμά μου μόνο γυμνή και δεν αισθάνθηκα άσχημα τον πατέρα μου ποτέ και νομίζω οτι θα τον ντρεπόμουν αν τον είχα δει.μια φίλη μου πάντως οταν ηταν μικρή κυκλοφορούσε και αυτή γυμνή και οι γονείς της και οι δύο και κάποια στιγμή όταν μεγάλωσε της είπε η μαμα της μην κυκλοφορείς άλλο γυμνή ο μπαμπάς ντρέπεται.το ίδιο κάνει τώρα και στα παιδιά της.ειναι παιδαγωγός.είναι της άποψης οτι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα γεννητικά όργανα του αντίθετου φύλλλου για να είναι εξοικειομένα.διαφωνώ κάθετα με αυτό και της το έχω πει. Άκουσα σε μια εκπομπή έλεγε ενας παιδοψυχολόγος ότι απο την ηλικία των 5 και μετά πρέπει οι γονείς να είναι διακριτικοί απέναντι στο παιδί τους οποιουδήποτε φύλλου και να μην το αναγκάζουν να τους βλέπει γυμνούς αλλα και εκείνο ακόμη πρέπει να αρχίσει να κάνει μόνο του μπάνιο και να χτυπάμε την πόρτα του δωματίου πρίν μπούμε γιατι αρχίζεδι η σεξουαλικότητά του.Επίσης έλεγε οτι πρέπει να είμαστε τελείως ανοιχτοι χώρίς μισόλογα αν μας ρωτήσει κατι το παιδι περι σεξουαλικότητας.να μην παραμυθιάζουμε τα παιδια για πελαργο π.χ να τους λέμε την αλήθεια με απλό τρόπο.Αυτα.κι ργώ περιμένω το 1ο μου τώρα κοριτσάκι και ελπίζω να τα κάνω στην πράξη όλα αυτά που διαβάζω κατα καιρούς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας πω κι εγω που εγω γιο και εχω και 2 μεγαλυτερα απο τον αντρα μου ενα αγορι και ενα κοριτσι...

εγω προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι καλο να κυκλοφορω μπροστα στο γιο μου γυμνη ουτε και ο αντρας μου ενοειται.

ακομη και οταν ημουν μονη με το μωρο και ηθελα να κανω μπανιο δεν εκανα περιμενα να κοιμηθει για να κανω...

με τα εσωρουχα ναι μας εχει δει...αλλα οχι τσιτσιδι..

και δεν το λεω ουτε απο θεμα ταμπου,ουτε ντροπης ουτε τιποτε αλλο

αλλα το να κανω πχ μπανιο μαζι με το παιδι εγω το βρισκω τελειως αντιπαιδαγωγικο!!!!!!

το ιδιο ισχυει και με τα μεγαλα...οταν αλλαζουν ρουχα η κανουν μπανιο ειναι ξεχωριστα,οταν θελουν να μπουν στο δωματιο χτυπανε την πορτα και σιγουρα τους εχουμε πει για τα γεννητικα τους οργανα(ειναι 7 και 9 χρονων)

και οτι πια πρεπει να ειναι προσεχτικα με το σωμα τους κ.α.

παντως και κοριτσακι να ειχα το ιδιο θα συμπεριφερομουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΗΔΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ!! :blush: :woohoo:

ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕ(ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΑ...ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ)ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΟΠΟ ΜΟΥ ΕΞΩ!!

ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..

ΤΩΡΑ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ..Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΕΞΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ !!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ...ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΠΛΑ Κ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΚΙΤΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ..

:):):kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλή ερώτηση!!! ;)

Να σου πω λοιπόν την εμπειρία μου σε αυτό το θεμα.

Όπως βλέπεις τα παιδάκια μου είναι μικρά αλλά τώρα ξεκινούν να καταλαβαίνουν πράγματα, κυρίως η κόρη.

Έτσι λοιπόν αλλάζω ρούχα μπροστά τους, όχι όμως εντελώς γυμνή. Προσπαθώ βέβαια να ντυθώ γρήγορα γιατί νιώθω τον γιό μου να κολλάει το βλέμμα του.

Φυσικά δεν έχουν δει ποτέ και τον μπαμπά γυμνό.

Δεν το θεωρώ σωστό να μας βλέπουν τα παιδιά γυμνούς. Εδώ το αγόρι κοιτά περίεργα το κορίτσι και το αντίστροφο, πόσο μάλλον έναν μεγάλο άνθρωπο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως είναι καλό τα παιδιά μας να είναι εξοικειωμένα με το σώμα τους απο πολύ μικρά. Θεωρώ πως ο πατέρας με το αγόρι και η μητέρα με το κορίτσι πρέπει να έχουν οικειότητα πάνω σε αυτό το θέμα και να αφήνουν το παιδί ελεύθερο να προβληματιστεί και να κάνει ερωτήσεις. Η ντροπή δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και τα αρνητικά συναισθήματα πιθανά ένα καταπιεσμένο εγώ.

Δεν πρέπει να συγχέουμε τη γύμνια με τη σεξουαλικότητα.

Αλλωστε γύρω στα 8 τα παιδιά αρχίζουν απο μόνα τους να προστατεύουν τον εαυτό τους, αντιλαμβάνονται καθαρά τη διαφορετικότητα μεταξύ των 2 φύλων και βάζουν τα όρια σε σχέση με τη δική τους γύμνια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι παιδοψυχολόγοι πάντως λένε ότι μπορείς να εμφανίζεσαι γυμνός στα παιδιά ανεξαρτήτου φύλου μέχρι να δείξει αυτό σημάδια ντροπής.Δεν θα το κάνεις βέβαια και σκοπό,ούτε θα γυρνάς όλη μέρα γυμνός και μόνο σε χώρους όπως η κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο,όπου είναι φυσικό να είσαι γυμνός.

Όσο μεγαλώνει μπορεί να είναι πιο ελεύθερο με το γονιό ίδιου φύλου.

Εμείς που έχουμε γιο εμφανιζόμαστε γυμνοί μπροστά του όταν μπαίνει στο μπάνιο ή όταν αλλάζουμε ρούχα.

Τώρα όμως άρχισε να πονηρεύει και να ασχολείται με τις διαφορές των 2 φύλων.Οπότε προσπαθώ χωρίς να το τονίσω να μη βλέπει άλλο εμένα.Πιστεύω ότι πρέπει ομαλά να ξεκολλήσει από μένα (και το οιδιπόδειο όπως λένε και οι ψυχίατροι) και να ταυτιστεί με τον μπαμπά του.

Αλλά θέλω να είμαι ελεύθερη και να μην του δημιουργήσω κόμπλεξ και ταμπού σε σχέση με το σώμα του και το σεξ αργότερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H gnwmi mou einai oti den prepei na kribomaste apo ta paidia kai na kanoume na niothoun enoxes kai ntropi gia to swma tous!

O gios mas exei dei kai tous 2 gymnous alla ayto den simenei oti tha sinexisw gia poly akoma na emfanizomai gymni mprosta tou.

Nomizw pws einai kalo na exei megaliteri ikiotita to agori me ton mpampa kai to idio to koritsi me tin mama!

Opos eipe kai mia alli kopela kai emena i mama kikloforouse gymni mprosta mou kai mou fetotan fysiologiko alla ton mpampa den ton exw dei pote gymno.

Exw eksigisei ston mikro oti i o mpampas exei "poulaki" opos ekeinon kai otan rwtise i mama giati den exei,tou eipa oti i mama den exei "poulaki" opos to diko tou alla exei "meme" gia na mporei na kanei paidakia!

Tou exw dwsei na katalabei meses akres oti den bgenoume ekso gymnoi kai den afinoume se kanenan na blepei i na akoumpaei ta gennitika mas organa ektos apo tin mama kai ton mpampa alla kai emeis oi idioi ta blepoume i ta akoumpame mono ston diko mas xoro(sto dwmatio mas i sto mpanio) giati einai kati prosopiko.

"DEN PREPEI NA BLEPEI KANENAS TA SIMEIA POU KRIBEI TO MAGIO MAS EKTOS APO TIN MAMA KAI TON MPAMPA"!!!

aytos einai o dikos mas kanonas ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα να μας βλεπουν τα παιδιά γυμνούς εκτος και αν δεν αισθανόμαστε εμεις ανετα. όπως προαναφερθηκε, τα παιδιά δε πρεπει να λαβουν αρνητικά μηνύματα σχετικά με το σωμα τους, δεν είναι κάτι για το οποιο πρεπει να ντρεπονται. γιαυτό θεωρώ ότι πρεπει απο μικρή ηλικία να εξοικειωθούν με το ανθρώπινο σωμα απο πολύ νωρις. αν τους κρύβουμε κάτι, τοσο περισσότερο τους κινούμε την περιέργεια και γιαυτο πολλά παιδιά κοιτουν επιμονα μέρη σωματος των γονιών τους. Δε λέω, βεβαια πρεπει να υπαρχουν κανόνες στο σπιτι του τυπου χτυπάμε την πορτα των δωματίων αλλων μελών της οικογενειας αλλά αυτό εχει να κάνει με τη σωστή συμπεριφορά του παιδιου. δεν πιεζουμε το παιδι να κυκλοφορει γυμνό η να μας βλεπει γυμνους αλλα πρεπει να λειτουργούμε φυσιολογικά αν μας δει. το παιδί δε θα κάνει συνειρμους εξάλλου αλλο γυμνια αλλο σεξουαλικότητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια, ευχαριστω για τις απαντησεις.

Η αληθεια ειναι πως και η μεγαλη μου πλεον εχει αρχισει να παρατηρει.

Πιστευω πως εκει γυρω στα 5 με 6 αρχιζουν οι ντροπες και σταματαει απο μονο του το ολλο σκηνικο!

Αναφερομαι σε παιδακια απο 2 εως 4 με 5 ετων.

Για το μπαμπα το αποκλειουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι ελενη μου αρκει ο μπαμπας να αισθανεται ανετα. μάλιστα θα σου αναφερω ένα γεγονός. σε μια συναντηση με την ψυχολόγου του προνηπιου πέρσι μια μαμά ειχε αναφέρει ότι πολλες φορες κάνει μπανιο ο μπαμπας τα κορίτσια και για να γλιτώσουν χρόνο κανει και αυτος. και η ψυχολογος ειπε κανενα προβλημα αρκεί να αισθάνεται άνετα ο μπαμπας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να απαντήσω και εγώ τώρα σοβαρά αφού κοίμισα τον μικρό .

δεν βρίσκω λόγο να δούνε τα γεννητικά όργανα .άλλο να μας δούνε με εσώρουχα και άλλο εντελώς τσιτσίδι .

αν τύχη όμως δεν χρειάζεται να νιώσουμε άσχημα .

αλλά να τριγυρνάμε εντελώς γυμνοί ενώ θα ειναι σε ηλικία που θα καταλαβαίνουν την διάφορα δεν το βρίσκω σκόπιμο .

σαν παιδί μεγάλωσα σε διαφορετική κοινωνία από ότι είναι σήμερα και δεν έβλεπα καν διαχυτικότητες ανάμεσα στους γονείς μου ,πόσο μάλιστα να δω τον μπαμπά μου τσιτσίδι .

αλλά έτσι μεγαλώσαμε κάποτε .

τώρα πια τα μωρά βλέπουν τους γονείς να φιλιούνται και να ειναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλων και τα ταμπού έχουν καταρριφθεί .δεν θεωρώ τραγικό να με δει ο γιος μου με το στήθος έξω ,έτσι κιαλιοσ από εκεί μεγάλωσε :silly: ,ούτε και τον μπαμπά του με το μποξερακι η αν μπει γρήγορα στο μπάνιο γυμνούς .

το γυμνό από μόνο του δεν ειναι χυδαίο ,οι άνθρωποι το διαχειρίζονται χυδαία .

καλό ειναι να μην "προκαλούμε" συνέχεια με την γύμνια μας ,δηλαδή να μην το κάνουμε συνήθεια να τριγυρνάμε με το βρακί αλλά και να μην νιώθουμε ντροπή και άβολα αν μας δούνε έτσι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον, Αφροδιτη, κοιτουσα λιγο παλιες συζητησεις μου και ειδα οτι εισουν η πρωτη που μου ειχες απαντησει! :P

Συμφωνω μαζι σου.

Το ολλο θεμα(ξερει η mariagl) ξεκινησε με την διαπαιδαγωγηση.

Πως θα πω στο παιδι για το πεος :blush: Ενω δεν το εχει δει.

Ενταξει δεν θα του το διξουμε και life τωρα για να καταλαβει.

Εγω οπως προαναφερα με τα κοριτσια μου εχει τυχει να κανουμε και μαζι μπανιο.

Μεγαλωνει η μεγαλη μου ομως και την βλεπω που με κοιταει καπως και θα το σταματησω.

Και εγω δεν εχω δει το πατερα μου και την μανα μου ελαχιστες φορες.

Και εγω πιστευω οτι αν τυχει να δει γυμνο τον πατερα της, ετυχε και να το θεωρρησουμε κατι το φισιολογικο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις κανουμε ολες μας τις αναγκες στην τουαλετα παρεα με τη μικρη .

Εγω απο μωρο την επαιρνα μαζι μου οταν πηγαινα στο μπανιο και ακομα τωρα κανω μπανιο και ειναι απο έξω ή πολλες φορες κανουμε μαζι . Κανει και με τον μπαμπα της , γεμιζουν την μπανιερα (και το πατωμα) νερο και πλατσουριζουν με τα παπακια .

Αυτη τη χαλαρή σταση θελω να κρατήσουμε και να βοηθήσουμε το παιδι μας να εξοικειωθει με το γυμνο ανθρωπινο σωμα , να καταλαβει τη διαφορα των φυλλων χωρις "μυστικά " , ταμπου και κομπλεξ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Εμεις κανουμε ολες μας τις αναγκες στην τουαλετα παρεα με τη μικρη .

Εγω απο μωρο την επαιρνα μαζι μου οταν πηγαινα στο μπανιο και ακομα τωρα κανω μπανιο και ειναι απο έξω ή πολλες φορες κανουμε μαζι . Κανει και με τον μπαμπα της , γεμιζουν την μπανιερα (και το πατωμα) νερο και πλατσουριζουν με τα παπακια .

Αυτη τη χαλαρή σταση θελω να κρατήσουμε και να βοηθήσουμε το παιδι μας να εξοικειωθει με το γυμνο ανθρωπινο σωμα , να καταλαβει τη διαφορα των φυλλων χωρις "μυστικά " , ταμπου και κομπλεξ .

υπερβολικα σωστη αποψη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, βρε Λαλα!

Ισως παιζει ρολο και τα βιωματα που εχει καποιος!

Εγω, το θεωρρησα ντροπη να εμφανιστει ο πατερας της γυμνος η να κανουν μπανιο μαζι.

Δεν ενοιωθε ανετα και ο αντρας μου!

Αλλα και παλι, δεν ετυχε κιολας να τον δει γυμνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa έγραψε:

Εμεις κανουμε ολες μας τις αναγκες στην τουαλετα παρεα με τη μικρη .

Εγω απο μωρο την επαιρνα μαζι μου οταν πηγαινα στο μπανιο και ακομα τωρα κανω μπανιο και ειναι απο έξω ή πολλες φορες κανουμε μαζι . Κανει και με τον μπαμπα της , γεμιζουν την μπανιερα (και το πατωμα) νερο και πλατσουριζουν με τα παπακια .

Αυτη τη χαλαρή σταση θελω να κρατήσουμε και να βοηθήσουμε το παιδι μας να εξοικειωθει με το γυμνο ανθρωπινο σωμα , να καταλαβει τη διαφορα των φυλλων χωρις "μυστικά " , ταμπου και κομπλεξ .

Tha symfwnhsw me thn Lala! To idio kanoume kai emeis.Oi psyxologoi

lene pws den einai kako na vlepoune ta paidia tous goneis tous

gymnous.Ennoeitai pws ayto tha ginete mexri ta 3 peripou.Meta tha

mas vlepei gymnous mono an tyxei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...