Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

bell

Recommended Posts

Τη Δευτέρα του Πάσχα βαπτίζουμε τον Κωνσταντίνο μας.

Πώς να φτιάξω τα μαλλιά της Δέσποινας ; :huh: Είναι μακριά, σχεδόν

μέχρι τη μέση, ελαφρώς σπαστά. Σκέφτηκα να της κάνουμε

μια αλογοουρά χαμηλά πίσω από το αυτάκι, να της σγουρύνουμε

με μασιά μερικές τούφες και να της βάλω κι ένα λουλούδι λευκό

πίσω από το αυτί.

Θα φοράει λευκό φόρεμα. Η αλογοουρά θα είναι πιασμένη με λαστιχάκι

Το οποίο λαστιχάκι θα καλυφθεί με τούφα μαλλιού γύρω από αυτό.

Καμία άλλη ιδέα;:dry:

Δεν θέλω να είναι κραυγαλαίο. Θέλω κάτι απλό αλλά και όχι

καθημερινό. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπελ μου, με το καλο να βαπτισεις το μωρακι σου!

Αν και δεν ειμαι κομμοτρια θα ηθελα να σου πω πως θα μου αρεσαν οπως το περιγραφεις μονο ο κοτσος να ηταν στα πλαγια!

Eleny2 έγραψε:

Μπελ μου, με το καλο να βαπτισεις το μωρακι σου!

Αν και δεν ειμαι κομμοτρια θα ηθελα να σου πω πως θα μου αρεσαν οπως το περιγραφεις μονο ο κοτσος να ηταν στα πλαγια!

Ελενάκι πλάγια θα είναι, πισω από το αυτάκι.

bell μου, μου αρεσει παρα πολυ γιαυτο που προτεινεις ειναι πολυ ωραιο και χαρουμενο για κοριτσακι, αλλη λυση ειναι τα μισα πανω πλεγμενα γαλλικη και τα αλλα σπαστα κατω, αλλα αυτο που λες εσυ μου αρεσει φοβερα, συμφωνω και επαυξανω!! εχω δει σε παιδακια να κανουν τρεσσα, αυτο το σγουρο ξερεις και δεν μου αρεσει καθολου

marianda έγραψε:

bell μου, μου αρεσει παρα πολυ γιαυτο που προτεινεις ειναι πολυ ωραιο και χαρουμενο για κοριτσακι, αλλη λυση ειναι τα μισα πανω πλεγμενα γαλλικη και τα αλλα σπαστα κατω, αλλα αυτο που λες εσυ μου αρεσει φοβερα, συμφωνω και επαυξανω!! εχω δει σε παιδακια να κανουν τρεσσα, αυτο το σγουρο ξερεις και δεν μου αρεσει καθολου

Eπειδή δεν της έχουμε κάνει δοκιμαστικο, Αυτό που εσύ είδες

η κοτσίδα ήταν ψηλά ή χαμηλά;

juliax έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΠΛΕΞΟΥΔΑ (ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟ)

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ... LOL

Ωραία ιδέα, απλά πλεξουδα δεν θα θελήσει για τι τις κάνω 2 κάθε μέρα για το σχολείο! κατάλαβα τι εννοείς ;)

αν εννοεις την κοτσιδα που προτινεις εσυ, χαμηλα κοντα στο υψος που τελειωνει το αυτι, αμα την φουσκωσετε οπως το εχεις σκεφτει μου αρεσει πολυ, και δεν ειναι μικρομεγαλο το παιδι, γιατι εχω δει παιδακια και στο κομμωτηριο που δουλευα παλια και ηταν παρανυφακια να τα χτενιζουν σαν μικρομεγαλα και δεν μου αρεσε καθολου

marianda έγραψε:

αν εννοεις την κοτσιδα που προτινεις εσυ, χαμηλα κοντα στο υψος που τελειωνει το αυτι, αμα την φουσκωσετε οπως το εχεις σκεφτει μου αρεσει πολυ, και δεν ειναι μικρομεγαλο το παιδι, γιατι εχω δει παιδακια και στο κομμωτηριο που δουλευα παλια και ηταν παρανυφακια να τα χτενιζουν σαν μικρομεγαλα και δεν μου αρεσε καθολου

ούτε και μενα μου αρεσει αυτό! Όταν έγινε παρανυφακι ούτε καν την έβαψα

Το έχω δει και αυτό! να βάφουν τα παιδάκια!

Αυτό λέω να κάνω! Θα τα κρεπάρουμε λιγο ε? και θα σγουρύνουμε μερικες τουφες!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ 'ΧΑΛΑΡΗ' ΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 'ΑΠΑΛΗ' ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΠΑΡΕΙς ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,50 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1,70 ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

αστερακι οταν λεει κρεπαρισμα εννοει την κοτσιδα για να φουσκωσει, οχι το μαλλι το υπολοιπο πανω, παντως και χωρις κρεπαρισμα το σγουρο θα φουσκωσει εκει που ειναι η κοτσιδα

marianda έγραψε:

αστερακι οταν λεει κρεπαρισμα εννοει την κοτσιδα για να φουσκωσει, οχι το μαλλι το υπολοιπο πανω, παντως και χωρις κρεπαρισμα το σγουρο θα φουσκωσει εκει που ειναι η κοτσιδα

αυτό ακριβώς εννοω! Αστεράκι με περεξήγησες :)

αστερακι έγραψε:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ 'ΧΑΛΑΡΗ' ΜΑΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 'ΑΠΑΛΗ' ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΠΑΡΕΙς ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,50 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1,70 ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

Το στεφανάκι δεν παει περισσότερο σε παρανυφάκι?

Βάπτιση του αδελφου της είναι! την κοτσιδα εννοώ

να κρεπάρουμε λίγο ωστε να φουσκώσει

Καταρχας αν κρεπαρει την κοτσιδα θα χαλασουν τα σγουρα τσουλουφια που θα ειναι μαζι με την κοτσιδα.αλλα και τα τσουλουφια να μην ειχε δεν θα ηταν ωραιο να κρεπαρει την κοτσιδα .τι να σου πω εγω σου ειπα τη γνωμη μου...

αμα δεν σου αρεσει το στεφανακι μπορεις να κανεις αυτο το σγουρο που σου ειπα αλλα να βαλεις μια στεκα με ενα λουλουδι που να ταιριαζει με το φορεμα της!!! ;)

αστερακι έγραψε:

οτι και να την κανεις κουκλα θα ειναι μην αγχωνεσαι τοσο!!!!εσυ πες μας πως θα κανεις τα μαλλια σου :laugh:

σινιόν κότσος και λουλόυδι πισω απο το αυτί

κατι τετοιο. η δεξια φωτο.

αντε μαμα και κορη με τα λουλουδια.Τι γινεται με τα λουλουδια και εγω στο κομμωτηριο πολυ λουλουδι παιζει!!!και εμεις μετα το πασχα θα βαφτισουμε τον κωνσταντινο μας και εγω λουλουδι θα κοτσαρω απλα χωρις τη σινιον.εμπρος στο δρομο που χαραξε η μενεγακη(λουλουδια στα μαλλια!!!) :lol:

Ε καλά... δεν περίμενα να δώ τη Μενεγάκη για το βάλω...

:P

στο γάμο του αδελφού μου φορούσα ένα φούξια φόρεμα σε στυλ σπανιόλικο.

Είχα κάνει πάλι σινιόν και έβαλα και μιά ορχιδέα φουξια με ροζ! Ήταν τέλειος ο συνδιασμός μαλλιου-φορέματος- μακιγιάζ!

ορχιδέα ήταν αυτής της ποικιλίας:

βασταξε όλη τη νυχτα κ δεν μαράθηκε, σε αντίθεση με την ζερμπερα που

είχα βάλει άλλη φορά και μου μαράθηκε μεσα σε λίγες ώρες.

αστεράκι προτιμησε πρχιδέα! Έχει περισσότερο νερό στους ιστούς της!

Τι χρώμα φορεμα θα φοράς;

μαλλον γαλαζιο με διαφορες πεταλουδες και λουλουδια.αν εχεις δει τη φωτογραφιση της Μακρυπουλια απο τη καινουργια κολεξιον της raxevsky ισως το καταλαβεις το φορεμα.ειναι μακρυ εξωπλατο και 'αερινο'.βεβαια και πολυ καλοκαιρινο ειναι αλλα τι να κανουμε ειμαστε στη μεση.μακαρι να εχει καλο καιρο!!!!! :huh:

• Απαντήσεις

• Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
    • @MarMar90 μου για το περίνεο που ρωτάς.. Καταρχήν fun fact..! Η θέση που τοποθετούν τις γυναίκες για να γεννήσουν δηλαδή ξαπλωμένες ανάσκελα με τεντωμένα ανοιχτά πόδια, είναι η λιγότερο βολική στάση τοκετού και αυτή που ενέχει το μεγαλύτερο κίνδυνο να σκιστεί μια γυναίκα κατά το τοκετό στο περίνεο! Οι γυναίκες ποτέ δεν γεννούσαν έτσι.. αυτό είναι μια "μόδα" που δημιούργησε ένας Γάλλος βασιλιάς (αν θέλετε να ψάξω να σας πω και πότε και ποιος, δεν θυμάμαι τώρα) ο οποίος ήθελε να βλέπει τα παιδιά του όταν γεννιούνται γιατί μέχρι τότε οι άντρες δεν ήταν ποτέ μπροστά στο τοκετό και οι γυναίκες γεννούσαν όπως τις βόλευε! Έτσι έβαζε τις γυναίκες του να γεννάνε σε αυτή τη στάση κάτι το οποίο κράτησαν από τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα!  Στη συγκεκριμένη στάση λοιπόν επειδή τεντώνεται το περίνεο και δεν έχει πολύ περιθώριο ώστε να μπορέσει να διεταθει/ να τεντώσει σωστά δηλαδή ο μυς για να μπορέσει να βγει το μωράκι και έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να σκίζεται η γυναίκα.. αν δη είναι αρκετά μεγάλο μωράκι μπορεί να σκιστεί και άσχημα.. εξού και επιλέγεται η περινεοτομη ώστε να αποφευχθούν αυτά.. βέβαια αν άφηναν τις γυναίκες να γεννήσουν όπως βολεύονται περισσότερο (συνήθως στα 4 ή στο πλάι) θα αποφεύγονταν αυτός ο κίνδυνος ακόμα και σε μεγαλόσωμα μωράκια.. και επίσης αν άφηναν τη γυναίκα να σπρώξει χωρίς να την πιέζουν πότε να σπρώξει και έδιναν λίγο χρόνο ώστε να προλάβει το περίνεο να ανοίξει σιγά σιγά καθώς κατεβαίνει το μωράκι, οι περισσότερες περινεοτομες δεν θα χρειαζόντουσαν! Βέβαια πολλές φορές γίνεται και άσκοπα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο είτε είναι μικρό μωράκι είτε εύκολος τοκετός.. Όσο για το μασάζ.. καταρχήν μέχρι και την 34η βοηθάει να κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης του περινέου υπάρχουν μέχρι και βοηθήματα για αυτό ακριβώς το λόγο (sex toys τα λέμε με τον άντρα μου για αστείο αν και δικαιολογημένα!!🤣) και μετά από την 34η ξεκινάμε μασαζακι για να μαλακώσει, ίσως με κάποιο λαδακι ακόμα και ελαιόλαδο! Είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο είτε οι ασκήσεις είτε το μασάζ και μπορείτε φυσικά να το κάνετε μαζί με τον άντρα σου ώστε να συμμετέχει και αυτός (άσε που είναι και σα προκαταρκτικά!!😳😅)  Το περίνεο κορίτσια μου είναι μυς!! Και όσο γυμνάζεις ένα μυ τόσο καλύτερα θα μπορέσει να λειτουργήσει για να κάνει αυτό που είναι προγραμματισμένο να κάνει! Όσο πλησιάζουμε στο τοκετό κάνουμε μασάζ για να το μαλακωσουμε και να του δώσουμε ελαστικότητα..! Δεν σημαίνει ότι θα προλάβουμε στο 100% τυχόν σκισιματα στη περιοχή αλλά όλα συνδυαστικά θα βοηθήσουν να μην σκιστουμε υπερβολικά και ατσαλα αλλά και σε πιο γρήγορη ανάρρωση  και ναι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην σκιστουμε και καθόλου.. δεν είναι κανόνας! Πέρα από το ότι θα μπορούσε να αποφύγουμε τη περινεοτομη.. γιατί μη ξεχνάμε, τι γίνεται όταν κόβουμε κάθετα έναν μυ; Δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ στη πρότερη κατάσταση του.. ενώ ένας μυς που θα σκιστεί καθώς τεντώνεται μπορεί να επουλωθεί και να επανέλθει στη κατάσταση που ήταν..! Δεν σημαίνει ότι η περινεοτομη είναι κάτι κακό, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι όντως ενδεδειγμένη και μόνη λύση.. απλά στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον γίνεται "προληπτικά" χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο..
    • Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...