Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για άλλη μία φορά θέλω την βοήθειά σας!

Σήμερα ο γιατρός μου είπε να κάνουμε σεξ για να επισπεύσουμε την διαδικασία του τοκετού...

Το έχετε κάνει εσείς; Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σεξ και να πάθει κάτι το μωρό;

Και αν κάνουμε μπορούν να σπάσουν τα νερά αμέσως;

Δεν ξέρω...φοβάμαι...πείτε μου αν σας συνέβη κάτι τέτοιο... :(

Δημοσίευση

δεν παθαινει τιποτα το μωρακι ειναι τοοοοσο προστατευμενο ου μην φοβασαι!

και οντως επισπευδεις την διαδικασια!! ασε που ειναι και πολυ τρυφερο!

δεν ξερω αν θα σπασουν αμεσως αλλα...προσπαθησε να το ζησεις...ειναι η τελευταια φορα που ειστε...δυο! χιχχιι σοβαρα τωρα μην σε τρομαζει το μωρακι προστατευετε!

Δημοσίευση

marilou μου εγω στο πρωτο μου παιδακι καναμε ερωτα μετα τον 7 μηνα σχεδον μερα παρα μερα!!!!!κ γεννησα κ πολυ γρηγορα κ χωρις πολυ πονο κ χωρις επισκληριδιο!!!!!ειδικα εκεινο το βραδυ που με επιασαν οι πονοι ειχαμε κανει τρελο ερωτα {αισθισιακοοχι αγριο}κ το ευχαριστηθηκαμε κ καναμε καλο στο μωρακι δεν με ταλαιπωρησε!!!!!!!!κ βεβαια με την αδεια του γιατρου ολα αυτα!επομενως βουρ στο ψητο!!!!!

Δημοσίευση

marilou μου το ειπε και εμενα ο γιατρος μου, οταν ειχα κουραστει και ηθελα πλεον να γεννησω. Το μωρακι ειναι προστατευμενο απολυτα, αν υπηρχε φοβος δεν θα το ρισκαραν οι γιατροι, μη φοβασαι!

Οσο για το αν ειναι αποτελεσματικο, τι να σου πω, πρεπει ομως ο καλος σου να χμμμμ...ολοκληρωσει εντος...γιατι ουσιαστικα το σπερμα κανει ολη τη δουλεια, περιεχει μια ουσια που προκαλει συσπασεις ή κατι τετοιο.Εμεις δεν το ξεραμε αυτο!

Καλη λευτερια σου ευχομαι!

Δημοσίευση

marilou μου το ειπε και εμενα ο γιατρος μου, οταν ειχα κουραστει και ηθελα πλεον να γεννησω. Το μωρακι ειναι προστατευμενο απολυτα, αν υπηρχε φοβος δεν θα το ρισκαραν οι γιατροι, μη φοβασαι!

Οσο για το αν ειναι αποτελεσματικο, τι να σου πω, πρεπει ομως ο καλος σου να χμμμμ...ολοκληρωσει εντος...γιατι ουσιαστικα το σπερμα κανει ολη τη δουλεια, περιεχει μια ουσια που προκαλει συσπασεις ή κατι τετοιο.Εμεις δεν το ξεραμε αυτο!

Καλη λευτερια σου ευχομαι!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Φυσικά τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι απλά έχω και τους φόβους μου...

Πόσο γρήγορα λέτε να δράσει αυτός ο τρόπος έτσι ώστε να φτάσω στον τοκετό;

Την Τρίτη θα πάω στον γιατρό...μήπως να ξεκινήσω από την Δευτέρα ή θα είναι πολύ αργά; Μήπως να ξεκινήσω από σήμερα; :ohmy:

Δημοσίευση

Οντως, έτσι είναι! Το σεξ και το περπάτημα επισπεύδουν τον τοκετό. Οχι σε όλες βέβαια τις περιπτώσεις! Να παρακαλάς να "πιάσει" σε εσένα! Με το περπάτημα μαλακώνει ο τράχηλος. Οσο για το σεξ, το σπέρμα περιέχει μια ουσία που λέγεται προσταγλανδίνη και προκαλεί συσπάσεις! Οσο για το σπάσιμο των νερών μην σνησυχείς. Δε σημαίνει ότι με το που κάνεις σεξ θα σπάσουν αλλά και αυτό να γίνει να ξέρεις ότι από τη στιγμή που σπάνε τα νερά έχεις περιθώριο να γεννησεις μέχρι και 48 ώρες!!!!!!!Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Αχ σκέφτομαι να το προγραμματίσω γιατί φοβάμαι μην δεν προλάβω να πάω στην κλινική που είναι 2,5 ώρες μακριά....

Αχ με αγχώνει αυτό...ενώ αν έρθει η ώρα να γεννήσω από την Τρίτη και μετά τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα μείνω Θεσ/νίκη οποτε εντάξει θα είμαι εκεί...

Αχ έχω μπερδευτεί...λέτε να το κάνουμε και μετά να τρέχω να προλάβω;

Βέβαια ο γιατρός δεν είπε πότε να ξεκινήσουμε, αλλά δεν θα μου δώσει και εγχειρίδιο... :P

Δημοσίευση

marilou μου με το καλο να φερεις στον κοσμο το παιδακι σου.. :)

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο να το ξερεις... :)

Το οτι θα ερθεις σε επαφη με τον αντρα σου δεν παει να

πει οτι θα σου σπασουν τα νερα και θα γεννησεις σε 1 ωρα...

Μη σε πιανει πανικος.. :)

Απολαυσε τις τελευταιες ημερες της εγκυμοσυνης σου... :)

Εκανα σεξ και τους 9 μηνες διχως φοβο και αγχος..

αλλα δυσκολευτηκα παρα πολυ να γεννησω... :(:(

Θα περιμενουμε νεα σου...!

Ολα θα πανε τελεια!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να μη φοβασαι καθολου.Εμεις το καναμε σχεδον καθε μερα με τον αντρα μου γιατι ειχα τρελες 'ορεξεις'ο αντρας μου βεβαια φοβοταν αλλα τον κυνιγουσα και τον βιαζα κυριολεκτικα!!!!και την προηγουμενη μερα πριν γεννησω καναμε φυσικα αλλα εγω πηγα και τις 2φορες με προκληση επειδη δεν ηθελα να μου σπασουν τα νερα και να ειμαι οπου να ναι..προσωπικα για μενα ειναι το καλυτερο να πας με προκληση αν συνφωνει φυσικα και ο γιατρος σου.

Δημοσίευση

Λοιπον και εμας ετσι μαε ειχε πει ο γιατρος..καναμε αυτο πουμας ειπε και την ιδια μερα πηγαμε στο Ιασω για να γεννησω...μου φανηκε παραξενο..καλα λεω με την πρωτη επαφη και ο μικρος θελησε να βγει..ημουν στην 37ηβδομαδα!!!μην φοβασαι το παιδι δεν παθαινει κατι..απλα το λενε γιατι το σπερμα του αντρα περιεχει μια ουσια που βοηθαει την μητρα να αρχισει να συσπαται και να αρχισει ο τοκετος!!!

Δημοσίευση

Αυτό ήθελα να ξέρω μωρέ..αν πιάσει με τη μία...

Εμείς δεν έχουμε κάνει καθόλου σεξ μήνες τώρα οπότε ήθελα να ξέρω αν μέσα στις επόμενες ώρες θα αρχίσει ο τοκετός, γιατί θέλω να είμαι κοντά στην κλινική.

Μην τρέχω τελευταία στιγμή... :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...