Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσιαααα εχει καμμια σας ιδεα για το δωρο του πασχα στον ιδιωτικο τομεα?ποτε πρεπει να το παρουν? θα το παρουν?

σορρυ ρωταω απο το πρωι γιατι μας καιει το θεμα αυτο!

οποιες ξερετε κατι απαντηστεε για να σωσετε τον φουκαριαρη το σκυλο....

post-5900-13873934778212_thumb.jpg

Δημοσίευση

γεια σου ραμονακι.

απ'οτι ξερω ακομα δεν εχουν ακουμπησει τον ιδιωτικο τομεα.

σκεψου οτι ο αντρας μου δουλευει στα ελτα κ το δωρο το περνει κανονικα.

8α μας τρελανουν τελειως παντως.

μου φαινεται πως θα μας το κρατησουν αναδρομικα κ θα κοβουν κα8ε μηνα απο το μηνιατικο η' δεν 8α παρει καθολου επιδομα αδειας.

ευχοομαι να το παρετε κ να περασετε καλα.

τα φιλια μου

Δημοσίευση

μετα το πασχα δε γινεται να λεγεται δωρο πασχα!με λιγα λογια θα κανετε ανασταση κατοπιν εορτης!χαχαχαχα τι βλακεια θεε μου! και ενταξει εμεις καιγομαστε για τις διακοπες του πασχα,αλλοι ανθρωποι που εχουν νινακια δηλαδη τι θα απογινουν? δε παμε καλααα

Δημοσίευση

Σορυ Ραμονακια λλα αφου εχει σκυλο, γιαουρτι και οποροκυπευτικα θεωρεισαι πλουσια και θα φορολογηθεις βαση τεκμιριων για τα παεριουσακα σου στοιχεια αυτα!!!

Εισαι και σπαταλη γιατι εχεις τοσα πολλα και αντι να τα κανεις δωρεα στην Βουλη προτιμας να τα πεταξεις...εστω στην κεφαλα τους..

Ντοπη σου ξετσιποτη...

Αχ!!!! Γερλασαμε και σημερα

Δεν ξερω εγω παντως φετος λεω να σουβλησω κοτοπουλο....και πιο φτηνο θα μου βγει....

Δημοσίευση

γελα κυρια μου γελα...ειδες το βλεμμα του σκυλου μου στη φωτο? τρομοοοοος!χαχαχαχαχα

ντινα αμαν και εσυ σε περιοδο κρισης και θελεις να ταισεις το παιδι σου?φτου σου!διαιτα δεν εχει επιδοματα...ααα καταλαβα...θες να στο δωσουν για να το πας στον πρωθυπουργο...εμ πες το ετσι!

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!! :P :woohoo:

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΕΙ"ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΙΡΛΑ!!Κ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ..ΟΥΦ

Δημοσίευση

Μα καλα και εσυ..σε περιοδο κρισης θελεις να κανεις και ανακαινηση...ντροπη!!!!!!

Φτου σας γεννικα...που απαιτειτε απο το Καημενο κρατος να πληρωσει την μαγαλομανια σας.... χαχαχαχαχα!!!!

Εδω εγω πηρα μια νουλαπα για το μπαλκονι και φοβαμαι μη με πιασει το τεκμιριο......ειναι και ακριβη!!!!

Αχ κοριτσια λεμε τις βλακιες μας αλλα δεν μας βλεπω καλα.

Η φαση με εμανα ειναι οτι ο αντρας μου ειναι απο τον Οκτωβρη απληρωτος...αλλα τον φορω θα τον σταξουμε κανονικοτατα.

αγιστε που θα πουνε..αφου κανετε παιδια δεν εχετε αναγκη..αντεχετε...

Δημοσίευση

σεσιλ θα φτασουμε σε σημειο οποτε γεννιεται ενα παιδι να του κανουμε το Ε9,να το περναμε απο σδοε και μετα να του ανεβαζουμε το φπα!

πραγματικα νιωθω λες και ειμαστε στο τιτανικο και δεν μπορω τα βιολιααα

Δημοσίευση

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΕΣΙΛΙΑ :woohoo: :woohoo:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΠΑΝΕ Κ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ??

ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ??ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!ΤΟΣΑ ΔΙΣ-ΤΡΙΣ ΕΧΟΥΝ!!

Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!

Δημοσίευση

θα φορολογηθουν,αλλα με τοση ακινητη περιουσια που εχουν,ακομα και μαγαζια που νοικιαζονται στο κεντρο επρεπε να ειχαν ηδη βοηθησει και οχι να γκρινιαζουν και απο πανω,μονο να κατακρινουν ξερουν

Δημοσίευση

Ντινα να σου οπω χαρακτηριστικα οτι οσα εθνικα κληροδοτηματα επι κατοχης και εμφιλιου ανατεθηκαν προς διαχειρηση στην εκκλισια , δεν επιστραφηκα ποτε στους ορισμενους απο τους εθνικους ευεργετες διαχειρηστες..ακομα τα εχει η εκκλισια.

Ειναι απαραδεκτοι γεννικων.

Ορισμενοι μητροπολητες ζητησαν να εξερεθουν απο την μισθοδοσια- και μπραβο τους- αλλα τα λευτα τους που θα πανε;;;;;

Γεννικα οι πιλιτικοι μας ανεξαρτητου κομματος και χρωμματος εχουν καταστρεψει ολη την ελληνικη παραγωγη...και εχουν και την απαιτηση...

ΟΙ κουβερτες τις Ναουσας ηταν οι κορυφεαις πακγοσμιως...που ντες τωρα...

Η Ελληνικη Κλωστουφαντουργια....

Τι παραγουμε για να εξαγουμε...

Εχουμε ομολογουμενος τα καλυτερα κρασια....ουτε αυτο μπορουμε να εξαγουμε.

Κατα τα αλλα καντε θησιες...δωστε δωστε δωστε....

αντε να φορολογησουν και τον αερα που αναπνεουμε..

Παλη εκτος θεματος βγηκα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...