Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Μεγαλώσαμε και οι πιο πολλές μεγαλώνετε και παιδιά...αξίες,θεσμοι ολα ειναι σε κριση...τι κρατατε απο τους γονεις σας απο αξιες και θέλετε να μεταδωσετε στα παιδια σας?Εγω θα του πω πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος και να κοιταει ψυχουλα...εσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...να παλευει για τα δικαιωματα του και να μην αφηνει κανεναν και για κανεναν λογο να μειωνει την προσωπικοτητα και τα πιστευω της/του

...επισης να μην φοβαται να πει την αληθεια οσο και αν πληγωνει το ιδιο ή τους αλλους...επισης να αγαπαει χωρις ορια και χωρις την απαιτηση να τον/την αγαπησουν!

...επισης να σεβεται τον εαυτο της/του και τους αλλους!

...επισης οτι εσυ φταις που καηκε ο εγκεφαλος μου με τις ερωτησεις σου!αχ επιτελους κατι να με κανει να σκεφτω σοβαρα...ολο στο σορολοπ το ειχα ριξει!!! σε ευχαριστω ελευθεριαααα

καλε ειναι πολυ καλο να σε βαζουν σε σκεψεις! μπραβο κοπελα μου!!! πραγματικα ειναι ενας καιρος δυσκολος για αξιες!ολοι θελουν να αναιβουν πολυ ψηλαααα πατωντας πανω στους αλλους!!

Να δινει χωρις να περιμενει ανταλαγματα,να μην αφηνει κανενα να του καταπατα την προσωπικοτητα του,να τιμαει και να σεβεται τους γονεις του εφορου ζωης και να μην κοιταει ποτε τους ανθρωπους σαν φουσκωμενο πορτοφολι αλλα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...