Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεντευξη...απο σενα!

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας...

γνωριζομαστε ολες μεταξυ μας?...δε νομιζωωωω

για να τα πουμε ολα ...

καντε copy-paste στο παρακατω...

ετσι ωστε να ξερουμε με ποιον μιλαμε...

οποια θελει να απαντησει για να εχουμε μια ομορφη εικονα για το ποιες ειμαστε εδωωω...και για να γνωριστουμε καλυτερα....!

καλο θα ηταν να μην γινουν σχολια γιατι θα μπερδευτουμε...

οποια θελει να βαλει και φωτο!

τα φιλια και την αγαπη μου!!περιμενουμε να σας γνωρισουμε!!!

υγ.εαν αλλαξει κατι στη κατασταση σας ή επυθιμητε να τροποποιησετε καποια απαντηση ή να προσθεσετε εκ των υστερων τη φωτογραφια σας...πατηστε επεξεργασια στην απαντηση σας!!!!

πως σε λενε;

η ηλικια σου;

σε ποια περιοχη μενεις;:

απο που καταγεσαι;

ζωδιο;

εχεις παιδι;

τι ηλικια εχει;

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;

εχεις βρεθει σε συναντηση;

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;

ποσο σε εχει βοηθησει;

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως σε λενε;ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

η ηλικια σου;21 ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ

σε ποια περιοχη μενεις;:ΞΑΝΘΗ

απο που καταγεσαι;ΞΑΝΘΗ

ζωδιο;ΥΔΡΟΧΟΟΣ

εχεις παιδι;ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;ΝΑΙ

ποσο καιρο;3,5 ΧΡΟΝΙΑ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΖΩΗΡΟΥΛΑ,ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΜΙΣΩ 3 ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 21,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ,ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 16 ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ.

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ,ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΟΛΑ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ

πως σε λενε; Ραμονα

η ηλικια σου; 22...μαιος του 88

σε ποια περιοχη μενεις;Πειραια

απο που καταγεσαι; Αγιο Δομινικο,Λατινικη Αμερικη

ζωδιο; Ταυρος

εχεις παιδι; όχι

τι ηλικια εχει; -

ονομα; -

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; -

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; οχι!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Τελειαααα ηταν αυτο που ηθελα!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;-

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; -

προσπαθεις για παιδακι; οχι ακομη...αλλα ειναι στα προσεχως!!

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; να κανουν υπομονη...και να μην αγχωνοντε!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ειμαι δυναμικη,νευρικη,πολυ θετικη και πολυ πεισματαρα!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; οτι ειμαι παρορμητικη και μερικες φορες λεω την αληθεια δυνατα χωρις να σκεφτω επιπτωσεις!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; δεν εργαζομαι,μου αρεσει ο χορος!!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ειχα χασει το μωρακι μου γιατι ειχε μπερδευτει στον ομφαλιο αλλα...ειμαι δυνατη και ξερω οτι ολα θα πανε καλα!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; γιατι ηθελα να μαθω τα παντα ωστε να γινω σωστη μαμα!

εχεις βρεθει σε συναντηση; ναι και θελω σαν τρελη να ξανα παω!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; που εχουμε γινει μια παρεα!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ολα μου αρεσουν ακομη και οταν κολλαει!!

ποσο σε εχει βοηθησει; υπερβολικα πολυ,και τα αρθρα ειναι σουπερ αλλα και το φορουμ πολυ δυνατο

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; για οποιο λογο και αν μπηκαν... να ξερουν οτι ειναι υπερβολικα χρησιμο σαιτ και να περασουν ομορφα....!

Ραμόνα αυτό το θέμα ήθελα να το βάλω κι εγώ κάποια στιγμή γιατί

είναι ωραίο να υπάρχουν ολες οι πληροφοριες μαζεμένες και να μην αναγκαζομαστε να κανουμε ανακριση μέσω πμ!

Λοιπόν σου απαντάω:

πως σε λενε; ΜΑΡΙΑ

η ηλικια σου; 29 ΧΡΟΝΩΝ

σε ποια περιοχη μενεις;: ΧΙΟ

απο που καταγεσαι; ΧΙΟ

ζωδιο; ΤΟΞΟΤΑΚΙ

οικογενειακή κατάσταση: ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 8 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΓΙΩΡΓΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΓΛΥΚΙΤΑΤΟ,ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ,ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΟ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ………………………………………………………….

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ……..ΜΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ……………

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΜΕΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΠΑΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΡΑΣΗ,ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ,ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ:ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ,ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ,ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ,ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΑΜΑ,ΜΑΜΑ,ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ!!!!

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ!

…………………………………………………….

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΕΨΑΧΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ(ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ,ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΑ,ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ-ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ……………..

Α!ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ποσο σε εχει βοηθησει; ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ(ΔΟΥΛΕΥΩ 9 ΧΡΟΝΙΑ)!ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!

ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ Η΄ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΑ!!!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

πως σε λενε; ΤΖΟΥΛΙΑ

η ηλικια σου; 33+

σε ποια περιοχη μενεις;: ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΣΚΟΡΠΙΟΣ

εχεις παιδι;

τι ηλικια εχει; 6 ΜΗΝΩΝ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΑΓΟΡΙ ? ΜΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΤΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ Κ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ...

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ Κ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ 24 ΩΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ.

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 100% ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ! ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ !

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ...4? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ 8ΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ .

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ . ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΩΡΟ Κ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΔΩ , ΟΠΟΤΕ...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΟΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΓΜΤΟ !!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ Κ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝ8ΡΩΠΩΝ ...

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ Κ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ποσο σε εχει βοηθησει; ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΟΥ , ΠΟΛΥ !

:kiss:

πως σε λενε; Λενα

η ηλικια σου; 26

σε ποια περιοχη μενεις; Θεσσαλονικη

απο που καταγεσαι; Γεννηθηκα στην Πατρα αλλα τα περισσοτερα χρονια της ζωης μου τα εζησα στη Θεσσαλονικη

ζωδιο; Υδροχοαρα!!

εχεις παιδι; Ναι

τι ηλικια εχει; Σε μια εβδομαδα κλεινει χρονο!

ονομα; Αναστασης!

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ενας μικρος χουλιγκαν!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αγορι απο τη στιγμη που εμαθα πως ειμαι εγκυος!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Οχι ιδιαιτερη

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Οι πιο ωραιες και γλυκες ευθυνες της ζωης μου!

προσπαθεις για παιδακι; Οχι

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Αποβαλλετε το αγχος!!! Μη μετρατε μερες!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ειλικρινης, αυθορμητη, νευρικη, στον_κοσμο_μου

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; οτι ειμαι λιγο ιδιοτροπη κ εγωιστρια.. να δειξει κατανοηση :Ρ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ειμαι εκπαιδευτικος, μαρεσει η ζωγραφικη, το κολυμπι και η μαγειρικη!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; περναω τωρα μια κατα πασα πιθανοτητα παλινδρομη κυηση..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Θελω να ενημερωνομαι γιανα γινομαι οσο μπορω καλυτερη μαμα!

εχεις βρεθει σε συναντηση; Ναι! Σε 2-3

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Το παρεακι!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Μερικες φορες κουραζομαι με τους τσακωμους

ποσο σε εχει βοηθησει;Παρα πολυ!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλωςηρθατε!!!!!!!!!!!

πως σε λενε; Marina L.....

η ηλικια σου; 23

σε ποια περιοχη μενεις;: agio dminiko Santiago karaiviki

απο που καταγεσαι; katerini

ζωδιο; ydroxoos

εχεις παιδι; nai !!!

τι ηλικια εχει; 10 minon

ονομα; Daniel

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; yperkinitiko poli xamogelasto !!!apla yperoxo :)

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; oxi ,ir8e meta apo ena xrono ...

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; xazepsa :D i8ela poli na einai agoraki !!!oxi oti den xeremoun me koritsaki ...

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; nai ton kalo mou

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; den yparxei pio yperoxo synes8ima apo ayto tis mitrotitas ....

προσπαθεις για παιδακι; oxi akoma as megalosi ligo akoma ayto ... ;)

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; oxi agxos

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! aisiodoksi ,agxodis ,gelasti ,kleisti

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; oti agapao poli ta zoa ...

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; mou aresei poli i fotografia ,to kolimbi,o xoros ... pleon to moro :)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; exo perasei polla ,alla opos eipa eimai kleistos an8ropos ,opote mpaa :) ...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; gia pareitsa kai apories ...

εχεις βρεθει σε συναντηση; oxi ,alla mollis er8o ellada 8elo poli

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ta orea 8emata ,kai oi foveres apantiseis ...

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; i katastasi teleytea me tous feik logariasmous..

ποσο σε εχει βοηθησει; poli mporo na po ...

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; kalosir8ate ;)

DSC09718.jpg

3Ha1m4.png

πως σε λενε; Μαρίνα-Ναταλία

η ηλικια σου;27

σε ποια περιοχη μενεις;: Περιστέρι

απο που καταγεσαι; Αθήνα

ζωδιο; Δίδυμος

εχεις παιδι; Ναι

τι ηλικια εχει; 10 μηνών

ονομα; Σκέφτομαι να την ονομάσω Κασσάνδρα

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Πανέξυπνη, γλυκήτατη και νεραιδούλα

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Στην αρχή ήθελα αγόρι αλλά όταν έμαθα ότι είναι κοριτσάκι την ονειρεύτηκα σαν μια μικρή νεράιδα

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Έχω κάποια βοήθεια από την μητέρα μου στο να την κρατάει για να πάω στη δουλεία μου

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Είναι λίγο δύσκολο γιατί την μεγαλώνω μόνη μου επειδή με τον μπαμπά της δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και είναι στιγμές που δυσκολεύομαι ν'αντιμετωπίσω την κατάσταση ιδίος όταν φωνάζει μπαμπά

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Υπομονή και όλα θα έρθουν την κατάλληλη ώρα και να μην το βάζουν κάτω

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Δραστήρια, με χιούμορ αλλά δυστηχώς κάποιες φορές μελαγχολική

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Οτι είμαι ο εαυτός μου πάντα

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Δουλεύω σε μια τράπεζα και μ'αρλεσει ο χορός, η μουσική, το διάβασμα και τα ταξίδια

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Ότι θα ήθελα να είχα μαζί μου και τον μπαμπά της κόρης μου

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Για να μάθω πράγματα που θα με βοηθήσουν με την μικρή μου και για να μιλάω και με άλλες μαμάδες είτε να βοηθήσω εγώ σε κάτι είτε τα υπόλοιπα μέλη του forum εμένα

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα ολοκληρομένα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Ιδια απάντηση με πάνω

ποσο σε εχει βοηθησει;

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλως Ορίσατε :)

πως σε λενε; Μαρίνα-Ναταλία

η ηλικια σου;27

σε ποια περιοχη μενεις;: Περιστέρι

απο που καταγεσαι; Αθήνα

ζωδιο; Δίδυμος

εχεις παιδι; Ναι

τι ηλικια εχει; 10 μηνών

ονομα; Σκέφτομαι να την ονομάσω Κασσάνδρα

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Πανέξυπνη, γλυκήτατη και νεραιδούλα

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Στην αρχή ήθελα αγόρι αλλά όταν έμαθα ότι είναι κοριτσάκι την ονειρεύτηκα σαν μια μικρή νεράιδα

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Έχω κάποια βοήθεια από την μητέρα μου στο να την κρατάει για να πάω στη δουλεία μου

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Είναι λίγο δύσκολο γιατί την μεγαλώνω μόνη μου επειδή με τον μπαμπά της δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και είναι στιγμές που δυσκολεύομαι ν'αντιμετωπίσω την κατάσταση ιδίος όταν φωνάζει μπαμπά

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Υπομονή και όλα θα έρθουν την κατάλληλη ώρα και να μην το βάζουν κάτω

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Δραστήρια, με χιούμορ αλλά δυστηχώς κάποιες φορές μελαγχολική

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Οτι είμαι ο εαυτός μου πάντα

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Δουλεύω σε μια τράπεζα και μ'αρλεσει ο χορός, η μουσική, το διάβασμα και τα ταξίδια

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Ότι θα ήθελα να είχα μαζί μου και τον μπαμπά της κόρης μου

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Για να μάθω πράγματα που θα με βοηθήσουν με την μικρή μου και για να μιλάω και με άλλες μαμάδες είτε να βοηθήσω εγώ σε κάτι είτε τα υπόλοιπα μέλη του forum εμένα

εχεις βρεθει σε συναντηση; Οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα ολοκληρομένα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Ιδια απάντηση με πάνω

ποσο σε εχει βοηθησει;

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλως Ορίσατε :)

αμεεε οποια νιωθει οτι θελει να βαλει κατι εξτρα ειναι δεκτο!εξαλλου οι ερωτισεις ηταν για να εχουμε πανω κατω εναν κορμο!!

αμεεε οποια νιωθει οτι θελει να βαλει κατι εξτρα ειναι δεκτο!εξαλλου οι ερωτισεις ηταν για να εχουμε πανω κατω εναν κορμο!!

πως σε λενε; Αναστασια

η ηλικια σου; ουφφφφφ 34...

σε ποια περιοχη μενεις;: Αθηνα

απο που καταγεσαι; Μυτιληνη

ζωδιο; ζυγακι

εχεις παιδι; ναιιιιιι

τι ηλικια εχει; 20 μηνων

ονομα; σπυρος

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; δυναμικος,τρυφερος,πεισματαρης(καρκινος ε!!)

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; μμμμμ δεν ειναι κακοοοο γιος ε??????

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ναι

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; υπεροχο και με τεραστια ευθυνη

προσπαθεις για παιδακι; για 2ο ακομη οχι χιχι

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; να εχουν πεισμα και να μην το βαζουν κατω αααα και φυσικα οχι ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!! βασικο βασικοτατο

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! νευρικη,τρυφερη,φιλοτιμη,δυναμικη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; να μην με προκαλει!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; με το μεγαλωμα του μικρου μου

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; περασα δυσκολη εγκυμοσυνη,δυσκολη γεννα και αρκετα προβληματα υγειας του μικρου που ευτυχως ξεπερνιουνται σιγα σιγα

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; εψαχνα να βρω πληροφοριες για ιατρικα θεματα προωρων μωρων και επεσα πανω στο μαμυ....

εχεις βρεθει σε συναντηση; ουουουουουου και θα ξαναβρεθωωωωωωω

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; τα παντα μα πιο πολυ το οτι ειναι ενα πιο ζεστο φορουμ και πιο παρειστικο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οταν κολλαει και οταν μας κανουν να τσακωνομαστε

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; εχω να πω οτι εδω θα βρειτε στηριξη και απαντησεις σε οτι χρειαζεστε παντα φιλικα ζεστα και ανθρωπινα.

πως σε λενε; ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΟΚΟΛΗ

η ηλικια σου; 32 (αλλά πάνω από 19 δε με κάνεις :P

σε ποια περιοχη μενεις; Πειραιά

απο που καταγεσαι; Χίο

ζωδιο; Καρκινάκι

εχεις παιδι; Θα αποκτήσω τον Ιούλιο και έχω και δύο πνευματικά παιδάκια

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Ήταν μέχρι να καταφέρω τον αντρούλη μου να μου κάτσει :blush::blush:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Αχ κορίτσι μου! Στους χτύπους της καρδιάς μου απόψε χόρεψε, φτερά αγγέλου στο κορμί μου φόρεσε, να πάμε ως την άκρη τ' ουρανού!!!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Νομίζω ότι θέλει πίστη και ψυχραιμία. Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να μη γίνει μανούλα πια!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Ευαίσθητη, προστατευτική, αυθόρμητη και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Είσαι φίλος μου αλλά βάρδα να μην κάνεις κακό σε δικό μου άνθρωπο. Βρες τρύπα να κρυφτείς.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Οικιακά (ο άντρας μου αμφιβάλει :P:P ) μου αρέσει να διαβάζω.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Έχω κλεφτεί με τον άντρα μου γιατί κανείς δεν ήθελε αυτόν τον γάμο

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Έψαχνα πληροφορίες για την εγκυμοσύνη και έπεσα πάνω στο μάμμυ και κόλλησα. Βεβαια έκανα εγγραφή μετά από πολύ καιρό (μέσα στον χαμό βρήκα και εγώ να γραφτώ :silly: :silly: )

εχεις βρεθει σε συναντηση; Όχι αν και δεν το αποκλείω.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Το ότι έιναι σαν μια μικρή κοινωνία.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΄ΚΟΛΛΑΕΙ :woohoo: :woohoo: και τα κορίτσια από τον γκρουπ του Ιουλίου λένε ότι γίνετε από τότε που γράφτηκα και πλανάτε ότι είμαι μαυρόγατα :laugh: :laugh:

ποσο σε εχει βοηθησει; Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με ανθρώπους που είναι στην ίδια φάση με εσένα. Είναι καλή παρεούλα.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη Εϊμαι και εγώ καινούρια οπότε απλά θα πω καλώς σας βρήκαμε!

πως σε λενε; αννα

η ηλικια σου;28

σε ποια περιοχη μενεις;:Ρεντη

απο που καταγεσαι Αθηνα

ζωδιο;Υδροχοος

εχεις παιδι; ναι!!!!!!!!!!!

τι ηλικια εχει;3 μηνων και 15 ημερων

ονομα; Βασιλικη

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ομορφια ζωγραφια χαμογελαστο φατσουλακι πλασματακι πονηρο βλεμματακι εξυπνο μουτρακι γλυκο......και ολα αυτα τα πηραμε απο τη μαμα!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; δεν ειχα κανενα σκοπο αλλα δεν σκεφτηκα στιγμη να μην το κρατησω

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; οχι!!θελω γιο!!η κορη θα λιωνει για τον μπαμπακα της και εμενα θα με εχει χεσμενη!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ναι απο τον αντρουλη και απο τις τρελογιαγιαδες!!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; απιστευτη εμπειρια εχει αλλαξει η ζωη μου τελειο (αλλα και δυσκολο και κουραστικο)

προσπαθεις για παιδακι; προσπαθω να μην μεινω παλι εγγυος αμεσως!!!!!!

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; δεν θελει καθολου αγχος αυτο φταιει για ολα!μονο σκεψεις θετικες καιτωρα που μπορειτε απολαυστε την ελευθερια σας με τον αντρουλη σας γιατι μετα θα τρεχετε και δεν θα φτανετε!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! αυθορμητη,δυναμικη,θετικη,ευαισθητη

θα τα παμε καλα αν θελει να τα παμε καλα!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; με το μπουμπουκι μου, το μαμμυ και λεω να γραφτω γυμναστηριο....(joe weider στον Πειραια! Ραμονακι ελα κι εσυ!!!)

ναι εχω περασει πολλα!αλλα ολα αυτα με εκαναν οπως ειμαι τωρα δηλαδη μοναδικη ! ημουνα μπλεγμενη οταν ημουνα μικρη με αλητειες,με ναρκωτικα αλλα μπηκα σε προγραμμα απεξαρτησης το τελειωσα και μετα σπουδασα καιεκανα οικογενεια εγινα πιο καλα απο οτι φανταζομουνα ποτε!!!και αυτα τα λεω γιατι:

ενα ειναι το σιγουρο ολα μπορουμε να τα καταφερουμε!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; για πληροφοριες στην αρχη και μετα για παρεουλα!

εχεις βρεθει σε συναντηση;ναι ωραια ητανε!!!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; οτι ειναι πολυ ενδιαφερον και χρησιμο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οτι κολλαει λιγουλακι!!!

ποσο σε εχει βοηθησει; πολυ!ειδικα με το θηλασμο!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; καλωσηρθατε!!!!!!!!!

πως σε λενε;ΑΝΝΑ

η ηλικια σου;28

σε ποια περιοχη μενεις;: ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

απο που καταγεσαι; ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ζωδιο;ΠΑΡΘΕΝΟΣ

εχεις παιδι;ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ

τι ηλικια εχει;6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ

ονομα; ΑΝΤΩΝΗΣ. ΤΟΝΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΓΕΛΑΣΤΟ, ΜΑΜΑΚΙΚΟ,ΒΑΡΙΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΓΩΙΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΟΥΛΗΣ!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΚΑΘΟΛΟΥ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΛΙΓΗ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΠΟΤΕ. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!

προσπαθεις για παιδακι; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! ;)

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΠΙΣΤΗ, ΓΚΑΤΖΕΝΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ!!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!! :angry:

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ. ΧΟΜΠΥ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!! :)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ :( Α!!! ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ... ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΕΙΚ :blush: ΣΥΓΝΩΜΗ... :blush:

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΤΥΧΑΙΑ. ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ΠΑΡΕΙΤΣΑ!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΟΙ ΦΕΙΚ ΧΡΗΣΤΕΣ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΙΤΣΑ!!!

mama_xina έγραψε:

κοριτσια γεια σας...

για να τα πουμε ολα ...

οποια θελει να απαντησει για να εχουμε μια ομορφη εικονα για το ποιες ειμαστε εδωωω...και για να γνωριστουμε καλυτερα....!

τα φιλια και την αγαπη μου!!περιμενω να σας γνωρισω!!!

πως σε λενε;

η ηλικια σου;

σε ποια περιοχη μενεις;:

απο που καταγεσαι;

ζωδιο;

εχεις παιδι;

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

ποσο σε εχει βοηθησει;

mama_xina έγραψε:

κοριτσια γεια σας...

για να τα πουμε ολα ...

τα φιλια και την αγαπη μου!!περιμενω να σας γνωρισω!!!

πως σε λενε;

η ηλικια σου;

σε ποια περιοχη μενεις;:

απο που καταγεσαι;

ζωδιο;

εχεις παιδι;

τι ηλικια εχει;

ονομα;

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

ποσο σε εχει βοηθησει;

πως σε λενε;ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

η ηλικια σου;..almost 35

σε ποια περιοχη μενεις;:ΓΛΥΦΑΔΑ

απο που καταγεσαι;ΜΑΝΗ..(ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ5,5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΑΝΤΑ)

ζωδιο;ΤΟΞΟΤΙΝΑ με ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ

εχεις παιδι;ΝΑΙ 1

τι ηλικια εχει;9,5 ΕΤΩΝ

ονομα;ΕΛΕΝΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΟΧΙ..ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2ο ..ΝΑΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ..ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟς!!..ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ..ΛΕΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΠΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥΥ..!(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ)

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΩ...

προσπαθεις για παιδακι;ΤΩΡΑ..ΟΧΙ ΠΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 14ΕΒΔΟΜ.ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡ.

ποσο καιρο;4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ..ΕΝΤΑΤΙΚΑ ..2 ΧΡΟΝΙΑ..

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ..ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ!ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ..ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!ΓΕΝΙΚΑ..ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ..ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ(ΑΕΡΟΒΙΚ-ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ-ΒΑΡΗ)

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ..ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!(ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑ)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ..CONCEPT...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΝΑΙ ,14/03/2010..ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ..κκαι το οτι με πεταει συνεχεια ΕΞΩ!!

ποσο σε εχει βοηθησει;ARKETA!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;WELCOME..AND..WE ARE ALL EARS!!enjoy your time!! ;););)

πως σε λενε; ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

η ηλικια σου; 27 (21/02/1983)

σε ποια περιοχη μενεις;: ΖΑΧΑΡΩ

απο που καταγεσαι; ΖΑΧΑΡΩ

ζωδιο; ΙΧΘΥΕΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 10,5 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΠΕΝΥ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ)

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; "ΣΠΙΘΑ" & "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗ ΓΗ" ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟ...-

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; "ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ..."

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΗΛΑΖΕΙ...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ...

προσπαθεις για παιδακι; -

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! ΒΑΛΤΕ...ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!!! ΧΙΧΙΧΙΧ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΧΜΜΜΜ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΜΑ-ΦΩΝΑΚΛΟΥ(ΜΙΑ ΛΕΞΗ :P ), ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ- ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ(ΚΟΥΡΙΕΡ) ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ :blush:

-ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΛΑΖΑ, ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ -ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...-

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΤΥΧΑΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ, ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ-ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...-

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ...

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ! ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΛΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΝΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΛΑ ΜΟΥ!!! :kiss:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ Welcome to the jungle... :laugh: :silly:

πως σε λενε; ANNA

η ηλικια σου; 31

σε ποια περιοχη μενεις; ΑΘΗΝΑ:

απο που καταγεσαι; ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εχεις παιδι;ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ

τι ηλικια εχει; 2,5 ΕΤΩΝ

ονομα; ΓΙΩΡΓΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ, ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ, ΨΥΧΟΥΛΑ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ, ΖΩΗΡΟ, ΤΑΡΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΟ...(ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ...)

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΝΑΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ....ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ? ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ 2ου ΓΙΟΥ ΜΟΥ!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ.

προσπαθεις για παιδακι;ΟΧΙ, ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΝΕΥΡΙΚΗ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, ΨΥΧΟΥΛΑ...

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ FACEBOOK, ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥΥΥΥΥΥ....

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ...

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ, Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ, Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΣΑΙΤ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΑΜΜΥΛΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!

πως σε λενε; Λια

η ηλικια σου; 27

σε ποια περιοχη μενεις;Πευκη

απο που καταγεσαι; Αθηνα

ζωδιο;Σκορπιος

εχεις παιδι;ναι

τι ηλικια εχει;11 μηνων

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;γλυκακι, αστερακι, καρδουλακι, η ζωη μου, η χαρα μου , το γελακι μου, το μικρο δεσποινιδακι μου!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; το ηξερα!!! Τι ωραια, παω να ψωνισω τα παντα ροζ!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;οχι

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα? Βρηκα επιτελους αυτο που ειμαι γεννημενη να κανω!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; χωρις αγχος θα τους ερθει το πολυποθητο παιδακι!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!υπομονετικη, ευθυς, γελαστη, αυθορμητη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; να μη μου μιλαει με μισολογα και οτι δεν πιανουν σε μενα οι ψευτοευγενειες και οι ψευτοτυπικοτητες

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος και χομπυ μου ηταν η γυμναστικη, η ζωγραφικη και τα ψωνια, αλλα τωρα ειναι το κυνηγητο, το παιχνιδι με τους κυβους και το παιχνιδι με τους κρικους :cheer:

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; οχι

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; οταν ημουν εγκυος πρωτομπηκα γιατι ειχα πολλες αποριες!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; οι φωτογραφιες!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;η γκρινια

ποσο σε εχει βοηθησει;πολυ!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλωσορισατε!!!

__________________________________ Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

πως σε λενε; ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΤΣΟΚΑΝΑ

η ηλικια σου; 23

σε ποια περιοχη μενεις;: ΜΥΚΟΝΟ

απο που καταγεσαι; ΠΑΤΡΑ

ζωδιο; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εχεις παιδι; 3

τι ηλικια εχει; 3 ΧΡΟΝΩΝ, ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,7 ΜΗΝΩΝ

ονομα;ΝΙΚΟΣ,ΜΑΡΙΑ,ΘΑΝΑΣΗΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ,ΣΤΟΡΓΙΚΑ!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠ'ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ!!ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ Κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!Ε Κ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕς ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!ΧΑΧΑΑ!!!!ΑΛΛΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΙΕΣΤΑΤΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ,ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ Κ ΣΤΑ ΤΡΙΑ!!ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΛΛΟΝ,ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ!!Κ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ,ΗΞΕΡΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!! :):) :woohoo:

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ...Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ!!ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΑΗΙΖΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ!!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ!ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ Κ Ο ΘΕΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ!!ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ,ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Μ'ΑΓΑΠΑΝΕ Κ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!Κ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΟΙ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,Ο ΝΙΚΟΣ,Η ΜΑΡΙΑ Κ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ!!ΧΟΜΠΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!ΧΙΧΙ!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΔΩ??!!!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ,Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ Κ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ... :(

ποσο σε εχει βοηθησει; ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!

πως σε λενε;ALEKA PAPADAKI

η ηλικια σου;32

σε ποια περιοχη μενεις;:ALLONISSO

απο που καταγεσαι;VOLO

ζωδιο;SKORPIOS

εχεις παιδι; 2

τι ηλικια εχει; 3,5k 5minon

ονομα;MARIA k BEBOULA(AGGELIKI tha ti poume)

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;Maria poli orimi gia tin ilikia tis i beba ine i glikoula tis pareas

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;oxi

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;imouna sigouri oti tha exo koritsia o andras mou k tis dio fores kernage pou tha exi kori!!!!!ine trelamenos me tis kores tou...

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;tin kali mou petheroula otan tis to zitiso ine pada koda mou...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;to ithela pada k ine to pio diskolo pragma tou kosmou nomizo!!!!!!!!alla mou aresi poli!!!!!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;na pisteuoun oti tha erthi.... k tha erthi na ine sigoures gia auto!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!FILOTIMI,DRASTIRIA,as poune alli gia mena den mporo ego...

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;tipota to idietero..ime volikos anthropos

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ektos apo mama exoume magazi me keramika xiropiita ta kani o andras mou k to kalokeri ime ego sto magazi ta proina k kano gimnastiki polla xronia kathos sta niata mou imouna protathlitria kopilasias

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;oxi kati to idietero

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;tixea ,epsaxna gia viologiko gala k pou vrethika e???????

εχεις βρεθει σε συναντηση;megali i apostasi mas distixos alla tha to ithela

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;i amesotita tou logou....

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;den ine oreo to ksekatiniasma na po....?

ποσο σε εχει βοηθησει;arketa xoris plaka!! kines anisixies k viomata voithoun k o giatros me sumvoulepse otan xriastike giati edo sto nisi den iparxi pediatros k genika mia anasfalia tin niotho

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;k ego neo melos ime esis i palies ti tha mou legate?????filia se oles !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...