Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!


Recommended Posts

5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.....ΣΕΙΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΙΤΩΜΕΝΑ!ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ HELP..............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοβλι αμελι-χαρα παρε βαθιες αναπνοες και ταξιδεψε...ονειρευσου πως ολα θα πανε καλα και θα πανε να εισαι σιγουρη!

ανοιξε ενα συρταρι κλειδωσε το αγχος μεσα και δωσε σε εμας το κλειδι! και θα δεις το νινι θα σου κανει τοκ τοκ σε λιγες μερες και εσυ θα χοροπηδας απο τη χαρα σου καταλαβες μανουλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ..........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΗΜ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kopela mou xalarwse!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

kale min mas patheis kai tipota!!!!!

edw eimaste emeis na se xalarwsoume!!!

euxomai se liges meres na mas anakoinwneis ta euxarista!!!

oso kai na agxwtheis den allazei kati!!!etsi????????

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα μου εννοειται σε καταλαβαινω και εννοειτε πως εχω λυση λοιπον ακου καλα...οταν με επιανε αγχος αναβα κερακια εβαζα απαλη μουσικουλα και ξαπλωνα στον καναπε χαιδευα την κοιλια μου και κουβεντιαζα με το μωρο μου απο το τι νανουρισμα θα του τραγουδαω με την θεικα φαλτσα φωνη μου αλλα αφου θα ειναι απο την μαμα δεν θα το νοιαζει :P:P μεχρι υποθετικουσ καβγαδες με τον αντρα μου οτι αργει να γυρισει απο την βολτα με τους φιλους του/της :blush::blush: αστα μιλαμε για τρελα...αλλα εμενα με ηρεμουσε οπως με ηρεμουσε και η κουβεντα με την κολλητη μου που μου ελεγε οτι ειμαι χαζη γιατι ειμαι ηδη εγκυος και τζαμπα αγχονομαι..ααα..λιγες μερες πριν κανω την σπερ/χυση ξεθαψα απο τα μπαουλα της μανας μου μια πλεκτη καπα που μου φοραγε οταν ημουν μωρο και οποτε με επιανε πηγαινα και το αγκαλιαζα και φανταζομουν το μωρο μου μεσα του...φυσικα περιτο να πω πως δεν το αντεξα αυτο και ετσι καποια στιγμη για να μην τρελαθω επιασα και εβαψα εξω την αυλη μου απλα και μονο να ξεσπασω...και να σου πω καλα εκανα γιατι μια βδομαδα μετα εμαθα πως ημουν εγκυουλαααα...αρα λοιπον και εσυ κατι θα βρεις δεν σε φοβαμαι...ααα και κατι τελευταιο(σε ζαλισα εε???)βοηθαει και η προσευχουλα... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

WENDY έγραψε:

μαρινιω μου,σε ευχαριστω κοπελα μου!!!απλα μετα απο πολλες απογοητευσεις καο στεναχωριες κανουν την εμφανηση τους τα ψυχοσωματικα!Ξερω οτι καποια στιγμη το ονειρο μου θα παρει σαρκα και οστα....αλλα μεχρι τοτε πως την παλευουμε?

TI EGINE RE PAIDIA???????????????????

ANTI GIA THN XARA35 ME APANTHSE H WENDY POU EINAI HDH EGKIOS???????????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: E??????????????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό το άγχος βρε κορίτσια μας έχει φάει!!!!!

σου έυχομαι να πάνε όλα καλά κ να έχεις θετικά αποτελέσματα.........άντε για να πάρουμε κ εμείς σειρά!!! ;) :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.youtube.com/watch?v=kMGmr18yHAE

λοιπον ανοιξε το ραδιοφωνο...κλεισε τα φωτα...και χαλαρωσε...το πιο ομορφο πλασματακι ξεκιναει το πιο γλυκο του ταξιδακι...δεν θελουμε το ασκοπο αγχος σου να το νευριασει και να σου πει "μαμααα μας δουλευεις χαλαρωσε!"...θελουμε να νιωσει ηρεμια και αγαπη....το σωμα σου αυτη τη στιγμη πρεπει να το αγκαλιαζει με αγαπη και ηρεμια...

με το να αγχωνεσαι και να σε πιανει πανικος....δεν βγαζεις ακρη...σκεψου και το αλλο αξιζει η αναμονη...να εισαι σιγουρη οτι σε λιγο θα μας γραφεις ποσο χαρουμενη εισαι!

ελα να κανουμε ομορφες θετικες εικονες για τα ομορφα που σου συμβαινουν....βαλε ομορφες εικονες στο μυαλο σου...θα ζησεις το θαυμα της ζωης....μονο ομορφες εικονες μπορουν να συνδιαστουν με αυτο!

εισαι ετοιμη για μεγαλες συγκινισεις ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα σε ποιο κοριτσακι να ευχηθω να πανε ολα καλα?? Δεν ξερω, με μπερδεψατε...Οποια κοπελα εχει αναγκη τις ευχες μου για να πανε ολα καλα, να πω οτι τις μοιραζω απλοχερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν αγχωνομαι παρα μονο να ειναι γερος ο μπεμπης ..και φυσικα να πανε και ολα καλα με την αδερφη μου ...η αδερφη μου ειναι αυτη που εχει αγχος xara 35 ..xμμμ αν και νομιζω οτι το αγχος ειναι κατι σαν κληρονομικο στην οικογενεια μας ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ραμονα εγω την ηρεμω κι αυτη κανει γκαφες!!!

ηρθε σπιτι μου για μια ωρα και εγραψε απο το δικο μου user name !!!

αστερι ειναι!!!βοηθηστε κι εσεις μηπως και ηρεμισει γιατι εγω μαλλον δεν της ειμαι αρκετη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμ ειδες οι αδερφες δε συμφωνουν ποτες!

τι διαφορα εχετε ηλικιακα?

αχ δεν την ειχα ξαναματαδει...να της λες να μπαινει!!!καλα βρε και συ δεν μπορεις να της πει πως ολα θα πανε τελεια και τσαμπα αγχωνετε?εμ πες της το!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

5 χρονια εχουμε διαφορα εγω ειμαι η μικροτερη ..στην οικογενεια μας Ραμονακι οπως βλεπεις ολα μας πανε τζαμι!!!!

Που να την ξαναεβλεπες αφου γραφτηκε προχθες ..της λεω οτι πρεπει να ειναι συγκρατημενα αισιοδοξη,σιγουρα καποια στιγμη θα μενει εγκυος .. απλα πρεπει να εχει δυναμη και πεισμα ..πιστευω θα τα καταφερει εχω περασει πολλες φορες απο την ιδια θεση και ξερω πως ειναι να εχεις αγωνια αγχος ξερω ομως οτι το αποτελεσμα που ερχεται θα σε ανταμειψει σιγουρα..μεχρι τοτε υπομονη συμπαρασταση και οτι αλλο χρειαστει ειμαι κι εγω διπλα της ..την αγαπαω .. και το ξερει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ........ ΜΑΛΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φινακι μου αυτο απο μενα αφιερωμενο με αγαπη ...το ακουγα τις μερες εκεινες που επιανα πατο ..και μετα..εβρισκα παλι την ακρη του νηματος μου...σ 'αγαπω πολυ να το θυμασαι ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...