Μετάβαση σε περιεχόμενο

γαια

Recommended Posts

θέλω πληροφορίες απο μαμαδές ή συγγενείς τους που έχουν γεννήσει στο καινούργιο νοσοκομείο γαια ερρικος ντυναν. θέλω να μάθω για τον θηλασμό ποια είναι η πολιτική τουσ και αν γίνεται χαμός στο επισκεπτήριο ή υπάρχει τάξη και τα μωρά παραμένουν στους θαλάμους τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου nan. Ήμουν εχθές στο Γαία, γέννηησε η ξαδέρφη μου εκεί κ εκεί θα γεννήσω κ εγώ πρώτα ο θεός! Λοιπόν είναι πολύ ωραιο μαιευτήριο να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Τα μωρά είναι μέσα σε θάλαμο που τα τζάμια είναι καλυμένα κ δεν μπορείς να τα δεις αν δεν είναι στο δωμάτιο με τη μανούλα τους (νομιζω είναι καλό αυτό!)! Τα μωράκια έχουν συγκεκριμένες ώρες που τα πηγαίνουν στις μαμάδες. Το μόνο αρνητικό που το έχουν βέβαια σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία είναι οτι δεν διώχνουν τον κόσμο την ΄ψρα που τελειώνει το επισκπτήριο. Εμάς μας βόλεψε εχθές βέβαια γιατι είδαμε την ξαδέρφη μου κ το νινάκι της κ τους χαρήκαμε κ με το παραπάνω! Προς το παρόν δεν γνωρίζω κατι άλλο..

Α! Ξέχασα να σου πώ το σημαντικότερο! όταν έφεραν το μωρό στο δωμάτιο μας έβγαλαν όλους έξω κ μπαίναμε ένας ένας κ το βλέπαμε! Αυτό είναι καλό!

να κανω μια ερωτηση?που ακριβως στην αθηνα ειναι το Γαια?εγω βασικα γεννησα στο Ιασω αλλα θα ηθελα να μαθω για κατι καινουργιο!!!

λεπτομερεις ακριβως δεν γνωριζω αλλα ο χωρος τους ειναι πραγματικα φανταστικος...νοσηλευοταν ο πεθερος μου εκει πριν απο κανα μηνα κ ανεβηκα στον οροφο της μαιευτικης..απιστευτα υπερ λουξ, παααρα πολυ καθαρο κ πολυ πολυ ησυχα...σαν ξενοδοχειο 5 αστερων ηταν..

Ήμουν εκεί χθες για να κάνω την Β επιπέδου, μ άρεσε πολύ, και με το καλό θα γεννήσω εκεί τον Ιούλιο! Έκανα και μια ξενάγηση εκεί στους χώρους και πραγματικά είναι πάρα πού καλά! Ένα θέμα είναι το πάρκινγκ αλλά κι αυτό απ οτι έμαθα θα λυθεί.

AYTO EINAI KALO ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ...ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ..ΠΙΚΡΑ.Α!!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΙΑ!!ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΞΕΡΕΤΕ?

Και εγώ στο ΓΑΙΑ θα γεννήσω τον Ιούνιο με το καλό.Από τιμές έχω πάρει τιμοκατάλογο αλλά δεν θυμάμαι τώρα λεπτομέρειες.Ενδεικτικά το 4κλινο με την επισκληρίδιο πάει στα 1.650€ και δεν χρεώνουν την παράνομη και απαράδεκτη "συλλογή βλαστοκυττάρων".Τα δίνεις όπου θές και πληρώνεις στην εταιρεία.Τα δωμάτια είναι μια χαρά και το προσωπικό ακόμα πολύ εξυπηρετικό(είχα πάει και εγώ για β επιπέδου και...ξενάγηση)

και εγώ στο ιασω γεννησα το πρώτο μου παιδάκι αλλά και τα λεφτά πολλά για τρικλινο που δωσαμε και αυτο με το επισκεπτήριο δεν μου άρεσε γινόταν πανικός.Στο γαία το 4κλινο το οποίο είναι ένα τεράστιο δωμάτιο με δύο τουαλέτες 4 tft τηλεοράσεις κοστίζει με όλα δηλ φ.τ με επισκληρίδιο εξετασεις μωρου 1900ε. στο ιασω το 2005 είχαμε δωσει 2750 για τρίκλινο. Τωρα με το καλό το νινι που έρχεται θα το γεννήσω ή στο λητώ που ευτυχώς είναι η γιατρός μου αλλά θα την ρωτήσω και αν εχει κανει ενεργειες να είναι και στο γαια γιατι και το πιο οικονομικό είναι απο τα ιδιωτικά και όλοκληρο νοσοκομείο είναι που ακούγονται τα καλύτερα

madrid05 εφόσον γεννάς κι εσυ στο Γαία κι έκανες και την Β επιπέδου εκεί, θα σου έδωσαν κι εσένα ενα χαρτί να το υπογράψεις πριν την εξέταση το οποίο έλεγε τα ποσοστά επιτυχίας της εξέτασης, σωστά;;;;

πολλές μέλλουσες μανούλες που έχουν κάνει αυτή την εξέταση σε άλλες κλινικές δεν υπόγραψαν τίποτα, ξέρεις γιατί; Με το καλό το μωράκι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...