Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ!!!ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

KALI SAS MERA KORITSIA!!!

SAS PARAKALO THELO NA MIRASTO KATI MAZI SAS KAI NA MU PITE KAI MIPOS ETIXE KAI SE SAS KATI PAROMIO NA MU DOSETE KURAGIO..!

EXO ENAN MPEMPUKO 6 MINON...O OPOIOS GIA DEYTERI FORA MU EKANE UROLIMOKSI KAI AYTI TI FORA ME ENA MIKROBIO PU LEGETE PSEYDOMODA!!!DEN EXUME NOSILEYTI POTE STO NOSOKOMEIO..APORO PU TO KOLISE!!!EMATHA ROTISA KAI MU EIPAN THELI NOSOKOMEIO (EISAGOSI) I ENESEIS STO SPITI!!!

EIMAI TELIOS XALIA...DEN XERO PU NA APEYTHINTHO EKTOS APO TIN PAIDIATRO GIA NA MU DOSEI PLIROFORIES KAI AN GINETE NA NA MIN KANUME ENESULES..EGO EYXOMAI KAI PROSEYXOMAI OTI BEBEA EINAI KALITERO GIA TO PAIDAKI MU ALLA KAI KANENA SIROPAKI DEN THA ITAN KAKO...

AXXXXX PANAGIA MU!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μελια μου,

καταρχην ηρεμησε, σε καταλαβαινω γιατι μανουλα ειμαι και εγω, αλλα σε τετοιοες περιπτωσεις ο πανικος δεν βοηθαει...Ειπες για 2η φορα, την 1η πως το αντιμετωπισατε???Εκανε υποτροπη? Ο παιδιατρος τι σου ειπε? Θα κανετε την θεραπεια σας και θα πανε ολα καλα, θα δεις...Αν τελικα χρειαστει να γινει εισαγωγη, σκεψου τουλαχιστον οτι εκει θα το παρακολουθουν πιο στενα απ οτι στο σπιτι. Σε καθε περιπτωση προεχει η υγεια του παιδιου και μετα ολα τα αλλα.

Ευχομαι περαστικουλια στο μωρακι σου!!! Α, και αυτη να ειναι η τελευταια φορα που σας τυχαινει κατι τετοιο...

Περαστικά κι αγύριστα στον μπεμπάκο σου!!!

Θα σου έλεγα να ανοίξεις νέο θέμα στην κατηγορία του κου Τζορμπατζακη που είναι παιδίατρος, να το δει και να σου πει μια γνώμη για την εισαγωγή ή τις ενεσούλες. Το άνοιξες σε άλλη κατηγορία θεμάτων και δε νομίζω να δει.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΤΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ...ΤΩΡΑ ΜΠΕΡΔΕΨΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ

MELIA έγραψε:

KALI SAS MERA KORITSIA!!!

SAS PARAKALO THELO NA MIRASTO KATI MAZI SAS KAI NA MU PITE KAI MIPOS ETIXE KAI SE SAS KATI PAROMIO NA MU DOSETE KURAGIO..!

EXO ENAN MPEMPUKO 6 MINON...O OPOIOS GIA DEYTERI FORA MU EKANE UROLIMOKSI KAI AYTI TI FORA ME ENA MIKROBIO PU LEGETE PSEYDOMODA!!!DEN EXUME NOSILEYTI POTE STO NOSOKOMEIO..APORO PU TO KOLISE!!!EMATHA ROTISA KAI MU EIPAN THELI NOSOKOMEIO (EISAGOSI) I ENESEIS STO SPITI!!!

EIMAI TELIOS XALIA...DEN XERO PU NA APEYTHINTHO EKTOS APO TIN PAIDIATRO GIA NA MU DOSEI PLIROFORIES KAI AN GINETE NA NA MIN KANUME ENESULES..EGO EYXOMAI KAI PROSEYXOMAI OTI BEBEA EINAI KALITERO GIA TO PAIDAKI MU ALLA KAI KANENA SIROPAKI DEN THA ITAN KAKO...

AXXXXX PANAGIA MU!!!!!

Melia καλημέρα και από μένα!

Καταρχήν, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη!

Οταν ο γιος μου ήταν 3 μηνών (πριν αρκετά χρόνια βέβαια), έπαθε ουρολοίμωξη, από ένα μικρόβιο, που το έλεγαν E. Coli. Κάναμε καλλιέργεια ούρων και αντιβιόγραμμα, βρέθηκε αντίβιοση, που δεν ήταν ενέσιμη και την έδωσε ο παιδίατρός μας. Μίλησες με την παιδίατρο του μικρού για να σε κατευθύνει?? Από ότι ξέρω, υπάρχουν και αντιβιόσεις που δεν είναι ενέσιμες, για τα παιδάκια! Αλλά, βέβαια, ο μόνος αρμόδιος είναι ο παιδίατρος!

Συμφωνώ με την Ifigeneia που σου είπε να ανοίξεις και θέμα στην κατηγορία του παιδιάτρου, εδώ στο mammyland, για να ενημερωθείς καλύτερα!

Όλα θα πάνε καλά... Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και μίλησε με τους παιδιάτρους!!

το περασαμε και εμεις 3 μηνων περιπου και περνουμε απο τοτε χημιοπροφυλαξη και θα περνουμε τουλαχιστον 3 μηνες ακομα

πες μου ποια ατομα ανακατευονται στην αλλαγη πανας του μωρου

αν εισαι μονη σου δεν παιζει η δικη μου εκδοχη

παντως εμενα με εκαψε η γιαγια οταν την αλλαζε χρησιμοποιουσε μωρομαντηλα και την καθαριζε απο πισω προς μπροστα

το ειδα τυχαια μια μερα που της ειχα δωσει να την αλλαξει και εφριξα αδου ειχαμε περασει ταλαιπωρια με εισαγωγη στο νοσοκομειο και την τρυπουσαν την μικρη μου

απο τοτε που ανελαβα αποκλειστικα το αλλαγμα πανας δεν μου εχει παρουσιασει ξανα τετοιο προβλημα

εχετε κανει σκιαγραφημα για να δειτε για παλινδρομηση??????αν ειναι ολα καλα εκει δεν χρειαζετε να ανυσηχησεις συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες

KALIMERA KORITSIA!!!

XILIA SIGNOMI PU EXTHES DEN APADISA AMESA ALLA NA PO TIN ALITHIA DEN MPIKA KATHOLU GIATI TREXAME NA DUME SE PIO NOSOKOMEIO NA MPI..AN MPOREI-PREPI NA KANEI TIS ENESEIS STO SPITI!!KAI AKUSTE TO THAYMA!!!MU PERNI TIL I KUNIADA MU APO ATHINA I OPOIA ETIXE NA BGEI ME MIA FILI TIS STIN ATHINA I OPOIA ETIXE ENA DIASTIMA I IDIA NA MENEI THESSALONIKI I OPOIA ETIXE NA EIXAN KANEI TA PAIDIA TIS UROLIMOKSIS!!MU LEEI TO ONOMA TU KATHIGITI LAFAZANIS (NA TON EXEI KALA O THEOS)KAI MU LEEI KANE MIA EROTISI!PERNO TIN PAIDIATRO MU MU LEEI ITAN KATHIGITIS MU STIN IDIKOTITA -POLI APSOGOS -METHODIKOS PIGENE!!!!NA ANAFERO OTI O IDIOS EINAI PAIDIATROS-PAIDONEFROLOGOS!!!

TON PERNO TIL ...MAS KLINI RADEVU PAME..EGO O ADRAULIS MU KAI I MAMAKA MU..MAS EIXE MIA ORA NA PERNI ISTORIKO...NA BLEPI TO PAIDI!!KAI NA MIN SAS TA POLILOGO MAS LEEI..." TO PAIDI EXEI KARAFIMOSI "TO POLI PITHANON EINAI NA MAZEYODE EKI TA MIKROBIA GIATI OLOI OI ANTHROPOI EXUME KAI ME TO PU BAZUME SAKULAKI I OTIDPOTE AYTA BGENUN!!!MAS PROTINE NA PIASUME TSISA STON AERA AFU EXUN FIGI TA PROTA!!! :unsure:

ELPIZO I MAMA MU NA TA KATAFERI SAN NOSOKOMA KAI O THEOS VOITHOS!!MAS EIPE NA PAME KAI SE ENAN PAIDOXIRURGO GIATI KAI TORA NA PATE LEEI STO NOSOKOMEIO KAI ADIMETOPISETE AYTO TO MIKROVIO PU MPORI NA MIN IPARXEI STIN TELIKI AYRIO METHAYRIO THA KSANAKANEI UROLIMOKSI!!!MPOREI LEEI KAI POTE NAMIN EKANE UROLIMOKSI....EYXOMAI NA EINAI ETSI TA PRAMATA KAI OLA NA PANE KALA KAI O THEOS NA BALEI TO XERI TU SE OLA TA PAIDAKIA KAI SE MAS!!!!!

SAS EYXARISTO GIA OLA

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...