Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια γεια σας,τι μου κανετε,αυτες τις ημερες πονουσα,ειχα και καφε υγρα και εμεινα στο κρεβατι..χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μωρο!!! απιστευτη εμπειρια.... το ειδαμε για πρωτη μας φορα!!!! χερακια-ποδαρακια,ολα φαινονται!!! μονο που εχω παθει μια αποκολληση..οχι μεγαλη ειπε ο γιατρος γιαυτο και δεν ειχα αιμα,αλλα πρεπει να μεινω στο κρεβατι.. και θα ξαναπαω μεγαλη εβδομαδα να με ξαναδει... αυτα τα νεα μου!

Δημοσίευση

μικρούλα μου μπράβο!!!!όλα καλά θα πάνε!!!και εγώ είχα αποκόλληση και όλα μια χαρά είναι..θα ξεκουραστείς θα πάρεις και τα χαπάκια σου(λογικά θα σου έδωσε utrogestan) και όλα θα είναι τέλεια!!!

φανταστικό να το βλέπεις το σποράκι;;;και που να δεις και αργότερα που θα κουνιέται κιόλας!!!σκέτη τρέλα!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!

Δημοσίευση

να κανεις οοοοο,τι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!!!

ξαπλα να εισαι,... οχι καθιστη....

και φυσικα με το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ τηλ ή πας στον γιατρο σου!

παρε κανενα βιβλιο να διαβαζεις... DVD.... να εφοδιαστεις!

συστηνω τα εξης βιβλια...

1. Η βιβλος της εγκυμοσυνης

2. Τι τραβαμε κι εμεις οι μανες (κωμικο-ευχαριστο...κι επικαιρο για σενα!)

Δημοσίευση

μικρουλακι δεν ειναι τιποτα ξαπλα πολυ και αραλικι...........

το επαθα κι εγω αλλα ημουν 3μηνων εκατσα 15 μερουλες ξααααααπλα και να το παλικαρι(το εχεις δει χιχιχιχι)

πολλες το παθαινουμε αυτο οποτε μην αγχωνεσαι και χαλαρα αφουειδες χερακια ποδαρακια και τα σχετικα(σας χαιρετισε κιολας!!) μια χαρα θα πανε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολααα

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

κοριτσακια γεια σας,τι μου κανετε,αυτες τις ημερες πονουσα,ειχα και καφε υγρα και εμεινα στο κρεβατι..χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μωρο!!! απιστευτη εμπειρια.... το ειδαμε για πρωτη μας φορα!!!! χερακια-ποδαρακια,ολα φαινονται!!! μονο που εχω παθει μια αποκολληση..οχι μεγαλη ειπε ο γιατρος γιαυτο και δεν ειχα αιμα,αλλα πρεπει να μεινω στο κρεβατι.. και θα ξαναπαω μεγαλη εβδομαδα να με ξαναδει... αυτα τα νεα μου!

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ... :):) ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.... ;)

Δημοσίευση

αχ βρε αγαπες μου ευχαροστω για τα μηνυματα,τωρα σηκωθηκα να δω τις απαντησεις σας, θα το κανω συστημα,θα εχω ολη μερα ανοιχτο το μαμμυ και θα μπαινω οποτε μπορω να κοιταω..

βουλιτσα μουυυυυυυυυυυυ το ξερω....τι να κανω δεν ειδες με εχουνε βαλει σε ενα κρεβατι και δεν με αφηνουν να κανω τιποτα!!

ρουμπακι μου αληθεια???? και σενα ετσι σε ειχαν???????

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς καθόλου κοπέλα μου.Όλα θα πάνε καλά, μόνο να μείνεις οπωσδήποτε στο κρεβατάκι σου.Και εγώ είχα αποκόλληση χωρίς αίμα από την 6η εβδομάδα, έκατσα όλο το πρώτο τρίμηνο κρεβάτι και όλα πήγαν καλά.Τώρα πια, υπάρχει ακόμα αλλά είναι απειροελάχιστη και δεν επηρεάζει το έμβρυο.Δεν εμφανίστηκε ποτέ αίμα.

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ.....3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΗΜΟΥΝ!!!!!!

ΠΑΡΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ....ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ....ΤΑΙΝΙΕΣ...ΟΛΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Που'σαι βρε κοριτσάκι μου;;;... Τώρα είδα τα νέα σου!

Πολλή πολλή προσοχή, μην τυχόν και το κουνήσεις από το κρεβάτι, σ'έφαγα!!!!

Όλα καλά θα πάνε, μη μου αγχώνεσαι!!! Φιλάκια πολλά!!!! :) :) :)

Δημοσίευση

Μικρουλααα μου,υπομονη και οαλ θα πανε κατευχην!!!ΜΕΙΝΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!εκμεταλέυσου την περιοδο αυτη γιατι μετα θα τρεχεις..χαχχαχαχαχ

παρε βιβλια ,περιοδικα,ταινιες και χαλαρωσε!!!αντε θα το ξαναδεις το μωρουλινι σου την Μ.Δευτερα τυχερουλα!!!φιλακια πολλα σε σενα και στο φασολακι σου!!!

Δημοσίευση

Ελα βρε κορμιιιιιιιιιιι! Είδατε το νινάκι! Μπράβο κοπέλα μου! Ξεκουράσου τωρα για να μπορείς αργότερα να βολτάρεις! :P :laugh: Δεν είναι τίποτα! Λίγο υπομονή στην αρχή, κανε οτι που σου είπε ο γιατρός και μετα θα είσαι μια χαρά! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...