Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι θα φαμε σημερα? ? ? ?

Recommended Posts

Λοιπον ειπα να ανοιξουμε ενα θεματακι να μοιραζομαστε τις γαστρονομικες μας ιδεες.Τι θα μαγειρεψετε λοιπον σημερα?Η τι θα σας μαγειρεψουνε!Γτ οχι ? :P

Καθε πρωι που σηκωνομαι δεν ξερω τι να κανω...αντε ας ανταλλαξουμε ιδεουλες να περασει κ η ωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν το μενού σήμερα λέει παστίτσιο!!!! :woohoo:

Βέβαια θα το φτιάξει η μητέρα μου, εγώ έφτιαξα μόνο τον κιμά εχθές και σήμερα η συνέχεια από την μαμα!!!!! Τι καλά που βρήσκω και φαγητό, είμαι πολύ προνομιούχα!!!! :lol::lol:

...ααααα και σαλατούλα μαρούλι, ρόκα, περμεζάνα....δικιά μου!!!!!! :lol::lol:

Καλημέρα Marietta2010 !

Δε θα μαγειρέψω σήμερα αλλά πολύ θα ήθελα να φτιάξω ένα ωραίο περιποιημένο παστίτσιο! γιάμιιιιι

(Όποια το κάνει να μου στείλει 1 κομματάκι παρακαλώ!!!)

Εσύ τι καλό θα φτιάξεις?

mirlitsa έγραψε:

Λοιπόν το μενού σήμερα λέει παστίτσιο!!!! :woohoo:

Βέβαια θα το φτιάξει η μητέρα μου, εγώ έφτιαξα μόνο τον κιμά εχθές και σήμερα η συνέχεια από την μαμα!!!!! Τι καλά που βρήσκω και φαγητό, είμαι πολύ προνομιούχα!!!! :lol::lol:

...ααααα και σαλατούλα μαρούλι, ρόκα, περμεζάνα....δικιά μου!!!!!! :lol::lol:

:laugh: :laugh: :laugh:

Καλά Μιρλίτσα δε το πιστευω! ουτε να ειχα παραγγείλει!

Λοιπόν γράφε διευθυνση!! :laugh: :laugh: :laugh:

HaraAbel έγραψε:

Καλημέρα Marietta2010 !

Δε θα μαγειρέψω σήμερα αλλά πολύ θα ήθελα να φτιάξω ένα ωραίο περιποιημένο παστίτσιο! γιάμιιιιι

(Όποια το κάνει να μου στείλει 1 κομματάκι παρακαλώ!!!)

Εσύ τι καλό θα φτιάξεις?

είσαι τυχερό κορίτσι.......μαζί με την τούρτα που σου χρωστάω θα σου στείλω και ένα κομμάτι περιποιημένο παστίτσιο!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Φοβερό εεεεεεεεε?????????? Μήπως σου μύρισε????????????

Μπορει να σας φανει γελοιο αλλα για εμενα το φαγητο αποτελει καθημερινο προβλημα που περιμενει μια λυση...Ο συζυγοσ ειναι κρεατοφαγος...εγω παλι δεν ειμαι κ τοσο φιλος..Καθε φοραλοιπον μπαινω σε διλλημα να ευχαριστησω εκεινον ?? ΄Η να κανω αυτο που πρεπει.Η προηγουμενη εβδομαδα λοιπον ητανε τινγκα στο κρεας.Τι γιουβετσι, τι κοτοσουπα, τι εξωχικο με πατατες στον φουρνο, τι μακαρονια με κιμα!!!!Απιβδισα και εγω!!!Σημερα θα φαει Μπριαμ ο κοσμος να χαλασει !!!!!!

Γιαυτο αντε να δινετε καμια ιδεουλα μπας και ερθω στα ισια μου :woohoo:

Ναι μιρλίτσα αυτό ειναι! Δε ξέρω που μένεις αλλα η μυρωδιά έχει φτάσει μέχρι Λ. Αλεξάνδρας στο γραφείο μου! :laugh: :laugh:

Καλέ μούρλια μυρίζει! :P:P

Πωπω Marietta2010 μη με τρελαινεις πρωι πρωί!!! Αχ μου άνοιξες την όρεξη! Χρυσοχέρα κι εσύ εε? Μπράβο αστεράκια μου!

Κοίτα Μαριέττα και μένα ο άντρας μου είναι πολύ φαν του κρέατος αλλά τώρα που φτιάχνω ένα φαγητό για όλους μας δεν γίνεται να τρώμε κάθε μέρα κρέας βρε αδελφέ! :dry:

Άσε που τρώμε πλέον και υγιεινά από άποψη μπαχαρικών και γενικά λιπαρών λόγω των παιδιών!

HaraAbel έγραψε:

Ναι μιρλίτσα αυτό ειναι! Δε ξέρω που μένεις αλλα η μυρωδιά έχει φτάσει μέχρι Λ. Αλεξάνδρας στο γραφείο μου! :laugh: :laugh:

Καλέ μούρλια μυρίζει! :P:P

Χαρά εγώ είμαι στην δουλειά......αλλά το παστίτσιο ψήνεται στην Κυψέλη, οπότε δικαιολογημένα έφτασε η μυρωδιά εκεί!!!!!!! :P:P:P

HaraAbel θα πω κατι ασχετο τωρα: είδα το τικεράκι σου και βλέπω ότι είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα και μέρα εγκυμοσύνης. Τι σύμπτωση: έχεις τελική 16/7 κια εσύ?

Όσο για το φαγητο μπορείς να φτιάξεις σουφλέ σπανάκι ή σπανακόρυζο, μελιτζάνες σε διάφορες παραλλαγές(αν και δεν είναι η εποχή τους), γιαπράκια, γεμιστά με λίγο κιμά για να αρέσει και στους δύο, πράσα με γίγαντες στη γάστρα, είναι πολύ ωραίο φαγητό, να το δοκιμάσεις. Θα σκεφτώ και τίποτε άλλο και θα γράψω

Μιρλιτσα οταν του ειπα και εγω οτι τωρα με το μωρο πρωτα ο θεος οταν γεννηθει πρεπει να αλλαξουμε διατροφικες συνηθειες ξερεις τι μου ειπε???

Το κρεας κανει καλο στο παιδι και επισης αν δεν θες κρεας κανε μου εμενα κατι αλλο και φατε εσεις

αχαχαχα του χωνεις μια σφαλιαρα η δεν τ χωνεις???αχαχα

καλημερα κ απο μενα χρυσοχερες μου εσεις :D :D :D

εγω θα κανω γεμιστα σημερα

αλλα δ ξερω να τα κανω σκετα η με κιμα.... τον κιμα το εχω βγαλει εγω

να ειναι ετοιμος το μεσημερι που θα παω σπιτι

αλλα λεω μηπως να εκανα κ γενιστα σκετα κ μπιφτεκι με πουρε ???

ε????? εσεις τι λετε????

Marietta2010 έγραψε:

Μιρλιτσα οταν του ειπα και εγω οτι τωρα με το μωρο πρωτα ο θεος οταν γεννηθει πρεπει να αλλαξουμε διατροφικες συνηθειες ξερεις τι μου ειπε???

Το κρεας κανει καλο στο παιδι και επισης αν δεν θες κρεας κανε μου εμενα κατι αλλο και φατε εσεις

αχαχαχα του χωνεις μια σφαλιαρα η δεν τ χωνεις???αχαχα

Κάτι τέτοια κουλά μου έλεγε και εμένα ο δικός μου αλλά εγώ συνεχίζω ακάθεκτη το προγραμμά μου!

Στην μάνα του έτρωγε κάθε μέρα κρέας ο κύριος???? :angry:

Κομμένα τα ιδιαίτερα, και πλάκα πλάκα όντως κρεατάκι, κυρίως στην αρχή, τα παιδιά θέλουν καθημερινά!!! :S

Βέβαια μετά εντάσσονται κι αυτά στο δικό μας πρόγραμμα με όσπρια, λαχανικά, ζυμαρικά, ψάρια, πουλερικά....και κρέας αλοίμονο! :silly:

Αχμ τωρα με επιασες στν ευαισθησια μου.Αν και δεν τρωω κρεας οτιδηποτε εχει κιμα το κατασπαραζω.Γεμιστα χωρις κιμα δεν εγκρινω.Κ εγω τακανω που κ που αλλα μωρε σαυτο παει λιγο ο κιμαδουλης ε?? :P

Οσο για μπιφτεκια μιαμ μιαμ Αλλα λεω καλητερα γεμιστα δροσερο φαγακι.

Εγω παντως θα το κανω το μπριαμ κ ας μεινει νηστικος !!!!

mpougatsoula24 έγραψε:

καλημερα κ απο μενα χρυσοχερες μου εσεις :D :D :D

εγω θα κανω γεμιστα σημερα

αλλα δ ξερω να τα κανω σκετα η με κιμα.... τον κιμα το εχω βγαλει εγω

να ειναι ετοιμος το μεσημερι που θα παω σπιτι

αλλα λεω μηπως να εκανα κ γενιστα σκετα κ μπιφτεκι με πουρε ???

ε????? εσεις τι λετε????

Φτάξε σήμερα μπιφτέκια με πουρέ και αύριο Τετάρτη και νηστεία φτιάξε τα γεμιστά χωρίς κιμά. ;)

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

HaraAbel θα πω κατι ασχετο τωρα: είδα το τικεράκι σου και βλέπω ότι είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα και μέρα εγκυμοσύνης. Τι σύμπτωση: έχεις τελική 16/7 κια εσύ?

Αρτεμη!! 17/7 :) ! Με το καλό το νινάκι σου! :kiss:

ΛΕς Ε??????? κ γω ετσι σκεφτομουν οτι ηταν καλυτερα

κ πιο χωρταστικα

αλλα παλι ειμαι σε δυλημα η μαμα μου τα εκανε στην κατσαρολα

η πεθερα μου στον φουρνο εγω ????????χαχαχαχχα

τα σκετα τα κανω παντα στον φουρνο αλλα τωρα ??????

σημερα θα φτιαξω συκωτακια κοτοπουλου λεμονατα με ριγανι και ρυζι η πουρε.

εχθες εφτιαξα μουσακα της κατσαρολα ειναι σαν το τουρκικο,

κρεατακι κυβακια τσιγαρισμενα σε πιπερια και κρεμυδι,μετα τα σβηνω με ξυδι μετα βαζω πελτε και νερακι και απο πανω πατατες στρογγυλα κομμενες και απο πανω τελευταια τις μελιτζανες το ιδιο στρογγυλες φετες.δεν το ανακατευω καθολου απλα κουναω την κατσαρολα.αααα και 2 σκελυδες σκορδο!!!!

αυτα!!

mirlitsa μου δ κανω νηστισημα φαγητα ειδικα αυτον το καιρο

γιατι το ανδρακι μου επαθε υπερκοποση κ τον τρεχαμε κ εχασε πολλα

κιλα πηγε 57 κιλα... οποτε τον εχω σηνεχεια με βιταμινες

κ φαη καργα να παρει τα πανω του

που αρχιζει κ τα περνει βεβαια ...

Ρεμπεκα την θελω αυτη την συνταγη ΜΙΑΜ εχω μια λατρεια στην τουρκικη κουζινα

ειναι σαν την δικη μας . Αχ γραψτην μου λιγο πιο λεπτομερες καποια στιγμη να την γραψω μιαμ :blush:

Ωραια στειλτην!!!

Παντως για να πω την αληθεια ενα απο τα ωραιοτερα φαγητα που εχω

φαει το εφαγα στην τουρκια.ευτυχως επειδη ειμαι συνοδος τουρισμου μας προσεχουνε

και μας δινουνε τις σπεσιαλιτε τους.

Ειχε πολυ μικρα ,οταν λεω μικρα ουτε καν μπουκιτσες σαν μεγεθος κουφετιου τσιχλας, κομματακια αρνισιο κρεας, λιγο λαδακι λιγο κρεμμυδακι πολλα μυρωδικα και πιπεριες και τριμμενο λιωμενο κασερι , γραβιερα κατι τετοιο απο πανω και στο σερβιρανε στο σκευος που το τηγανισανε

Πωπωπωπωπωπ ειναι τρομεροι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...