Μετάβαση σε περιεχόμενο

38,5 c κοκκινιλες σε ποδια χερια λαιμο

Recommended Posts

εδω και 2 μερες το μωρο (6 μηνων) εχει 38+ και κοκκινα σημαδια σε χερια ποδια λαιμο .. δινουμε ζιρτεκ panadol και gantel.. o γιατρος κατι λεει για εκζεμα τι ειναι αυτο? ποτε θα περασει? ειναι συνιθησμενο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Απ'οτι ξερω το εκζεμα ειναι εξανθυματα που οφειλονται σε τροφικες αλλεργιες!

Πρωτη φορα ακουω ομως το εκζεμα να προκαλει πυρετο!

Δεν σας ειπε απο που μπορει να προειλθε?

Βαζετε κρεμες για να φυγουν και δεν ξερετε σε τι εχει αλλεργια?

το 38,5 εγινε και 39,6 και ειμαστε απο χθες στο αχεπα......

το οποιο ειναι οπως ακριβως και ολη η χωρα ενα ατελειωτο

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ

Θ Ε Ρ Μ Ο Μ Ε Τ Ρ Α !!!!!!!!!!!!!

Ή ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ.... ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ 1 ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΓΙΑ 20 ΠΑΙΔΙΑ Ή ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ 1 ΣΕ 80 ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.....

ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 95 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 34!!!!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΕΙΡΑΞΕ..................

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΕΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ο ΒΟΥΔΑΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΜΕ 70-80 ΠΑΙΔΙΑ .... ΟΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΟ............

πες τα perry μου να ηρεμησεις κατα τα αλλα ευρωπαιοι θελουμε να λεγομαστε μη χεσω!! περαστικα σας κοριτσι μου ελπιζω συντομα να ειναι μια κακια αναμνηση!!

Perry μου, εύχομαι να είναι περαστικά και να γίνετε πολύ πολύ γρήγορα καλά!

Για το ΑΧΕΠΑ τώρα... Επειδή σπούδασα εκεί και έχω περάσει και από την παιδιατρική... Όντως έχει φοβερά προβλήματα/ελλείψεις... Όμως ας μην παίρνει η μπάλα όλους τους γιατρούς... Υπάρχουν γιατροί εκεί μέσα που είναι πραγματικά διαμάντια!

Και πάλι περαστικά και κουράγιο!! Θα περιμένουμε νέα σας!

ευτυχως επεσε ο πυρετος και φυγαμε αλλα ελπιζω να μην χρειαστει ποτε και κανεις να μην πεσει στα χερια δημοσιου νοσοκομειου....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...