Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσια μου.. Δεν έχω πολύ καλά νέα.

Όπως σας έιπα κ την Κυριακή είχα κλείσει ραντεβού σήμερα να δω το σποράκι μου..

Επειδή όμως άλλαξα γιατρό έκλεισα ραντεβού σε δύο που μου σύστησαν για να δώ ποιος θα μου γεμίσει το μάτι!!!

Το μεσημέρι λοιπόν είχα ραντεβού στον πρώτο. Πήγα, μου έκανε κολπικό υπέρηχο εψαχνε, έψαχνε... πουθενά το μωρό μου.. Τελικά μου λέει μάλλον πρόκειται για εξωμήτρια κύηση. Μου εξηγεί κ μου λέει οτι το μωρό μου μεγαλώνει μέσα στις σάλπιγγες κ θα πρέπει να το βγάλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα πριν μου δημιουργήσει πρόβλημα κ χρειαστεί να αφαιρέσουμε κ τη σάλπιγγα... κ με έστειλε να ξανακάνω χοριακή κ να τον ενημερώσω..

Όπως καταλαβαίνεται εχασα τη γή κάτω απο τα πόδια μου.. πήγα αμέσως για χοριακή κ μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα... η καρδούλα μου το ήξερε...!!

Τελικά η χοριακή είχε διπλασιαστεί κ με το παραπάνω!!

Πήγα στον άλλο γιατρό το βράδυ κ μου λέει δεν βλέπω το μωρό σου αλλα είναι νωρίς ακόμα κ επειδή η χοριακή που έκανα ήταν σε διαφορετικό εργαστήριο μπορεί οι μονάδες να ήταν λιγότερες..

Με τα πολλά δεν είδε το μωρό αλλά μου έιπε να επαναλάβω την Τετάρτη τη χοριακή κ να πάω να ξανακάνουμε κολπικό κ τότε θα το δούμε..

Όσον αφορά την εξωμήτρια κύηση μου είπε οτι είναι σχεδόν αδύνατον να συμβαίνει κάτι τέτοιο απο τη στιγμή που ανεβαίνει με τέτοιο ρυθμό η χοριακή κ δεν έχω δει αίμα κ κατι άλλα δεν μπορεί να είναι εξωμήτρια αλλα θα είμαστε σίγουροι την Πέμπτη.. Μέχρι τότε...

Δημοσίευση

έχω την αίσθηση ότι ο δεύτερος γιατρός είναι πιο σαφής και καθόλου απόλυτος! πολλές φορές ακόμη και στην ιατρική επιστήμη, τα πράγματα δεν είναι ασπρο-μαύρο... το ότι δεν είδε το μωρό ο πρώτος, δεν σημαίνει σώνει και ντε ότι η κύηση είναι εξωμήτρια. ειδική δεν είμαι, όμως ακόμη μπορεί να μη φαίνεται κάτι. σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου και να σε ηρεμεί.

Δημοσίευση

νενεκα, υπομονη κοριτσακι μου,μωρο δεν ειδαν ειναι και νωρις νομιζω εισαι πολυ λιγο εγκυος, για σακο σου μιλησε κανεις; μακαρι ολα να ειναι καλα γιατι εισαι ενα γλυκητατο πλασμα και δεν θελω να στεναχωρηθει το μουτρακι σου, θα περιμενω νεα σου με αγωνια!

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

se poion mina eisai tora?na prospathiseis na iremeis,na min kaneis asximes skepseis.emena stin arxi den fenotan oti itan dyo mora!
ρε "κοπελια" μας δουλευεις;;;σε ποιον μηνα θες να ειναι και να μην φαινεται;;; στον 8;;;;

μαρακι σορυ αλλα μερικοι μου φαινεται μας κοροιδευουν

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σου λέει βλακείες ο πρώτος γιατρός! Μα καλά, σε τόσο πρώιμο στάδιο είναι δυνατόν να σου λέει τέτοια πράγματα, έτσι αυθαίρετα;! Ήμαρτον!!!

Φρόντισε να πας την Τετάρτη στο ίδιο εργαστήριο που πήγες σήμερα για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τη σημερινή χοριακή.

Πολλά πολλά φιλάκια κι όλη μου τη θετική ενέργεια... όλα να πάνε καλά!!! Όπως λέει κι η Μαρίτσα, αυτό το μουτράκι το γλυκό, να μείνει χαμογελαστό! ;):)

Δημοσίευση

den eipa oti einai ston 8o apla rotisa se poion mina einai.koitakse exeis oreksi na miliseis asxima kai malista se ena thema toso omorfo!i kopela einai egkyos kai mono entaseis den kanei na dimioyrgeis.tora giati exeis fagothei mazi moy den ksero episis den eida kapoy na grafei oti epitrepete na milane mono kapoia atoma k oi alloi oxi.den tis eipa tipota kako apla rotisa se poion mina einai.mexri ka uto se enoxlei?

Δημοσίευση

neneka αμφιβαλω με τετοιες τιμες χοριακης να υπαρχει εξωμητριο...ισως επειδη ειναι νωρις,οπως λεγαμε και την κυριακη και γιαυτο να ειναι επιφυλακτικοι οι γιατοι.

εμενα στην 6 εβδομαδα ειδε μονο σακο και μια μικρηηηηη κουκιδα,μονο οταν ακουσε καρδια ηρεμισε ο γιατρος μου

αληθεια σου μιλησει για σακο? ειδε?

Δημοσίευση

Neneka μου καλημερα!

Εχθες ειχα την ιδια εμπειρια με εσενα. Με χοριακη 1299 η οποια αυξανεται κανονικοτατα πηγα προωρα για υπερηχο γιατι μια χαζομαια απο το κεντρο εξωσωματικης μου το συστησε, επειδη ειχα λιγο αιμα την προηγουμενη Πεμπτη. Ο γιατρος δεν ειδε σακο, ομως οταν ρωτησε ποτε καναμε εμβρυομεταφορα (γιατι ειμαι απο εξωσωματικη)και του ειπα 22/2 μου ειπε οτι ειναι νωρις, να κανω χοριακη παλι την Πεμπτη και την Δευτερα υπερηχο. Εφυγε ο γιατρος και εμεινε η χαζομαια που ουτε λιγο ουτε πολυ μου εξηγησε οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εξωμητριο. Περιτο να σου πω οτι χαθηκε η γη απο τα ποδια μου και με κατελαβε το αγχος. Το βραδυ μιλησα με ενα μαιευτηρα γυναικολογο και μου ειπε και αυτος οτι ειναι πολυ νωρις για να δουμε σακο και το γεγονος οτι δεν ειδαμε δεν σημαινει τιποτα το ανησυχητικο και μου συνεστησε κι αυτος χοριακη την Πεμπτη. Μετα απο αυτο ηρεμησα αρκετα. Το εψαξα και πολυ στο ιντερνετ και ειδα οτι ο σακος φαινεται μετα τις 1500 μονσδες και οτι δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Προσπαθησε να αποβαλεις οσο μπορεις το αγχος γιατι ιστευω οτι ολα πανε καλα και ενω θα επρεπε να ειμαστε χαρουμενες για αυτο που μας συμβαινει , εμεις στεναχωριομαστε επειδη καποιος ηλιθιος πεταξε μια κοτσανα.

Δημοσίευση

Νeneka μου καλημέρα!Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά κοπέλα μου.Ίσως είναι και λίγο νωρίς,αυτό δε λέγαμε την Κυριακή?Ηρέμησε όσο μπορείς,και θα έεις καλά αποτελέσματα αύριο.Ότι χρειαστείς εμέις εδώ!!!Φιλιά και να προσέχεις :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι θα το δεις....και εγω οταν ειχα κανει το τεστ και παρολο που ηταν μια εβδομαδα καθυστερηση δεν φανηκε τιποτα και μετα ξαναπηγα την επομενη εβδομαδα και ειχαμε δει το σακο και την καρδουλα την ακουσαμε οταν ημουν 7-8 εβδομαδων.....οποτε ολα καλα....μην σκεφτεσαι ασχημα....αντε ολα καλα θα πανε.....

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες!! Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο που θα κάνω την επόμενη χοριακή κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!! Ο γιατρός που πήγα το βράδυ μου είπε οτι είμαι στην 5η εβδομάδα.

Δημοσίευση

neneka έγραψε:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες!! Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο που θα κάνω την επόμενη χοριακή κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!! Ο γιατρός που πήγα το βράδυ μου είπε οτι είμαι στην 5η εβδομάδα.

neneka mou

τωρα μπηκα και ειδα τι σου συμβαινει..

ευχομαι ολα να ειναι ενα λαθος ιατρικο..και ολα να πανε καλα..

δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο...αλλα η κουμπαρουλα μου που ειχε εξωμητριο..απο την αρχη ειχε τρομερους πονους οι οποιοι καθε μερα αυξανονταν ,ουτε ανασα δεν μπορουσε να παρει..!!και ενω ο γιατρος της της ελεγε δεν ειναι τιποτα..στην αρχη..η κοπελα υπεφερε και την πηγε ο αντρας της στο νοσοκομειο!!!ηταν λιγοτερο απο μια εβδομαδα αφου το ειχε μαθει!δεν εχεις εσυ πονους ετσι δεν ειναι?

Μακαρι ολα να πανε καλα Ρενακι ...υπομονη..κι εμεις εδω..κοντα σου!

Δημοσίευση

Αχ σας ευχαριστω όλες πάρα πολύ! Και μόνο το ενδιαφέρον σας με συγκινεί απίστευτα κ μου δίνει κουράγιο!!

Δεν είδε σάκο ο γιατρός μου είπε οτι είναι νωρίς ακόμα.

Όσο για τους πόνους εχω χαμηλά σαν πόνους περιόδου που κ που αλλα ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί να είναι απο τη μήτρα που μεγαλώνει κ οτι δεν είναι κάτι ανησυγχητικό αφού δεν είδα κ αίμα όλα καλά έτσι μου είπε.

Ελπίζω να μην στεναχώρησα η άγχωσα κάποια κοπέλα που έχει μωράκι στην κοιλίτσα της, ειλικρινά δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο!

Δημοσίευση

γεια σου νενεκα!!! :)

ευχομαι ολα να πανε καλα με το σπορακι σου!!! και μην αγχωνεσαι με τα πονακια περιοδου ειναι φυσιολογικα! οπως ειπε και η κατρινα θα ποναγες πολυ αν μεγαλωνε στις σαλπιγγες το μωρακι..

και παλι ολα να σου πανε καλα και συντομα να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο!

Όμως μη το αμελήσεις και προσπάθησε να μάθεις τι συμβαίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Ο χρόνος είναι πολυτιμότατος σε τέτοιες περιπτώσεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...