Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalli μου τι εγινε τελεικα?εκανες την χοριακη?αχ μακαρι να πηγαν ολα πολυ καλα!ειμαι πολυ αισιοδοξη γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι σημαδι οτι θα μεινει.περιμενω με αγωνια να μας πεις.

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!χοριακη εκανα σημερα το πρωι!τα αποτελεσματα το απογευμα!δεν ξερω αλλα εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη!κατι μου λεει μεσα μου οτι κατι δεν παει καλα!{μακαρι να βγω ψευτρα}!!!!!!καφε δεν εχω αιμα δεν εχω ουτε ροζ!τιποτε απολυτως!απλα εχω πονακια χαμηλα δεξια σαν να περιμενω περιοδο κ τα ουρα μου εχουν ελαφρως σκουρινει κ εχω πολλα υγρα!Τι ειναι αυτο παλι;;;;;ξερεις καμια;;;

Δημοσίευση

καλημερα .Απο τη στιγμη που τελευται περιοδο ειχες 31/1 και τωρα εχουμε 18/3 εσυ εισαι 6 εβδομαδων περιπου εχεις κανει καποιο υπερηχο ; κοιτα να δεις το λιγο ροζ αιμα μπορει να ειναι αλλαγη ορμονων και ακομα ι παλιες ξερεις τη εκεγαν αλλαζεις μηνα βλεεις και λιγοροζακι , βεβαια οι γυναικολογοι σημερα αυτα δνε τα πιστευουν αλλα εγω σε ολη μου την εγκυμοσυνη ειχα λιγο ροζ παντα ταν αλλαζα το μηνα την ωρα που σκουπιζουν βεβαια καποια στιγμη που ηταν πιο καφεκκκινο τοτε ρειχα μια αποκολληση .

Οι ορμονες θα δειξουνκαι κοιτα μην τρελλενεσαι γιατι η κατασταση σου πρει να ειναι φυσιολογικη αν ηταν εξωμητριο θα ειχες κατι τα ουλτροτζισταν τα πινεις ακομα ; εγω τα επαιρνα εως καιτην 13 εβδομαδα αν θυμαμαι καλα παντως επειδη εγω ειχα κανει το τεστ στο σπιτι μετα απο 23 ημερες καθυστερηση και ειχε βγει θετικο πηρα το γυναικολογομου τηλ . καιμου ειπε οτι ηθελε να με δει ομως εγω την αλλη μερα θα εφευα για Σαμο ειχα κλεισει καμπινα και τοτε εκινος μου ειπε οτι επειδη δν εμε ειχε δει και επειδη δεν ειχε εικονα να παιρνω καθε μερα τα ουλτροτζισταν και οταν γυρισα αθηνα με ειδε ημουν ηδη στην 10 εβδομαδων .

Ευχομαι ολα να πανε καλα τα πονακια χαμηλα ειναι μαλλον οι συσπασεις τη μητρας για αυτο παιρνουμε τα χαπακια για αν μην εχουμε προωρες συσπασεις

Δημοσίευση

ναι τα περνω ακομα!απλα εγω ροζ ειδα λιγο την περασμενη τριτη κ απο τοτε δεν εχω ξαναδει!!!!!!αλλα τα ουρα μου γιατι σκουριναν κ εχω υγρα;;;;σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!!

Δημοσίευση

απεμεινε μια ολοκληρη ωριτσα κ μετα θα μαθω τα αοτελεσματα!!!δεν θελω να ειμαι καθολου αισιοδοξη κ να φαω παλι τα μουτρα μου γι αυτο αλλωστε πιστευω οτι κατι δεν παει καλα!βεβαια εχουν αρχισει οι ζαλαδες κ εχω ταση για εμετο,,,ξυπνησα πριν λιγο κ νιωιθω ακομα λες κ βρισκομαι σε ενα καραβι κ εχει μποφορ!!!θα τα βγαλω που θα παει!!!

Δημοσίευση

ναι κοριτσακι μου!!!!!!τωρα την δευτερα θα ξανακανω χοριακη κ το απογευμα αν ολα ειναι καλα υπερηχο!!ανεβηκαν μεν αλλα δεν διπλασιαστηκαν κ ο γιτρος κρατα μια επιφυλαξη μηπως ειναι εξωμητριο αλλα πονους κ αιμα δεν εχω καθολου!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...