Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειδες???????????????????????????????

το ηξερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα ειναι καλα,να ξεκουραζεσαι και να αλλαξεις και γιατρο φυσικα αντε γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι................ :angry::angry:

με το καλο κοριστι μου,ολα καλα θα πανε!!!!!!

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

thena μου δεν ειναι απαραιτητο να ανεβει τοσο πολυ...στην 2η εγκυμοσυνη μου οι ορμονες αυξανονταν με πιο αργους ρυθμους....σημασια εχει να αυξανονται και οχι να διπλασιαζονται η τριπλασιαζονται γιατι ολοι οι οργανισμοι δεν ειναι ιδιοι...

Δημοσίευση

liana έγραψε:

thena μου δεν ειναι απαραιτητο να ανεβει τοσο πολυ...στην 2η εγκυμοσυνη μου οι ορμονες αυξανονταν με πιο αργους ρυθμους....σημασια εχει να αυξανονται και οχι να διπλασιαζονται η τριπλασιαζονται γιατι ολοι οι οργανισμοι δεν ειναι ιδιοι...

makari na ine etsi k ola na tis pane kala :)

Δημοσίευση

αχ δεν το πιστευω!!!!δεν μπορω!!!!!δεν εφταιγε η γιατρος μου!ο μικροβιολογος οτι μας ειπε οτι επεσαν οι μοναδες κ επιδη ειδα αιμα την τεταρτη μου πε η γοιατρος οτι ηταν παλινδρομη!κ για να ημαστε σιγουροι μου πε να ξανακανω σημερα!γι αυτο κ εκανα!τωρα μιλησα με την γιατρο μου κ μου πε οτι ειναι λιγο μικρες οι μοναδες μου κ να ξανακανω την πεμπτη αλλη μια χοριακη!!!!

Δημοσίευση

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!

Σε είχα στο μυαλό μου όλη μέρα. Προσεύχομαι μαζί σου και νομίζω ότι την Πέμπτη επιτέλους θα ηρεμήσεις.

Μήπως, λέω μήπως, να πήγαινες σε άλλο μικροβιολογικό??

Φιλιά.

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: kalli τι διαβαζω.τωρα το πηρα χαμπαρι εγω :blush: πολυ χαιρομαι που τελεικα αλλαξαν τα πραγματα!το μωρακι σου δεν θελει να φυγει θελει να μεινει...το παλεμε και τα καταφερε!να δεις που ολα καλα θα πανε και θα το κρατησεις στην αγκαλια σου με το καλο.σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και σε σενα και στο νινι σου και περιμενουμε νεοτερα.να προσεχεις!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ναι roze μου !ειδες;;μου κανει κολπα απο τωρα που ναι στην κοιλιτσα!!!!ευχομαι να μην μιυ παραπονεθει κ να μου φυγει!!!!!αυριο πρωι παω για χοριακη κ θα κρινουμε πως θα στυνεχιστει η εγκυμοσυνη!!!!!ευχομαι ολα να πανε κατευχην!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.Ειμαι και εγώ πέντε βδομάδων έγκυοσ και κατακλαβαίνω την αγώνία σου.Εγώ την πρώτη μέρα τησ καθυστέρησης είχα καφέ υγρά και νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω αλλά δεν. Οπότε πήρα προγεστερόνη σταμάτσαν τα υγρά προσπαθώ να ξεκουράζομαι και έκανα σε 3 μέρεσ 2 χοριασκές και εςυτυχώς είχαν διπλασιαστει οι χοριακές αλλα το αγχος παραμένει για το αν όλα θα πάνε καλά. Εχω ραντεβου την Μ Τρίτη για τον πρώτο υπέρηχο και έχω μεγάλη αγωνία.το μόνο καλό είναι ότι άρχισαν οι ναυτίες και εμετοί που είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη σημάδι ότι οι ορμόνες μου αλλάζουν.Πιστεύω αύριο να έχεισ ακόμα πιο ευχάριστά νέα και να είμαστε οι έγκυες του οκτωβριού νοεμβρίου όλα να σου πάνε κατ ευχή. οι ευχές μας μαζι σου

Δημοσίευση

μακαρι ναν μου να πανε ολα καλα!!!!!!εσυ ποσο χοριακη ειχες;;;;κ γω ειχαα καφε υγρα κ λιγο ροζ κ πηγα προγεστερονη κ τωρα δεν εχω τιποτα απολυτως!απλα εμενα απο 88 επεσε στο 71 κ μετα απο 6 μερες πηγε 214,1!!!!αυριο ευχομαι να διπλασιαστει!!!

Δημοσίευση

μένα στην 5 μέρα της καθυστέρησης ήταν 80 και μετά απο 48 πωρες ακρίβώς ήταν στο 148. Η γιατρός μου είπε ότι η χοριακή διπλασιάζεται στα 3 24ωρά όποτε η δική μου είναι μια χαρά.τελευταία περιοδο είχα 7 φεβ

Δημοσίευση

εμενα ηταν 88 η πρωτη μετα απο 2 μερες πηγε στο 71,4 κ μετα απο εξι μερες ανεβηκε παλι στο 214,1!!!!!η γιατρος μου ειπε οτι ισως να ναι εξωμητριο αλλα θα δουμε αν ανεβει αυριο!ευχομαι να πανε ολα καλα!αυριο!

Δημοσίευση

αλλα λεω εγω τωρα εαν ηταν εξωμητριο δεν θα χα πονους;;;;δεν θα χα αιμα;;;;εγω φτου φτου δεν εχω τιποτα απολυτως!!!!!!απο συμπτωματα μονο πρισμενο στηθος εχω κ καθολου ορεξη για φαι

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

αλλα λεω εγω τωρα εαν ηταν εξωμητριο δεν θα χα πονους;;;;δεν θα χα αιμα;;;;εγω φτου φτου δεν εχω τιποτα απολυτως!!!!!!απο συμπτωματα μονο πρισμενο στηθος εχω κ καθολου ορεξη για φαι

KALLI5 καλημέρα!

Μπορεί να είχε γίνει λάθος από το μικροβιολογικό στη δεύτερη μέτρηση της χοριακής (που έδειξε πιο κάτω)!

Πάντως, από δική μου εμπειρία (εξωμητρίου), πονάει όλο και περισσότερο, όσο περνούν οι μέρες, ανάλογα με το που βρίσκεται (στην αριστερή ή δεξιά σάλπιγγα) και σε μένα ακινητοποιούσε και το πόδι. Ένας πόνος που έφευγε και ερχόταν σαν κολικός! Αλλά έχει και αιμορραγία (αίμα κόκκινο, σαν περιόδου)...

Δεν νομίζω ότι είναι εξωμήτριο!! Κάνε λίγη υπομονή! Απλώς, σε παιδεύει λίγο το ζουζούνι σου!!! :):)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά...

Φιλιά :)

Δημοσίευση

ευχομαι αντρια μου μονο να μην ειναι εξωμητριο!!!!!δεν θα το αντεξω!!!1κ αλλο προβλημα δηλαδη;;;ειχα τις παλινδρομες κ θα χω τωρα κ εξωμητρια;;;;μακαρι να ναι ολα καλα!!!!!μεχρι αυριο το απογευμα βλεπουμε!!!!μεχρι τοτε υπομονη !!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...