Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή ιδέα που τα έγραψες!

Πες του πως θέλεις να σου αφιερώσει χρόνο για να συζητήσετε σοβαρά θέματα που σε απασχολούν και με ηρεμία και σταθερότητα, συζήτησε τα!

Όλα καλά θα πάνε, αρκεί να το πιστέψεις και να το διεκδικήσεις! ;)

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες γιατί είμαι στη δουλειά και έχω πολύ περιορισμένο χρόνο. Η άποψη η δική μου είναι ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο στο ιντερνετ. Κάτσε δίπλα στη νταντά και παίξτε όλοι μαζί. Αφού είναι τόσο καλή έχεις να μάθεις από κείνη. Σταδιακά θα σε "εντάξουν" στην παρέα τους. Μπορεί όχι από την πρώτη μέρα αλλά αν κάθε μέρα είσαι εκεί μαζί τους ε τι στο καλό πιά. Ο άντρας σου θα πρέπει να μάθει πρώτα να σε σέβεται και να σε αναγνωρίσει σαν μάνα και όχι σαν τον κοριτσάκι του που θα το κουράσει. Αλλιώς να μην έκανε παιδιά και να σε είχε σαν μπιμπελό. Μην μοιρολατρείς άλλο. Μπορεί να έχασες χρόνο αλλά εσύ είσαι η μαμά εσύ θα πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Εννοείται ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια αλλά για μένα πρέπει να σαι πιο μαζητική. ΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. Δεν είναι αργά. Είσαι πολύ νέα για να απογοητεύσαι.

ΥΓ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

να σου πω κατι?? μην καθεσαι και δινεις σημασια στο τι λεει ο καθενας και αν νομιζει οτι ειστε αδερφια κλπ κλπ. οταν εγραψα πριν δεν ειχα διαβασει τα ποστ που ειχατε κανει αλλα και παλι μερικες σελιδες διαβασα γιατι ζαλιστηκα.

αυτο που πιστευω και εγω ειναι οτι πρεπει οντως να προσπαθησεις να σταθεις στα ποδια σου και να ερθεις κοντα με τον αντρουλη σου και τα παιδακια σου. ουτε και εγω εχω κανεναν...οχι επειδη εχουν πεθανει αλλα επειδη οταν ηρθα στον αντρα μου και ειδανε τη διαφορα ηλικιας..κανανε διαφορες βλακειες οι γονεις μου!!!! δεν θα κατσω να τα γραψω κατω γιατι δεν ειναι της παρουσης, απλως κανανε τα παντα για να με απομακρυνουν τελειως απο αυτους!!! και ουτε ειχα την βοηθεια τους σε τιποτα!! αυτη τη στιγμη μενω με τον αντρουλη μου και εχω μονο αυτον..και την πεθερα μου που σε πολλα ποστ την κατηγορω γιατι θελει να χωνετε σε ολα αλλα κατα βαθος κανει οτι μπορει για να μας βοηθησει. και πιστεψε δεν θελω κανεναν αλλον...μονο τον αντρα μου!!! και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ρωταει την αποψη σου πανω σε θεματα! εμενα ο δικος μου παντα ρωταει πριν κανει κατι και το συζυταμε. και ας ειμαι 22...

και τωρα περιμενουμε την μπεμπουλα μας να ερθει στον κοσμο πως και πως...και συνεχεια μου λεει ποσο καλη μανουλα θα γινω. εσυ μαλλον εφοσον εχεις την νταντα και δεν την αποχοριζεσαι...μηπως γι αυτο νομιζει ο αντρας σου οτι θα πιεστεις?? αφου ουτως ή αλλως βλεπει οτι δεν μπορεις να μεγαλωσεις τα παιδακια σας μονη σου :dry::dry:

παντως καλα εκανες και του εγραψες κατω αυτα που θελεις να του πεις...και το οτι δεν μαλωνεις μαζι του αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στη σχεση σας :dry:

ουτε και ηξερα να μαγειρευω...ουτε αυγα!! :laugh: :laugh: οταν ηρθα μου λεει...δεν κανεις καμια ομελετα να φαμε?? και τον κοιταζα καπως ετσι :dry::unsure: χιχιχι...αλλα μου εδειξε η πεθερα μου και εμαθα σιγα σιγα...και εγω εχω κανει χαλια φαγητα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μαθεις ποτε να μαγειρευεις!!!

απλως απο οτι εχω καταλαβει δεν πιστευεις στον εαυτο σου μαλλον...και δεν εχεις καθολου αυτοπεποιθηση...

Δημοσίευση

κανεις δεν γεννιεται τελειος γονιος,οσο για τους ανεγκεφαλους που κολλανε στην ηλικια δεν πρεπει να τους δινεις σημασια,εμεις 8 χρονια διαφορα εχουμε και μια κοπελα του λεει για μενα,πατερας της εισαι;ε,της καναμε πλακα κι εμεις

Δημοσίευση

Αμάν βρε κορίτσια σταματήστε την επίθεση. Καμία δεν είναι τέλεια. Η κοπέλα ζητάει βοήθεια γιατί πραγματικά έχει πρόβλημα. Τα ψωχολογικά προβλήματα δύσκολα ξεπερνιούντε και πάλι κάλά που έχεις και αυτόν τον άντρα να σε βοηθάει! Εγω θα σε συμβούλευα φιλικά να πας σε ψυχολόγο ή και σε ψυχίατρο γιατί μόνη σου δεν θα μπορέσεις. Έχω και εγω στην οικογένεια μου άτομο με χρόνιο ψυχολογικό πρόβλημα και εδω και 20 χρόνια πίνει χάπια! Εσυ ακολούθησες ποτέ καμία θεραπεία? Πρέπει πρώτα να τα βρείς με τον ευατό σου και μετά με τα παιδιά σου. Είσια πολύ μικρή και βλέπω ότι έχεις θέληση να καταφέρεις και θα τα καταφέρεις. Πίστεψέ με!

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες γιατί είμαι στη δουλειά και έχω πολύ περιορισμένο χρόνο. Η άποψη η δική μου είναι ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο στο ιντερνετ. Κάτσε δίπλα στη νταντά και παίξτε όλοι μαζί. Αφού είναι τόσο καλή έχεις να μάθεις από κείνη. Σταδιακά θα σε "εντάξουν" στην παρέα τους. Μπορεί όχι από την πρώτη μέρα αλλά αν κάθε μέρα είσαι εκεί μαζί τους ε τι στο καλό πιά. Ο άντρας σου θα πρέπει να μάθει πρώτα να σε σέβεται και να σε αναγνωρίσει σαν μάνα και όχι σαν τον κοριτσάκι του που θα το κουράσει. Αλλιώς να μην έκανε παιδιά και να σε είχε σαν μπιμπελό. Μην μοιρολατρείς άλλο. Μπορεί να έχασες χρόνο αλλά εσύ είσαι η μαμά εσύ θα πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Εννοείται ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια αλλά για μένα πρέπει να σαι πιο μαζητική. ΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. Δεν είναι αργά. Είσαι πολύ νέα για να απογοητεύσαι.

ΥΓ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

:):);)

Δημοσίευση

Μάλιστα! Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου μιλάει έτσι ξανά. Δεν υπάρχει τέλεια μάνα και όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθοι, το θέμα όμως είναι να έχεις το μυαλό να τα καταλάβεις και να επανωρθώσεις! Το παιδιά σου είναι πολύ μικρά και πρέπει να προλάβεις να τους δώσεις αγάπη πριν μεγαλώσουν και άλλο και σχηματίσουν την δική τους γνώμη για σένα! Χωρίς παρεξήγηση απο αυτά που διάβασα καταλαβα ότι ακόμα είσαι μικρή και ανώριμη και πιστέυω σε βόλευε να σε βλέπουν έτσι! Δεν κατάλαβες όμως πόσο κακό έκανες στον ευατό σου και στα παιδιά σου. Τον άντρας σου τον ρώτησες ποτέ πως νιώθει με μια γυναίκα διπλά του που δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τον αυατό της πόσο μάλλον και τα παιδιά της? Αν τον ρωτήσεις μπορεί να μην σου πει να μην στεναχωρεθείς. Σίγουρα όμως και αυτός έχει τα δικά του προβλήματα μαζί σου. :blush:

Δημοσίευση

den mporeis na fantasteis poso fovamai min neuriasei kammia ora kai mou pei na xorisoyme!panta omos einai ypomonetikos alla fovamai min koyrastei k allaksei giati sti doylia toy vlepei poles gynaikes kai malista to vrady ksereis pos pane oles ntymenes sta magazia kai enas theos kserei ti kerato mporei na exo faei!i alitheia einai oti toys teleutaioys mines san na tarakoynithike to myalo moy giati piga na taiso ton ena moy gio kai arxise na fonazei oti den me thelei kai eniosa les k moy riksane ena koyva pagomeno nero sto prosopo!ithele na ton taisei i o pteras toy i i ntanta kai eniosa toso aorati sta matia toys!pragmatika den mporeis na fantasteis poso thelo na prolavo ti blakeia poy ekana!ta xapia eprepe na ta perno 5mines alla eno stin arxi imoyn kala meta apo mia evdomada opote ta eperna eniotha xalia kai ton episa ton antra moy na ta stamatiso.merikes fores fovamai mipos uti itan i vlakeia moy!

Δημοσίευση

μπραβο!εκανες πολυ συμαντικη προοδο.θα δεις οτι ολα θα φτιαξουν αλλα πρεπει ομως να πας και σε γιατρο θα σε βοηθησει πιο πολυ!τα παιδακια σου τωρα τι κανουν?αφου του τα ειπες και ειπε οτι θα σε βοηθησει δειχτου οτι μπορεις να κανεις πραγματα!μαγειρεψε του ενα ωραιο φαγητο!θες να σου στειλω συνταγη?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

me tin magiriki einai allo thema giati einai o idios magiras xronia se hotels k estiatoria k tha gino rezili!den exo magirepsei pote.sevasth ta xapia itan gia na ruthmistei mia ormoni i serotonini an den kano lathos de thumamai akrivos poia itan moy ta edose giati eixa katathlipsi meta ti gena kai den ithela na akouo to klama ton moron kai sto nosokomio fobomoyn na pao spiti giati den ithela na paro euthini poy ta evlepa etsi mikroskopika kai eniotha oti tha spasoyn!kala an gyrnoysa to xrono piso koritsia tha moy exona dyo tris sfaliares!

tora exei fygei i kopela kai ta afise ptomata!ego anelava na vro fotografo giati tha toys kanoyme genethlia!kai perno diafora til gia na moy stiloyn na do doylies toys.tha ta kanoyme mia vdomada meta ta genethlia toys giati tha parei o antras moy adeia na pame k diakopes!kaname kai sumfonia na toy grafo tis apopseis moy gia na tis skeftei sovara!min gelasete alla me postits tha epikoinonoume giati allios me pernei to parapono vazo ta klamata kai den vgazei akri o kaimenos moy!

katsaridoyla thumasai ti soy eixa pei gia ton kipo?e loiponexei konta sto spiti mia kipotexniki kai tha pame na mas dosoyn idees kai na dialeksoume oloi mazi!pragmatika suggnomi poy milao poly!

Δημοσίευση

Καλά το πας κοριτσάκι.Θέλει προσπάθεια πολύ, και απο ειδικό.Μην ανησυχείς.Είσαι μικρούλα και έχεις θέληση.Θα τα καταφέρεις.Πάρε αγκαλίτσες τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου.Δείξε οτι είσαι εκεί για αυτούς.Δείξε οτι νιώθεις.Μίλα τους.Δείξε με πράξεις οτι αισθάνεσαι.Με μικρά και σταθερά βήματα θα έχεις άλλη αντιμετώπιση θα δεις. :kiss:

Δημοσίευση

ωραια χαιρομαι!παντως μη φοβασε να κανεις πραγματα,κανεις δεν ειναι τελειος!ξερεις ποσα φαγητα εχω πεταξει και πεταω :laugh: και ο ακημενος ο αντρας μου τα τρωει για να μη με στεναχωρησει και του λεω καλα πως το τρως αυτο :P

φτιαχτο και πες του δεν ξερω αν ειναι τοσο νοστιμο και γευστικο οπως το δικο σου αλλα ηθελα μια φορα να σου μαγειρεψω και εγω!θα το εκτειμησει! ;)

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: ειχα κανει τα μαλλια μου περμαναντα και ειχα και ανταυγιες προς το ξανθο και δεν ξερω πως ηρθε του αντρα μου και μολις με ειδε μου ειπα χιχι σαν κατσαριδουλα εισαι ε και μετα μου το κολλησαν και με ελεγαν ετσι για πλακα και οταν γραφτηκα δεν ηξερα τι να βαλω και εβαλα αυτο :laugh: :P:P

Δημοσίευση

καλη μου χερομαι που κανεις βηματα για να γινουν καλυτερα τα πραγματα!! και οπως ειπε και μια αλλη κοπελα μην αφηνεις κανεναν να σου μιλαει ασχημα...γιατι κανεις δεν ειναι τελειος. κανεις δεν μπορει να ξερει τι μπορει να συμβαινει μεσα σε μια οικογενεια..

φιλια πολλα και ευχομαι ολα να πανε καλα!! :cheer::kiss:

Δημοσίευση

Ελίζα, καλησπέρα και από μένα... :)

Δεν έχω χρόνο να δια βάσω όλες τις σελίδες και έτσι αυτά που θα σου γράψω ίσως στα έχουν γράψει ήδη τα κορίτσια...!!! :(

Για μένα δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι αλλά η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Κάποιες φορές συμβαίνει η ρουτίνα της καθημερινότητας και ο "δυναμικός" χαρακτήρας του ενός να υπερισχύει και να κάνει τον άλλον να νιώθει άσχημα και άβολα... με αποτέλεσμα να χάνεται η επικοινωνία ή να μην εξελλίσεται..

Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς! Και μόνο που αναρωτιέσαι και "ψάχνεσαι" για να βρεις τρόπους να προσεγγίσεις τα παιδιά σου, αυτό δείχνει ότι είσαι μια γλυκειά μανούλα... :) και δεν έχεις καμία σχέση με το "πέρα βρέχει"......!!!! ;)

Τι σου προτείνω???? απλά πράγματα!

Μίλησε στον άνδρα σου για το πώς νιώθεις και το τι θέλεις να αλλάξεις! Ζήτησέ του τη βοήθειά του! Και τόνισέ του ότι δεν θέλεις να σε αναιρεί μπροστά στα παιδιά σας....Τα παιδιά μας είναι μια μικρή μικρογραφία δική μας.Ζητάνε τον μπαμπά τους ή την νταντά τους, όχι γιατί δεν σε αγαπάνε αλλά γιατί αυτό το μύνημα έχουν πάρει... κάπου το έχουν ακούσει και το έχουν παπαγαλίσει!!!!!

Ναι στην αρχή, ίσως δεν τα κάνεις τόσο καλά όσο ο άνδρας σου, αλλά σίγουρα θα τα κάνεις με αγάπη και τα παιδιά μας αυτό το εισπράτουν.!

Μην το βάζεις κάτω...Αξίζεις τα καλύτερα! Πίστεψέ το και προχώρα.. ;) ;) :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...