Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πάρεις 4 σκυλιά απο ένα για τον καθένα σας και άμα έχετε και χρόνο να πάρετε και 4 γάτες για να παίζετε όλοι μαζί κυνηγητό! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1η φορά απαντάω με τέτοιο τρόπο σε ένα μέλος του μαμμυ και τελευταία αλλά είχα όρεξη για χαβαλέ μετά απο μια πολύ πολύ δύσκολη μέρα και είπα να το διασκεδάσω.....

Καλέ τι γελοία θέματα είναι αυτά? Λένα που είσαι? αρκετά δεν έχει γελιοποιηθεί το μάμμυ?

Διπλα μας στο πατρικο μου εμενε μια οικογενεια. Η κοπελα πολυ μικροτερη απο τον αντρα. Εμενε μαζι και η μανα του. Ειχε 2 αγορια. Αυτος ολη μερα την εβριζε ηλιθια, αχρηστη, μη μιλας εσυ ζωο, και αλλες βρισιες..(σιγονταριζε και η πεθερα)καμμια φορα ετρωγε και καμμια. Οποτε την πετυχαιναμε στο ασανσερ κοιταγε παντα κατω. Οταν επαιρνε καμμια φορα τα παιδια να πανε στο σουπερ μαρκετ που ειχε απεναντι, γινοτανε το ελα να δεις..δεν την ακουγανε καθολου και της μιλουσανε...χριστε μου "Εγω αυτο θελω να παρω ρε ηλιθια, που θα μου πεις εσυ τι θα κανω, εμενα μονο ο πατερας μου μου λεει τι θα κανω κτλ...". Και το αποκορυφωμα μια μερα ο μικρος (θα ηταν δεν θα ηταν τεσσαρων) να τη χτυπαει και να τη δαγκωνει στο δρομο και να της φωναζει "ασε με μωρη π......, δεν θελω να ερθω μαζι σου",να σερνεται κατω και να ουρλιαζει να εχει βγει ολη η γειτονια και να κοιταει, εκεινη να μην μπορει να τον κανει καλα και να κλαιει ασταματητα... Η μανα μου ηρθε και με τραβηξε μεσα (το εβλεπα απο το μπαλκονι). Μια νυχτα εγινε μεγαλος καυγας, το σπιτι τους ηταν διπλα στην κρεββατοκαμαρα μου, με ξυπνησαν, οι δικοι μου πηραν την αστυνομια. Πριν ερθουν, η κοπελα ουρλιαζε υστερικα και ακουσαμε εναν πολυ δυνατο θορυβο απο τον ακαλυπτο..Ακουσα μια φασαρια και τον πατερα μου να λεει "η κοπελα επεσε?η κοπελα επεσε?"...

Γι αυτο κοπελα μου αν αληθευουν αυτα που λες, πλησιασε τα παιδια σου. Καντε πραγματα μαζι. Αν δεν μπορεις μονη, ζητα βοηθεια.

Δεν νομιζω οτι ο αντρας σου ειναι τοσο καφρος σαν τον παραπανω! Προσπαθησε να τα βρειτε! Και βγαλε το κερατο απο το μυαλο σου. Μην βασανιζεις το μυαλο σου με υποθεσεις. Αυτο που προεχει τωρα ειναι να λειτουργησετε σαν οικογενεια! Και μην νιωθεις ηλιθια, ουτε κατωτερη. Εισαι αυτη που εισαι και για να σε παντρευτει..μια χαρα του αρεσες!

Τωρα αν λες ψεμματα, διαβασε το παραπανω παραδειγμα και καταλαβε οτι καταστασεις που περιγραφεις πολλες φορες οδηγουν σε τετοια γεγονοτα..οποτε μην κανεις πλακα με αυτα.

Εγώ έχω 3 χρόνια διαφορά με τον άντρα μου και μου τη λέγανε συχνά. Ειναι μικρός και θα σε παρατήσει. Αλλά ο άτιμος ηξερε τι έκανε. Με γκάστρωσε για να με τυλίξει. Άβυσσος η ψυχή των νέων στη σημερινή κοινωνία..... :)

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Διπλα μας στο πατρικο μου εμενε μια οικογενεια. Η κοπελα πολυ μικροτερη απο τον αντρα. Εμενε μαζι και η μανα του. Ειχε 2 αγορια. Αυτος ολη μερα την εβριζε ηλιθια, αχρηστη, μη μιλας εσυ ζωο, και αλλες βρισιες..(σιγονταριζε και η πεθερα)καμμια φορα ετρωγε και καμμια. Οποτε την πετυχαιναμε στο ασανσερ κοιταγε παντα κατω. Οταν επαιρνε καμμια φορα τα παιδια να πανε στο σουπερ μαρκετ που ειχε απεναντι, γινοτανε το ελα να δεις..δεν την ακουγανε καθολου και της μιλουσανε...χριστε μου "Εγω αυτο θελω να παρω ρε ηλιθια, που θα μου πεις εσυ τι θα κανω, εμενα μονο ο πατερας μου μου λεει τι θα κανω κτλ...". Και το αποκορυφωμα μια μερα ο μικρος (θα ηταν δεν θα ηταν τεσσαρων) να τη χτυπαει και να τη δαγκωνει στο δρομο και να της φωναζει "ασε με μωρη π......, δεν θελω να ερθω μαζι σου",να σερνεται κατω και να ουρλιαζει να εχει βγει ολη η γειτονια και να κοιταει, εκεινη να μην μπορει να τον κανει καλα και να κλαιει ασταματητα... Η μανα μου ηρθε και με τραβηξε μεσα (το εβλεπα απο το μπαλκονι). Μια νυχτα εγινε μεγαλος καυγας, το σπιτι τους ηταν διπλα στην κρεββατοκαμαρα μου, με ξυπνησαν, οι δικοι μου πηραν την αστυνομια. Πριν ερθουν, η κοπελα ουρλιαζε υστερικα και ακουσαμε εναν πολυ δυνατο θορυβο απο τον ακαλυπτο..Ακουσα μια φασαρια και τον πατερα μου να λεει "η κοπελα επεσε?η κοπελα επεσε?"...

quote]

:(:(:(

geia sas.sas euxaristw poly gia ta omorfa logia.moy esteile mia kopela mynuma kai katalava giati eipate kapoia logia asxima.sugnwmi an sas evgala kati tetoio.

crazy signwmi poy soy milisa etsi alla apo to prwto lepto moy sltelnane kapoia asxima prgmata poy me feran se dyskoli thesi.den einai oti thelo na bgalo ta oikogeniaka moy sti fora apla xreiastika boithia kai tin brika edo.

doksa to theo o antras moy den einai apo aytoys poy tha vrisoyn den moy exeii dosei dikaiomata na po kati kako giauton apla den me katalabainei oti thelo na matho kai ego na eimai xrisimi sta paidia.simera eidame pali ena dvd kai perasame poly omorfa.o antras moy ta evale gia ypno alla niotho oti simera kerdisa mia mikri maxi giati oli tin ora gelagame me tin tainia

περα_βρεχει έγραψε:

κοντα 30ειναι ο σωτηρησ ο αντρασ μου.δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο καλο μου κανανε αυτεσ οι ωρεσ εδω μεσα!εχετε πει τοσα πραγματα και σε ολα ειχατε δικιο!θα σασ αφησω τωρα γιατι οπωσ ειπατε πρεπει να φτιαξω την πιο σημαντικη σχεση τησ ζωησ μου!σασ χιλιοευχαριστω και παλι!θα τα λεμε!

δε μου βγαινει η διαφορα που λες με τις ηλικιες, :huh:

να χεις κομπιουτερ διπλα να μην μπερδευεσαι ;)

ετρωγα σπορια τωρα γι αυτο κολλησα κ διαβαζω το μυθιστορημα

παει πολυ με τα σπορια ω ναι! :P

καλη επιτυχια! :kiss:

thalia7 pragmatika den exo katalabei ti den katalaves!o antras moy einai 34 apla i kopela nomize oti egw imoun 30k tis eipa oti mallon mperdeutike poy einai o antras moy konta sta 30.auto!mithistorima an thes na diavaseis exo ena kalo na soy protino an pali nomizeis oti den exeis logo na apantiseis tote min apantiseis den nomizo na piesa kanenan na apantisei!

περα_βρεχει έγραψε:

thalia7 pragmatika den exo katalabei ti den katalaves!o antras moy einai 34 apla i kopela nomize oti egw imoun 30k tis eipa oti mallon mperdeutike poy einai o antras moy konta sta 30.auto!mithistorima an thes na diavaseis exo ena kalo na soy protino an pali nomizeis oti den exeis logo na apantiseis tote min apantiseis den nomizo na piesa kanenan na apantisei!

θα με κανεις να ανοιξω κ τα μπατιροσπορα τωρα σου λεω! :laugh:

εγω καταλαβα πολυ καλα αυτο που κ εσυ καταλαβες

μαλλον καταλαβαινομαστε ;)

den tonizo tipota koitakse panta eixa tin mitera moy na milao tora pia oxi kai me ton antra moy den yparxei panta auti i epikoinonia poso malon tora poy exei agxothei gia mia doylia.sygnomi poy den exo ta idia provlimata me esena kai sigxorese me poy mpika alla eida oti itan poli filiko sait kai oxi gemato antres poy theloyn mono na sti pesoyn.malon ekana vlakia kai ta fenomena apatoyn kalytera na sas diavazo mono san episkeptis dioti mono filia den vriskeis edo kai ginete epilogi toy poios mporei na pei kati.

γεια σου κ απο μενα!!! :)

δεν ξερω αν ειναι αληθεια τα λεγομενα σου,αλλα θ'απαντησω!μου εκανες φοβερη εντυπωση απ'την αρχη....ειναι δραματικη η κατασταση που βιωνεις...η' μαλλον που αφηνεις τον εαυτο σου να βιωνει... :unsure:

εισαι μικρη κ ολα σου φαινονται βουνο...εγω ειμαι 23 κ εχω 3 παιδακια κ πραγματικα το παλευω να ειμαι οσο καλυτερη μπορω για τον αντρα μου κ τα παιδια μου!!ειναι δυσκολα,αλλα προσπαθω κ ετσι φαινεται η αξια μου!!!διωξε την νταντα που δεν χρειαζεται κ σε τιποτα αφου ειναι μεσα στο σπιτι ο σημαντικοτερος ναθρωπος για τα παιδια σου,δηλαδη εσυ....αρκει μονο να τους το δειξεις!!!αλλαξε τα,ταισε τα,φροντισε τα,σκεπασε τα,αγκαλιασε τα,καντα μπανιο κ θα δεις που θα το εκτιμησουν σιγα-σιγα!!αμα καθεσαι σ'ενα καναπε κ απλα παρακολουθεις τη νταντα κ τον αντρα σου να τα φροντιζουν,λογικοειναι να μη σου δινουν σημασια... :unsure:

πατα στα ποδια σου κ με πυγμη μπες στο ρολο που ο θεος σε προικισε...το ρολο της μητερας!!!!!!!!!!! :)

η νταντα εχει ''κλεψει'' το ρολο σου κ εχει μπει στις καρδιες των παιδιων σου....δυστυχως.

πρεπει να το αλλαξεις αυτο!τι σημαινει οτι δεν σ'αφηνουν να κουραστεις,να αγχωθεις,να πιεστεις...δεν ειναι λογικα αυτα...σου φερονται η'εχεις αφησει να σου φερονται σαν μωρο η'καλυτερα σαν ηλικιωμενη που δεν μπορει να σταθει στα ποδια της....

προσπαθησε να πλησιασεις τα παιδια σου κ ν'αναλαβεις την οποιαδηποτε φροντιδα τους κ θα δεις που ολα θ'αλλαξουν,θα γεμισεις γαληνη κ επιτελους θα νιωσεις αξια κ περηφανη για σενα!!! :)

σου λεει ο αντρας σου ασε θα τα ταισω εγω κ συ δεχεσαι???καθεσαι σε μια ακρη κ παρακολουθεις???δεν ειναι ζωη αυτη...

βρες τα με τον εαυτο σου,κανε την αυτοκριτικη σου κ δωσε το ειναι σου στην οικογενεια σου κ τοτε θα δεις στα ματια τους την περηφανια!!!

καταλαβαινω οτι χνοντας τη μητερα σου εχασες την στηριξη σου κ νιωθεις οτι εισαι μονη σου..αλλα πρεπει να βγεις νικητρια απ'ολο αυτο κ να ορθωσεις το αναστημα σου!!

εισαι μολις 22!!εχεις ολη την ενεργεια κ την πυγμη που σου χαριζουν τα νιατα σου κ πρεπει να τα εκμεταλλευτεις!!μην μενεις απλα ενας θεατης,γινει ο πρωταγωνιστης της ζωης σου κ της ζωης των παιδιων κ του αντρα σου!!!

maloyla3 se eyxaristo poy apantises!den eixa prospathisei poles fores dioti evlepa oti den me thelane kai eniotha moni moy.opote pao na ta voithiso na fane einai dyskola o enas moy klaiei k moy fonazei o alos ktypaei to podi sto patoma kai trexei sa trelo kai genikos epikratei enas panikos kai niotho ntropi poy fteo alla tor den ksero ti na kano moy eipan ta koritsia kapioes idees kai thelo na prospathiso giati ta agapao poly ta paidia moy kai ton antra moy kai den thelo na min me agapane.thelo na mporeso na ta kataferno moni xoris tin ntanta!tha prospathiso na toys kerdiso

oyte anagkasa kanenan na diavasei to provlima moy oyte na apantisei!kapoia koritsia exoyn parapano empiries apo mena kai me boithisan me tis apantiseis toys.oses kseroyn mono na brizoyn kalo tha itan na to stamatisoyn giati ego den tis enoxlisa katholoy!bourique an theoreis auto poy ginete sto diko moy spiti asteio tote euxomai na min simbei pote se sena

κ αν βρε παιδια δεν ειναι αστειο κ εχει πραγματικα αναγκη απο βοηθεια κ στηριξη η κοπελα??:dry: ετσι απλα την ''ακυρωνουμε''??

κ αληθινη να μην ειναι εμεις θα κανουμε το χρεος μας να δωσουμε τη συμβουλη μας σε μια κοπελα που τη χρειαζεται!!! :)

μην την αποπαιρνουμε!εχουμε δεχτει πολλα εδω στο φορπυμ τον τελευταιο καιρο,αλλα δεν ειναι σωστο οτι μας φαινεται υπερβολικο,αμεσως να το θεωρουμε κ ψευτικο....κριμα ειναι... :(

manoyla3 se eyxaristo gia tin katanoisi!edo mpika gia na lyso tis apories moy kai gia na antallakso mia koybenta kai mono filika den itan merika koritsia.entakei kai sto dromo an bgeis den symfoneis me oloys alla den kathese na koroideueis opoion soy leei kati poy den s aresei

manoula3 έγραψε:

κ αν βρε παιδια δεν ειναι αστειο κ εχει πραγματικα αναγκη απο βοηθεια κ στηριξη η κοπελα??:dry: ετσι απλα την ''ακυρωνουμε''??

κ αληθινη να μην ειναι εμεις θα κανουμε το χρεος μας να δωσουμε τη συμβουλη μας σε μια κοπελα που τη χρειαζεται!!! :)

μην την αποπαιρνουμε!εχουμε δεχτει πολλα εδω στο φορπυμ τον τελευταιο καιρο,αλλα δεν ειναι σωστο οτι μας φαινεται υπερβολικο,αμεσως να το θεωρουμε κ ψευτικο....κριμα ειναι... :(

μανουλα μου...αν πραγματικα εχει αναγκη απο στηριξη τις ειπαν τα κοριτσια να παει σε ψυχολογο...το θεμα ειναι για πιο θεμα πρεπει να παει;;;;

και δεν την "ακυρωνουμε"ετσι απλα...εχει πολλες ανακριβιες ο λογος της και μια δωση ηλιθιοτητας,γιατι δεν γινεται να τις λενε οτι ειναι ψευτικη και εκεινοι να ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν...

και για να τελειωνουμε κακως μπηκα....ειτε ειναι ψευτικη ειτε αληθινη εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα...εκει ειναι η ουσια...

ολο λες οτι τα παιδια φωναζουν δεν καθονται, ολα τα παιδακια σε αυτην την ηλικια ετσι ειναι, δεν θα βρεις δυο αγγελουδια για να συννενοηθεις μαζι τους

bourique1983 έγραψε:

manoula3 έγραψε:

μανουλα μου...αν πραγματικα εχει αναγκη απο στηριξη τις ειπαν τα κοριτσια να παει σε ψυχολογο...το θεμα ειναι για πιο θεμα πρεπει να παει;;;;

και δεν την "ακυρωνουμε"ετσι απλα...εχει πολλες ανακριβιες ο λογος της και μια δωση ηλιθιοτητας,γιατι δεν γινεται να τις λενε οτι ειναι ψευτικη και εκεινοι να ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν...

και για να τελειωνουμε κακως μπηκα....ειτε ειναι ψευτικη ειτε αληθινη εχει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα...εκει ειναι η ουσια...[/quote:w1uhmptq]

bourique μου καταλαβαινω τι εννοεις!αλλα κ ψευτικη να ειναι,εγω δεν νιωθω καλα να την αποπαρω,γιατι αν ειναι αληθινη αντε να τα βρω μετα με τη συνειδηση μου... :blush:

den eimai duo laloun kai treis xoreuoyn apla theoro xazo na katso na eksigo poia eimai ti eimai kai ola auta ti theleis diladi gia na pisteis?E9?tautotita?pes moy an einai na sta deikso mpas kai me afiseis isixi.

milisa me kapoies kopeles gia giatro kai min fobasai tha pao.den exeis dikaioma na moy milas asxima giati poly apla an den mas aresei kati alazoyme selida!

EIDA STI DIMOSIEUSI Soy oti exeis paidia esena soy itan panta eukolo na ta katafereis?den dikaiologo ton eayto moy alla oloi exoyme duskolies!marianda opote den eiani o pateras toys edo tote fonazoyn otan einai edo einai san stratiotakia!!!thelo na mporo k ego opos eseis1

θελει υπομονη τα παιδια σε αυτην την ηλικια ειναι ζωηρα μην παιρνεις το παραμικρο σαν αποριψη, οπως και καποια παιδια οταν φωναξει η μαμα δεν ακουν ενω τον μπαμπα τα περισσοτερα τον ακουν

Είναι απιστευτο. Στη μετά-Νέλλυς εποχή το μάμμυ διαμορφώνεται ως εξής: Οι μισές προσπαθούν να βγάλουν τις άλλες μισές ψεύτικες. Και οι άλλες μισές προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι αληθινές.

Θέματα μητρότητας, συζητήσεις και προβληματισμοί περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...