Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

καλα πραγματικα τωρα γιατι αυτη η επιθεση?σασ ενοχλησα?σασ αναγκασα να απαντησετε?απλα ρωτησα κατι!αν αυτο ειναι κακο τοτε ναι να παω να σερφαρω αλλου.απλα ειχα μπει και σε ενα αλλο σαιτ που ειχε διαφορα αρθρα και βρηκα κ αυτο εδω.

τωρα γιατι απορεισ που τα πραγματα ειναι ετσι δεν ξερω αλλα σασ ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ οσεσ το κανατε καλοπροερετα.

με ενδιαφερει που δεν εχω σχεση μαζι τουσ και πραγματικα προσπαθω απλα νιωθω σαν φαντασμα στο ιδιο μου το σπιτι οποτε τουσ μιλαω ειναι σαν να μην ακουγομαι!αυτοσ δεν καταλαβενει τι νιωθω και φοβαμαι μην τον χασω!πραγματικα τωρα θελω να προσπαθησω να φτιαξω τα π[ραγματα πριν γινουν χειροτερα.πολεσ φορεσ νιωθω οτι θελει να με χωρισει κ δεν το κανει για μην στεναχωρηθωδεν ειανι οτι δεν με αγαπαει απλα δεν με καταλαβαινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καποιο διαστημα δεν ειχαμε και τωρα εχουμε αλλα φοβαμαι μηπωσ οταν δεν ειχαμε ειχε βρει καποια αλλη.

σε ευχαριστω για τα τηλεφωνα θα παρω μονη μου και θα παω μονη μου για να μην λετε οτι δεν προσπαθω!βικυ δεν ηξερα οτι δεν μπορουν να στειλουν ολοι ενα θεμα πραγματικα!δεν ειπα οτι εδω θα βρω γιατρουσ αλλα μια γυναικια γνωμη.

περα_βρεχει έγραψε:

καλα πραγματικα τωρα γιατι αυτη η επιθεση?σασ ενοχλησα?σασ αναγκασα να απαντησετε?απλα ρωτησα κατι!αν αυτο ειναι κακο τοτε ναι να παω να σερφαρω αλλου.απλα ειχα μπει και σε ενα αλλο σαιτ που ειχε διαφορα αρθρα και βρηκα κ αυτο εδω.

τωρα γιατι απορεισ που τα πραγματα ειναι ετσι δεν ξερω αλλα σασ ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ οσεσ το κανατε καλοπροερετα.

με ενδιαφερει που δεν εχω σχεση μαζι τουσ και πραγματικα προσπαθω απλα νιωθω σαν φαντασμα στο ιδιο μου το σπιτι οποτε τουσ μιλαω ειναι σαν να μην ακουγομαι!αυτοσ δεν καταλαβενει τι νιωθω και φοβαμαι μην τον χασω!πραγματικα τωρα θελω να προσπαθησω να φτιαξω τα π[ραγματα πριν γινουν χειροτερα.πολεσ φορεσ νιωθω οτι θελει να με χωρισει κ δεν το κανει για μην στεναχωρηθωδεν ειανι οτι δεν με αγαπαει απλα δεν με καταλαβαινει!

Θες να μπεις λίγο στο post της εξωσωματικής, να δεις πως παιδεύονται τα κορίτσια??? Και τι αγωνίες έχουμε μέχρι να γίνει το Θαύμα? Γιατί, είναι θαύμα, τα παιδιά....

Επίσης, το τι τραβάμε όλες, τι άγχος έχουμε, από τη στιγμή που θα "πιαστεί" μέσα μας..... μέχρι τη στιγμή που θα "κλείνουμε τα μάτια μας"??

Υ.Γ. Να σε ρωτήσω κάτι? Τον τίτλο "Πέρα βρέχει" πως τον επέλεξες?? Είναι τυχαίος?? (Ναι, είμαι καχύποπτη και πραγματικά λυπάμαι γι' αυτό!!!)

εγω στα ειπα καλοπροερετα.βρες τα με τον εαυτο σου και στασου στα ποδια σου και πραγματικα παρε βοηθεια απο ειδικο γιατι εμεις οτι και να σου λεμε δυσκολα θα σου πουμε το σωστο και δυσκολα θα σε βοηθησουμε πραγματικα.κανε προσπαθιες,ρωτησε τα τι θελετε να κανουμε σημερα παιδια,θα περασουμε ολη τη μερα μαζι!τι φαγητο να φαμε εχετε καμια ιδεα?πες του θελετε να παμε σε παιδοτοπο να παιξετε και με αλλα παιδακια?να τα πας εσυ μονη σου.

Crazy έγραψε:

Aν είναι αλήθεια τα όσα μας γράφεις, τότε η συμβουλή μου είναι να πας επειγόντως σε ψυχολόγο για να σε βοηθήσει με όλα τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις: καταρχήν τη σχέση σου με τον εαυτό σου και στη συνέχεια τη σχέση σου με τον άντρα σου και τα παιδιά σου.

Από τα όσα γράφεις μοιάζεις να'σαι ένα κορίτσι που δεν έχει "ενηλιωθεί" ακόμα, που φοβάται να σταθεί στα πόδια του, που όμως έχει βολευτεί και σε μία κατάσταση που την έχουν "κακομάθει" ίσως..

Στη θέση σου δε θα προσπαθούσα για 3ο παιδί αν δεν τα έλυνα πρώτα όλα αυτά. Ένα παιδί πρέπει να έρχεται στον κόσμο για τους σωστούς λόγους κι όχι για να μας καλύψει τα κενά μας και τις ανασφάλειές μας...

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες πάνω στο θέμα, μιας κι έχω και κάποια βιώματα από το περιβάλλον μου, αλλά δεν είναι της παρούσης... ούτε προλαβαίνω...

Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε πρώτα απ' όλα το πρώτο βήμα να τα βρεις μαζί του... και μετά όλα τα άλλα θέματα, με τον άντρα σου και τα παιδιά σου, θα πάρουν το δρόμο τους...

Πάντα με φιλική διάθεση... :)

Δεν ξέρω αν τα διάβασες αυτά που έγραψα πριν γι'αυτό και τα επαναφέρω.

Και προσθέτω:

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, τότε βρες έναν ειδικό να σε βοηθήσει. Έχεις πολλά άλυτα θέματα και μόνη σου δε θα τα καταφέρεις.

Έχει δίκιο η Βίκυ.

Και ξέρεις τι καταλαβαίνω τελικά; Ότι πρέπει ν'αποδείξεις στον άντρα σου και στα παιδιά σου (άσε μας εμάς, εμείς είμαστε το λιγότερο) ότι δεν είσαι "πέρα - βρέχει"... Γιατί τα λεγόμενά σου αυτό δείχνουν.. ότι πραγματικά είσαι "πέρα - βρέχει"!!!

Αφού λοιπόν μπήκες για να πάρεις μια "δεύτερη γνώμη", αυτή είναι η γνώμη: χρειάζεσαι ειδικό οικογενειακό σύμβουλο και ψυχολόγο.

Αυτά... και περαστικά!

το περα βρεχει ειναι απο κατι που ειχαν πει τα αγορια μου μια φορα που ειχαμε παει στο καρπενησι και ειχε ενα φαραγγι που λεγοτν παντα βρεχει και τουσ ειχε κανει εντυπωση που ηταν καλοκαιρι και εκει νομιζαν οτι εβρεχε και γενικως λεγανε περα βρεχει και διαφορα τετοια.

κατσριδουλα πωσ σε λενε?

το προβλημα με το να τα βγαλω εξω ειναι οτι δεν οδηγω και στη βαρκιζα δεν ειναι ολα κοντα μονο η δουλεια του αντρα μου!

δεν ξερω πωσ ειναι να δυσκολευεσαι πραγματικα να κανεισ παιδι γιατι μασ ηρθαν με την πρωτη.

αυτο που λεσ για το να κανουμε κατι ολοι μαζι το εχω προσπαθησει και ολο μου λενε οτι θα το κανουν με τον μπαμπα τουσ.ειχα σκεφτει μη[πωσ φυτευαμε κατι μαζι στον κηπο αλλα πρεπει να παω να παρω σπορουσ απο τα πρακτικερ και ο αντρασ μου τρεχει τωρα γιατι θελει να δει για αλλη δουλεια.σου φαινετε καλη ιδεα?το σκεφτηκα γιατι τορα που θα ανοιξει ο καιροσ θα ειναι διασκεδαστικα σκετηκα να μην τα ρωτησω αν θελουν να το κανουμε μαζι αλλα να ξεκινησω μονη και αν τουσ τραβηξει το ενδιαφερον να τουσ πω να συμμετασχουν.δεν ξερω ισωσ ειναι βλακεια αλλα δεν θελω να με απορριψουν!ειμαι σαν ενα υπερθεαμα καποιεσ φορεσ γιατι προσπαθω να τουσ τρβηξω την προσοχη

ξερεις κατι ;;; τα καταφερες αφησαμε τον καφε και το στεκι για να ασχοληθουμε μαζι σου κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ ( δεν ξερω να σου βαλω τα παλαμακια καταλαβες ;; ) παω σε κανα στεκι γιατι πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου και παρ ολο τον τροπο που σου μιλησα εσυ μου μιλας πολυ ομορφα γιατι αραγε ;;;;;;;

μια χαρα ιδεα ειναι.να τους πεις παμε εξω που εχει ωραια μερα να παιξουμε και να φυτεπσουμε και λουλουδακια!Αναστασια με λενε.εισαι τυχερη που σου ηρθαν αμεσως τα παιδακια σου γιατι παρα πολλες κοπελες πεδευονται παρα πολυ.αλλα πηγαινε και σε ειδικο να σε βοηθησει να δειξεις στον αντρα σου και στα παιδια σου οτι εισαι εκει για να τους αγαπας και να τους φροντιζεις.διωξε την νταντα και θα δεις θα τα καταφερεις μονη σου μια χαρα αρκει να το πιστεψεις.ζωγραφιστε με τα παιδακια σου,καντε χειροτεχνιες και διαφορα τετοια.και αμα σου λενε θα το κανω με τον μπαμπα πες του ας το κανουμε μαζι αυτο και με τον μπαμπα οταν ερθει θα παιξετε.

crazy ειχα ψυχολογο για μεγαλο διαστημα αλλα μου ερχοταν να τον δειρω αντι να μιλαμε για τα θεματα που με πονουσαν τωρα λεγαμε για οσα ειχα περασει δηλαδη περι ανεμων και υδατων για τουσ γονεισ μου και τετοιεσ βλακειεσ.θα παρω αυριο τηλ που μου εδωσε η βικυ γιατι ειπε οτι και αυτη ειχε περασει καποια προβληματα 6μηνεσ και ελπιζω να ειναι καλυτερα!γιατι μονη μου δεν μπορω να τα λυσω ολα!

μεσα απο την καρδια μου συγγνωμη που σασ κουρασα και ειδικα τισ κοπελεσ που θελουν να κανουν παιδια.ξερω οτι δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να το πει αλλα πραγματικα μην αφησετε τιποτα να χαλασει τη σχεση σασ με τα μικρα σασ,εγω τα εκανα σκατα και τα εκανα μονη μου ετσι γιαυτο σασ το λεω οχι οτι ειμαι πιο εξυπνη!αν μπορουσα να αλλαξω τα πραγματα και να τα παω απο την αρχη θα ειχα ζησει τον ερχομο τουσ οπωσ τουσ αξιζει.τωρα θα σωσ οτι προλαβω κοριτσια!ασ πουμε παρτε με σαν ενα παραδειγμα που πρεπει να αποφυγετε!

βικυ μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω για το τηλεφωνο πιστευω θα εχει κατι εδω κοντα γιατι ειναι η γλυφαδα και αν του πω οτι θελω να με παει εκει για να νιωσω καλυτερα πιστευω θα το κανει οσο αγχοσ και αν εχει τορα με τη δουλεια.

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ξερεις κατι ;;; τα καταφερες αφησαμε τον καφε και το στεκι για να ασχοληθουμε μαζι σου κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ ( δεν ξερω να σου βαλω τα παλαμακια καταλαβες ;; ) παω σε κανα στεκι γιατι πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σου και παρ ολο τον τροπο που σου μιλησα εσυ μου μιλας πολυ ομορφα γιατι αραγε ;;;;;;;

Σωστό κι αυτό!!! :)

Κοριτσάκι μου, τα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας μας ξεκινάνε από το πως μεγαλώσαμε, τι βιώματα και τι ψυχολογικά τραύματα έχουμε. Καλά έκανε ο ψυχολόγος σου και στα ρωτούσε αυτά και δεν ήταν καθόλου βλακείες όπως λες... τη δουλειά του πήγαινε να κάνει αλλά προφανώς χαμπάρι δεν πήρες! Και δεν του έδωσες προφανώς την ευκαιρία να σε βοηθήσει...

σου μιλησα ομορφα γιατι μου εδωσεσ το τηλεφωνο.εσυ μου μιλασ ασχημα γιατι νομιζεισ οτι σε δουλευω οποτε δεν ξερω γιατι μου κολασ!εγω σου ειπα ευχαριστω για το τηλ το να κατσω να πεισω εσενα οτι δεν ειναι ψεματα η κατασταση στο σπιτι μου δεν ειναι σημαντικο.εγω μια αποψη ζητησα και οχι να αφησεισ τον καφε σου κοπελα μου!δεν ησουν αναγκασμενη να μου γραψεισ αν κ εκτιμω την βοηθεια σου για τον νουμερο και γενικωσ την γνωμη σου πανω στο θεμα.γενικωσ σε ευχαριστω δεν εχω κατι μαζι σου,ειχα απλα μια απορια και την εθεσεσα!

μωρε αν την διωξω την κοπελα φοβαμαι μην με μισησουν περισοτερο!χαιρω πολυ αναστασια!με την κοπελα που ερχετε κανουν κατι πολυ ομορφα παιχνιδια τουσ τραγουδαει και την εχουν αγαπησει ειναι μαζι 3μηνεσ ισωσ την ζηλευω δεν ξερω!ζηλευω παντωσ σιγουρα τον αντρα μου που απο το πρωτο λεπτο ηταν σωστοσ πατερασ!διαβασα αυτο που ειπε η ελενη νομιζω και δεν θελω να φτασουν στο σημειο να πανε φανταροι και να μην εχω ζησει πραγματα μαζι τουσ!θα μου πεισ τι καθομαι εδω και δεν παω να ασχοληθω μαζι τους αλλα πραγματικα τα φοβαμαι!ειναι πολυ ζωηρα και δεν δεχοντε ουτε να τα βοηθησω στο να φανε!αλλα αυτο με τον κηπο νομιζω θα τουσ αρεσει γιατι το σπιτι το βρηκαμε ετοιμο και θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανουμε μονοι μασ μια αλλαγη!θα δω μηπωσ τα παραγγειλω μεσω ιντερνετ!

τοση ωρα που ασχοληθηκες θα μπορουσες να την περασεις με τα παιδια σου αλλα ισως να μην χρειαστηκε γιατι εχεις την 'νταντα'υποτιθεται.κλεισε το θεμα λοιπον και αντε στα παιδακια σου(αν εχεις γιατι ειλικρινα μπερδευτικα)!!!!!!! :blush:

και σε ενα ανθοπωλειο να πας εχει λουλουδια και σπορους δεν χρειαζετε να τα παραγγειλεις απο το inernet.γιατι δεν ζητας απο την κοπελα να σε βαζει και εσενα μεσα στα παιχνιδια?μιλησε της και εξηγησε της δεν ειναι ντροπη,ζητησε της να σε βοηθησει με τα παιδια σου ωστε να παιρνατε ωρες μαζι και να τα φροντιζεις εσυ.

καλησπερα και απο μενα οτι προβλημα εχεις θα πρεπει να καταφερεις να το ξεπερασεις.Να σου πω κατι το μονο που δε με ενοιαζε εμενα οταν εμεινα εγκυος ειναι αν θα παχυνω και ποσα κιλα θα παρω.Ν α σου πω την αληθεια οτι οταν γεννησα πηγα και γω να παθω καταθλιψη γιατι ημουν μονη στο δωματιο και μου ηρθαν ολα στο μυαλο πως θα τα καταφερω αλλα δεν αφησα να συμβει κατι τετοιο κοιταξα το μωρακι μου και πηρα απεριοριστη δυναμη.Μην επιτρεπεις σε κανενα να σου αφαιρει τη μητροτητα αποδειξε στον αντρα σου οτι εισαι εσυ η μανα και οτι μπορεις να κανεις τα παντα για τα παιδια σου.Δεν θα καταφερεις να τα εχεις κοντα σου απο την μια μερα στην αλλη αλλα σιγουρα θα δεθουν μαζι σου.Οπως ειπαν τα κοριτσια κανε πραγματα μαζι τους.Ακομα και αν ενα χαδι η μια αγκαλια βγει πραγματικα απο την καρδια σου και ειναι γεματη αγαπη και στοργη να ξερεις πως τα παιδια σου θα το καταλαβουν.Υπομονη και ολα θα φτιαξουν! ;);)

ειναι μια καλη λυση και αυτη που λες απλα ντρεπομαι λιγο αλλα εχουν δικιο καποιεσ κοπελεσ,ισωσ να μην προσπαθω και εγω αρκετα!

θα δω σε ανθοπωλειο αυριο πρωι για να μου πουν και ποια ειναι για την εποχη αυτη!

δεν ειναι εδω η νταντα αλλα ειναι σαν να μην ειμαι ουτε και εγω!στην αρχη νομιζα οτι θα ηταν ευκολο να τα φερω κοντα μου αλλα η μια απογοητευση πισω απο την αλλη ηταν!και ο αντρασ μου ολο να μου λεει να μην πιεζω καταστασεισ και να περιμενω να περασει ο χρονοσ!

δεν περασα δυσκολα παιδικα χρονια ομωσ γιαυτο το εβλεπα λιγο χαζο να με ρωταει γιαυτα!δεν το ειχα δει ετσι!καταλαβα δηλαηδη τα παιδια μου αυριο θα λενε οτι ημουν αχρηστη οπωσ ειπε μια κοπελα!

εσεισ πωσ επιβαλεστε στα παιδια σασ?δηλαδη πωσ καταφερνετε να σασ ακουνε?

katsaridoula έγραψε:

και σε ενα ανθοπωλειο να πας εχει λουλουδια και σπορους δεν χρειαζετε να τα παραγγειλεις απο το inernet.γιατι δεν ζητας απο την κοπελα να σε βαζει και εσενα μεσα στα παιχνιδια?μιλησε της και εξηγησε της δεν ειναι ντροπη,ζητησε της να σε βοηθησει με τα παιδια σου ωστε να παιρνατε ωρες μαζι και να τα φροντιζεις εσυ.

simfono me thn katsaridoula ,ase tis ntropes kai zita apo thn ntanta na se boithisei ,afou thn agapane toso tha thn akousoun .

πηγαινε παρτα μια αγκαλια,δωστους φιλακια και πες τους θελετε να ζωγραφισουμε η να δουμε κανενα dvd παιδικο.μπορειτε να φτιαξετε και κουλουρακια και ας μην τρωγοντε μετα δεν πειραζει σημασια εχει οτι θα τα κανεις μαζι με τα παιδια σου.μην εγκαταλιπεις τις προσπαθιες γιατι ετσι μονο χανεις.

μεσα απο την καρδια μου σασ ευχαριστω!γενικωσ ντρεπομαι γιατι ξερω οτι δεν με θελουν επειδη εγω μονη μου τα απομακρυνα!ευχομαι να ειμαι η μονη κακια μητερα στον πλανητη!οταν τα βλεπει καποιοσ στο δρομο παθαινει πλακα γιατι ειναι πολυ χαρουμενα παιδια και φοβαμαι οτι μονο εγω δεν εχω καταφερει να τα ζησω τα δικα μου τ παιδιαοπωσ τουσ αξιζει!κοριτσια ειστε πολυ καλεσ ενιωσα την αναγκη να φωναξω αυτα που νιωθω και επιτελουσ καποιοσ με ακουσε!να σασ εχει ο θεοσ καλα!θα προσπαθησω να μην ειμαι αχρηστη γιατι εχετε δικιο

πριν εψηνε ο αντρασ μου και ειχαμε κατσει εξω για λιγο ειχε κρυο ομωσ και προσπαθησα να παιξω μαζι τουσ αλλα ηταν αρνητικα.ο σωτηρησ λεει οτι ηταν κουρασμενα απο πριν τι να πω!τωρα που θα φυγει και καθομαι μαζι τουσ 2ωρεσ ελπιζω να καταφερω να σπασει ο παγοσ!

συγγνωμη αν ακουγομαι χαζη αλλα δεν ξερω πραγματικα πωσ να το χειριστω το θεμα

με πραγματικη και αληθηνη αγαπη!ωραια αν ειναι κουρασμενα και δεν θελουν να παιξουν καντα ενα μπανακι να χαλαρωσουν και καντε κατι αλλο,διαβαστε παραμυθι,ακουστε τραγουδακια,δειτε παιδικα,ζωγραφιστε.

σκεφτηκα να δουμε μαζι κατι σκυλακια στο ιντερνετ σε ενα σαιτ που χαριζουν κατι αδεσποτα κουταβια για να διαλεξουν αυτα ποια θελουν!και να τουσ βαλω να δουν κατι παιδικα στο ντιβιντι και ασ μην μου δωσουν σημασια απλα να πω οτι κατι εκανα κ εγω γιαυτα!δεν κοιμουντε αν δεν τα βαλει ο πατερασ τουσ για υπνο και αναγκαστηκα περιμενουμε να πεταχτει απο την δουλεια να τουσ πει καληνυχτα και να ξαναπαει πισω αλλιωσ θα περιμεναμε μεχρι τισ 4το πρωι!εσυ εχεισ παιδακια?συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτη γενικωσ αλλα πραγματικα δεν εχω δικεσ μου φιλεσ!

οχι εγω δεν εχω παιδακια αλλα τα αγαπαω πολυ τα παιδια και πιστευω να μας φτιαξουν τα πραγματα και να κανουμε συντομα.καλη ιδεα αυτο να κανεις με γλυκα και αγαπη να τους μιλας.καντα σημερα και ενα μπανακι να νιωσουν οτι τα φροντιζεις και καθηστε μετα πειτε παραμυθακια μεχρι να ερθει ο μπαμπας σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...