Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

το αστερακι εχει δικιο.ακου να σου μπορει να φαινομε σκληρη σε αυτα που σου λεω αλλα τα λεω στα ισα.δεν υπαρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ υπαρχει ΔΕ ΘΕΛΩ.ποσο χρονων ειναι τα παιδακια σου?να δοθλεψεις στο σπιτι,δεν ειναι δα και τιποτα να σκουπισεις,να σφουγγαρισεις,να πλινεις πιατα,να βαλεις πλυντηριο και να σιδερωσεις.σιγα σιγα ολα δε σε βιαζει κανενας.ασχολησου με τα παιδια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ακου ελιζα ενα και ενα κανουν δυο !!! οταν τα ΠΑΝΤΑ σου τα κανει ο αντρας σου εισαι ΑΧΡΗΣΤΗ πες μας τωρα οτι σε ντυνει κιολας !!! η οτι σου λεει τι θα φας ! κανε κατι για σενα πρωτα και μετα για τα παιδια σου ! ΔΕΝ ΖΕΙΣ !!! δεν εισαι ευτυχισμενη και δεν κανεις τιποτα για αυτο !! ουτε καν προσπαθεις να γελασεις !! αν θες να σου δωσω το τηλ του γιατρου μου πες μου !! τον εχεις αναγκη !!! πιστεψε με !!

οπως σου ειπα και εγω τις πρωτες φορες που μαγειρεψα δεν τρογωταν αλλα δεν το εβαλα κατω,πειρα βιβλια μαγειρικης,ρωτησα τη μανα μου,την πεθερα μου και γενικα οποιον δω να ξερει κατι τον ρωταω δεν ντρεπομε.δεν ημαστε θεοι ανθρωποι ημαστε δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα αλλα προσπαθουμε.στο internet εχει χιλιαδες ευκολες συνταγες για φαγητα και για γλυκα και φαγητα που αρεσουν στα παιδακια.πες μου ποσο χρονων ειναι τα παιδακια σου?

Aν είναι αλήθεια τα όσα μας γράφεις, τότε η συμβουλή μου είναι να πας επειγόντως σε ψυχολόγο για να σε βοηθήσει με όλα τα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις: καταρχήν τη σχέση σου με τον εαυτό σου και στη συνέχεια τη σχέση σου με τον άντρα σου και τα παιδιά σου.

Από τα όσα γράφεις μοιάζεις να'σαι ένα κορίτσι που δεν έχει "ενηλιωθεί" ακόμα, που φοβάται να σταθεί στα πόδια του, που όμως έχει βολευτεί και σε μία κατάσταση που την έχουν "κακομάθει" ίσως..

Στη θέση σου δε θα προσπαθούσα για 3ο παιδί αν δεν τα έλυνα πρώτα όλα αυτά. Ένα παιδί πρέπει να έρχεται στον κόσμο για τους σωστούς λόγους κι όχι για να μας καλύψει τα κενά μας και τις ανασφάλειές μας...

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες πάνω στο θέμα, μιας κι έχω και κάποια βιώματα από το περιβάλλον μου, αλλά δεν είναι της παρούσης... ούτε προλαβαίνω...

Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε πρώτα απ' όλα το πρώτο βήμα να τα βρεις μαζί του... και μετά όλα τα άλλα θέματα, με τον άντρα σου και τα παιδιά σου, θα πάρουν το δρόμο τους...

Πάντα με φιλική διάθεση... :)

ανωριμοτητα δεν ειναι κοριτσι μου οτι ο ανθρωπος ασχολειται με τα παιδια, ανωριμοτητα ειναι να ζεις μεσα σε μια τετοια κατασταση και να σου ζηταει να κανετε και αλλο παιδι, να διαβαζεις αυτα που γραφω μην τα παρερμηνευεις

περα_βρεχει έγραψε:

δεν ξερω αν αυτο μασ κανει και τουσ δυο ανωριμουσ η αν τον συμφερει που τα μεγαλωνει μονοσ του!του αρεσει νομιζω που τα μεγαλωνει μονοσ του.δεν ξερω αν το κανει γιατι νομιζει θα νιωσω καλυτερα!δεν εχω ιδεα πραγματικα.εσυ πιστευεισ οτι απο την πλευρα του ειναι ανωριμο?εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι απλα προσπαθει να φτιαξει τα πραγματα!πραγματικα δεν ξερω κοριτσια γιαυτο σασ ρωτησα!

Μα όλα αυτά που κάνεις είναι πια τόσο αρνητικά??? Μου φαίνεται λίγο περίεργο (για να μην πω πολύ)!! ΟΚ. Ας υποθέσουμε ότι είσαι 22, χωρίς εμπειρία. Μα δεν διαθέτεις, ούτε το μητρικό φίλτρο, για να πλησιάσεις τα παιδιά σου? Μου φαίνεται αδιανόητο!!!! Και ας υποθέσουμε ότι ΟΚ. δεν έχεις ούτε το μητρικό φίλτρο! Μα δεν έχεις ούτε ένα οικογενειακό πρότυπο?? Θες να πεις ότι δεν έχεις κάποιους συγγενείς, για να σε στηρίξουν, να σου μάθουν να διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα??

Και παρόλο, που περνάς τόσο άσχημα, όπως λες και όλα είναι τόσο αρνητικά, θέλεις να κάνεις κι άλλο παιδί? Με ποιο κίνητρο?? Ποιός είναι ο λόγος? Λυπάμαι!! Δεν μπορώ να τα πιστέψω όλα αυτά. Μου φαίνονται απίστευτα!

Αν, όντως, είσαι αληθινή, και γίνομαι σκληρή, λυπάμαι πραγματικά...

Αν όμως, ήρθες εδώ, μόνο για να "παίξεις" με τις ψυχές των άλλων, άλλαξε φόρουμ. Δεν είναι για σένα, κοπελιά....

christinne έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

Μα όλα αυτά που κάνεις είναι πια τόσο αρνητικά??? Μου φαίνεται λίγο περίεργο (για να μην πω πολύ)!! ΟΚ. Ας υποθέσουμε ότι είσαι 22, χωρίς εμπειρία. Μα δεν διαθέτεις, ούτε το μητρικό φίλτρο, για να πλησιάσεις τα παιδιά σου? Μου φαίνεται αδιανόητο!!!! Και ας υποθέσουμε ότι ΟΚ. δεν έχεις ούτε το μητρικό φίλτρο! Μα δεν έχεις ούτε ένα οικογενειακό πρότυπο?? Θες να πεις ότι δεν έχεις κάποιους συγγενείς, για να σε στηρίξουν, να σου μάθουν να διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα??

Και παρόλο, που περνάς τόσο άσχημα, όπως λες και όλα είναι τόσο αρνητικά, θέλεις να κάνεις κι άλλο παιδί? Με ποιο κίνητρο?? Ποιός είναι ο λόγος? Λυπάμαι!! Δεν μπορώ να τα πιστέψω όλα αυτά. Μου φαίνονται απίστευτα!

Αν, όντως, είσαι αληθινή, και γίνομαι σκληρή, λυπάμαι πραγματικά...

Αν όμως, ήρθες εδώ, μόνο για να "παίξεις" με τις ψυχές των άλλων, άλλαξε φόρουμ. Δεν είναι για σένα, κοπελιά....[/quote:21wg6ggv]

συμφωνω απολυτα μαζι σου και παω να πηδηχτω απο τον κηπο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε να πω και εγώ κάτι .

μια απορία

ποίος επαγγελματίας έμπορος παίρνει μια άσχετη για να του κάνει βιτρίνα ,και μην μου πεις ότι στα 22 χρόνια σου με 2 παιδία (αποτι κατάλαβα γιατί τα μπέρδεψες λίγο ,στην αρχή είπες έχεις δυο παιδία και αμέσως από κάτω ότι θες να πάτε για δεύτερο!! :blink: )και τα ψυχολογικά που πέρασες έχεις προφτάσει να σπουδάσεις και διακοσμήτρια .

δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα μόνο αυτήν την απορία έχω .

Α! Και το πρωί μας έλεγες στο καφέ ότι μας διαβάζεις καιρό αλλά επειδή τα παιδιά είναι μικρά δεν είχες χρόνο να μπαίνεις και ο "κακός" ο άντρας σου δε σε βοηθούσε. :P:P

Γράφτηκες ξημερώματα και έχεις ένα σωρό δημοσιεύσεις. Με τις τόσες συμβουλές που σου έδωσαν τα κορίτσια δεν πας να παίξεις λίγο με τα μωρά σου? Η νταντά δε σχόλασε?

Και ξαναλέω Ε Λ Ε Ο Σ!!!!

AFRODITH έγραψε:

άντε να πω και εγώ κάτι .

μια απορία

ποίος επαγγελματίας έμπορος παίρνει μια άσχετη για να του κάνει βιτρίνα ,και μην μου πεις ότι στα 22 χρόνια σου με 2 παιδία (αποτι κατάλαβα γιατί τα μπέρδεψες λίγο ,στην αρχή είπες έχεις δυο παιδία και αμέσως από κάτω ότι θες να πάτε για δεύτερο!! :blink: )και τα ψυχολογικά που πέρασες έχεις προφτάσει να σπουδάσεις και διακοσμήτρια .

δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα μόνο αυτήν την απορία έχω .

ρε φιλεναδα εισαι σουπερ !!!! μονο 1 απορια ;;;

χιλια συγγνωμη που αργω να απαντησω αλλα κατι εχει το ιντερνετ.

βικυ προσπαθω μονη μου γιατι τοσο καιρο δεν ειδα προκοπη απο γιατρους.θελω επιτελουσ να καταφερω κατι μονη μου!πραγματικα τα λογια σασ μου ταρακουνανε τον εγκεφαλο και ξερω οτι εχετε δικιο!δικη μου φιλη δεν εχω γιατι ειχα απομακρυνθει απο ολους για δικους μου λογουσ.τα αγορακια μου ειναι σχεδον 4στισ 20θα γινουν 4.απλα τα πραγματα εχουν γινει τοσο μπερδεμενα που δεν ξερω απο που να αρχισω να ξεμπερδευω!πραγματικα μεσα απο την καρδια μου συγγνωμη που σασ βγαζω απο τα ρουχα ομολογω εχω να ακουσω συμβουλη γυναικια απο οταν εχασα τη μητερα μου.συγγενησ εχω απλα οταν παντρευτηκα χωρισαν οι δρομοι μασ γιατι δεν θεωρουσαν σωστο να ειμαι με καποιον μεγαλυτερο.ο πατερασ μου εχει τισ δουλειεσ του δεν μπορει να ασχοληθει μαζι μου.ουτε εσασ θελω να βαρενω απλα θελω να μαθω απο εσασ γιατι με πολλεσ μπορει να εχουμε την ιδια ηλικια αλλα ειστε τυχερεσ που ειδατε τα πραγματα αλλιωσ.ναι δεν ειμαι ετοιμη να κανω αλλο παιδι απλα νομιζα οτι θα ητνα και τα μωρα πιο χαρουμενα.βλακεια μου ε?

δεν καταλαβα τι εννοεισ αν ειμαι αληθηνη δηλαδη στη σχεση μου αν του κρυβω πραγματα?

ααααααα πραγματικα δεν μπηκα για να σασ ζαλισω απλα ηθελα μια δευτερη γνωμη!συγγνωμη κιολασ

τα παιδακια σου ειναι πολυ μικρα και μπορεις να τα φερεις κοντα σου.να ξερεις οτι παιδια οσο μικρα και να ειναι απο νεογενητα καταλαβαινουν ποιος τα αγαπαει και εκει πανε.δεν εχω παιδακια ακομα αλλα ευχομαι να κανω συντομα.απο που να ξεμπερδευτεις?να διωξεις τη νταντα και οτι αλλη βοηθεια εχεις να κανεις μονη σου προσπαθειες.αν αγαπας τα παιδια σου και τον αντρα σου μια χαρα θα τα καταφερεις.οταν υπαρχει θεληση και αγαπη ολα γινοντε.εσυ τα γεννησες αυτα τα παιδια δε σου βγαινει τιποτα για να τα φερεις κοντα σου αν ειναι δυνατον.

τοσο καιρο προσπαθουσα να τα πλησιαζω και εμπαινα εδω να δω θεματα.δεν ειναι οτι ειναι κακοσ πραγματικα ειναι φοβεροσ πατερασ απλα δεν καταλαβαινει οτι θελω και εγω να μαθω!

δεν εχω σπουδασει διακοσμητρια,ειχα δουλεψει στο ζαρα στα ειδη σπιτιου στυναμε το χωρο που εχει σαν εκθεση και σε μερικα στυναμε την βιτρινα των ειδων σπιτιου.δεν εκατσα πολυ γιατι κουβαλουσαμε βαρη.

δεν εχω σπουδασει ομως αυτο το πραγμα απλα ηταν λιγεσ οι ωρεσ που μασ θελανε εκει και νομιζα οτι με την εργασια θα ξεχνιομουν.

δευτερη εγκυμοσυνη μαλλον εννοουσα δεν ξερω για πιο θεμα λεσ γιατι ειχα μπει κ εχθεσ!

εχθεσ εμπενα σε ολα τα θεματα αλλα ολοι ειχατε κοιμηθει.

πραγματικα αν ενοχλω δεν ξαναστελνω,δεν μπηκα να ενοχλησω αν εναι θα μπαινω οσ επισκεπτρια απλα ηθελα την αποψη σασ σχετικα με την διαφορα ηλικιασ,φταιω εγω που δεν τον καταλαβαινω καποιεσ φορεσ?εψαξα να δω αν εχει καποιο θεμα με το προβλημα μου αλλα δεν βρηκα γιαυτο εγραψα αλιωσ δε θα σασ ενοχλουσα!

γλυκια μου καλο θα ηταν να ζητησεις βοηθεια απο ψυχολογο -ψυχιατρο

Η πεθερα μου εχει χρονια προβλημα τωρα και δεν καταφερε να μεγαλωσει βεβαια εκεινη ειναι τοσο εγωιστρια που ουτε την πολυενοιαξε να μεγαλωσει το γιο της και αντρα μου

τον μεγαλωσε η πεθερα της

με τον αντρα της εχουν και εκεινοι 14 χρονια διαφορα ομως αυτο που φταιει για την απαραδεκτη συμπεριφορα της ειναι οτι κανενας δεν την πιεση να δουλεψει ποτε δεν μπηκε στον κοπο να ερθει στην θεση ουτε του αντρα της ουτε του παιδιου της εμπηγε και μπηγει τα κλαματα σαν καλο κακομαθημενο που ηταν και ριχνει το φταιξιμο παντα σε αλλους

μην κανεις το ιδιο λαθος συζηταγε με τον αντρα σου ρωτα τον τι θα τον ευχαριστουσε μοιρασου μαζι του τα προβληματα του και ολα αυτρα που τον απασχολουν και για να πλησιασεις τα παιδια σου μην προσπαθεις αδικα να παιξεις με τα παιχνιδια τους αλλα ρωτα τα τι θα τα ευχαριστησει να κανετε παρεα

για να τα πλησιασεις

τωρα κοριτσια σοβαρα αν θελετε να παρετε μια γευση εγωισμου στειλτε μου π.μ δεν μπορω να πω δημοσια ολα τα προβληματα που δημιουργει λογω εγωισμου και στους αλλους και στον εαυτο της

συγνωμη για να καταλαβω το μονο πραγμα που σε ενδιαφερει ειναι η διαφορα ηλικιας με τον αντρα σου?δεν σε ενδιαφερει που δεν εχεις καμια σχεση με τα παιδια σου?

συγνωμη κοριτσια που δεν εχω τισ γνωσεισ να ανοικω εδω.απλα ηθελα να μαθω πωσ να χειριστω το θεμα.νομιζα οτι φταιει η διαφορα που εχω με τον αντρα μου κ οτι γιαυτο ειναι πιο κοντα τουσ.ενταξει το ειπαμε ειμαι ανωριμη αλλα γιατι μου κανετε επιθεση?ουτε εβρισα καμμια ουτε σχολιασα κατι που ειπατε απλα ηθελα να κανω μια ερωτηση και την εκανα.αν αυτο ειναι τοσο τραγικο για εσασ τοτε συγνωμη και παλι απλα νομιζα οτι εδω μπορει ο καθενασ να εκφρασει την απορια του σχετικα με παιδια και θεματα εγκυμοσυνησ.

βικυ σε ποια περιοχη ειναι αυτο γιατι εγω μενω βαρκιζα μερια.ξερεισ τι ωρεσ ειναι ανοικτο?

σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου!!!

παρε βοηθεια απο κει που την χρειαζεσαι γιατι σου ξαναλεω εδω δεν θα την βρεις !! η καθε μια θα σε συμβουλεψει οπως νομιζει πιο σωστα και μαλλον θα ειναι και λιγο λαθος !!

παρε βοηθεια απο κει που την χρειαζεσαι γιατι σου ξαναλεω εδω δεν θα την βρεις !! η καθε μια θα σε συμβουλεψει οπως νομιζει πιο σωστα και μαλλον θα ειναι και λιγο λαθος !!

ελιζα παρε τηλ και μαθε αν στον δημο σου υπαρχει κεντρο ψυχικης υγειας !!! ζητα τα αναλογα τηλ και παρε και κλεισε ραντεβου !!θα σε βοηθησουν πολυ και ειναι και δωρεαν !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...