Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

καλο μεσημερι σε ολες σας.ονομαζομαι ελιζα και ειμαι 22,εχω δυο αγορακια που θα γινουν 4ετων στις 20του μηνα και προσπαθω για δευτερο.το προβλημα ειναι οτι με τον αντρα μου εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας κοντα στα 12χρονια διαφορα και μερικες φορες νιωθω οτι δεν υπαρχει κατανοηση σε πολλα θεματα.τον αγαπαω αλλα νιωθω οτι με πνιγει πολλες φορες το αδικο και δεν ξερω αν φταιω εγω και αν οσα νιωθω μερικες φορες ειναι φυσιολογικα.ειμαστε μαζι απο οταν ημουν 16 και εχουμε περασει πολλα προβληματα και ασχημα βλεματα διοτι εγω μικροδειχνω κιολας και σε καποιους ανθρωπους δειχνει ασχημο.αλλα δεν εδωσα ποτε βαση σε τιποτα διοτι ξερω τι ανθρωπος ειναι και ποσο μαλλον απο οταν γεννησα ηταν πολυ σωστος πατερας.αλλα ειναι καποιες φορες που με κανει να νιωθω τοσο χαζη!δεν εχω καταφερει να ερθω πολυ κοντα στα παιδια μου διοτι ειχα ενα προβλημα και τωρα που ειμαι καλα ιωθω απομακρυσμενη απο αυτα και τον αντρα μου.πολλες φορες φοβαμαι μην τον χασω.στην δουλεια του βλεπει πολυ ομορφες γυναικες και φοβαμαι μηπως μου τα φοραει λιγο πολυ.

ισως ειμαι υπερβολικη που σκεφτομαι ετσι ,εσεις εχετε μεγαλη διαφορα με τους συζηγους σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι 41 και εγω 25

ποσο ειναι η διαφορα??????

επισης με κανεναν δεν μπορουμε να συνφωνουμε σε ολα οποια διαφορα ηλικιας ξαι να υπαρχει

Υ.Γ ωραιο ονομα :):):)

να σου πω κατι ;;; αν θες να ερθεις κοντα με τα παιδια σου να διωξεις την νταντα και να αναλαβεις το μεγαλωμα τους εσυ η ιδια !!!και γιατι θες να κανεις και αλλο παιδακι για να μεγαλωνει με νταντα ; δεν ξερεις οτι τα παιδια δενονται με αυτον που τα φροντιζει ; καταλαβαινω οτι κουραζεσαι αλλα παλια πως τα μεγαλωναν καποιες χωρις καμια βοηθεια ......... προσεχε γιατι δεν ακουμε και λιγα στην εποχη μας με ντανταδες που την πεφτουν στους μπαμπαδες !!

με μαθηματικους υπολογισμους που εκανα η διαφορα σας ειναι στα 16χρονια!υπαρχει κατανοηση?εγω ποτε δεν ημουν απο τα κοριτσια που βγαινουν συνχεια εξω.η δουλεια του αντρα μου τον αναγκαζει να ειναι συνεχεια εξω το βραδυ και φοβαμαι μηπως τον χασω.περασαμε ενα διαστημα που δεν μιλιομασταν διοτι μετα τη γεννα επαθα καταθλιψη και ημουν αρνητικη μαζι του και φοβαμαι μηπως τοτε βρηκε καμμια αλλη.γενικως οταν ειναι στο σπιτι για τα παιδια ειναι σαν να μην υπαρχω.τον ζηλευω που εχει τετοια σχεση εγω δεν ξερω καν πως λενε τον παιδατρο τους.ειναι σαν να κραταει μονοσ το σπιτι και εγω απλα να συγκατοικω!

οχι δεν κουραζομαι να τα μεγαλωσω,προσπαθουσα οποτε ημουν καλα να τα μαθω αλλα ηταν δυσκολα γιατι περασα καταθλιψη και μετα απο ενα χρονο εχασα τη μητερα μου και ηθελα καποιο χρονο για να συνελθω.με την δουλεια του αντρα μου δεν μενουμε παντα σε σταθερο σπιτι οποτε δεν ειχαν παντα την ιδια να τα προσεχει,οι γιοι μου ειναι κολλημενοι στον πατερα τους και εμενα απλα με αγνοουν.δεν μενουν ποτε μονοι με την νταντα απλα ειναι σαν να μην υπαρχω.το θεμα ειναι οτι απο τα 16μου ημουν με τον ιδιο ανθρωπο και φοβαμαι μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα στη σχεση μας και αυτος περναει αλλου καλα!

πρεπει να επισκεφτεις εναν ειδικο !! κακος τα ειπες αυτα εδω μεσα !!γιατι θα παρεις λαθος απαντησεις !!

μπορει και εγω να μιλησα λιγο αποτομα αλλα δεν καταλαβα ποσομεγαλο προβλημα εχεις !! γιατι εχεις !!

σε λαθος προβλημα εστιαζεις, σιγα την διαφορα ηλικιας που εχετε, και εγω εννια χρονια διαφορα εχω με τον αντρα μου αλλα μια χαρα συνενοουμαστε, λες οτι οταν ειναι στο σπιτι με τα παιδια σε αγνοει, λογικο ειναι και οχι γιατι μπορει να εχει κοιταξει καπου αλλου αλλα γιατι μαζι σου ηθελε να κανει οικογενεια παιδια, και τελικα μεχρι τωρα μονος του την εκανε, οταν εχεις νταντα για τα παιδια ενω εισαι σπιτι, οταν οπως λες δεν ξερεις καν πως λενε τον παιδιατρο των παιδιων σου, οταν δηλαδη δεν σεβεσαι τον εαυτο σου σαν μανα πως θες να σε σεβαστει ο αντρας σου; και μεσα σε ολα αυτα θες να κανεις και αλλο παιδι; συγνωμη που θα μιλησω σκληρα αλλα απο αυτα που γραφεις εισαι πολυ ανωριμη! ψαξε τον εαυτο σου καλυτερα παρε δυναμη να ανταπεξελθεις στο σπιτι σου στα παιδια σου , να κερδισεις το εδαφος που εχασες οπως λες με την καταθλιψη, να σταθεις στα ποδια σου και να αναλαβεις το σπιτι και οχι ο αντρας σου και μετα θα φτιαξει και η σχεση σας!

ακου εδω κοπελιτσα μου !! εγω ειμαι 32 και ειμαι με τον αντρα μου απο τα 12 !! με λατρευει και τον λατρευω και δεν μπορω να σκεφτω τον εαυτο μου με αλλον αντρα !! για αυτο κοψε την πλακιτσα και αν μπηκες εδω για να παιξεις πηγαινε σε καμια παιδικη χαρα οχι εδω που υπαρχουν μαμαδες με αγωνιες και κοπο εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι δεν σου πετυχαινει και το μποτοξ για αυτο μπες σε κανα αλλο φορουμ να σπασεις πλακα και αν δεν σπασεις και εκει ελα παλι εδω να σου συστησω τον ψυχιατρο μου που με παρακολουθουσε 6 μηνες λογω καταθλιψης !!!

βικυ δεν εχω κανει μποτοξ!ψυχολογο ειχα τα τελευταια χρονια γιατι ηταν πραγματικη αναγκη.οταν εμεινα εγκυος ηθελα κοριτσι και ενιωσα καπως ασχημα και μετα οταν γεννησα δεν μπορουσα να ακου το κλαμα των μωρων μου ενιωθα χοντρη ηταν καπως περιεργα.δεν ημουν ετοιμη να κανω παιδια το ξερω οτι ημουν πολυ ανωριμη.δοξα το θεο δεν μου κρατησε κακια ο αντρας μου αλλα τωρα δεν ξερω καν πωσ να πλησιασω τα παιδια μου,δεν ξερω πως να φροντησω το σπιτικο μου και προσπαθω να μαθο.γιαυτο μπηκα σε αυτο το φορουμ,ειχα ξαναμπει και πιο παλια απλα τωρα ηθελα κ εγω μια παρεα.την κοπελα την πηραμε στο σπιτι για να βοηθαει τις ωρες πουλειπει αυτος και τα βραδυα που πρεπει να ειμαι μαζι του.το θεμα μου ειναι οτι δε τον καταλαβαινω και δεν με καταλαβαινει.πιο παλια αυτο μου αρεσε γιατι εκανε συνεχια υποχορησεις για να μου κανει το χατηρι αλλα τορα νιωθω οτι η σχεση μας καταστρεφετε.μερικες φορες εχβ νιωσει την αναγκη να βγω εξω να ξεσκασω αλλα παντα θελει να πηγενουμε οπου αυτος θελει.γενικως δεν εχουμε πολλα κοινα πια.αυτο δεν σημενει οτι δεν τον αγαπαω,προσπαθω να τον καταλαβω.

εσυ φανταζομαι με τον αντρα σου μαλονετε!εμεισ ουτε αυτο δεν κανουμε!ουτε εγω μπορω να φανταστω την ζωη μου με αλλον αντρα απλα θελο να φτιαξει η σχεση μασ και δεν ξερο το πωσ!οποτε παο να κανω κατι που παντα εκανε αυτοσ πχ να τα ντυσο με κανει περα να το κανει αυτοσ για να μην κουραζομαι

βικυ γιατι τοσο μισος;δεν σου ειπα κατι!απλα συνεχεια μου λεει οτι ειμαι μικρη και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε πολες φορες και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα.αλλο παιδι θελω γιατι τα αγορακια μου νιωθω σαν να ειναι ξενα,πραγματικα καποιες φορες νιωθω οτι ειμαι αορατη.δεν αντεχω να ακουω οτι ειμαι μικρη και δεν καταλαβενω γιατι αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι με τους 3αντρες μου την εχω χασει τη μπαλα και μαλιστα στο ιδιο μου το γηπεδο.τι να κανω δεν ξερω!υπαρχει χασμα εγω βλεπω τα πραγματα αλλιως και εκεινος αλλιωσ,τον νοιαζει πιο πολυ να χαιροντε τα μωρα παρα να μαθουν πραγματα αλλα η δικη μου γνωμη στο σπιτι ειναι σαν ανεκδοτο

ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?????ΚΑΙ ΕΓΩ 10ΧΡ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ!!!!ΚΑΙ 20 ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 30 ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!! :silly: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!!! :angry: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ 'ΨΑΧΝΕΣΑΙ'?

τοτε καλη μου να πας σε εναν οικογενειακο συμβουλο γιατι κατι εχεις καταλαβει λαθος !! τα παιδια τα κανουμε και νιωθουμε υπεροχα κιας μας κανουν χοντρες ! καταλαβες ; αυτη ειναι η ευτυχια !! κουνα το κεφαλι σου και σκεψου τα παιδια σου σε 10 χρονια που δεν θα σε θελουν ουτε σε αποσταση 100 μετρων γιατι δεν θα σας δενει τιποτα !! κανει κατι οσο ειναι μικρα γιατι σε βλεπω στην ψαθα !!και λαθος καταλαβες με τον αντρα μου ειμαστε πολυ αγαπημενοι και δεν μαλωνουμε !!!και οο ψυχολογος σου σε αρμεγε κανονικα γιατι δεν καταφερε να σε περαπευσει !!! εισαι πολυ κακομαθημενη και δεν αντεχεις την δυστηχια για αυτο πιες ενα ποτηρι γαλα ηρεμησε και σκεψου τι θα κανεις !!!!τα παιδια σου σκεψου και να δεν τα αγαπας λυπησου τα !

κατσαριδουλα του εχω μιλισει απλα δεν θελει λεει να κουραζομαι και να νιωσω πιεση!εγω ομως θελω να πιεστω!αλλα δεν το καταλαβαινει διοτι θεωρει οτι ειμαι μικρη και θα αγχωθω.του εχω πει πως αφου με θεωρει μικρη δεν επρεπε να ειμαστε μαζι αλλα λεει θα περιμενει να καταλαβω καποια στιγμη και να μεγαλωσω!και συνεχεια βλεπουμε φιλους του εξω για φαγητο και με κανει να νιωθω τοσο ανοητη που πολλες φορες μπορει να περασουμε μια ολοκληρη βραδυα με κοσμο κ εγω να μην πω κουβεντα!δεν θελω να τον χασω,θελω πραγματικα να μαθω πραγματα,γιαυτο μπηκα εδω για να μαθω.ελπιζω να μην σασ πειραζει.σοβαρα τωρα

δεν εχω λογο να σε μισω ουτε καν σε ξερω αλλα εδω που οι περισοτερες μαμαδες εργαζονται για να μπορουν να βρασουν μια κατσαρολα φαι και τα αφηνουν σε γιαγιαδες παιδικους και οπουδιποτε αλλου για να τα κανουν ευτυχισμενα και να μην τους λειψει τιποτα ενω εσυ δεν κανεις κατι για να μην λειψει η μαμα τους !!! καταλαβαινεις ;;;η ΜΑΜΑ !!το παν σε ενα παιδι ειναι η μαμα του !! δεν σε βαζει κανεις να δουλεψεις και καθεσαι και στα κανουν ολα οι αλλοι !!πως θες αλλο παιδι ;; για να εχεις δικαιολογια που θα τα παραμαλεις και θα ασχολεισαι με το μωρο ;;; δεν σε καταλαβαινω καθολου !!και δεν ξερω αν θα σου ξανααπαντησω !

πργματικα οχι!δεν ψαχνω αλλον αντρα!απλα ψαχνω τροπο να σωσω οσα μονη μου κατεστρεψα!θελω να γνωρισω τα παιδια μου και θελω να του χαρισω παιδι διοτι μου το εχει ζητησει.

δεν ειπα οτι μαλωνεις με τον αντρα σου διοτι κατι δεν παει καλα απλα νομιζω οτι οταν ενα ζευγαρι δεν μαλονει εστω και για πλακα τοτε κατι δεν παει καλα!

ανωριμη και κακομαθημενη ισως να ειμαι αλλα προσπαθω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο!διοτι τα αγαπαω και εχουν καθε δικιο να μην με θελουν διπλα τους αλλα προσπαθω να τα γνωρισω.δεν ξερω αν μασ αρμεξε ο γιατρος το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν βοηθησε οσο επρεπε και οταν μετακομισαμε παλι αθηνα και ηταν να ψαξει για αλλον καταλβα οτι δεν ειναι λυση αυτη!εχεισ δικιο δεν αντεχω την δυστηχια απλα προσπαθω να μαθω!δεν με ενδιαφερει το σωμα μου για να δειχνω σε μενα ομορφη απλα θελω αυτοσ να με θελει!

Ωραια αν ειναι ετσι και εσυ αισθανεσαι καλα παρε πρωτοβουλιες και δειξε του οτι δεν εισαι μικρη.Διωξε την κοπελα που εχετε για τα παιδια ξεκινα να τα πηγαινεις και μονη σου στον παιδιατρο για να σε παρει πιο πολυ στα σοβαρα και περνα μαζι τους πιο πολυ ωρα!!!!Γιατι δεν το κανεις αυτο?

βρε παιδακι μου παρε τη ζωη και την οικογενεια σου ατα χερια σου.κοιταξε τα παιδια σου και φερτα κοντα σου γιατι σε καποια χρονια θα το μετανιωσεις.γιατι να μην κουραζεσε,ολες μας κουραζομαστε αλλα εχει την γλυκα του.διωξε την νταντα και κρατα μονη σου τα παιδια σου και να τακτοποιεις μονη σου το σπιτι σου.δεν ειναι και τοσο δυσκολο πια.εγω οταν εμεινα με τον αρραβωνιαστικο μου και ημασταν μονοι μας δεν ηξερα να μαγειρευω αλλα εμαθα και εγω μικρη ειμαι αλλα προσπαθισα,εκαψα φαγητα,τα εκανα λισα,τα εκανα αναλατα αλλα εμαθα γιατι το ηθελα.αλλα οι δουλειες ειναι το λιγοτερο να κοιταξεις τα παιδακια σου γιατι ειναι κριμα.δεν ειναι δυνατον να μην ξερεις τον παιδιατρο τους.

σορυ αλλα με ολη αυτην την κατασταση ο αντρας σου σου ζητησε να κανετε και αλλο παιδι; τοτε μια χαρα ταιριαζεται ειστε και οι δυο ανωριμοι!!!!

συγνωμη αν σου εβγαλα κατι αρνητικο απλα δεν καταλαβα γιατι ησουν επιθετικη.εχεισ δικιο ομωσ.

ελα που δεν μπορο να τη διοξω!οταν ειναι μονα τουσ μαζι μου ειτε κοιμονυτε ειτε παιζουν μονα τουσ και γενικως προσπαθω να τους τραβηξω το ενδιαφερον και κατανταω γελια να κλαιω στο δωματιο.δεν ειναι οτι δεν εχω δουλεψει ποτε μου απλα δεν χρειαστηκε ποτε να δουλεψω στα σοβαρα,εκανα στησιμο σε βιτρινες καποιο διαστημα.θελω να δουλεψω αλλα νομιζει οτι δεν ειμαι ετοιμη να πιεστω!

συγχωρεσε με αν σασ ενοχλω πραγματικα δεν το ηθελα απλα ηθελα και μια γυναικια γνωμη και αποψη και ειμαι προθυμη να δεχτω την καθε γνωμη οσο σκληρη κ αν ειναι!σε ευχαριστω που απαντησεσ με ταρακουνησεσ λιγο!χαχαχα

αυτο με τον παιδιατρο ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!!!!!!!!!!!!!!Οχι μονο επιβαλλεται να τον ξερεις και τα τηλ.απ΄εξω πρεπει να ξερεις.αμα δεν φτιαξεις τη σχεση σου με τα παιδια σου μην κανεις αλλο παιδι.δεν θα σε αγαπησει ο αντρας σου ετσι.

sugnomi den exis mia fili, ena suggeni na milisete na dis pos litourgoun i sxesis genikos!!!!i ilikia den pezi rolo mono o eautos mas ftei gia tis praksis mas .......ok perases polla alla ksekina na dixnis alithino endiaferon gia tin ikogenia sou k prota apo ola ....rota pos lene ton pediatro sas vre kopela mou !!!!mono me poli agapi k endiaferon tha dis allagi...

sugnomi den exis mia fili, ena suggeni na milisete na dis pos litourgoun i sxesis genikos!!!!i ilikia den pezi rolo mono o eautos mas ftei gia tis praksis mas .......ok perases polla alla ksekina na dixnis alithino endiaferon gia tin ikogenia sou k prota apo ola ....rota pos lene ton pediatro sas vre kopela mou !!!!mono me poli agapi k endiaferon tha dis allagi...

δεν ξερω αν αυτο μασ κανει και τουσ δυο ανωριμουσ η αν τον συμφερει που τα μεγαλωνει μονοσ του!του αρεσει νομιζω που τα μεγαλωνει μονοσ του.δεν ξερω αν το κανει γιατι νομιζει θα νιωσω καλυτερα!δεν εχω ιδεα πραγματικα.εσυ πιστευεισ οτι απο την πλευρα του ειναι ανωριμο?εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι απλα προσπαθει να φτιαξει τα πραγματα!πραγματικα δεν ξερω κοριτσια γιαυτο σασ ρωτησα!

εχω προσπαθησει να μαγιρεψω αλλα ηταν αποτυχια σκετη γιαυτο προσπαθησα να φτιαξω κατι τουρτες που ειδα στο σαιτ εδω και ενω εμενα μου αρεσε τα μικρα μου ειπαν οτι ηταν χαλια οποτε δεν τα πιεσα να φανε.προσπαθω να κανω πραγματα αληθεια μην με στηνετε στον τοιχο απλα θελω να μαθω απο εσασ.γιαυτο μπηκα!ο αντρασ μου δεν με καταλαβαινει καποιεσ φορεσ,οι φιλεσ που εχω ειναι δικεσ του φιλεσ και δεν θελω να συζητανε τι γινετε στο σπιτι μασ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...