Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΓΙΑ ΟΛΑ.....

Recommended Posts

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ..ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ Η ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ..ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΜΑΔΕΣ ,ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ..

ΜΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΑΣ..(ΦΑΓΗΤΟ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ..)

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ! ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..

Μπορειτε να απαλλαγειτε κατα 99%απο μικροβια με σαπουνι και ζεστο νερο,αλλα χρειαζεται να απολυμαινετε τις επιφανειες αν θελετε να τα σκοτωσετε.Για να απολυμανετε επιφανειεςσκουπιζετε με ενα υδατικο διαλυλα υγρης χλωρινης(1 κουταλ.της σουπας λευκαντικου σε περιπου 4 λιτρα νερο) ή ψεκαστε με ξιδι και στη συνεχεια με οξυζενε 3%.Αφηστε να μεινει για λιγα λεπτα..και επειτα σκουπιστε..και αφηστε να στεγνωσει!

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΞΥΛΟΥ

Ανακατεψτε 1/2 κουταλ.γλυκ. ελαιολαδο και 1/2 φλιτζανι ξιδι ή χυμο λεμονιου σε ενα πλαστικο μπουκαλι ψεκασμου!Ανακινηστε καλα.Ψεκαστε σε ενα πανι απο μικρο-ινες..ή μια φανελα και γυαλιστε τα επιπλα απο ξυλο!Το ξιδι ή το λεμονι καθαριζουν..και το λαδι..λιπαινει το ξυλο.. ;)

1.Για να φρεσκαρετε το σκουπιδοτενεκε σας αλεστε φλουδες κιτρου με παγακια και νερο...

2.Σε στεγνο καδο πριν βαλετε τη σακουλιτσα..ριξτε λιγο αρωματικο (προτεινω λεβαντα..)αυτο που ριχνουμε στα τασακια(εχει στο JUMBO με 1ευρω σε μπουκαλακι..)και κραταει μερες..

Μελανι..στον παγκο..η στο γραφειο..φευγει με οινοπνευμα για εντριβες..

Σκουρια..για τη σκουρια φτιαξτε μιγμα απο μαγειρικη σοδα και ξιδι..τριψτε απαλα το λεκε..

Αλατα..Βρεξτε ενα κομματι βαμβακι η χαρτι κουζινας με λευκο ξιδι..και αφηστε το γυρω απο τη βαση της μπαταριας..για 30 λεπτα..απλα στεγνωστε μετα..

Τα φλασακια της ημέρας:...το μωρό αφοτου γεννηθει μετα απο πόση ωρα τρωει και κανει κακα..??? :blush::blush::blink: :silly:

δηλ.εγω θα γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο και θα το εχω διπλα μου.Όταν κάνει κακα εγω θα τ αλλάξω ή θα φωνάξω νοσοκόμα???και επειδη μάλλον δεν θα θηλάσω..το γάλα θα το πάρω απ τη μαια ή πρέπει να εχω μαζί μου??? :huh::dry::blink:

ευχαριστωωωωωωωωωω εκ των προτερων :woohoo:

ΕΓΩ ΟΤΑΝ μαγειρευω μακαρονια τα κοβω με το ποτηρι για να τωσω στα παιδια !! και πιο γρηγορα και πιο ευκολα !!

τα δυσκολα σημεια στο μπανιο τα πλενω με μια παλια οδοντοβουρτσα!!

Οταν υπαρχει καποιο μικρο κοψιμο η χτυπημα και δεν σταματα η αιμοραγια,πασπαλιζουμε λιγη σκονη Ελληνικου καφε.τζουζει αλλα κανει δουλεια!!

Kimon έγραψε:

Οταν υπαρχει καποιο μικρο κοψιμο η χτυπημα και δεν σταματα η αιμοραγια,πασπαλιζουμε λιγη σκονη Ελληνικου καφε.τζουζει αλλα κανει δουλεια!!

ο μπαμπας μου εβαζε λιγο καπνο απο τσιγαρο και απορροφουσε αμεσως το αιμα και σταματαγε!!!!!!!!!

αν θελετε να θηλασετε το μωρακι σας δεν πρεπει να φορατε καθολου αποσμητικο!!!!!!!μου το ειπε μια μαια!!!!!!

για την κακοσμια παιρνω τα χρησιμοποιημενα επιθεματα στηθους και καθαριζω τοπικα με σαπουνακι και νερο!!!

α εγω ξερω για το "κοψιμο" ενα γιατροσοφι(και οταν λεω κοψιμο εννοω αυτο που τρεχεις και δε φτανεις!!! :laugh: :laugh: )..μια κουταλια του γλυκου σκονη ελληνικου καφε +χυμο λεμονι το πινουμε γρηγορα γρηγορα και μετα πινουμε αφθονο νερο γιατι ειναι αηδια,αλλα σταματαει αμεσως,μαχαιρι!!!!! :laugh: :laugh:

επισης επειδη μενω σε επαρχια εμφανιζονται μυρμηγκακια στο σπιτι το καλοκαιρι,βρισκο απο που ερχονται και ριχνω λιγο πιπερι και το αφηνω μερικες μερες..δεν ξαναεμφανιζονται..

επισης οταν τελειωνει το αζαξ καμια φορα,τα τζαμια τα κανω με ξυδι(μη σας πω οτι τα κανει να λαμπουν περισσοτερο αποτι με το αζαξ,απλα με ενοχλει η μυρωδια πολλες φορες).. επισης με σκονη πληντυριου καθαριζω πολυ ωραια το μπανιο!!!! :laugh:

μπορειτε επισης τα επιπλα να τα ξεσκονισετε με λιγο μαλακτικο ρουχων σε ενα λεκανακι με ενα πανι,γιατι δεν ξαναπιανουν ευκολα σκονη με το μαλακτικο και επισης να ριξετε και λιγο μαλακτικο στον κουβα με το απορρυπαντικο για το πατωμα..εκτος απο αρωμα,γιαλυζει τα πλακακια και εμποδιζει τη σκονη

επισης με το μακατικο μπορειτε ακομα να ψεκαζεται καθημερινα κουρτινες,καναπεδες,σεντονια,χαλια και θα μοσχοβολαει ολο το σπιτι φρεσκοπλυμενο..βαλτε σε ενα ψεκαστηρια μιση ποσοτητα μαλακτικο,μιση νερο και χρησιμοποιειστε το ακομα και για το σιδερωμα αντι για τα σπρευ σιεδρωματος..κανει την ιδια δουλεια..

αυτο με τον καπνο για το κοψιμο το ξερω και εγω. επισης επειδη η πεθερα μου δουλευε σε νοσοκομειο...οι γιατροι και ολοι εκει μεσα αν ειχαν καποιο κοψιμο εβαζαν μια σταγονα χλωρινη...ειναι η καλυτερη απολυμανση!!!! ;)

επισης χλωρινη βαζουμε μια σταγονα μεσα σε βαζα με λουλουδια. το εμαθα επειδη ειχα δουλεψει ενα μικρο διαστημα σε ανθοπωλειο. αλλα μια σταγονα μονο!!!! :P κραταει το νερακι καθαρο και δεν μυριζει! επισης για να κρατιουνται φρεσκα τα λουλουδακια καθε 2 μερες να τα κοβεται κατω κατω με μαχαιρι αλλα να ειναι καπως 'πλαγιο' το κοψιμο οχι ισια απο την μια μερια στην αλλη..δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω χιχι :P

land έγραψε:

Τα φλασακια της ημέρας:...το μωρό αφοτου γεννηθει μετα απο πόση ωρα τρωει και κανει κακα..??? :blush::blush::blink: :silly:

δηλ.εγω θα γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο και θα το εχω διπλα μου.Όταν κάνει κακα εγω θα τ αλλάξω ή θα φωνάξω νοσοκόμα???και επειδη μάλλον δεν θα θηλάσω..το γάλα θα το πάρω απ τη μαια ή πρέπει να εχω μαζί μου??? :huh::dry::blink:

ευχαριστωωωωωωωωωω εκ των προτερων :woohoo:

Αν γεννησεις φυσιολογικα θα το αλλαζεις εσυ! Θα πηγαινεις σε ενα ειδικο δωματιο που εχουν για αλλαγμα. αλλιως ο συνοδο σου θα πηγαινει και θα το αλλαζει. Γιατι δεν θα το θηλασεις? τΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ! Και το βαζεις στο στηθος μολις βγει απο την κοιλιτσα! ;)

Κικιτσα22 έγραψε:

αυτο με τον καπνο για το κοψιμο το ξερω και εγω. επισης επειδη η πεθερα μου δουλευε σε νοσοκομειο...οι γιατροι και ολοι εκει μεσα αν ειχαν καποιο κοψιμο εβαζαν μια σταγονα χλωρινη...ειναι η καλυτερη απολυμανση!!!! ;)

επισης χλωρινη βαζουμε μια σταγονα μεσα σε βαζα με λουλουδια. το εμαθα επειδη ειχα δουλεψει ενα μικρο διαστημα σε ανθοπωλειο. αλλα μια σταγονα μονο!!!! :P κραταει το νερακι καθαρο και δεν μυριζει! επισης για να κρατιουνται φρεσκα τα λουλουδακια καθε 2 μερες να τα κοβεται κατω κατω με μαχαιρι αλλα να ειναι καπως 'πλαγιο' το κοψιμο οχι ισια απο την μια μερια στην αλλη..δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω χιχι :P

επισης..για τα λουλουδια...

Για να αντέξουν τα λουλούδια σας στο βάζο περισσότερο, μπορείτε να βάλετε στο βάζο μισή ασπιρίνη ή ένα καρβουνάκι.

Για να αντέξουν τα λουλούδια σας στο βάζο πιο πολύ, διαλύστε ένα κουταλάκι ζάχαρη σε ζεστό νερό και ρίξτε το στο βάζο με τα λουλούδια. Η γλυκόζη απορροφάται από τα λουλούδια, επιδρά στη διαδικασία της φωτοσύνθεσης και έτσι το φυτό τρέφεται και ζει παραπάνω.

ΩΩΩΩ λενιω παλιο και αγαπημενο!!!!

Επισης για κοριτσακαι που γεννησαν χειμονα, φασκιωστε- ελλεφρα εννωειται- τα μωρα σας... κανει θαυματα και κοιμουνται!!!!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

land έγραψε:

Αν γεννησεις φυσιολογικα θα το αλλαζεις εσυ! Θα πηγαινεις σε ενα ειδικο δωματιο που εχουν για αλλαγμα. αλλιως ο συνοδο σου θα πηγαινει και θα το αλλαζει. Γιατι δεν θα το θηλασεις? τΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ! Και το βαζεις στο στηθος μολις βγει απο την κοιλιτσα! ;)[/quote:2f2n9g89]

Θα συμφωνησω με την τρισευτυχισμενη: ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ!!!

Θα δεις που ειναι το πιο ομορφο συναισθημα, ανεπαναληπτο...

Εγ γεννησα με καισαρικη στο Αττικο κ ο πρωτος που αλλαξε την μικρη ηταν ο συζυγος μου μιας κ δεν μπορουσα να σηκωθω. Σε πληροφορω παρολο τον πονο που ειχα, την θηλασα ξαπλωμενη... γιατι ειχα πει στον ευατο μου θα της δωσω το καλυτερο δωρο: μητρικο γαλα.

Την θηλασα μεχρι 13 μηνων κ δεν το εχω μετανοιωσει ΚΑΘΟΛΟΥ...

τρισευτυχισμενη & Aphroditi σας ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές!!!φαντάζομαι πως σε αυτο το χωρο που αλλάζουν τα μωρά στα παρέχουν όλα, αρα δεν χρειαζεται να πάρεις μαζί σου κάτι!??!

land έγραψε:

τρισευτυχισμενη & Aphroditi σας ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές!!!φαντάζομαι πως σε αυτο το χωρο που αλλάζουν τα μωρά στα παρέχουν όλα, αρα δεν χρειαζεται να πάρεις μαζί σου κάτι!??!

Εμας δεν ειχε πανες τοτε, τους ειχαν τελειωσει. Αλλα αφρολουτρο, μωρομαντηλα, οινοπνευμα, αποστειρωτη μπιμπερο, βαμβακι ειχαν. Καλο θα ειναι να εχεις μαζι σου πανες, κουβερτουλα και ρουχαλακια... να εισαι κατοχυρωμενη... Εμενα μου αρεσε που την ειχα συνεχεια διπλα μου, κοιμωμασταν κ αγκαλιτσα... Παρολο που ταλαιπωρηθηκα με τον θηλασμο γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω απο την καισαρικη, την ευχαριστηθηκα που την ειχα συνεχεια διπλα μου!

Με το καλο να γεννησεις! Τι περιμενεις αληθεια?

Aphroditi μάλλον κοριτσακι!!περιμενω να το επιβεβαιωσω στις 30/3...οπως καταλαβαινεις όμως...θελω να την έχω ΚΥΡΙΑ να μην της λείψει τίποτα!!!ε!!!και τρωω τα φλασακια μου....!!!ολοι σου λένε για τα ρουχαλακια του μωρου αλλα κανεις δεν σου λεει για κουβερτακια, σεντονακια,παμπερς, κρεμες, κλπ. σκέψου να τους λείπει το αφρολουτρο...πως θα την πλύνω την μανταμίτσα???με σκέτο νερο?? εε!!jamais....εδω μιλάμε για το next top model!!!pleaseeeeeeeeee....

xaxaxaxaxaxa

:) :woohoo: :silly: :blink::):cheer::lol: :laugh: :)

• 2 weeks later...

ΠΡΟΣΟΧΗ..ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ!!! :ohmy: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ..ΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΤΩ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ..!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!!!!

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΧΤΕΣ...ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ..ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙΝΗ..ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ..ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ..ΕΓΚΑΙΡΩΣ...!!

Η ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ..Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ!! :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...