Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα φιλια και την αγαπη μου!

Recommended Posts

επειδη σεβομαι τον εαυτο μου σε εναν βαθμο λιγο υπερβολικο καποιες φορες,θελω να ευχαριστησω τα ατομα που καταφεραν να φτασουν τα πραγματα εδω!

δεν θα κανω καμμια ανοητη ανακοινωση του στυλ "μαρθα κλαψα" (υπεροχη ατακα κοριτσακι μου...ξερεις εσυ)..ουτε θα αρχισω την επιθεση διοτι πολυ απλα εχω ενα επιπεδο και διοτι πολυ απλα υπαρχουν υπεροχα ατομα εδω μεσα που υπερσυμπαθω και δεν θελω να μπουν σε ανοητες διαδικασιες που αναλωνουν τον καθε ενα απο εμας....

οποτε το μονο που θα πω ειναι τα φιλια και την αγαπη μου...

θα τα ξαναπουμε συντομα,σας ευχαριστω για τις υπεροχες συζητησεις μας και ευχαριστω για την πολυ ομορφη ευκαιρια να σας γνωρισω πιο προσωπικα στη συναντηση!!!

θα τα ξανα πουμε

τα φιλια και την αγαπη μου...

post-5900-13873934777755_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ραμόνα μου δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά για να το κάνεις θα έχεις τους λόγους σου και οφείλω να τους σεβαστώ.

Πολλά φιλιά έχεις κι από μένα, και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μπορούσα να σε γνωρίσω σήμερα... :)

τι εγινε βρε Ραμονα?

θα κανεις αποχη απο το μαμμυ η λαθος καταλαβα?

για ξανασκεψου το :)

κ μην ακους κανεναν

εμεις ψηφιζουμε Ραμονα! ;)

Η μαμά χήνα μπορεί και να έχει κάνει τον κύκλο της...

Η Ραμόνα τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο...Μόνο έτσι μπορώ να δεχτώ...τα φιλιά σου και την αγάπη σου!

Σου εύχομαι να σαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! Θα σε περιμένω και θα μου λείψεις πραγματικά!!!

απλα εχω τα ορια μου!πραγματικα εχω τα ορια μου!απο την αλλη σημερα γνωρισα καποιες κοπελες που ηθελα να γνωρισω,περασα ομορφα και ξερω οτι η γνωριμια μας δε σταματαει εδω!τωρα οσες κουκλιτσες δε γνωρισα θα τις γνωρισω ειμαι σιγουρη!απλα εχω τα ορια μου και δε θελω να τα υπερβω...ουτε να ριχνω τον εαυτο μου σε διαφορα ηλιθια τρυπακια!μεγαλα κοριτσια ειμαστε οποτε θεωρω καταλαβαινετε!

ο λογος που σας εγραψα ηταν καθαρα για να μην νομιζουν καποια κοριτσια οτι τις γραφω (πχ η παραπονιαρικη μπουγατσουλα που υπερσυμπαθω) και για να μην ανησυχισουν καποια πολυ ξεχωριστα πλασματα που μονο αγαπη εχω λαβει απο αυτα !

σας παρακαλω εννημερωστε τη βανια οτι θα με κανει νυφη της διοτι θα μπω καταψυξη να περιμενω να μεγαλωσει ο κουκλος!

θα τα πουμε φιλουθια σε ολα τα κοριτσουδια κ τα μωρουλια κ τα κοιλουδια!!!

απλα ξερω ποτε περισσευω και ξερω ποτε να κανω στην ακρη!(πραγματικα κοριτσια δεν θελω δακρυβρεχτες καταστασεις...οσες με γνωρισατε με καταλαβαινετε οποτε ας πουμε ολοι μαζι ενα: τα λεμε,καλη συνεχεια!

Ραμονα μου τι ειναι αυτα που γραφεις? Τι έπαθες πάλι? Δεν είπαμε θα τα γράφεις όλα κ θα προχωρας? Δεν είσαι εσύ που περισσεύεις.. κ μην ξεχνας οτι εισαι ενα απο τα κοριτσια που μας ανεβάζουν εδω μέσα...!!!

Αντε μην ακούω χαζά... πουθενά δεν θα πας... δεν σ'αφηνουμε εμεις!!!

Ορίστε μας!!

τι εγινε βρε mama_xina?μπηκες και εσυ στο τρυπακι που λενε ολες οτι θελουν να φυγουν?δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανετε αυτο το βρισκω ανοητο και πιστευω οτι εσυ δεν πεφτεις σε αυτες τις παγιδες.εισαι ανοιχτο ατομο απο οτι εχω καταλαβει και τα λες ολα ευθεως τι εγινε τωρα και λες τετοια?

Ραμόνα μου εγώ σήμερα σε είδα από κοντά. Δεν σε ξέρω προσωπικά και ίσως να μήν έτυχε να μιλήσουμε ποτέ από το φόρουμ. Από το fcb μου είσαι βέβαια οικεία καθότι χαζεύω τις φωτογραφίες σου που είναι πάντα καλιτεχνικές! Μωρέ κοριτσάκι μου γιατί το είπες αυτό? Το ότι δεν έχεις θέση ? Εγώ τί να πώ που μπαίνω μία φορά το χρόνο και πάω σε συναντήσεις και δεν ξέρω τις περισσότερες? Να μήν φύγεις άν αυτό θές να κάνεις. Θα σου πώ από μένα που παρότι δεν έχω χρόνο να μπαίνω (και το λέω συνέχεια αυτό) το φόρουμ αυτό πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι λίγο από μία έννοια που έχω συνεχώς για όσες κοπέλες έχουν μοιραστεί πράγματα... Δεν ξέρω τί έγινε ή άν σε πείραξε κάτι, όμως φαίνεσαι ότι είσαι ένα χαρούμενο άτομο με καλοσύνη.

απλα ξερω τα ορια μου!ξερω πως αν δεν κατσω εστω και για λιγο μακρυα απο εδω θα αρχισω να κατεβαζω καντιλια σε ατομακια πολυ ανουσια ,οποτε λεω να κρατησω το επιπεδο μου και να μπω καποια αλλη στιγμη πιο ηρεμα γιατι πραγματικα θα μιλησω πολυ ασχημα κ δεν υπαρχει λογος για κατωτερισμους,αντιγραφες,μοιρολογια και κακομοιρισμους να χαλαω τη ζαχαρενια μου!(φιλια στη ζαχαρενια μπαι δε γουει!)

θα παιξω λιγο σιμσ3,θα μπαινω στο φεισμπουκ,θα καθαρισω το σπιτι,θα σιδερωσω επιτελους και οταν πραγματικα ηρεμησω θα ξαναματαμπω...απλα οχι τωρα γιατι με ξερω και δε θελω να μας βαλω σε αυτο το τρυπακι...οσο και αν θελουν καποιοι!χααχαχα

ενιγουει δε χανομαστε...δυο βηματα ειμαστε...εξαλλου οι καλοι ανθρωποι δεν χανοντε!

φιλια.τελος παω για υπνο γιατι εχω κοιμηθει 4ωρες!!!

υγ1 συγγνωμη αν παρεξηγηθηκαν καποια κοριτσια που μπορει να εχουν αλλη γνωμη για καποιον

υγ2 την βανια μην δωσει αλλου τον γαμπρο!

υγ3 ειστε οι πιο ομορφες κουκουβαγιες!!!!

σορρυ λιγο αλλα δεν μπορω να κρατησω τα γελια μου: βρε κουκλα μου οσο κ αν το κατεβαζεις το καρμα δεν θα τρεξω να σου κλαφτω!

επισης να υπενθιμισω οτι δεν ειναι ανακοινωση του τυπου φευγω αντιο κ τετοια απλα εχω καποιες φιλες εδω και ειπα να τους πω απο τωρα που θα ειμαι για να μην νομισουν οτι αδιαφορω γιαυτες κτλ! παω για ενα κιτ κατ

εγω παλι γιατι δεν καταλαβα τι εγινε πιο πριν που γυρισαμε απο την συναντηση μια χαρα εγραφες μεσα, τι επαθες καλε; τι εχασα παλι;

Λυπάμαι πολύ για ότι έγινε... (αν κ δεν κατάλαβα κ πολλά πράγματα...)..

Μ'άρεσε πολύ η παρέα του πατσατζίδικου...τώρα εγω που θα τρώω τον πατσά μου???

Για εμενα ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες!

Και εγω μπηκα σε ενα τετοιο τριπακι πριν ενα μηνα...αλλα αργοτερα το μετανοιωσα κ ξερεις γιατι;γιατι αυτη ειναι η καταληξη που θελουν ορισμενα ατομα να εχουμε.Το οτι φευγεις σημαινει πως νοιωθεις οτι καπου φταις κ τα παρατας,αν εισαι μαγκας κ θες να τα λες εξω απο τα δοντια κατσε εδω,στηριξε τη γνωμη σου κ τα πιστευω σου κ κανε αον αλλον να φυγει...οποις κ να ειναι..

Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα...ηλιθιοι,κακοι κ αρρωστοι ανθρωποι υπαρχουν παντου...δη. αν συναντουσες καποιον απο δαυτους στη δουλεια σου,θα δηλωνες παραιτηση;;;

Ελα ρε Ραμονα!Εσυ εχεις αποδειξει ποσο δυνατος ανθρωπος εισαι..δεν το περιμενα απο εσενα..

Τελος παντων...συνεχιζω να στενοχωριεμαι γιατι τα εχουμε κανει ΣΚΑΤΑ εδω μεσα!

Λοιπον βαλτε ενα χερακι ολες να γινει το mammy οπως ηταν πτιν 1,5- 2 χρονια.

Μην πεφτετε σε χαζα τριπακια,ο κοσμος ετσι ειναι...δηλ.θα αφηνουμε τους ηλιθιους να μας κανουν οτι θελουν;;

Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο... :(

βρε γλυκουλες μου τι εγινε παλι.....ουτε εγω καταλαβα!!!

βρε ραμονακι και αν θες να βρισεις καποιες....ε καντο αν ειναι να ξαλαφρωσεις;)

τον τελευαταιο καιρο που μπαινω...ολο τετοια θεματα ειναι με κοπελες που φευγουν!!!!!μα τι γινετε???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...