Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζουζουνιστικα ονοματακια!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

οταν παρηγορω η κανακευω τη μικρουλα μου εχω μια αρκετα μεγαλη γκαμα απο ζουζουνιστικα ονοματακια τα πιο συχνα απο αυτα ειναι

σκατουλινι μου

σταφυλακι

ζουζουνιτσα

φατσουλινα

καμαρι μου

μπουμπουκακι

φασολακι μαναρακι

μπουρμπουλιθρινι μου

θησαυρε μου και αλλα

εσεις πως φωναζετε τα παιδακια σας οταν τα κανακευετε????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα!!ωραιο θεματακι!!!! :silly: :silly:

τα δικα μου ζουζουνιαρικα ονοματακια ειναι:

κουραμπιεδακι μου

κουνελακι μου

κουρκουμπινακι(ουτε που ξερω τι σημαινει αυτο :P ),αλλα με τοση γλυκα που εχουν φτιαχνω απο μονη μου λεξεις!!!χιχιχι!!!

χοντρομπαλουδικο

αστερενιε μου,αστερενια μου

εμ κ αλλα πολλα..δεν μου ερχονται ομως

θα επανελθω!!! :woohoo:

ΩΡΑΙΟ 8ΕΜΑ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!!

- PLAYMOBILΑΚΙ ΜΟΥ

- ΑΣ8ΡΩΠΑΚΙ ΜΟΥ (ΑΝ8ΡΩΠΑΚΙ Κ ΚΑΛΑ)

- ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΥΛΗΣ - ΤΣΥΠΝΗΤΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ

- ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΜΑ Κ 8Α ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΜ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ (ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ 8ΕΩΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙ8ΙΑ...)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑ8ΗΜΕΡΙΝΑ ... ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ ...

ουαααα και εμενα μου αρεσει το θεματακι!!! :woohoo:

βεβαια δεν εχω γεννησει ακομα αλλα τωρα που ειναι στην κοιλιτσα μου και κλωτσαει ξεκιναω και εγω και της μιλαω!! χιχι :silly: :woohoo:

τη λεω μπουμπουκα μου

ζουζουνα/ζουζουνιτσα μου

σκατουλι μου

λουλουδι μου

μπεμπουλινα μου

φατσουλα μου

και οτι μου ερθει εκεινη την ωρα!!! :P

μανουλα3 το κουρκουμπινι ειναι γλυκακι..ειναι σαν μικρο μπακλαβαδακι αλλα χωρις αμυγδαλα και τετοια μεσα..μονο φυλλο και συροπι!! και ειναι πεντανοστιμα :P

εγω γραφω καποια που θα της λεω σηγουρα οταν γεννηθη:

πριγκηπισα μου

ζουζουνα μου

ματια μου

κοριτσαρα μου

σουτζουκακι μου

γλυκα μου κ.α. τετοια ρομαντικα,κλασικα βεβαια αλλα μου αρεσουν πολυ!!!

Προς το παρον αυτα που την αποκαλω για να την καλοπιασω,μιας και ειναι ακομα μεσα στην κοιλιτσα μου ειναι:πριγκηπισα μου,κοριτσαρα μου,μωρακι μου,πουλι μου για να υσηχασει,καμια φορα την αποκαλο και σκασμενο γιατι ερχετε και μου καθετε σε ενα σηγκεκριμενο σημειο και με ενοχλη πολυ και δεν λεει η ατοιμη να φυγει απο κει.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: !!!

ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ μετα

μπιμπικο και τωρα δλδ

τζιμπιτζιδη-ΤΖΙΜΠΙΤΖΙΔΑΚΟ ασχετο αλλα μου βγηκε κα τα εκανα μιξη και τον φωναζω καμια φορα ΤΖΙ ΜΠΙ.(απο τζιμπιτζιδη και μπιμπικο)...πως λεμε ΛΕ-ΠΑ...?ΕΤΣΙ και τον φωναζω και εξω και με κοιταν περιεργα αλλα εμενα μαρεσει..εν τωμεταξυ το ονομα του δε το ακουει το τζιμπιτζιδη ομωσ η το τζιμπη ναι,....χαχα

ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟ

Κικιτσα22 έγραψε:

μανουλα3 το κουρκουμπινι ειναι γλυκακι..ειναι σαν μικρο μπακλαβαδακι αλλα χωρις αμυγδαλα και τετοια μεσα..μονο φυλλο και συροπι!! και ειναι πεντανοστιμα :P

χαχαχα!!ευχαριστω που μου ειπες τι ειναι!!! :cheer:

!αφου ειναι γλυκακι καλα λεω κ τα φωναζω ετσι!!!! :laugh:

τωρα ησυχασα που ξερω τι ειναι!!φαντασου να σημαινε τιποτ'αλλο κ να γινομουν ρεζιλι!!! :woohoo: :woohoo: :P

Εγώ την λέω την κόρη μου:

πατουσίτσα,

σύννεφούλα,

γατούλα-σκατουλα,

στρουμφιτούλα,

μπουμπουκαρα-κορμάρα-γκόμεναρα,

γαλανόματα!Ο μπαμπάς της τη φωνάζει καυ....ρα γκόμενα!Χι χι!

Κι εγώ λέω διάφορα στη μικρή μου αλλά από τα πιο αγαπημένα μου είναι:

τζιτζικάκι μου (όταν στριγγλίζει κυρίως)

πεταλουδίτσα μου (όταν την βγάζω από τον υπνόσακο που είναι σαν κουκούλι :P)

ψιψίκι μου

σκατουλιάρα μου (όταν με κερνάει τουρτίτσες)

γαριδούλα μου

Y.Γ. Πολύ ωραίο θέμα :)

εμένα απ οταν γεννηθηκε ειναι η μπουρμπουλήθρα μου.

Πριγκιπισσουλα, μελισσουλα, γυφτουλακι, παλαιοκώλε (οταν τουρλώνει τον κώλο της απο την διαφημιση με τον παλαιοσκορο χαχα), λουκουμάκι κ άλλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...