Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχα με τα μωρα μας στην εκκλησια?????

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!θα πατε εσεις με τα μωρακια σας στην εκκλησια το πασχα για την ανασταση ????και αν ναι τι μετρα θα παρετε για να προφυλαξετε τα μωρα σας????

ο αντρας μου ρωτωντας τον αν εμεις θα παμε μου απαντησε

Φυσικα και οχι!!!!!!!!

το θεωρει τουλαχιστον εγκληματικο σε τοσο μικρες ηλικιες να ταλαιπωρηται ενα μωρακι χωρια που φοβαται τα δυναμιτακια και προπαντως τις ιωσεις και απεχθανετε την πολυ φασαρια!!!!!

εγω παλι δεν ξερω αλλα θα προτιμουα και εγω να παμε του χρονου που θα εχει μεγαλωσει και θα μπορω να της εξηγησω και καποια πραγματα για να μην φοβηθει :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χι χι εκεινη την ωρα εμενα θα βλεπει το πεμπτο ονειρο.Αλλα και να

μην κοιμοταν δεν νομιζω να το επαιρνα μαζι μου για τους λογους

που γραφεις. ;)

kalispera....loipon ego ton proto xrono den tin pira mazi mou fusika epeidi itan polu mikri kai koimotan,persi pou itan pia 2 xronon oloi epesan pano mou na tin paroume mazi parolo pou tha koimotan gia na akousei ta logia tou papa kai alla tetoia......to apotelesma......fusika to paidi na ksipnisi mesa se ena paneiko apo ta vaggalika kai na einai sunexos tromokratimeno.......!opos katalavaineis fetos den tha pame.einai polu mikra kai den katalavainoun tipota.......apo ola osa tha eprepe

Χμμμ ...συμφωνω με την συνονοματη Ανθουλιτσα!Κοιμονται τετοια ωρα συνηθως τα μωρα,πολυς ο κοσμος,δυναμιτακια,ασε να μεγαλωσει λιγακι.

kκαλησπερα

εμεις περισυ πηγαμε ολοι μαζι και ητανε 5-6 μηνων..κοιμηθηκε και ητανε τελεια!

το πρωτο μας πασχα ανασταση ολοι μαζι!

δν νομιζω πως παθαινουνε κατι..

που και που βγαινουν απο το προγραμμα αλλα δεν τρεχει καιι τιποτα :)

AX , ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ Κ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 8ΟΡΥΒΟ ΤΟΝ ΣΦΙΓΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ 8ΟΡΥΒΟ , ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ Κ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ...

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ...

Εμείς πέρισυ που η μικρή μου ήταν 1έτους πήγαμε σ ένα ξωκλησι που ήταν κάπως ήσυχα κ ο κόσμος ξετρελαθηκε μαζί της!Όταν έλεγε ο παπάς το ευαγγέλιο πριν πει το χριστός ανέστη άρχιζε να βγάζει χαρούμενες κραυγουλες,κ ο κόσμος έσκασε στο γέλιο,σαν να έβλεπε κωμωδία στο θέατρο!Πολύ φάση σας λέω!Κ όταν είπε ο παπάς χριστός ανέστη στο καπάκι βαραγε παλαμάκια η σούρουράδα μου!Αποθέωση!Φέτος θα πάμε με τρελλα πάλι!

περυσι κανονικα λογω κατακλισησ δε θα πηγαινα στη ανασταση ο αντρασ μου επειδη τον εστελνα να παει εκεινοσ τουλαχιστο με εχωσε στο αμαξι και εκενα εκειανασταση,,,,ελεγα αχ του χρονου περπατητος θαρθει ο μορτησ με τη λαμπαδα και το περιμενωπωσ και πωσ κοριτσια ....πιστευω θα χαρει,,,αλλωστε το πασχα 10 μηνων θαναι αλλα και μικροτεοσ νατανε παλι θα τον επαιρνα μαζι αλλωστε με τη μαμα και τον μπαμπα τι να φοβηθει???αγκαλιτσα

Ελενη, εχοντας μονο την μεγαλη μου, δεν πηγαινα Ανασταση.

Την πηγα πρωτη φορα οταν ηταν 2,5 ετων και αυτο γιατι καταλαβαινε πια!

Δεν ηθελα να την ξυπνησω, να την ντυσω και να την παω.

Μετα θα δυσκολευοταν να κοιμηθει και ισως ειχε γκρινια.

Περισσι την πηγα και πηρα και το μωρο μαζι οπου ηταν 3,5 μηνων.

Το μωρο κοιμοταν!

Και φετος θα παρω τα παιδια και θα παμε και αυτο γιατι εχω την μεγαλη μου.

Δεν μπορω να της το στερησω!

kαλημερα κ εγω θα ηθελα να τον παρω μαζι μας φετος, αλλα ειναι πολυ μικρουλης κ εκεινη την ωρα μου κοιμαται ;) κ επειδη δεν εχω καποιον να μενει μαζι μας μαλον θα ειναι κ το πρωτο πασχα που δε θα παω ουτε εγω... :( ας ειμαστε καλα κ του χρονου πρωτα ο Θεος θα παμε ολοι μαζι :)

καλημερα.εμεις θα παμε ολοι μαζι.ιωση μπορει να κολλησει και απο μενα κ απο καποιον που θα ερθει σπιτι να το δει.δεν φοβαμαι καθολου.ετσι κι αλλιως εκει ανηκει.

εμας φετος θα ειναι η πρωτη μας φορα που θα παμε στην ανασταση..δεν ξερω βεβαια πως θα γινει γιατι συνηθως εκεινη την ωρα η σπυρος μου ροχαλιζει χιχι αλλα θα το προσπαθησω..τα βεγγαλικα παντως δεν τα φοβαται αντιθετα καθεται και χαζευει!!!

περισι και προπερσι δεν τον πηρα γιατι ηταν αρκετα μικρουλης και δεν ηθελα να του χαλασω τον υπνο του,πηγαμε ομως στον επιταφειο μαζι και λιγο μεσα στην εκκλησια την Μ.Πεμπτη(οσο αντεχε βεβαια) κατι ειναι και αυτο.

φετος που περπαταει...σιγουρα θα παμε ολοι οικογενειακως

τωρα οσον αφορα τις ιωσεις ελεος ρε παιδια παντου παμε στην εκκλησια θα φοβηθουμε???

εγω ηθελα να την παρω κ περσι που ηταν 3 μηνωναλλα ειχε πολυ κρυο,πηγαμε επιταφιο γτ επεμενε η πεθερα μου κ το παγωσαμε το καυμενο,φετος ομως θα παμε παντου μαζι!!!

Καλημερα!

Εγω λογω του μικρου πηγαιναμε παντα στην δετερα ανασταση την Κυριακη.

Συνηθως η μητροπολη λειτουργει και πηγαινουμε εκει.

Γινεται η ανασταση 12 η ωρα οποτε μια χαρα ηταν.

Λιγο κοσμο και λιγα βαρελωτα.

Φετος λεει ο αντρας μου να παει τον μεγαλο το βραδυ και την Κυριακη να παμε ολοι μαζι.

Παντως το προτιμωαπο το βραδυ γιατι ετσι καταλαβαινεις κανονικη λειτουργια!

Αν κ ακομα δε ξερω που θα μας βρει το Πασχα,δε νομιζω να παμε τη μπουμπου στην Ανασταση!Απο τις 9:30 kοιμαται του καλου καιρου!!!Αν τυχει κ αργησω να τη βαλω κ παει πχ 10,αρχιζει τη γκρινια απο τη νυστα!Θα ειναι πολυ ταλαιπωρια για εκεινη!!Ουτε εγω με τον αντρα μου δε ξερω αν θα παμε!Δε με πειραζει ομως μωρε,εχουμε να κανουμε Πασχα και Αναστασεις ολοι μαζι...καλα να ειμαστε!!!

Το θεωρώ πολύ βάρβαρο!!!!

Εδώ στην επαρχία που μένω,σε όποια εκκλησία και αν πας για

Ανάσταση,γίνεται της μουρλής!!!Τα βαρελότα τα πετάνε μες τα πόδια σου

την ώρα που πας να μπεις στην εκκλησία! :woohoo:

Οπότε δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε νοσοκομεία Πασχαλιάτικο,

ούτε να μαλώνω με τους γύρω μου!!!

Εκτός αυτού,ο μικρός κοιμάται στις 9!Χθες που είχαμε βγει,

μετά βιας τον κράτησα μέχρι τις 12!Οχι να τον ετοιμάσω 12 παρά

και να τον παώ σπίτι 2!!!Εντωμεταξύ είναι και μικρούλης και

σίγουρα θα τρομάξει από το θόρυβο,είναι και φέτος το Πάσχα

αρκετά νωρίς,θα έχει κρύο και υγρασιά (μένω σε νησί)

Μπορεί να τον πάω νωρίς σε κανένα μοναστηρι εδώ γύρω,που κάνουν

Ανάσταση το απόγευμα! ;)

Πάντως ούτε πέρυσι πήγα γιατί ήμουν έγκυος και δε μπορούσα

το πολύ τζέρτζελο!Πήγαινα στην εκκλησία όλη τη Μ.Εβδομάδα,οπότε οκ!

Αλλά ρε κορίτσια γιατί πρέπει σόνι και καλά να τα πάμε στην εκκλησία

εκείνη τη μέρα και όχι κάποια Κυριακή να κοινωνήσουν κιόλας και

να είναι πιο φρέσκα λόγω πρωινού?

ΕΛΕΝΗ μου επειδη και εγω εχω 4 μηνων μωρο(και κατι ημερων :):):) )δεν θα τον παρουμε μαζι μας,μαλλον ουτε και εγω θα παω γιατι τον θηλαζω και δεν ξερεις ποτέ, ποτε μπορει να ξυπνησει.το πιθανοτερο ειναι να παω μονο στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ(περυση λογω των εμετων δεν πηγα καθολου :(:( )

molly έγραψε:

Μπορεί να τον πάω νωρίς σε κανένα μοναστηρι εδώ γύρω,που κάνουν

Ανάσταση το απόγευμα! ;)

ωραια ιδεα!!!!!δε ν το ηξερα αυτο

ΕλένηΧ έγραψε:

molly έγραψε:

ωραια ιδεα!!!!!δε ν το ηξερα αυτο[/quote:4jucdv3o]

Ναι!Και είναι και πιο ήσυχα,αφού δεν επιτρέπονται πολλά πολλά....

Εγώ κοριτσια μόνο τα βεγκαλικά σκέφτομαι.

αλλιώς εννοειται ότι θα τον έπαιρνα ασυζητητή.

Δυστυχώς μολυ μου εκει που θα κάνουμε Πάσχα δεν έχει καποιο Μοναστηρι πολύ κοντά.Πολυ ωραια η ιδεα σου. :)

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 11 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ!

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ....

meniamama έγραψε:

Εμείς πέρισυ που η μικρή μου ήταν 1έτους πήγαμε σ ένα ξωκλησι που ήταν κάπως ήσυχα κ ο κόσμος ξετρελαθηκε μαζί της!Όταν έλεγε ο παπάς το ευαγγέλιο πριν πει το χριστός ανέστη άρχιζε να βγάζει χαρούμενες κραυγουλες,κ ο κόσμος έσκασε στο γέλιο,σαν να έβλεπε κωμωδία στο θέατρο!Πολύ φάση σας λέω!Κ όταν είπε ο παπάς χριστός ανέστη στο καπάκι βαραγε παλαμάκια η σούρουράδα μου!Αποθέωση!Φέτος θα πάμε με τρελλα πάλι!

axou ti glikoooooo :woohoo: na tin xereste!!

Κι εγω ακομα το σκεφτομαι... μαλον θα αποφασισω την ιδια μερα αν θα τον παρω μαζι τελικα ή οχι. Ειναι παλι σε φαση ενοχλησης απο τα ουλα του οποτε θα εξαρτηθει απο το πως θα εχει περασει η μερα του Μ.Σαββατου...

Παντως κι εδω σχεδον σε ολες τις εκκλησιες γινεται πολεμος με τα δυναμιτακια και τα λοιπα θορυβωδη. Ειναι ομως ενα μοναστηρι κοντα στο σπιτι του αδερφου μου που γινεται σχετικα ησυχα η Ανασταση και στην περιπτωση που τρομαξει ή γκρινιαρο-νυσταξει θα μπορουμε αμεσα να ξαναβρεθουμε σε ασφαλες και γνωστο περιβαλλον...

Κατα τα αλλα οι εθελοντες που προτιμουν να μεινουν με το μικρο αντι να πανε στην Ανασταση σφαζονται μεταξυ τους για το ποιος θα ειναι ο τυχερος και φυσικα προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι πολυ μικρος ακομα ο Ιασονας για ξενυχτια. Ο ιδιος παλι εχει διαφορετικη αποψη... Θεωρει οτι ενα συντομο μεταμεσονυχτιο παρτυ ειναι οτι καλυτερο για να μη βαριεται με τη ρουτινα της καθημερινοτητας! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...