Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΖΕΜΑ-ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ..ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ..ΑΛΛΑΞΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΦΙΣΑΝ) Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΖΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ..Κ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΞΥΝΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΜΑΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ :(

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΕΠΑΝΘΟΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ-ΒΑΛΩ ΕΠΑΝΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΓΩ ΙΩΣΗΣ..ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ)

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΓΟΥΡΑ!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ :blush:

Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΚΟΠΗΣ" ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ..

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.. :dry::blink::blink:

Να σου πω.

Αν ειναι οντως εκζεμα, αυτην ειχα και εβαζα στην μεγαλη μου και εφευγαν.

Στο μωρο, μια δυο φορες που εβγαλε, αυτην εβαλα παλι!

ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΠΤ

EINAI NINIΔΑ ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ! ;)

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ

(ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ή FRESIDERM) Κ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ

ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕ 1 ΩΡΑ ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ... ;) Κ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ .

ΕΙΧΕ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ

ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ...ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ .

ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ???:huh:

Εμενα σε εκζεμα που ειχε βγαλει στο προσωπακι μου ειπε κ της εβαζα Fucicort και περασε σε 3-4 μερες. Ομως δεν ξερω τι ειναι αυτο που εχει βγαλει το νινι σου, οποτε πρεπει σιγεουρα να την ξαναεπισκεφτεις! Και γρηγορα μαλιστα! Μην μολυνθει!

εμείς με ξηροδερμία παιδευόμασταν απο τον πρώτο μήνα του μπεμπούλη μας

όταν τον είδε η γιατρός μου συνέστησε να πάρω την σειρά atoprel της frezyderm και σώθηκα!σταμάτησε η φαγούρα και η ξηροδερμία έφυγε και είχε παντού στο πρόσωπο,πίσω απο τα αυτάκια και ξεκινούσε και στο σώμα

αγορασέ την θα με θυμηθείς! ;)

κ εμεις την ατοπλερ περναμε,προχθες εβγαλε παλι εκζεμα στο ποδι(την πειραξε μαλλον η ωμη ντοματα) κ η παιδιατρος μου ειπε παλι ατοπρελ,γ τη νινιδα στο κεφαλι εωαζα μπευμπιοιλ κ καθαρισε

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ :)

ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΕΜΑ(ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ)

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ to agoraki mou..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ!!

:kiss::kiss:

ΑΑΑ..ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ!!

ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ..ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΚΡΕΜΑ??

μπορείς να την βάλεις.Εμένα να φανταστείς είχε κάνει πληγή πίσω απο το αυτάκι αλλά η γιατρός μου είπε να την βάζω όπως και έκανα του έφυγαν όλα τώρα! :)

ntina.ef.Υπάρχει ειδικό σαμπουάν

Lavera Neutral Baby&Kind Σαμπουάν & Αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με αλλεργίες, εκζέματα και εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και είναι 100% φυσικό.

Μην χρησιμοποιείς χημικά σαμπουάν από σουπερ μαρκετ.

Επίσης πρεπει να προσέχεις και τα απορρυπαντικά (πάρε καρπούς Soap nuts ή βιολογικό απορρυπαντικό).

Μπορεί να είναι και αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

ALEXY έγραψε:

ntina.ef.Υπάρχει ειδικό σαμπουάν

Lavera Neutral Baby&Kind Σαμπουάν & Αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με αλλεργίες, εκζέματα και εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και είναι 100% φυσικό.

Μην χρησιμοποιείς χημικά σαμπουάν από σουπερ μαρκετ.

Επίσης πρεπει να προσέχεις και τα απορρυπαντικά (πάρε καρπούς Soap nuts ή βιολογικό απορρυπαντικό).

Μπορεί να είναι και αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΑΡΚΑΔΙ)

Κ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ"ΑΛΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ...ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ ΦΙΣΑΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 1 ΜΗΝΩΝ!!

ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...