Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θύμισέ μου να σε μαλώσω αύριο... :P

Θα έρθεις τελικά στη συνάντηση;;;

Τι κάθεσαι και τα ψάχνεις και τα κοιτάς αυτά τώρα;;;; Για πες μου;!

Καταρχήν δεν ξέρεις ακόμα το πως θα γεννήσεις, είναι νωρίς.

Και σε τελική ανάλυση, άμα πρέπει να γεννήσεις με καισαρική τι θα κάνεις, θα πεις "εγώ δε θέλω!";;;!!

Περιττό να σου πω, ότι δεν κάθομαι να δω το βιντεάκι γιατί το πιο πιθανό είναι ότι αν ποτέ.. όταν τπ.. βρεθώ σ'αυτή τη φάση, το πιο πιθανό είναι ότι θα γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας. Ποιος ο λόγος λοιπόν να δω τι θα μου κάνουν και να αγχώνομαι;;;

Δημοσίευση

Nα σου πω την αληθεια ανατριχιασα και εγω!!!Εγω ευτυχως γεννησα φυσιολογικα και δεν τα ειδα ολα αυτα!!!Παντως μην φοβασαι,εσυ δεν θα τα βλεπεις αυτα γιατι βαζουν σεντονι νομιζω,σημασια εχει στην τελικη να γεννησεις ενα υγιες μωρα με οποιοδηποτε τροπο!!!

Δημοσίευση

Εμένα πιο πολύ με αγχώνει η νάρκωση (είχα λίγο άσχημη εμπερία το καλοκαίρι που έκανα για την ωοληψία) και η ανάρρωση μετά. Αν θα πονάω, αν θα μπορώ να σηκωθώ κ.λ.π.

Το μόνο που με ηρεμεί είναι ότι το μωρό δεν θα ταλαιπωρηθεί. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. :)

Δημοσίευση

Ενταξει ρε ρουμπι ετσι θα εβγαινε και απο κατω, δηλ αν υπηρχε βιντεο που δειχνει απο τον κολπο πως βγαινει το παιδι λιγοτερο νομιζεις θα πανικοβαλοσουν; αυτα δεν τα βλεπουμε εκεινη την ωρα κοριτσακι μου ουτε τα νιωθουμε μονο το κλαμα του μωρου ακουμε και οτι επιτελους ηρθε και θα το κρατησουμε αγκαλιτσα

Δημοσίευση

Crazy έγραψε:

Θύμισέ μου να σε μαλώσω αύριο... :P

Θα έρθεις τελικά στη συνάντηση;;;

Τι κάθεσαι και τα ψάχνεις και τα κοιτάς αυτά τώρα;;;; Για πες μου;!

Καταρχήν δεν ξέρεις ακόμα το πως θα γεννήσεις, είναι νωρίς.

Και σε τελική ανάλυση, άμα πρέπει να γεννήσεις με καισαρική τι θα κάνεις, θα πεις "εγώ δε θέλω!";;;!!

Περιττό να σου πω, ότι δεν κάθομαι να δω το βιντεάκι γιατί το πιο πιθανό είναι ότι αν ποτέ.. όταν τπ.. βρεθώ σ'αυτή τη φάση, το πιο πιθανό είναι ότι θα γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας. Ποιος ο λόγος λοιπόν να δω τι θα μου κάνουν και να αγχώνομαι;;;

ΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΙΚΑ....ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ??

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Ενταξει ρε ρουμπι ετσι θα εβγαινε και απο κατω, δηλ αν υπηρχε βιντεο που δειχνει απο τον κολπο πως βγαινει το παιδι λιγοτερο νομιζεις θα πανικοβαλοσουν; αυτα δεν τα βλεπουμε εκεινη την ωρα κοριτσακι μου ουτε τα νιωθουμε μονο το κλαμα του μωρου ακουμε και οτι επιτελους ηρθε και θα το κρατησουμε αγκαλιτσα

ΜΑΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ....ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ !!! ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Τώρα κατέβηκε το βιντεάκι και το είδα. Εγώ συγκινήθηκα!!! :)

Δεν δείχνει κάτι τρομακτικό. Έχεις δει βιντεάκι από κανονική γέννα που να δείχνει τι συμβαίνει από κάτω; Είναι πολύ χειρότερο.

Εμείς ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να βλέπουμε τίποτα εκείνη την ώρα. Εκτός του ότι στο Έλενα κάνουν ολική νάρκωση, βάζουν και σεντόνι μπροστά.

Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν βλέπεις το μωρό αμέσως μόλις βγαίνει. Αλλά δεν το σκέφτομαι αρνητικά. Ας πάνε όλα καλά, να βγει το μωρό υγιές και ας το δω και σε μία ώρα! Θα το δει ο σύζυγος πρώτος!!! :laugh:

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Τώρα κατέβηκε το βιντεάκι και το είδα. Εγώ συγκινήθηκα!!! :)

Δεν δείχνει κάτι τρομακτικό. Έχεις δει βιντεάκι από κανονική γέννα που να δείχνει τι συμβαίνει από κάτω; Είναι πολύ χειρότερο.

Εμείς ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να βλέπουμε τίποτα εκείνη την ώρα. Εκτός του ότι στο Έλενα κάνουν ολική νάρκωση, βάζουν και σεντόνι μπροστά.

Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν βλέπεις το μωρό αμέσως μόλις βγαίνει. Αλλά δεν το σκέφτομαι αρνητικά. Ας πάνε όλα καλά, να βγει το μωρό υγιές και ας το δω και σε μία ώρα! Θα το δουν οι σύζυγοι πρώτοι!!! :laugh:

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΩ.... :unsure:

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ... :)

Δημοσίευση

και τους πονους εκεινη την ωρα θα τρεμεις ρουμπελακι οπως και να γενησεις παιδι κανουμε και δεν γινεται να μην πονεσουμε καθολου, αρχισε να τα χωνευεις ολα αυτα για να πας πανετοιμη να γεννησεις, και στο ξαναλεω εκεινη την ωρα το μονο που σκεφτεσαι ειναι να βγει το παιδακι σου να ακουσεις το κλαμα του και να το δεις τιποτα αλλο, οταν ερθει η ωρα θα με θυμηθεις

Δημοσίευση

επισκληριδιο να κανεις εγω ετσι εκανα και τις δυο καισαρικες τιποτα δεν ειδα υπηρχε σεντονι μπροστα, βεβαια εγω ειχα βρει κολπο και εβλεπα αλλα δεν στο λεω, ουτε ενιωθα τιποτα και το μωρο το ειδα αμεσως μολις το εβγαλαν απο την κοιλια την καθαριζαν διπλα μου και μου την εδειξαν

Δημοσίευση

Crazy έγραψε:

Οκ, ραντεβού στο γνωστό μέρος στις 10.45, οκ;;; ;):)

ΕΓΙΝΕ ΡΟΥΛΑΚΙ....ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ!! ;););)

ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.... :P:P

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕ ΜΕ! ;)

Δημοσίευση

Εγώ δεν τον ρώτησα ακόμη για τη νάρκωση. Αλλά διάβασα τα μηνύματα από άλλες κοπέλες για το Έλενα που λένε ότι κάνουν μόνο ολική και το θεώρησα δεδομένο. Όταν ξαναπάω θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει.

Κι εγώ έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τη διαδικασία! :laugh: :laugh:

Πάντως και οι κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά και έχουν αρκετά ράμματα, πονάνε για κάποιες μέρες μετά. Η μαμά μου μου είπε ότι (όταν γέννησε εμένα) για πολλές μέρες μετά δεν μπορούσε ούτε να καθίσει!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

επισκληριδιο να κανεις εγω ετσι εκανα και τις δυο καισαρικες τιποτα δεν ειδα υπηρχε σεντονι μπροστα, βεβαια εγω ειχα βρει κολπο και εβλεπα αλλα δεν στο λεω, ουτε ενιωθα τιποτα και το μωρο το ειδα αμεσως μολις το εβγαλαν απο την κοιλια την καθαριζαν διπλα μου και μου την εδειξαν

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ??? :blink::blink:

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ :P

ΤΡΕΜΩΩΩ.... :P

Δημοσίευση

Εγω παλι που το ειδα συγκινηθηκα! Σκεψου οτι υπαρχει στην εισοδο του ιασω φωτογραφια μου με λεζαντα¨"απαγαρευετε η εισοδος"! :P Πηγα να γεννησω και τους τα εκανα λαμπογυαλο! Ειχα παρει τον ορο κι οποιος με πλησιαζε την ετρωγε στο κεφαλι! Παρ ολα αυτα τωρα ΔΕΝ φοβαμαι με οποιον τροπο κι αν ξαναγεννησω! Απολαυσε την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικη με οποιον τροπο κι αν φερεις το παιδι σου στον κοσμο. ουτως η αλλως ηλικρινα δεν θα θυμασαι τιποτα μετα. Μονο την φατσουλα του την πρωτη φορα που την ειδες. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

marygeo έγραψε:

Εγώ δεν τον ρώτησα ακόμη για τη νάρκωση. Αλλά διάβασα τα μηνύματα από άλλες κοπέλες για το Έλενα που λένε ότι κάνουν μόνο ολική και το θεώρησα δεδομένο. Όταν ξαναπάω θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει.

Κι εγώ έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τη διαδικασία! :laugh: :laugh:

Πάντως και οι κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά και έχουν αρκετά ράμματα, πονάνε για κάποιες μέρες μετά. Η μαμά μου μου είπε ότι (όταν γέννησε εμένα) για πολλές μέρες μετά δεν μπορούσε ούτε να καθίσει!!!

ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ....ΤΕΣΠΑ ΑΣΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.... ;)

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Εγω παλι που το ειδα συγκινηθηκα! Σκεψου οτι υπαρχει στην εισοδο του ιασω φωτογραφια μου με λεζαντα¨"απαγαρευετε η εισοδος"! :P Πηγα να γεννησω και τους τα εκανα λαμπογυαλο! Ειχα παρει τον ορο κι οποιος με πλησιαζε την ετρωγε στο κεφαλι! Παρ ολα αυτα τωρα ΔΕΝ φοβαμαι με οποιον τροπο κι αν ξαναγεννησω! Απολαυσε την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικη με οποιον τροπο κι αν φερεις το παιδι σου στον κοσμο. ουτως η αλλως ηλικρινα δεν θα θυμασαι τιποτα μετα. Μονο την φατσουλα του την πρωτη φορα που την ειδες. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P:P:P:P:P :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΕ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Δημοσίευση

οχι ρουμπελακι μου δεν καταλαβαινεις τιποτα απολυτος, το μονο που καταλαβαινεις ειναι οτι αδειαζει η κοιλια σου την ωρα που στο βγαζουν ειναι πολυ ωραιο γιατι μπορει να μην πονας να μην βλεπεις αλλα με καποιο τροπο νιωθεις οτι γεννιεται το παιδακι σου και βγαινει στον κοσμο εκεινη την ωρα

Δημοσίευση

RIRENA έγραψε:

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΕ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΛΙΓΟ.... :):)

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΑΜΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΕΧΤΕΙ Ο ΛΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...