Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πωλίνα καλημέρα!!!!!!!!!!!

Μηπως εχεις κανα παραθυρο στη φάρμα να μου στείλεις???χαχαχαχαχα

Ελίζα τωρα θα ξεκινήσουμε με ιατρικη βοήθεια, κάνουμεενα break να ηρεμήσουμε και μετα το Πάσχα ξανα βλέπουμε!!

Δημοσίευση

a deis poy tora sto break tha erthei i ekpliksi!oi perissoteres files moy etsi minan! ego emina meta apo pisma toy antra moy dioti ithele na pantreytoyme kai eprepe kapos na me pisei.ego eimai kata toy gamoy alla otan erxonte paidia den mporeis na kaneis k alios prepei k auta na niothoyn prostasia mesa se oikogeneia

eseis eiste stis doylies sas?

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Καλα Πωλινα μου! Ευτυχώς που προλάβαμε και τα είπαμε λίγο εχθές στο παγκάκι! :P :laugh: :P :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ναι βρε δημητρα παλι καλα αλλα κ ποιον να πρωτοπρολαβεις μωρε ειμασταν τοσες πολλες χαχαχααα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γιουλακι δ ξερω γιατι :dry::dry::dry:

αλλα νομιζω πως δ μπορω να στειλω παραθυρο

κατσε παω να δω οκ ????? :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μωρε μακάρι να ηταν έτσι , απλα εχουμε κάποια προβληματάκια και οι δυο οπότε μοναχούλι το μπεμπέ δεν ερχεται!!

Και ναι εγω ειμαι στη δουλειά τώρα και κλέβω χρόνο κ γράφω!!!

Κορίτσια μαζευτήκατε πολλές χθές??

Δημοσίευση

elpizo na soy pane ola kala kai me to kalo na gemisei i koilitsa soy me sporaki! meta na deis ti fora tha pareis!

ego eimai spiti kai den exo kuriolektika ti na kano,ta mikra einai me tin kopela poy ta prosexei kai o antras moy trexei na kanei proetimasies gia mia doylia poy thelei na klisei apo to proi!

to kako einai oti den mpenei panta sto sait giati mallon exo kakia sundesi

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

δεν φταίει η σύνδεσή σου, κολλάει το σάιτ ωρες ωρες και σε μας το κάνει!! :P[/quote:1tzp7bc2]

οχι μονο κολλαει..με πεταει συνεχεια εξω...Μου τωει πολυ χρονο..και εγω ποτε θα μαγειρεψω τα ρεβυθια μου??

Δημοσίευση

trone ta paidia sas revithia k ospria?

ego apo magiriki den ksero tipota exo ton antra moy na magireuei doksa to theo.

na rotiso gia na gineis platinum boarder kaneis kapoia sundromi?vlepeis kati parapano sto sait?eipa tora mpoy mpika stin parea sas na mpo gia ta kala!

katrina an dei o gios moy to alogo soy tha arxisei na fonazei mama o garis!

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

trone ta paidia sas revithia k ospria?

ego apo magiriki den ksero tipota exo ton antra moy na magireuei doksa to theo.

na rotiso gia na gineis platinum boarder kaneis kapoia sundromi?vlepeis kati parapano sto sait?eipa tora mpoy mpika stin parea sas na mpo gia ta kala!

katrina an dei o gios moy to alogo soy tha arxisei na fonazei mama o garis!

H κορη μου ευτυχως τα τρωει ολα!!!κανενα παραπονο!μακαρι να ειχα και εγω ..καποιον να μου μαγειρευει!!

του αρεσουν τα αλογα..η ο Γκαρης??

Δημοσίευση

apla nomizei oti ta aloga k ta gaidoyria einai to idio.toys eixe paei o pateras toys se ena parko me zoakia kai mperdeutike o enas moy.exeis kori?kai ego thelo koroyla!

toy antra moy doylia toy einai na magireyei min nomizeis oti einai kapoio idietero idos antros!

emena den ta trone ola o enas den moy pinei gala katholoy apo moro eklege otan stamatisame to thilasmo k den ithele kseno gala me tipota!

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

apla nomizei oti ta aloga k ta gaidoyria einai to idio.toys eixe paei o pateras toys se ena parko me zoakia kai mperdeutike o enas moy.exeis kori?kai ego thelo koroyla!

toy antra moy doylia toy einai na magireyei min nomizeis oti einai kapoio idietero idos antros!

emena den ta trone ola o enas den moy pinei gala katholoy apo moro eklege otan stamatisame to thilasmo k den ithele kseno gala me tipota!

ωχχ δηλ.τραβας ζορι με το ταισμα..

να χαιρεσαι τα αγορια σου!!αν τος θες το κοριτσι..στο ευχομαι..με το καλο..!

Τωρα μαλλον εχω αγορι..

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

se eyxaristo poly!makari na moy erthei to koritsi,to zitane k ta mikra an kai oxi panta me kales protheseis!

to kako einai oti se mena kanoyn ta trela toys opote ta taizo,ston patera toys kathonte stratiotakia kai trone ta panta!

eisai egkyos?sygxaritiria!!!!na exeis mia omorfi egkymosyni!fantazomai o pateras xara!

Η χαρα μας ηταν ΜΕΓΑΛΗ γιατι προσπαθουσαμε χρονια!!βλεπεις η μεγαλη ειναι 9,5 ετων τωρα..

Περιμεναμε κοριτσακι..στα σιγουρα..αλλα μαλλον μας την εκανε την εκπληξη ο μικρος!το ενστικτο μου επεσε εξω..!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...