Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τιποτα κοριτσι μου! Να κοιτας τον εαυτο σου και μονο! Ο χρονος ειναι γιατρος λενε και η πληγη θα κλεισει σιγα σιγα. Παρε τον χρονο σου. Κανε πραγματα που σε γεμιζουν και παιρνα με ατομα που σε αγαπουν πραγματικα. Να προσεχεις ΕΣΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ πλεον! ❤️
    • Για πείτε κορίτσια... Τι πητ έχετε??
    • Καλησπέρα σας κορίτσια! Ήθελα να ρωτήσω λίγο κάτι…είμαι σε αναρρωτική επειδή είχα αιμα, το οποίο όμως δεν φαίνεται κάπως σε υπέρηχο. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από κάποια επιτροπή επιβεβαίωση μέσω υπερήχου; Και αν ναι, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια, δεν μου ζητήθηκε ποτέ κάτι, αλλά λέω μήπως άλλαξαν τα πράγματα..
    • Κορίτσια μου αγαπημένα, θέλω να σας πω ένα μεγάλο, από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη τη στήριξη, την κατανόηση και τη ζεστασιά που μου δείξατε αυτό το διάστημα. Όλο αυτό με άφησε με μια πληγή που ακόμα κλείνει, αλλά χάρη σε εσάς δεν ένιωθα τόσο  μόνη. Οι λέξεις σας, τα μηνύματά σας, η αγκαλιά που μου δώσατε — έστω και διαδικτυακά — με βοηθανε να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή. Εύχομαι σε κάθε μία από εσάς μόνο καλές ειδήσεις, γεμάτες καρδιές και αγκαλιές με τα πιο γλυκά θαύματα. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά 💖
    • @Παρασκευαιδου όλα με το καλό! Τι ωραία νέα! Ευχομαι σε όλες όσες περιμένετε ζουζουνακια να έχετε μια ωραία κύηση και οι υπόλοιπες να δείτε θετικό τεστάκι σύντομα! 🩵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...