Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

12 σεπτεμβριου...σωστα?

το ειδα στο τικερ

Σωστα...στις 12

Λες να βγει ομορφος???καλε μεχρι τωρα κοιταζα..φωτογραφιες απο ομορφα κοριτσακια...(οπως μου ειχε πει η μανα μου να κανω..οταν ημουν εγκυος στην Ελενα,για να κανω ομορφο μωρο..)λες να επιρρεαε..τον γιο μου..?δεν πιστευω..να μου βγει κουνιστη??χαχαχα!!γρηγορα φερτε μου φωτο απο ομορφα αγορακια..(κατι σε Cloooney,Pitt,παρακαλω..)

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

oλα τα παιδακια ειναι ομορφα καλε κοριτσια,ευχομαι να ειναι γερος αυτο εχει σημασια!!!!!

εννοειται...βρε Σταμουλα!!αλλα εγω κανω πλακα..(η μανα μου παντως ετσι μου ελεγε..και ετσι εγινε..)χιχιχι

Δημοσίευση

Μπορείτε να μου στείλετε Χίο τι πρώτο μωράκι,

αλλά με ροζ κορδελίτσα????????????? :laugh: :laugh: :laugh:

Καλά Κατρίνα,μη πιστεύεις στο ένστικτο,ειδικά αν είναι σαν το

δικό μου!!!!!!! :woohoo:

Οταν ήμουν έγκυος είχα δει στον ύπνο μου οτι έβγαινα από

το μαιευτήριο και κρατούσα στην αγκαλιά μου ένα μωρό που

φορούσε κόκκινο φορεματάκι με βολάν!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μάλλον κάτι θα είχα φάει το βράδυ και με πείραξε!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βέβαια με τόσα που ακούμε και βλέπουμε το τελευταίο που πρέπει να μας νοιάζει είναι αυτό!!!!!!!!!

Εγώ τώρα τον πριγκιπάκο μου τον λατρεύω και δεν τον αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!!!!!!!!

Δημοσίευση

εγω παντως ειχα ακουσει οτι οταν νιωσεις το πρωτο "κτυπημα" πρεπει να ξκατσεις μπροστα απο εναν καθρεπτη να κλεισεις τα ματια και να ονειρευτεις πως θελεις να ειναι οπτικα και να το φωναξεις λεει!

η νυφη μου το εκανε και της βγηκε οπως ειχε πει ακριβως!ιδια ο αδερφος μου δηλαδης!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

επ κιμον μας εχουν ματιασει οποτε παω να σου γραψω κολλαει το συστημα!

ασε αρρωστησαμε αλλα δε πειραζει θα παμε και το καλοκαιρι εκει!!!! τελειοοοο? μου το υποσχεθηκε ο καλος μου!!!

επισης μια ανακοινωση....ΑΝ ΑΞΙΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΜΗ!!!

σας το λεω απο τωρα για να μην λετε οτι δεν σας ενημερωσαμε απο νωρις! χαχαχαχαχα τωρα λειπει να κανουμε το μωρο!χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...