Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ααααααααααααα δεν θελω τετοια!!!!!!!

ραμοναααααααααα ααααααααα

στον παιδοτοπο μονα τους πανε τα κοριτσακια και τον φιλανε!!!!! εκεινος κυριος περιμενει τα θηλικα.....αντρας καρκινος παιδι μου σου λεω!!!

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ευτυχως που δεν εφερα δηλαδη κι εγω τον κουκλο μου γιατι θα ειχαμε κατακτησεις............

ααααα ρε ψωνιο που ειμαι...........παντως εχω να πω για την κορη σου κατρινα καρδιοκλευτρα θα γινει!!!!!!!!!!!!!!

θα τρεχει ο μπαμπας απο πισω σε λιγα χρονια

χαχαχαα...νασαι καλα...ο μπαμπας της και ο κουμπαρος μας που εχει κορη...απο τωρα δηλωνουν..οτι στη βεραντα με το δικανο..θα περιμενουν τους γκομενους...χαχαχα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ταύρος(21/04-20/05)

ΓΕΝΙΚΑ:

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν πολύ στο παρελθόν, ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας *Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν να μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες αλλά να τις αξιοποιήσετε

ΕΡΓΑΣΙΑ:

Δείξτε υπομονή στην εργασία σας γιατί κάποιες παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας θα σας επηρεάσουν σημαντικά στην απόδοσή σας, προσέξτε πολύ *Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να καλύψετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κράτος θα σας αγχώσουν

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:

Θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήστε με το ταίρι σας ώστε να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί μεταξύ σας στο παρελθόν, να είστε υπομονετικοί *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον

ΥΓΕΙΑ:

Περάστε καλά το βράδυ παρέα με φιλικά σας πρόσωπα προκειμένου να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας, φίλοι μου *Ζητήματα υγεία σας που σας ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν ίσως κάνουν ξανά την εμφάνιση τους, καλά θα να προσέξετε λίγο

Δημοσίευση

Καλα καλε ποσα επεισοδια εχασα??

Πότε ανοιξε το δευτερο μαγαζί? :S:S

Μόλις βρωμισα με την πατουσα μου ενα αλλο θέμα και ηρθα κια ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ με το Νο 2.....

Αχ πολυλογούδες είμαστε!!!!!!

Πήρα την βρωμοπατουσα μου κ ηρθα να βρωμισω και αυτο το θέμα!!!

Δεν εχω πολυ χρονο να διαβάσω τα νέα αναλυτικά , μια περίληψη ποια θα μου κάνει? :silly:

Δημοσίευση

να στην κανω εγω?

λοιπον η λενα ειδα οτι μιλαμε πολυ και εφερε την πανεμορφη παρεουλα μας εδω!!

σημερα συναντηθηκαμε με καποια κοριτσια και ομολογω περασα τελεια με τα κοριτσια γιατι οταν η επικοινωνια φευγει απο την ασπιδα της ανωνυμιας...παιρνει αλλη αξια!ηταν ξεχωριστα και πολυ αληθινα!

δεν ηρθες....δε σε πηρα μυρωδια!!!

ειμασταν μια τρελη τρελη παρεα!!!

εσυ τα νιουζ σου κοριτσακι??

μονες ειμαστε εδω πες τα ολα!χιχχι

Δημοσίευση

Πωπω το μεσημερι με πηγε ο αντρας μου για τσίπουρα, με σουρωσε κοιμηθηκα και δεν καταλαβα οτι εφυγε για να παει να δει τον αγωνα!!! Μου την εσκασε!!χαχαχα

Δεν προλαβα και πολλά , μόλις ηρθε οποτε θα ξαναβγώ..

Μπράβο που περασατε ωραία

Τι ωρα το διαλύσατε , εισασταν πολλές? τι ηπιατε? Τι φαγατε? Τι είπατε?

Αχ ωραιες αυτε ς οι συναντήσεις!!

Απο αυριο θα ενημερωθω εκτενως με τα δρώμενα εδω και θα είμαι ετοιμη το πρωι να σας πω τον καφε!!

Δημοσίευση

Aχ τι ωραία που περάσατε καλά βρε κορίτσια!!!! :)

Σας ψιλοζηλεύω, πάλι εγώ δεν τα κατάφερα :( , πάντα κάτι θα συμβεί.

Συνήθως Κυριακές πάμε από νωρίς στα πεθερικά για φαγητό και μετά λούνα παρκ τα παιδιά....και έτσι πάλι στην απ' έξω εγώ!!! :S

Ραμόνα τελικά τα κατάφερες και πήγες εεεεε?

Ελπίζω την επόμενη φορά να σταθώ πιό τυχερή και να έρθω κι εγώ, θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν,με το τραγούδι έγινε οτι μου άρεσαν όλα,

θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα σε κάτι βιντεάκια με φωτό που φτιάχνω εγώ στον υπολογιστή,αλλά θα θελα μάλλον ξένο για το dvd!

Αρα ακόμη δεν έχω αποφασίσει τίποτα!!!!!

Και δεν ακούω και ξένη μουσική γμτ!!!!!!

Δημοσίευση

απλα ειχα κανει μια ερωτηση και καποιεσ κοπελεσ που ειναι σε ενα στεκι μπηκαν και ηταν λιγο αποτομεσ.πιστευα οτι νμπορει ο καθενασ μασ να εχει την απορια του και να την εκφραζει αλλα πηγα να φαω ξυλο!ευτυχωσ καποια ατομα ειναι πολυ αξιολογα και πολυ μορφωμενα!εμαθα πολλα!

με εσενα μιλουσα και το πρωι νομιζω!με την αστεια φωτο!

Δημοσίευση

την εκανα την ερωτηση ειχε να κανει με το χασμα το ηλικιακο στισ σχεσησ αλλα κατελληξε η συζητηση να παει στο ποσο αχρηστη μανα ειμαι!δεν πειραζει ομωσ!εχω 20λεπτα πριν φυγει ο αντρασ μου για να πω μια κουβεντα μαζι σασ!ειστε καλα?αληθεια αν ενοχλω μου το λετε!

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Πως φτιαχνεις βιντεακια? Εχω κατι προγράμματα στον Υπολογιστη αλα δεν ξερ να τα χρησιμοποιω...

Α!Δεν είναι δύσκολό!Εγω εκεί περνάω όλες τις φωτογραφίες μου και

τους βάζω και τραγουδάκια,για να είναι πιο ευχάριστη η προβολή τους στους φίλους..... ;)

Πας ΕΝΑΡΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και επιλέγεις το WINDOWS MOVIE MAKER!

θα πειραματιστείς και θα τα βρεις!Είναι πανεύκολο σου λέω!!!!

Η Μπουγατσούλα πού είναι?Μας την έσκασε σήμερα!!!!!!

STAMYMAMY και όσες άλλες πήγατε χθες στη συνάντηση,πώς περάσατε?

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

την εκανα την ερωτηση ειχε να κανει με το χασμα το ηλικιακο στισ σχεσησ αλλα κατελληξε η συζητηση να παει στο ποσο αχρηστη μανα ειμαι!δεν πειραζει ομωσ!εχω 20λεπτα πριν φυγει ο αντρασ μου για να πω μια κουβεντα μαζι σασ!ειστε καλα?αληθεια αν ενοχλω μου το λετε!

Α!είσαι εσύ με το χάσμα!

Μισό να διαβάσω το ποστ σου και επιστρέφω να τα πούμε!

Τι να ενοχλείς κοπέλα μου?

Σάμπως δικό μας είναι το μάμμυ για να κάνουμε και κουμάντα? :P

Σε θέλουμε...

Απλά είμαστε λίγο μουρλές κάποιες φορές όταν μας πιάνει η τρέλα μας!!!!!

Δημοσίευση

mia xaroula eimai!!em irtha spitaki m ston antrouli mou ntee eixa na ton dw 10 meres kai anaplirwsa to kenoo apo oles tis apopseis xaxaxa!!!epaniltha omws drimiteri!!telika den apofasises gia tragoudi akoma e???duskoli apofasi einaii giati einai kati anektimito mwre!!!ti kanei to bebinaki souu???gioulaakiiiii ti kaneiss patousaki mouuu???

Δημοσίευση

ρωτησα γιατι πραγματικα οταν ειχα δει το σαιτ ειδα καποια θεματα και ενιωσα οτι ειναι πολυ φιλικο προσ ολουσ.ενταξει δεν ειμαι ο τελειοσ ανθρωποσ και τα εχω κανει σκατα αλλα καποιοι νομιζουν οτι ειναι δικο τουσ το σαιτ σε αντιθεση με σενα!!!ρωταω απλα για να μην παρεξηγηθω!!!

το πρωι ειχατε βαλει κατι καφεδεσ στο αλλο θεμα και σασ καταζηλεψα!ειναι ομορφο που ειστε παρεεσ!!!

Δημοσίευση

περα_βρεχει έγραψε:

δεν ειπες και ολιγα !!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...