Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα ,

Θα ξεκινήσω τον άλλο μήνα πρόγραμμα εξωσωματικής και αυτή τη φορά γιατρός μου πρότεινε το πρόγραμμα ΄΄με ανταγωνιστές΄΄, έχει κάνει κάποια από εσας αυτό το πρόγραμμα? δεν το είχα ακούσει μέχρι που μου το πρότεινε. Σημειωτέον ότι από την 1η εξωσωματική<μακρυ πρωτόκολλο> εχώ ένα παιδάκι 22 μηνών , η 2η <βραχύ πρωτόκολο> παλινδρόμησε στις 9,5 εβδομάδες.Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσακι και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!!!!Μπορεις να μου πεις αν σου ειπε συγκεκριμενα φαρμακα??

Εγω πχ στην πρωτη μου προσπαθεια εκανα πρωτοκολλο με citrotide gonal νομιζω ειναι ανταγωνιστης το πρωτο φαρμακο..δηλ φερνει σε ισσοροπια τις ορμονες..δεν ειμαι κ σιγουρη ομως αν λεμε το ιδιο..

Σχετικα με την παλινδρομηση εκανες καποιες εξετασεις??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ CETROTIDE ΜΕ GONAL , ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ . ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΙ ΑΥΤΟ. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εκανα αυτο το πρωτοκολλο γιατι οταν ειχα ξεκινησει το μακρυ πρωτοκολλο το Ιουλιο 09 οι daronda μου εκαναν κυστικα ωοθυλακεια και στματησαμετην διαδικασια..

Τον Οκτωβρη εκανα το βραχυ πρωτοκολλο ξεκινησα με 2η μερα γκοναλ 225 χ 7 μερες 8η μερα διγερσης ειχα 3000 οιστραδιολη και μου μειωσαν το γκοναλ σε 115 και εκανα και μια ενεση citrotide την 9η μερα οιστραδιολη 10000(λαθος εργαστηριου)και μου εκοψαν την γκοναλ και εκανα μονο τον ανταγωνιστη 10η μερα οιστραδιολη 1200 11η το βραδυ εκανα πρεγκνυλ και13η εκανα ωοληψια..

Αν χρειαστεις εχω μια citrotide που δεν χρησιμοποιησα!!Στειλε μου..

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...