Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

το έχω κανει σε ένα παιδάκι που δάγκωνε τη Δέσποινα.

Αυτο ηταν περίπου 1,5 χρονών και η Δεσποινα περιπου 3.

Του το είπα 3 φορες, και οταν το ξαναεκανε του φώναξα

"μη! μαλώνω εγώ" ήρθε κοντά μου η μανα του και μου είπε

"ε,,, μωρό είναι τι καταλαβαίνει;"

Όλα αυτα μεσα σε παιδότοπο, τη στιγμη που η μαμα του μικρου απολάμβανε το τσιγαρο της.

"αν δεν το συμμορφώσεις εσυ θα το κανω εγω! "

Της μίλησα απότομα, αλλα το μικρό ειχε κανει 3 σημαδια στη Δεσποινα

1 στο μαγουλο ενα στον καρπο και ενα στο μπράτσο της. Τα δοντακια του μπηκαν μεσα στη σαρκα της.

και στην τελική αφού εινα μωρό όπως λες, κάτσε δίπλα του και πρόσεχέ το!

Δημοσίευση

Το έχω κάνει ήδη! με συγχωρείς αλλά είναι μερικά παιδιά που κάνουν τα απίστευτα κ η μάνα τους κ ο πατέρας τους δεν τους μιλάνε καθόλου.

Ετσι το λέω διακριτικά μπας κ συγκινηθούν κ αυτοί κ το μαζέψουν. Σπίτι τους ας κάνει ότι θέλει αλλά έξω δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ανέχεται τα πάντα.

Β'εβαια μερικοί γονείς είναι στον κόσμο τους, δεν πέρουν χαμπαρι...

αρκεί να πιούν τον καφέ τους κ το παιδί ας κάνει ότι θέλει...

Στη θάλασσα το καλοκαίρι ένα παιδάκι πνιγόταν κ οι γονείς χαμπάρι. Το έσωσε ένας άλλος κύριος, τους το πήγε κ τους είπε τι έγινε κ μετά από λίγο πήγε πάλι να πνιγεί... όλος ο κόσμος τα είχε πάρει στο κρανίο, οι γονείς στον κόσμο τους κ πάλι.... τι να πω?

Δημοσίευση

Σε παιδότοπο πάμε, κι εγώ μονίμως είμαι έξω από το χώρο που παίζουν τα παιδιά και παρακολουθώ τη δικιά μου...

Σιγά που απολαμβάνω καφέ!

Και όοοοοοχι... Όχι για να μη χτυπάνε τη δικιά μου.. Το Μαράκι μου έχει ένα κακό συνήθειο.. Τραβάει μαλλιά.. Και εγώ η καψερή, προσπαθώ να προστατέψω τα άλλα παιδάκια!Μία μαμά κάποια φορά μου είπε.. Δεν πειράζει... Άσ'την.. Παιδάκι είναι, θα παίξει, θα χτυπήσει, θα τραβήξει μαλλιά, θα δαγκώσει.. Ντόοοοιννγκ!!!

Αν κάποιο παιδάκι χτυπήσει το δικό μου, μου αρκεί ο γονιός του να το πάρει και να του πει με ήραμο τρόπο ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό. Δεν είπα να το σαπίσει στο ξύλο..

Αν δει και δεν επέμβει, τότε θα επέμβω εγώ! ;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με την Ελένη.

Θα έσκυβα θα απευθυνόμουν στο μεγαλύτερο παιδάκι και θα του έλεγα

"Προσέχουμε τα μικρότερα παιδάκια"

Αν έβλεπα οτι συνέχιζε θα την απομάκρυνα.

Το ίδιο θα έκανα αν έβλεπα πως και η μικρή μου χτυπούσε τα άλλα παιδάκια.

Μην το βλέπεις σαν επίπληξη.

Εννοείται οτι στα ξένα δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαωμα να μιλήσουμε σε αυστηρό τόνο -νομίζω.

Δημοσίευση

Φυσικά και θα έκανα παρατήρηση!!

Αν δηλαδή οι γονείς είναι αναίσθητοι και έχουν "αμολύσει" το παιδάκι τους χωρίς να τους νοιάζει τι κάνει και τι λέει, όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να τα ανέχονται και να μην μιλάνε;;;

Ε, όχι!

Δημοσίευση

Χμμμ.. εξαρτάται.. Αν έβλεπα να σπρώχνονται με κάποιο παιδάκι και οτι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ίσως και να μην έλεγα τίποτα. Αν όμως πήγαινε κάποιο άλλο παιδάκι να χτυπήσει/γρατζουνήσει/δαγκώσει/μαλλιοτραβήξει τον Φοιβάκο μου, τότε σίγουρα θα επενέβαινα και σίγουρα θα μιλούσα ψύχραιμα αλλά αυστηρά στον γονιό και όχι στο ίδιο το παιδάκι. Και ναι, θα το έλεγα και εγώ το "μαζεψε το παιδί σου (κυρά μου)" αν την έβλεπα να πίνει τον καφέ της χωρίς να δίνει δεκάρα για το τι κάνει το παιδί της, ειδικά αν απειλούσε το δικό μου παιδί.

Δημοσίευση

sweetmammy και βεβαια θα εκανα επιπληξη στο παιδακι που θα παρεκτραπει παραπανω απο το κανικο εννοειτε,ειτε ειναι το δικο μου ειτε ενα ξενο.

Με ευγενικο τροπο βεβαια στη αρχη τωρα αν ειναι ξεροκεφαλο το αλλο και δεν καταλαβενει,ειτε του το λες 1 η 3 φορες,εεε τοτε η ευγενεια θα περιοριστη,και ας παρεξιγηθη η οποιαδηποτε μαμα.

Γιατι στο κατω κατω αν εχουν βιαιη συμπεριφορα απο τωρα που ειναι μικρα σε μερικα χρονια τι θα κανουν;;;;;;;

Δημοσίευση

Εγω αρχικα θα εψαχνα τους γονεις τους να τους ενημερωσω ευγενικα!Τωρα αν ηταν τοσο εξαφανισμενοι...νομιζω πως θα μιλαγα στο παιδακι ευγενικα οπως ειπε και η Eleny2,αν ηταν σε ηλικια που θα μπορουσε να αντιληφθει σωστα αυτα που θελω να του πω!Αν ηταν πολυ μικρο ή συνεχιζε να κανει τα ιδια θα επαιρνα τη μπουμπου μου να παμε να παιξουμε πιο περα!!

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...